Svenske media letter litt på sløret. Reduserer mørkleggingen

polemiker
SWE 18.07.2019 kl 17:15 348

Har observert at noen svenske media i den senere tid har begynt å forholde seg mer til virkeligheten enn de tidligere har vært. Det er ikke lengere så uvanlig at de faktisk oppgir opphavet til de kriminelle voldtekts- og drapsmennene. De har jo blitt latterliggjort og hånet av folk flest i åresvis nå, så det var kanskje på tide. I et forsøk på vinne tilbake litt av den tapte troverdigheten har de endret seg - litt.

Svensk rettsvesen har også gjennomgått en oppstramming ser det ut til. Nå kan media melde om at 22 åringen Haned Mahamed Abdullahi faktisk er dømt til 18 års fengsel for et knivdrap. Ikke ble han erklært sinnsyk og ikke fikk han noen måneder i ungdomsfengsel som gjerne har vært regelen tidligere. Sjokkerende nok ble han også dømt til utvisning. Somalieren fikk avslag på sin asylsøknad, men er nå innvilget i alle fall midlertidig opphold i noen år til.

En annen utenlandsk 22-åring som just hadde blitt sluppet fri, voldtok en 13 år gammel jente på vei til skolen - flere ganger. Han ble belønnet med hele 6 1/2 år i fengsel og må betale hele 250' for en brytt møydom og ødelagt liv til jenta.
https://www.expressen.se/nyheter/krim/22-aring-valdtog-flicka-doms-till-fangelse/

Justisminister Morgan Johansson i den svenske feministregjeringen foreslår nå å skjerpe lovene, og da spesielt "brott mot knivlagen". Hmm. hvem var det som foreslo noe lignende for en 10-20 år siden?
Fjordgubben
18.07.2019 kl 17:36 338

Her må det strammes inn, farlig å fortelle sannheten da folk kan bli både skremt og «støtt».

De finner nok ut av dette og slutter å skrive sannheten da det står i veien for planen med å bytte ut den svenske befolkningen med «de multikulturelle».
polemiker
18.07.2019 kl 20:18 309

Kan være et blaff, men jeg tror nok både sjefsredaktører og ikke minst "journalister" skjønner at de ikke kan opprettholde denne livsløgnen særlig lengere. De mister lesere og annonsører for hver dag som går. De kan regne, så de vet at om trenden fortsetter er de utradert innen 3-5 år. Akkurat nå har de trøbbel med å sparke folk fort nok til å unnå konkurs.

Det dominerende selskapet bak alle disse fake news media er Bonnier. Er vel ingenting som hadde gledet meg mer enn om at hele moderselskapet hadde gått "down the drain". Da hadde svenskene blitt spart for utrolig mye propaganda, da 2/3 del av hele MSM i Sverige hadde fulgt med i dragsuget. Det kommer til å skje!