IDEX - Produksjonen starter opp


Idex skriver i dag en kort produsent er i mål med å kunne masseprodusere kort med Idex sensor for en billig penge:
https://www.idexbiometrics.com/biometric-smart-card-production-with-idex-dual-interface-sensor-reaches-low-cost-mass-production-milestone/
Mest sannsynligvis er det snakk om varm laminering, noe FPC har hatt tidligere, men Idex har hatt problemer med dette slik jeg forstår det.
Varm laminering lager billige kort med dyre maskiner. Alternativet er kald laminering, som lager dyre kort med billige maskiner. Kald laminering er også mindre holdbart, så varm laminering er å foretrekke

Det refereres til en initial order i meldingen, dette er mest sannsynlig meldingen som kom i april:
https://www.idexbiometrics.com/idex-signs-agreement-with-leading-provider-of-global-financial-news-and-it-services-to-supply-next-generation-secure-fingerprint-system/

Dersom denne ordren starter produksjon nå, vil det si at den kan gi noe inntekter i Q2 og Q3. Ikke mye, men alt hjelper. :)
Sente
14.08.2019 kl 22:23 793

Dette er ikke et "ferdig produkt". Sertifiseringen gjelder altså kun for det sikkerhetsmessige. Det finnes flere ting som skal sertifiseres, f.eks. bøye test av ferdig kort med lammenering/print. varme og kulde, vann etc. skal sjekkes.
Det neste steget er derfor noen må kjøpe disse "pre-lam" fra NXP, laminere og printe kortene, montere i sensor og chip, så sertifisere dette. Da må de kun sertifisere at kortet tåler daglig bruk, for de vet at sikkerheten er ivaretatt av CAST sertifikatet.

 
FPC skriver:  "....., has received the CAST certificate by Mastercard©."
På norsk:  "....., har mottatt CAST sertifikatet av Mastercard©."

Dvs, at FPC har fått et CAST sertifikat av Mastercard. Hvor vanskelig er det å skjønne?

Mastercard gjør ikke selve sertifiseringen, det gjør et uavhengig Mastercard sertifisert laboratorium, men det er Mastercard som utsteder og underskriver sertifikatet etter bestått sertifisering. Den diskusjonen har vi hatt før, hvor jeg til slutt måtte poste bilder av flere Mastercard sertifikater underskrevet av Mastercard.

----- ----- ----- ----- ----- -----

IDEX skriver bare at de har fått en eller annen sertifisering, UTEN engang å nevne hvilken standard de er sertifisert mot.

Redigert 14.08.2019 kl 22:29 Du må logge inn for å svare

Sente
NXP sier mot slutten dette kan vi komme videre med vår produktutgivelse, målrettet snart.
Hvor vanskelig er dette å forstå
Å ha CAST-sertifikatet betyr at alle som er involvert i betalinger - banker, produsenter, forbrukere - kan være trygge når de jobber med vårt fingeravtrykk på kortløsning. Nå som vi har bestått Mastercards strenge sikkerhetsgjennomgang, kan vi komme videre med vår produktutgivelse, målrettet snart.
Sente
14.08.2019 kl 22:50 769

Ethvert kort som skal brukes mot Mastercard sitt system må gjennom flere tester.
F.eks. Card Structure Integrity and security og Card Quality Management. CAST sertifiseringen dekker ikke disse punktene.
Det er godt mulig NXP&co jobber med disse testene nå, som er deres "videre produktutgivelse" (google translate?).
Kilde: http://www.smart-consulting.com/wp-content/uploads/CQM-Overview-August-2018.pdf