Erna mener det er greit at barna hennes ikke får ytringsfrihet

Slettet bruker
17.07.2019 kl 22:39 370

Trump kjemper først og fremst for å legalisere hatefulle ytringer som er til fordel for ham samtidig som han bekjemper ytringer som går på kritikk av han og hans regjering eller kritikk av hans tilhengere. De blir bedt om å forlate landet, iallefall om ytringene kommer fra folk som ikke er hvite. Prøver Trump å innføre Apartheid?
Slettet bruker
18.07.2019 kl 01:48 351

Du fikk visst bare med deg halve meldingen fra Trump.
Slettet bruker
18.07.2019 kl 15:56 307

"I USA har også Ted Cruz, en av presidentens mest sentrale støttespillere i Senatet, gått hardt ut mot Facebook, Google og andre teknologigiganters sensur."

Det spiller faktisk liten rolle om man er enig eller uenig i en ytring - det er ytringsfrihetens iboende og mest grunnleggende prinsipp at det er de ytringene man ikke liker som skal innrømmes ytringsfrihet - det er feigt å kalle slike ytringer "ytterliggående" bare fordi et flertall ikke ytrer dem - for det kan komme plutselig at "ytterliggående" velbegrunnete ytringer vinner gjennomslag i et bredt lag av folket - med alvorlige virkninger for den/de som har forsøkt å kneble dem.

Men det er nå en gang slik at folk flest verken er særlig interessert i politikk eller engasjerer seg i større komplekse temaer om trussel mot rettssikkerheten, nasjonens fremtid og folkets frihet, men opptrer som en politisk korrekt saueflokk elitepolitikere med egoistiske hensikter som egen karriere, pay-for-play med skattebetalernes penger, korrupsjon, osv. kan utnytte som basis for å kalle alle de som kritiserer dem og deres politikk for "ytterliggående".

Politikerne rir på folks følelsesmessige sentimenter og kan på den måten få tilslutning for saker som beriker politikereliten selv og deres lobby av like korrupte eliter i næringsliv, akademia og media. Sannheten forties og lyves om i et gedigent globalt elitenettverk som bevisst rir skattebetalernes følelser for å belaste stadig mer skatter på folks frykt for klima og frykt for ikke å fremstå som hjelpere overfor verdens fattige. Der sannheten er styrt av følelser og ikke avslørende resonnementer, forsvinner sannheten til et vagt og ubetydelig begrep, verdiløst mot de store følelsene som rir et ubevisst menneske. Erna Solberg ser seg tjent med å manipulere det norske folk med fortielser og løgner, og der dette ikke er nok til å føre folk bak lyset tyr hun til følelsesvekkende nyord som det tøvete "religionsrasisme". Erna har mistet respekt hos sitt eget folk, hun er ettertrykkelig avslørt på alle fronter, men hva bryr vel folket henne, for i FN venter en skattefri toppjobb som lønn for den norske suvereniteten hun ga så villig vekk på vegne av det folk hun ble valgt til å representere.

Erna ser seg tjent med ikke å kritisere GLOBALISMENS maktapparat - hør hva Ted Cruz får frem i gårsdagens Google-høring:
https://twitter.com/goodmedicine4us/status/1151677370245369856

ERNA SOLBERG ER MER OG MER EN SKAM FOR FOLK OG FEDRELAND!

Redigert 18.07.2019 kl 16:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.07.2019 kl 17:18 293

Ikke bare Erna er en skam, men også det norske AP, som da Demokratene påsto sin mailserver hacket av russerne under den amerikanske valgkampen, kom ut på NRK Dagsrevyen og hevdet - uten noen som helst substans (les: ren løgn?) - at også deres mailserver var blitt hacket av russerne (ja, særlig!). Coincidence? Neppe mer enn at Støre pleier vennskapsforhold med Hillary, og sa seg villig til å gi Demokratenes løgner støtte med at også i bittelille Norge hacket den fæle Putin mailserveren til NWO-Støre partiet AP. Seth Rich måtte bøte med livet for å ha lekket Hillarys emails til WikiLeaks. En blodig collusion for det norske AP å delta i...

Dagens elitepolitikere og partstruktur er så gjennomkorrupte og står for slike råtne metoder at de må fjernes alle som én og erstattes med "nye koster" som IKKE misbruker ytringsfriheten til løgn! Det kan ikke og skal ikke være uten konsekvenser å opptre slik dagens politikere gjør.

Seth Rich was responsible for releasing the DNC emails to WikiLeaks:
https://theconservativetreehouse.com/2019/07/15/lawsuit-claims-julian-assange-confirmed-dnc-emails-received-from-seth-rich-not-a-russian-hack/

A lawsuit by Ed Butowsky vs Turner Broadcasting, NYT, Anderson Cooper and others exposes that the FBI/DOJ knew all along that the DNC email "leak" to Wikileaks was done by Seth Rich (NOT a Russia hack).

You Are Free TV 18. jul. 2019 - #TREASON: Butowsky Lawsuit Exposes DNC/FBI "HOAX", Assange (S Rich) - 34 min:
https://www.youtube.com/watch?v=i7lDWqUv4vY
Redigert 18.07.2019 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.07.2019 kl 18:29 276

Flotte innlegg Havfruen.
Norge og alle andre land trenger nye valglover som er folkeinitierte og folkegodkjent. Slik at
ekte demokrati blir mulig. For første gang.

Det siste mht. klima er at det kan virke som måleinstituttene har begynt med, eller har holdt
på med en stund, å fake målinger og presentasjoner. For å kunne ha eksklusiv makt over faktaene
og utviklingene på området/-ene.