Hvem er de – familiene som styrer Ap-staten – lojale mot?

Slettet bruker
MUMLE 15.07.2019 kl 08:18 954

Når Arbeiderpartiet velger en leder som i sin fremtoning, væremåte, opprinnelse, bosted og økonomi tilhører overklassen, burde man ikke bli forbauset om partiet faller etter at tricksene slutter å virke.

Her stiller Ap-staten seg i en vanskelig posisjon: Den må innføre monopol på sannheten. Det kan bare finnes en versjon. Midt i all multikultur kan det bare være én riktig løsning.

Tvang – mild tvang

https://www.document.no/2015/08/20/kongemord-2/
Slettet bruker
15.07.2019 kl 08:21 953

Gro Harlem Brundtland: – Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt

https://www.document.no/2018/12/16/gro-harlem-brundtland-vi-er-i-ferd-med-a-miste-kontroll-over-hva-folk-blir-fortalt/

Det mest beklagelige med dette intervjuet, er at Dagsavisen har lagt det bak betalingsmur. Men det er kanskje gjort for å skjerme flest mulig lesere fra Gro Harlem Brundtland.
Redigert 15.07.2019 kl 08:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 08:24 950

Så er artikkel 4 i NATO endelig taget i brug. Den siger, at ethvert NATO-land som føler sig truet, har ret til at inkalde alle de andre NATO-lande. Søndag 26. juli blev Jens Stoltenberg ringet op av den tyrkiske regjering og bedt om at samle tropperne. Mødet blev holdt efterfølgende tirsdag. Med Jens Stoltenbergs underskrift fik Tyrkiet ret til at bombe de kurdiske styrker, som har givet Islamisk Stat den bedste modstand i Syrien. Efter sin indtræden som generalsekretær i NATO, var det første gang, Soltenberg blev set av den internationale presse. Tilladelsen til at bombe kurderne, blev ikke ligefrem godt modtaget. Så hvem er denne Stoltenberg? For å forstå det, må vi foretage et streiftog gennem norsk historie.
https://www.document.no/2015/08/20/kongemord-2/

Det gjør så Hustad og blottlegger at Norge styres av en gruppe familier som har satt seg på den politiske, byråkratiske, akademiske, rettspolitiske og mediale makt.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 10:49 915

Det var klart fra første dag et JGS ikke kunne bli noen samlende kraft i AP. Når Jensemann rømte med halen mellom beina etter valgnederlaget i 2013, var det bare JGS som kunne være erstatter for jensemann. De hadde ingen andre og bedre formater som kunne føre det "statsbærende" AP videre. Men det politiske landskapet både i Norge og i Europa har lenge vært i endring. Sosialismen fremstår som et håpløst alternativ hvis politikk gir økt innvandring, økte skatter og avgifter og pampevelde der personlige vennskap og bekjentskap gikk foran politiske evner og dyktighet. Venstreradikal politikk kunne ikke fortsette. Er det noe ingen land trenger, så er det innvandring av fremmede kulturer, etnisiteter og konfliktideologien islam. Men sosialismen bryr seg ikke om slikt. Der er man sosial for alle formål, og det er bare "utenpå at folk er forskjellige" Og at "Folk er folk" - er et uttrykk for naiviteten. Virkeligheten er brutalt annerledes. Norge og Europa trenger en høyrepolitikk som demmer opp for og stopper sosialismens hodeløse galskap. Europa gjennomgår en politisk reformasjon for å ta vare på folks behov for trygghet og stabilitet.
Redigert 16.07.2019 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 12:14 902

Det er det Hustads artikkel handler om.

Det hele begynner med embetsmannsfamiliene, som ofte bar utenlandske navn: Heiberg, Willoch, Stoltenberg, Harlem. De bygget opp, overtok og drev den norske staten fra begynnelsen av. Venstre og bøndene skapte uro i rekkene med innføring av parlamentarisme i 1884.

Embetsmannsfamiliene gjør ikke sitt inntog i Arbeiderpartiet før etter 1945. En bestemt kommunistisk organisasjonsmodell og tro på sentralstyring preger gjenoppbyggingen av Norge. Einar Gerhardsen henter inn mange fra den intellektuelle marxistiske foreningen Mot Dag. De utgjør den intellektuelle braintrust i gjenoppbyggingen av Norge og den moderne velferdsstat. De er som den åndelige adel i Platons Staten: De vet best.
https://www.document.no/2015/08/20/kongemord-2/
Slettet bruker
15.07.2019 kl 12:22 897

I følge våre egne Peer Gynt historikere var Emigrantstaten kongeriket Norge med i krigen?

NB Etter sin gjenkomst og befridd av og okkupert av de allierte som de helt rette og riktige okkupanter, drepte «de hjemvendte rømte» flere” nordmenn” innlands i de første 9 såkalte fredsmånedene etter krigen, enn hva som ble drept i emigrantstaten fravær i landet hele verdenskrigen til sammen. Stortingsvalget 1945 ble avholdt 8. oktober 1945 (Over 100 000 tusener nordmenn var fratatt stemmeretten.) I samme periode sto allierte styrker som nye okkupanter her i landet. Fra 8. mai og frem mot desember 1945 var Norge okkupert av de allierte (Josef Stalin humanisten og menneskevennen var en alliert) noe kongerike Norge selv ikke var, da Kongeriket i henhold til internasjonale avtaler var gått til opphør, etter det stakk av i 1940. 1 45 ble vi nå okkupert av de riktige og rette” okkupanter”. Med Max Manus. Hva våre egne gjorde (for av og med oss)”før under og etter” krigen, kunne ikke den verste fiende gjort verre. http://www.nyhetsspeilet.no/2017/03/glimt-fra-sellout-landet-norge/
Fanebust -saken er i riksarkivet unntatt offentlighet frem til 2025
http://no.wikipedia.org/wiki/Toralv_Fanebust
http://www.riksavisen.no/?p=138
http://www.dagbladet.no/2012/11/05/kultur/debatt/kronikk/krigen/landssvikoppgjoret/24203405/
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/den-farlige-sannheten-om-norge-under-og-etter-krigen/
Slettet bruker
16.07.2019 kl 00:11 850

Det er en utbredt misforståelse i Norge – og i Vesten forøvrig – at Kina fortsatt er et land som lever av eksport av masseproduksjon til lave priser og tilsvarende kvalitet. Den fasen er for lengst overstått. Kina har de siste ti årene gått raskt oppover i verdikjeden, og er blitt et land, slik Orlov beskriver det, som i større og større grad lever av å eksportere industrivarer til USA. Det er USA som overfor Kina er råvareekspportøren. Slik også Norge er.

https://steigan.no/2019/07/usas-halvkoloniale-forhold-til-kina/
Slettet bruker
16.07.2019 kl 04:31 831

Bompenger som kreves for titalls milliarder, hvor en brøkdel blir tilbakeført veibygging og vedlikehold.

http://wwwlivogleven.blogspot.no/2013/01/sakene-arbeiderpartiet-ikke-vil-du-skal.html
Slettet bruker
17.07.2019 kl 06:39 788

"for og stopper sosialismens hodeløse galskap." Men kapitalistene er jo med på dette? Har du ikke sett det.
Slettet bruker
17.07.2019 kl 07:45 780

KGBs hovedoppgave var å få kontakt med Arbeiderpartiet. Deretter var den langvarige statsminister Einar Gehardsen blant dem nær sovjetiske ambassadepersoner, og til og med tidligere Arbeiderpartiets leder Reiulf Steen og miljøminister Thorbjørn Berntsen ble sett på som kontaktpersoner av KGB og tildelt egne dekknavn.

Som journalist Alf R. Jacobsen, som avslørte KGB-kontaktene til Jens Stoltenberg, som nå fungerer som NATOs generalsekretær, i et NRK Focal Point- tv-program i 2000, skrev : "Det sentrale Arbeidspartiets apparatkontakter med KGB er en av de store tabuer i norsk politikk. "Jacobsen skrev at hans program sto overfor fordømmelsen av ikke bare Stoltenberg, men også pressens ledende kommentatorer, og til og med hans sjef.

Det er mye som peker på Mr. Jaglands sentrale rolle i å opprettholde denne situasjonen.

Thorbjørn Jaglands forhold til KGB startet på slutten av 1970-tallet tidlig på 1980-tallet, da han var leder av Arbeidspartiets ungdomsorganisasjon og var ansatt i partisekretariatet, rapporterte norsk presse i august 1997. Deretter ga KGB kodenavnet " Yuriy. " Disse opplysningene kom fra KGB-defektør og dobbeltagent Mikhail Butkov , en tidligere KGB-major som kom til Oslo i 1989 og ble defekt til Storbritannia i 1991, og tidligere KGB-oberst, defektør Oleg Gordievsky, som i den medforfattere boken Blind speil, publisert i 1997, sa at Jagland og norske finansminister Jens Stoltenberg begge var kontaktpersoner for KGB i slutten av 1970-tallet. Begrepet som ble brukt til dem var "konfidensiell kontakt", noe som innebar at de ga politisk informasjon til KGB-operatørene, men ikke hadde undertegnet noen form for skriftlig kontrakt.

http://euromaidanpress.com/2017/12/13/jagland-norway-kgb-past-of-the-man-who-advocates-restoring-russia-at-pace/

Hehe...
Sotah
17.07.2019 kl 08:00 776

Kan vi ikke humre litt over at Nato ikke ante at Jens var og sikkert er en agent for russerne. Skikkelig sannsynlig og dritgøy. Hva veit Nato om etterretning og europeiske politikere? De når ikke HO´s Mikke Mus-detektiver til anklene når det kommer til makten bak makten bak makten. Av alt det tøvet som kommer opp her er Steklovsaken den gøyeste av alle. Enda gøyere enn bulkehistorien. I litt konkurranse med flatjordsfolket.
børst
17.07.2019 kl 08:08 774

At det er mange venneutnevnelser og derfor mye inkompetanse i NATO, er Libya-krigen et eksempel på. Gadaffi styrte et etnisk splittet land og de som gjorde opprør i Banghazi var hardbarkede militante islamister som senere blle en del av IS. Nå ser vi resultatet. Libya har vært et væpnet anarki i 8 år, og brukes nå som ett oppmarsjområde for afrikanere som vil ta seg over til Europa. NATO, som ble opprettet etter 2. verdenskrig for å sikre vitale europeiske sikkerhetsinteresser, bidro aktivt til å undergrave den indre sikkerheten i Europa og splitte og polarisere befolkningen.
Slettet bruker
17.07.2019 kl 08:21 770

Så har altså Facebook meddelt offisielt at de anser Tommy Robinson som farlig, samt at selskapet fjerner alle innlegg som støtter «farlige personer». Opplysningene kommer fra Facebooks policy manager i Norge, Janne Elvelid.

Disse islamistene er helt klart farlige. Men folk som støtter islamister i Facebook-poster, får dem ikke fjernet av selskapet. Det er i det hele tatt mange individer, organisasjoner og regimer her i verden som er farlige, men det hører til sjeldenhetene at det slås ned på ytringer i deres favør, hva enten de skjer på eller utenfor Facebook.
https://www.document.no/2019/07/16/umodne-nerder-uten-forstand-pa-politikk-styrer-ordskiftet/
Slettet bruker
17.07.2019 kl 08:24 769

Bulkehistorien er da reel.
Jens varslet ikke eieren
Jens Stoltenberg rygget sin Arbeiderparti-eide Saab 9.3 rett inn i en parkert Volvo. Etter å ha sjekket om det var skader på den parkerte bilen, kjørte Stoltenberg fra parkeringsplassen, uten å legge igjen verken navn, telefonnummer eller en forklaring. Det kostet 8000 kroner å utbedre skaden på Volvoen.
https://www.dagbladet.no/nyheter/jens-varslet-ikke-eieren/65773360
Slettet bruker
17.07.2019 kl 08:27 767

Stat og mafia er 2 greiner av samme trerot, men hva er da en union? “The law is someones opinion backed up by a gun”.

Det er forbudt å drepe. Derfor straffes alle mordere, om de ikke dreper i store antall, og til lyden av trompeter. Voltaire
Slettet bruker
17.07.2019 kl 08:30 763

Norsk overvåking imponerer selv NSA

Det spesielle med NSA-dokumentet om Norge er at NSA opplyser at kilden til opplysningene er overvåkingssystemet «Drtbox».

— Uansett burde det overraske Norge at dere har en etterretningstjeneste som ikke bare har muligheten til å overvåke så store datamengder, men faktisk også overleverer 33 millioner samtaledata til NSA i løpet av en måned, sier Greenwald.
https://www.aftenposten.no/norge/i/qnwow/Snowden-lekkasjene---Norsk-overvaking-imponerer-selv-NSA


https://thehackernews.com/2016/01/drtbox-cellphone-interception.html


An internal NSA Information Paper dated 17 April 2013 that describes the current state of the relationship between NSA and the Norwegian intelligence service: see the Dagbladet article, NIS aquires supercomputer, 26 April 2014.
https://search.edwardsnowden.com/docs/NSAintelligencerelationshipwithNorway2014-04-26_nsadocs_snowden_doc
Trykk "Document"
Redigert 17.07.2019 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.07.2019 kl 09:05 755


“If voting made any difference they wouldn't let us do it.” Mark Twain
Men alt dette lar seg best oppsummere av Mark Twain: Hadde stemmeseddelen avgjort noe som helst, ville eliten ikke tillat den.

Politikkens vesen er gitt ansikt med multimillionæren og hedgefond-spekulanten Jonas Gahr Støre som tråkker rett inn fra de persiske teppene i Holmenkollen til ledervervet på Youngstorget. Bak enhver statsdannelse finnes det en mafia. Stat og mafia er 2 greiner av samme trerot, om det er Folkestyre demokrati eller kongedømme. (En tyv stjeler bilen, den norske stat skal ha betalt x3 hva bilen koster?) Norske valg består av å sanke stemmer med å telle dumme hoder. De som stemmer bestemmer intet, de som teller stemmene bestemmer alt. Det representative demokrati = De organiserte minoriteters eldorado. Valgloven fremstår som en kontinuerlig krenkelse av menneskerettighetene og er et ytterligere hinder for reelle frie valg, da man i realiteten ikke står fritt til å velge sin representant. Representanten er nemlig plukket ut av andre, under prosesser «du som velger» ikke har den minste innflytelse på. Du står altså ikke fritt til å velge inn din gode sindige nabo til Stortinget, og da står vi overfor en krenkelse av den ovennevnte artikkel, og grl § 110 c.
http://www.rettsnorge.com/artikler/2013/Mai/180513_Dagen_derp%C3%A5_Grunnloven_og_dens_fundament.htm
Redigert 17.07.2019 kl 09:08 Du må logge inn for å svare
Sotah
17.07.2019 kl 09:36 746

Morsom den historien med bulkinga. Vi tar en runde til på den sånn at Jens må gå. Det er to personer som vet hva som skjedde. Jens og en nokså anonym tjenestemann fra forsvarets overkommando som pussig nok følte behov for å se hva som stod på lappen som ble lagt igjen på ruta. Den ivrige forsvarsvennen så seg muligens tjent med å plante en drittpakke på Jens? De er gjerne ganske høyrevridd, mange i forsvaret. Og han skrev en ny lapp som det stod god jul på eller noe sånt. Ikke at det hjalp stort, Jens har hatt en fullt brukbar karriere etterpå. Hvor det ble av den ivrige forsvarsvennen er det ingen som veit. Jeg tipper han ble avskilta etter episoden. Eller kanskje han ble tatt inn i kretsen rundt Max og de andre glade vandrerne i Pegida ?
Slettet bruker
17.07.2019 kl 09:43 743

Mad in noway, er et klovnerike, demokrati og «folkestyre» En bunt kraftidioter, med engen kraftbransje. (Kraftbransje i en nasjon av kraftidioter.) Folket «i klovn og folkestyret» betaler alle grunnlagsinvesteringer med nye Kabler til EU i form av «100% økning, en fordobling av strøm/kraftpriser, på et år» og det hele er begrunnet i, - like priser og «likt for alle»? Men norske bensinpriser og strømpriser, kan ikke selges andre steder, enn til den del menneskeheten (om noe sådant dumt, tilhører noe slikt,) enn til norske kraftidioter.
Redigert 17.07.2019 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Modnok
17.07.2019 kl 10:19 731

Lojaliteten er til Partiet,systemet,rørsla,kameraderiet og samrøret!
Selvgode og arrogante folk som kritiserer og mistenkeliggjør folk
med andre meninger.