--- REC ---- FRA KANTEN AV STUPET, TIL FRITT FALL - ----


Så var dagen her igjen. Tidenes laveste kurs noen sinne 3,20 er notert. I mai dette år stod den i 8 kr og 27.06 stod aksjen i 6.40.Det er ned 50%.
.

Den tekniske støtten på 5 Kr er forlengst brutt og REC har ingen støtte på nedsiden. Sagt på en annen måte er det en konkurskandidat der kursen er i fritt fall, der aksjonærene risikerer å tape alle sine penger. Tallknuserne i Sparebank 1 har satt kursmål 1 kr.

Dette skjer ene og alene fordi selskapet har foretatt spinnville prioriteringer, der risikoen har vært all for høy og der man ikke har forutsatt det mest elementære. Nemlig at det må være noen som kjøper det som fabrikken produserer.

For å illustrere galskapen kan det lettest sammenlignes med at man bygger et kjøpesenter på Antarktisk. Varene som butikkene selger er etterspurt. Kompetansen til personalet er topp og senteret har topp moderne lokaler. Problemet er at Antarktisk, er ubeboelig. Det er dekket av is og snø så det er ikke noen å selge til, før klimaet endrer seg.
Å satse penger på REC, er nettopp som å satse på et kjøpesenter i Antarktisk. Det finnes kanskje et marked en gang i fremtiden, men det ligger så langt frem i tid at senteret vil være konk før dette skjer. Det er jo ikke uventet milliardgjeld, fordi det ikke er kunder. Om de sier opp 100 ansatte hjelper dette selvsagt på økonomien, men det går bare en vei uansett. Selskapet må gå konk, og det er bare spørsmål om tid.
At noen vil satse på et slikt prosjekt er den rene og skjære galskap. Å snakke om at aksjen er billig, blir således tull. Aksjen som engang stod i over 3010 kr er nå verdt 3,20 Og det er ikke rart. Prosjektet er dømt til å mislykkes fordi selskapet umulig kan ta igjen underskuddet slik situasjonen er.

SÅ SELG UNNA NÅ Håpet for REC er ute uansett.
Redigert 02.10.2019 kl 21:57 Du må logge inn for å svare

Har vi noget bud på hvor meget vi skal yderligere NED... Læg mærke til at jeg skriver yderligere ned... Har du en idé om det modsatte, så opret en tråd med dette tema... Her er vi negative... Q2 præsentationen bragte mange negative nyheder og der er allerede kursmål ud på 3,5 kr.. hvilket efter min mening er høit i forhold til værdi beregningen af Rec Silicon...
Lad os begynde med å shorte
Celsius
02.10.2019 kl 21:58 227

Jøsses

Også språklig forstyrrelser der i gården