Neste Borefase IOX - LLA 47 og Altair, samt Argentina 2019


Nu er Interoil Drilling Service avklart i div. Gode innlegg og aklaringer. «Hylleselskap» Derfor ny tråd nå.
På tide med en ny fremadrettet tråd om fokus i 2019. Videre fremdrift å boreplaner. Lla47, Altair, og aktivitet å utvikling i Argentinas oljefelt.
Vikingo vet vi produserer olje så olje finnes på feltet LLa47. Finnes det mer drivverdig ellerer det tomt for olje i bakken. Nytt fokus på hvor boret skal i bakken. Forpliktelser forboring på Altair. Å hva skjer i nyeinnkjøpte felt i Argentina!

Det er ikke feilinformasjon når du snakker om andre oljefattige felt, men om det er så veldig relevant er en annen sak. Fedmul som sitter på seismikkdata har jo fått aksjer for over 8 millioner som betaling for tjenester.
Ville du gjort det hvis du bare så sand og vann?

Fordi om det regner i Oslo så betyr ikke det at det regner i hele Norden.

Melding om betalte renter på bond-lånet kommer nok på mandag eller tirsdag. Kanskje også om forlengelse av lånet?
Redigert 20.07.2019 kl 18:40 Du må logge inn for å svare

Disse områdene med litium er jo langt fra Interoils assets. Tror heller ikke de ønsker å bli gruveselskap.
bæærnt
21.07.2019 kl 10:29 4247

Det har jo relevans. Fra prospektet pkt 6.3.2...........In that effort we are actively exploring the possibility of developing in partnership with an outside group, which focuses on the acquisition of rare earth reserves, a large-scale lithium consolidated play of approximately 440,000 hectares in the north of Argentina. In this project we are bringing our deep understanding of the Argentinian market, as well as long rooted, relationships and capabilities to drive further growth of this project and initiate our new growth and diversification drive into new sustainable sources.
bæærnt
21.07.2019 kl 10:55 4282

Argentina is a bit far off. I just dont comprehend. Yet. Its kind of a scary read knowing where we - IOX - come from. Is history about to repeat itself ?

Det er nord i Argentina og IOX er sør i Argentina. Det et lang avstand det og hva vet IOX om gruvedrift?

Uansett hva selskapet skriver i et prospekt,er det nå 3 hovedpunkter som selskapet må besvare:
-Finansiering/løsning med bondholders
-Utfordringene med Vikongo/lla47. Hva er hovedproblemet som gjør at boreprogram blir utsatt?
-Er problemet på lla47 så stort at de må se på stadig nye prosjekter? (Argentina og Litium)
bæærnt
21.07.2019 kl 11:08 4247

Ingen ting. Men det er neppe helt nødvendig i joint ventures. Dette handler nok om Jose & Old Andes og deres kontakter, innflytelse og kunnskap om nasjonale, regionale og lokale forhold i Argentina. Men det er plett umulig å forestille seg hvor dette ender for dagens småaksjonærer.
klaesp
21.07.2019 kl 11:16 4233

Er sikker på at det beste er å forholde seg til det selskapet formidler i meldinger over børs. Spåmenn har vi nok av.
bæærnt
21.07.2019 kl 11:25 4222

Spåmann eller ikke spåmann. Man får gripe fatt i det man har av informasjon. Etter å ha sovet på dette noen dager så er min konklusjon at dette flagger exit Colombia. Når og hvordan gjenstår å se, men jeg har svært vanskelig for å lese prospektet på annen måte.

Kanskje ikke så dumt å flagge exit Columbia, om de får en god kompensasjon for LLA-47

Mye motstand mot skifer gass og skifer olje andre steder i verden. Er selskapet og aksjonærene sikre på at det ikke kommer et frackeforbud i de aktuelle områdene eller at det blir mye motstand fra befolkningen.

Høres veldig dystert ut, men etter å ha fulgt NEC og QEC så har jeg sett hva det kan føre til.
Redigert 21.07.2019 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
bæærnt
21.07.2019 kl 11:51 4173

Uten å ta stilling til verdier, men som en praktisk tilnærming i et mulig exit scenario - f.eks oppgjør av bonds i bytte mot assets i Colombia. Mer- eller mindre verdier gjøres opp i kontanter eller aksjer. Old Andes kan bli sittende med et bein i begge leirene dersom teorien om at majoriteten av bonds også eies av Old Andes holder vann. Om prisen er ok - who gives a shit ?

The whole thing is wrapped in smokescreen. But.... This time IOX is run by competent local Players, with Jose in charge, who know the South American game and are SMART. How greedy they will be in the end? We shall see. Fun and Games:)
bæærnt
21.07.2019 kl 12:21 4130

They dont need to be greedy. I honestly dont think so. But it is hard to see how to proceed from here without eliminating the bonds from the equation. And that could mean exit the legal rights of the Colombian assets as we know them. At least, thats my take on the current state of affairs.

They lose money every year. How smart is that? Lost nearly 1,3 billion NOK so far.
Smart? That means not so smart shareholders?
Redigert 21.07.2019 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
kaunis
21.07.2019 kl 21:04 3879

Ja det er hårreisende å lese at noen virkelig er i den tomme verden å skulle mene at det er hårreisende at noen lar seg påvirke av det andre skriver. Hvor naive er vi egentlig????? Som du skriver oivindl, hva bruker man dette forumet til ellers? problemet er all den unødvendige støyen som noen er blitt rene eksperter til å blande inn.Derfor blir rådet, ikke la deg påvirke for mye, og ikke bli skudd redd og selg, om det kommer slike spekulasjoner som at et stort område plutselig er fritt for olje. Aksjen falt over 5% den dagen. Jeg mener bestemt at ledelsen har vært dyktige til å finne løsninger på mange av de store problemene selskapet slitt/ møtt opp gjennom årene. Det skal bare en god borring til med en flow på ca 600-1000 fat pr dag så er selskapet godt på vei til en mye lysere fremtid.

Aksjen faller normalt 5% bare en konfirmant skal ut med en liten post. Dette har ingenting med spekulasjonene til bæææærnt å gjøre (selv om han kanskje tror og håper på det selv).

Aksjen går en del begge veier. Men med sommerbørs å venteperiode i forhold til neste fase i selskapet, så siger den ned, å noen utålmodige selger nedover .,.., Håper at trenden nu snus å at vi får godt nytt fremover, jfr. prospectus og planer for fremdrift. Da får vi nok reprising 🐝🐝
Redigert 22.07.2019 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
kaunis
22.07.2019 kl 11:06 3415

Dårlig unnskyldning, det var veldig trøkk den dagen på negativitet ang. IOX og ikke alle er drevne aksjetradere, soleklart at en del ble litt blek om nebbete den dagen. Spekulasjoner på det ytterste negative nivået, som gav inntrykk av at dette lett kunne gå til helvete.Hvem tenker ikke på salg da????

Enig med deg kaunis. Det er enkelte drittsekker som trader og er negative positive om hverandre. D r lov, men dette er søppel i mine øyne. Ingen nevnt ingen glemt

Men helt alvorlig.....dette er Hegnar debattforum...
Tror du overvurderer sterkt hvilken påvirkning dette forumet har på aksjekursene på OSE. 😂
Ransen
22.07.2019 kl 14:03 3218

Det er et forholdsvis lite antall aksjer som de skvettne selger ned/opp. Derav store utslag på kursen. Mer enn 70% av aksjene sitter på aksjonærer som forstår.
slowhand
22.07.2019 kl 18:03 3050

Er det kommet en god teori på hvorfor diverse selskap lar seg betale med aksjer??
Dersom man tar utgangspunkt i at de selskapene ikke er totale amatører, vil de sjekke om de risikerer å gå rett inn i en emisjon/utvanning? Noen som tror de vil sjekke om det er mulig å få solgt aksjene uten å gruse kursen og kaste penger i dass? Kan det tenkes at de får noen slags forsikring mot den slags overraskelser?
Kan det være de får hint om at de her kan gjøre lurt å ta noen aksjer?
Dersom man tar utgangspunkt i at selskapene som har mottatt aksjer er de som har vært tettest på IOX vil det ikke da være rimelig håpløst å tro at stupet er rundt neste sving? Ikke vet jeg, prøver bare litt logisk tenkning her.
Og det investeres fortsatt i Llanos området...
https://prensalibrecasanare.com/industriapetrolera/33848-agencia-nacional-de-hidrocarburos-otorgu-contratos-para-3-bloques-petroleros-en-los-llanos-orientales.html
Redigert 22.07.2019 kl 18:21 Du må logge inn for å svare
kaunis
22.07.2019 kl 21:17 2903

Da tenker du vel samtidig at det skulle ikke være særlig stor grunn til at erfarne aksjetradere virkelig skulle tro at Lla-47 var et basseng tomt for olje?
klaesp
22.07.2019 kl 22:09 2832

Svært godt poeng Slowhand, får meg har de vært en rettesnor.. Har kjøpt en lyttepost:)
bæærnt
22.07.2019 kl 22:34 2798

Siden du spør. God teori vet jeg ikke, men det kan jo også være en vennetjeneste for Old Andes for å unngå/utsette flagging eller tilbudsplikt. Dessuten, rammes ikke tilfellet Fedmul av innsideregler ? Sliter litt med den transaksjonen dersom det veksles inn aksjer på bakgrunn av "knall gode" data.

Siden Lithium og et mulig joint venture i Argentina nevnes i Prospektet, så blir jeg ikke mye overrasket om Jose+friends allerede sitter med inngangsbilletter til et konkret case som kan veksles om til aksjer i IOX på samme måte som lisensene ble brukt som tingsinnskudd ved forrige korsvei. Det er vel slike mulige transaksjoner du sikter til ? Det nevnes jo ikke noe konkret i Prospektet ?

Redigert 22.07.2019 kl 22:35 Du må logge inn for å svare

Hvis IOX ville kunne udnytte deres licenser i Argentina til udvinding af også Lithium ville dette blive stort. Taget i betragtning at Argentina har verdens største Lithium reserver samt at efterspørgslen bliver større og større til videre udvikling af Batterier og Solceller.

Var det ikke i starten av oktober 2018 neste brønn skulle bores? Nå skriver vi ultimo juli 2019 og ingen boring er i gang. Underskuddene fortsetter å renne på. Tapet blir større og større. Produksjonen mindre og mindre. Kontantbeholdningen slutter aldri å krympe. Noen kaster kortene i Argentina, og et selskap med brukket rygg plukker dem opp(IOX). Jeg tror sammelig vi får sette oss ned alle sammen, og be om et under. Et underlig selskap er det jo uansett :-)

En formidabel suppe som skjuler en agenda få enda kjenner. Neppe bra for dagens retail aksjonærer.

Oslo, 24 July 2019 - Interoil Exploration and Production ASA (Interoil) is
pleased to confirm that the company has paid interest related to the bond issued
on January 2015. The amount paid was USD 1,123,062.48.

The USD 37.5 million bond matures in January 2020. The company does not now hold
the required liquidity to repay it. The company continues discussion with the
bondholders on several alternatives. Whereas no final decision or agreement have
been reached at this stage the company is confident that a sound solution will
be reached.

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section
5 -12 of the Norwegian Securities Trading Act.
piff
24.07.2019 kl 09:00 1714

Så kom den.
IOX trenger ny kapital til og betjene lånet på ca 37.4 usd mill . Er i dialog med obligasjonseierene .
Dette betyr i klartekst ,emisjon og konventering av deler av gjelden.
Her kommer kr. 1. tallet .
Mdg1
24.07.2019 kl 09:06 1682

Hva om de selger alle eiendeler i Colombia og satser alt i Argentina fremover. Kan det være en måte å dekke gjelden? Derfor de har startet nytt selskap i Argentina? Uansett rart at aksjen faller på nyheten. Dette var kjent for alle. Det var vel ingen som trodde at de hadde mulighet til å betale lånet. Jeg har hele tiden trodd at aksjen skal handles på 1-tallet igjen når det går op for folk at det ikke finnes noe lettvint løsning.
Redigert 24.07.2019 kl 09:16 Du må logge inn for å svare
Mackook
24.07.2019 kl 09:07 1673

Ja hva sier dere nå ? Ransen & YNWA ?