Biotec, finnes det noe positivt?


Skjer det noe som helst positivt i dette selskapet for tiden? Noen følger kanskje med.

Største aksjonær er fortsatt opptatt på FB med å legge ut alle mulige gamle nyheter men fint lite om hva de jobber med.

Kommer det noen lansering av andre produkter relatert til WB? WB selger jo nada etter hva jeg skjønner og det er vel ingenting som tyder på at dette skal endre seg de nærmeste 10 årene?

Hva er ståa i AZ? De tjener penger etter hva jeg har forstått men tilstrekkelig til å forsvare hva slags verdi?

Kjenner godt historikken til selskapet med Lien og alle hans store tabber men hva gjør Jørgensen som tilsier at det kan være lurt å ha denne aksjen? Er han tvillingen til Lien eller noe bedre?
Redigert 16.07.2019 kl 17:35 Du må logge inn for å svare
fabian2
16.07.2019 kl 06:15 5302

Som man roper i skogen får man svar. ---- Eller ikke.
bj111
16.07.2019 kl 17:37 5205

Sant nok, en død skog, ikke veldig overrasket for selskapet gjorde en fabelaktig jobb i å lage seg et dårlig omdømme på OSE.
fabian2
16.07.2019 kl 19:39 5191

Styreformannen til Lien var litt av en type , han fortalte at han var styreformann i elekronikk-bedriften Biotec , på sin egen skryteside ( Wikipedia.) Da jeg påpekte det , forandret han sin egen skryteside. Og siden har vel få hørt fra han.

Styreformannen til Lien, og Lien selv, sto veldig godt til hverandre.
Udugelig, evneveik og inkompetent.
Det eneste de vil bli husket for, er handlingslammelse og tragiske valg.

Helt på linje med selskapets store aksjonær(er).

Jørgensen har bedt om det, men enn så lenge har ikke aksjonærene fulgt hans oppfordring....nemlig å prise selskapet etter resultat.
Biotec er et konkursbo i løpet av nokså kort tid. Med mindre noen (egentlig utenkelig) atter en gang åpner lommeboka.

TO og Lothian, er dere klare?
Fünke
17.07.2019 kl 15:25 5009

Lyset i enden av tunnelen er antageligvis et motgående tog. Er det to eller ett skinnesett?

BIOTEC er en død skod-aktie. Jeg forstår ikke engang, hvorfor folk gider tage på arbejde i BIOTEC efterhånden.
bj111
17.07.2019 kl 19:24 4906

Så de jobber fortsatt ikke med noe annet enn å servere vafler i dette firmaet. Tragisk.
Eankee
17.07.2019 kl 22:56 4835

For en destruktiv gjeng.... følg med på de neste 2 kvartalene ..... ;-)

Det skal jeg gjøre.
Jeg har også fulgt de 60 foregående kvartalene. Samtlige av de 60 kvartalene har jeg hatt høyere forventninger enn hva som vil skje framover.

Selskapet har ikke levert en eneste melding i det siste som indikerer høyere, eller økt, aktivitet.
Hva er det konkret, som gjør at du mener de to neste kvartalene skal utgjøre noen forandring.
Jan Raa
18.07.2019 kl 09:36 4684

Det positive er at Biotec Pharmacoin ASA befinner seg på biomedisinske områder som hverken nasjonalt eller internasjonalt er "over-crowded" av bedrifter (tusenvis) som - hvert eneste ett av dem - lover sine aksjonærer å finne løsninger på de aller største medisinske problemer i vår tid, særlig når det gjelder kreft. Det betyr ikke at det Biotec Pharmacon ASA driver med er perifert og uten stort kommersielt potensial. Sjansen for kommersiell uttelling burde tvert imot være betydelig større enn for de mange bedriftene som jager etter "the highest hanging fruit". ArcticZymes er en unik virksomhet - også i internasjonal sammenheng - som produserer og leverer produkter som ikke blir mindre aktuelle etter hvert som årene går, nemlig molekylærbiologiske enzymer til bruk i DNA-analyser og genteknologi. På dette feltet er ArcticZymes som hoff-leverandør å regne. Beta-1,3/1,6-glukaner er toppaktuelle til stadig flere og nye anvendelser, og Biotec Pharmacon har eget fabrikkanlegg hvor det kan lages spesialprodukter av ypperste kvalitet og som har de godkjennelser som trengs for biomedisinsk bruk. MEN: Selskapet har tilsynelatende mistet momentum på beta-glukansektoren. Det er trist. Det er fi hvert fall for meg nedslående å lese store oppslag i kommersielle nyhetsmedier av typen "Angel Yeast beta-glucan won the Golden Patent Award" når jeg vet at slike "nyheter" kom fra Tromsø for 30 år siden. Det trengs mot og selvtillit for å bli lagt merke til i internasjonale medier som er de viktigste informasjonskildene til potensielle kunder.
Titleist
18.07.2019 kl 21:58 4585

Når man skal lansere woulgan og opptrer mer produktorientert enn markedsorientert, da er man dømt til å mislykkes.

Hjelper ikke å lage en bedre brus enn Coca Cola, når ingen får vite om det..
bravi
18.07.2019 kl 22:46 4555

Husker at tidligere var det ofte nevnt at Biotec hadde litt forskjellig liggende i frysebokser og skap. Har ikke hørt noe om planer for dette materialet på lange tider. Kanskje Jan Raa kan si noe om det fremdeles finnes eller om det er utgått på dato?


DTT, Jan,

Personlig tror jeg det er et lite håp for Biotec men ikke om en forsetter der Lien sluttet, og det er nettopp der Jørgensen befinner seg nå. Det profesjonelle markedet styres ikke etter fornuft men tar sine valg basert på kliniske forsøk opp mot standard of care.

Lien, ET og Devine (den guddommelige) tømte kassa og rømte skuta, kanskje var de i tillegg lønnet av S&N, for så stupid går det ikke an å bli, ikke medregnet hovedaksjonær.

Selg AZ bruk pengene til pengene til en tung salgs kampanje for den nye Herpes salven til privatmarked, pris 60 kroner tuben 2 gram/tube.
Jan Raa
19.07.2019 kl 05:45 4462

illuminati
Jeg tror som deg at det fremdeles er håp for Biotec som selskap. Men jeg er uenig med deg om at ArcticZymes bør selges for å finansiere salgskampanjer for Woulgan. Jeg mener det motsatte. La ArcticZymes bli det gjenværende Biotec Pharmacon ASA og overlat/selg beta-glukanvirksomheten (inkludert Woulgan) til andre. ArtcticZymes trenger ikke salgskampanjer av den type som er nødvendig for refusjonsberettiget salg av Woulgan til behandling av diabetiske sår. Det finnes kjøpere til beta-glukanteknologien - som er Biotecs varemerke. Alternativet er selvfølgelig, som du påpeker, at Biotec gjør som du foreslår (også tidligere) og endrer kurs og selger Woulgan til massemarkedet til en overkommelig pris. Ingen myndighet har kunnet forhindre meg i å kurere min egen basalcellekreft med Woulgan, og ingen vil kunne forhindre noen som helst å erfare hvilket suverent produkt Woulgan faktisk er (sår, herpes, solbrenthet, etc). Hvorfor skal man på død og liv prøve seg med superprofitt på et produkt til en av de vanskeligste medisinske indikasjoner som i antall er lavt relativt sett. Her regjererer farmaindustrien. Fortjenesten i massemarkedet vil kunne bli stor, selv med 60 kr/tube (> 5 x selvkost), men det krever en annen tilnærming til markedet enn til myndigheter som bestemmer over blåresepter til "hard to heal wounds".
Otard
19.07.2019 kl 07:39 4421

Ja, hadde de lagt om til 60 kr tuben og massemarkedet, så hadde jeg blitt aksjonær igjen og bestilt 5 tuber med en gang.
Kjekt å ha til eksem, herpes sår og solbrenthet etc.
bj111
19.07.2019 kl 11:00 4325

Hvor lenge er det igjen av patent tiden for WB? Når den løper ut kan produktet bli et bra middel for massemarkedet men da under et annet navn og fra annet firma som vil tjene penger. Kommer selv til å kjøpe det når det skjer. Er ikke snakk om hvis det skjer men når.

JanRaa
Du har nok helt rett i en ting. Det finnes kjøpere for sbg-plattformen til Biotec.
Det på helt generelt grunnlag.

For rette prisen finner man kjøpere til nærmest hva som helst, så også dette.

Personlig tror ikke jeg "rette prisen" er spesielt høy, og heller ikke tror jeg interessen er spesielt stor.
Jan Raa
19.07.2019 kl 15:14 4202

DTT: Jeg er ikke uenig med deg. Mulighetene for sbg-plattformen har forduftet jevnt og trutt, takket være ledere og beslutningstakere - med bonus. Jeg er fortsatt spent på utfallet av forsøkene ved Sloan-Ketering, fordi resultatene derfra vil forandre bildet totalt. Når det gjelder diabetiske sår, vil det være en stor sak om SBG kunne kombineres med noe som løser opp biofilmen i slike sår. Løsningen ligger i dagen!!!!

Har vært med dette selskapet i årevis, ja helt opp til mer enn kr. 50.-. Men det er vel nå evigheter siden. Jeg spør meg hva det var som fikk selskapet opp til slike høyder, og hva/hvem klarte denne voldsomme utforbakken? Når kommer det endelige?

Hvornår kan der forventes svar/resultat fra forsøgene Sloan-ketering+
Fünke
24.07.2019 kl 07:49 3746

Innen mai neste år er det plausibelt med, om ikke alle, så noen svar. I løpet av dette året bør hele studiepopulasjonen være rekruttert. Det siste svaret får man ikke før 5 år etter siste er rekruttert.
opto
20.08.2019 kl 13:42 3242

Jan Raa . Jeg ser at du fortsatt er interessert i ditt hjertebarn. Kunne du tenke deg å ta kontakt med dagens ledelse og bidra med din kunnskap? Jeg tenker på følgende sitat fra deg: Når det gjelder diabetiske sår, vil det være en stor sak om SBG kunne kombineres med noe som løser opp biofilmen i slike sår. Løsningen ligger i dagen!!!!
oppturen
20.08.2019 kl 23:43 3091

Jørgensen opprettholder guidingen om at salgsveksten vil være størst i H2 2019, ikke i % men i kroner. Salgsveksten i H1 2019 over H1 2018 var ca 5 mill for AZ og ca 2 mill for Woulgan.
I H2 2018 var underskuddet totalt på ca 2,5 mill.
Forutsatt at guidingen holder vil vi altså H2 2019 gå med ca 5 mill i overskudd.
H1 2019 har gått med 7,2 mill i underskudd.
Med andre ord ser resultatet for 2019 ut til å bli et resultat som ligger veldig nær balanse.
Regner med guiding for 2020 blir + resultat.
Så er spørsmålet hva som skjer med AZ, Biotec har ikke akkurat mye frie midler på bok for oppkjøp. Det har nå blitt brukt endel energi på å finne en partner som kan kjøpes opp/fusjoneres inn. Mulig oppkjøp med betaling i nye aksjer? AZ aksjer eller Biotec aksjer ??
Vil partner sitte med penger på bok ?

Emisjons spøkelset er trolig den klamme hånden som trykker kursen nede. Selv om H2 innfrir etter guiding vil veksten måtte fortsette også neste år og først utover 2021 med økende vekst vil dette for alvor slippe taket. ( hva som skjer med AZ partner kan være joker )
SBG som adjuvant kan også Stokke om kortene muligens allerede i 2020.
Med en Mcap på 200 mill og null i gjeld skulle en tro Biotec måtte være et attraktivt lodd. ( den gang ei )
rufus01
21.08.2019 kl 07:54 3000

Mye kan sies om det som har blitt gjort og ikke gjort i dette selskapet de siste 10 årene, men dette er nå histore. Det er på tide og se fremover. Og da syns jeg og øyne ett lys i tunnelen. Bortsett fra emisjonsspøkelse, så kan jeg vanskelig se noen nedside i dette selskapet på dagens kurs. Pilen peker bare ein vei og det er opp, så får vi bare håpe at inntektene øker såpass at vi kvitter oss med faren for emisjon. Da kan investeringen her etterhvert vise seg og bli god butikk :)

Nyheter på vei nå, eller er vi bare begynt på en forsiktig reprisning?

Selskapet leverte nylig sin beste kvartalsrapport noensinne og en guiding som var meget spennende. (selv om den var nøktern)
Eankee
21.08.2019 kl 12:03 2832

CJ er alltid nøktern..... han vil aldri love mer enn han kan "holde"....... derfor ser nå fremtiden mye lysere ut...
oppturen
22.08.2019 kl 14:24 2600

Er litt gøy at Svein Lien fant ut at det var lurt å selge 25 000 aksjer på all time low.

Han har timingen inne, skjønte vel ikke helt hvordan Biotec kan tjene penger på disse kompliserte produktene. :-)

«Går alltid ned etter presentasjon» tenkte han, «så best å selge rett før»

Gratulerer, blir vel noen Margaritaer på Granka nå da.?!!
Redigert 22.08.2019 kl 14:34 Du må logge inn for å svare
Lothian
23.08.2019 kl 09:02 2338

Endelig noen positive vibber, men Woulgan er jo 3-4 år etter der vi burde ha vært.
Arctic leverer sakte, men sikkert og blir en klarere oppkjøpskandidat for hver dag som går.

Prisingen er selvsagt skuffende, men kjekt å se de siste dagers økte interesse og handel.

Men det er laaangt til emisjonsprisen på 20 fra april 2014....
fisker65
23.08.2019 kl 10:38 2256

Ja Lothian men at de er 3 /4 år bagud kan du til dels, kun takke dig selv og To for, Lien og Thorsen skulle være sparket ud 2014,så havde meget sikkert set anderledes ud nu, men nu har Biotec endelig fået folk med viden og forstand på det de laver ind, men det tager lidt tid at rette op på liens mørklægning, men bedre sent end aldrig, og lad nu være med at drømme om opkøb nu, der skal ikke sælges fra, før prisen på selskabet er meget højere.

God weekend
Redigert 23.08.2019 kl 10:39 Du må logge inn for å svare
oppturen
28.08.2019 kl 10:08 2022

Nå er Lien ute av topp 20. Med det lave volumet som er i Biotec har han vel egenhendig midlertidig stoppet oppgangen.
Fortsatt på lønningslisten til S&N ?

Ja, det finnes noe positivt, ref trådtittel
Lien er på vei ut, bort og vekk fra Biotec. Forhåpentlig vis for godt, og at han aldri igjen blir involvert i dette selskapet.

Når historien om Biotec en gang skal skrives, vil ikke en eneste trevl av Lien være savnet.
fisker65
29.08.2019 kl 10:26 1836

Mon det er Lien's de 92000 på salg i 4,70,? nogen vil åbenbart holde kursen nede, ellers lægger man ikke sådan en klump, og at han sælger til denne kurs betyder vel intet, han har jo raget pengene til dem, til sig i Biotec tænk at han fik lov at hæve bonus uden at have lavet en skid andet end underskud, og mørklagt selskabets produkter.
fabian2
29.08.2019 kl 10:31 1827

Lien og Thorsen ødela mye , skikkelig inkompetente , en tragedie begge to. Derfor er jeg midlertidig ute.......Produktene er jo fantastisk bra. Bruker NBG 24 daglig , og Woulgan iblant. Fantastiske greier.

Har fulgt med på Biotec en god stund etter at jeg solgte meg ut i 2016. De siste månedene har kursen forandret seg lite. Den dupper opp og ned i intervallet 4-5 kroner. Den er sikkert et bra trading objekt men selskapet har jeg liten tro på om dagen.
bravi
03.09.2019 kl 20:02 1519

Selv om det kan skimtes noen lyspunkt i Biotec tror jeg det skal mye til før noen nye går inn å kjøper aksjer i dette selskapet nå. Risikoen for emisjon er for stor. Historisk har kursen alltid gått under emisjonskursen like etterpå. Skal man ha Biotec aksjer er det derfor bedre å vente til etter en emisjon eller til selskapet tjener såpass at det ikke er behov for emisjon.

Hvordan tenker du dette selskapet skal klare å sette noen ny emisjon?
repsol
04.09.2019 kl 07:07 1395

Merkelig sånne blokker som stopper en aksje , ingen vil kjøpe nå på 4,75 kr og hvis jeg fjerner den så handler for 5 ganger så mye aksjer til høyere kurs , mulig dette ikke er tilfelle i Biotec men i de fleste andre selskaper funker det sånn , har tjent fett på og fjerne blokker , tjente fett på det i Polyplank og Aptahem

Du kan kalle det hva du vil, blokk er helt sikkert greit.
Jeg kaller det deler av Arven etter Lien. Det var vel 600k, ennå gjenstår rundt 400k. Og det er aksjer som skal ut.

Lien legger ikke disse ut for «å hindre oppgang», eller «holde kursen nede, for å kunne kjøpe billig».
De legges ut for å komme seg bort, ut og vekk fra selskapstragedien han selv regisserte.

Med mindre det er payback time fra en av alle de aksjonærene som ble ført bak lyset, og som legger ut «blokka» for å hindre at Lien kommer ut til høyere pris.
Jeg tenker flere av de som kjøpte Judas-aksjene til 20kr, etter å ha blitt lurt til å tro pengene skulle gå til «selskapsformål» kunne finne på noe slik.