PHOTOCURE- Hva markedet vet og hva markedet ikke vet.


Hva markedet vet: Markedet vet er at Pho ble børsnotert rundt år 2000 og har vært en begredelig investering for investorer siden det. Det kan sikkert DTT skrive under på.

Spørsmålet er da: Vet markedet hva som er forskjellen på PHO i dag i forhold til for kort tid siden?
Neppe, men det er helt ok. At PHO nå har stø kurs mot å bli standardbehandling i et amerikansk kreftmarked på 15 mrd Nok pr år, vet neppe det brede markedet. Bare vi som følger PHO tett vet det.

I tillegg så må man spørre; Hvor mange vet at PHO er på veg med sin teknologi til å vinne et marked på 14 millioner kinesere uten å bruke penger på det? Neppe veldig mange.

Hvor mange skjønner potensialet i PHO? Antagelig bare en liten del av markedet som leser HO.
bravi
20.07.2019 kl 15:11 873

Du kan risikere å klare deg en stund fremover med den gamle Toyotaen før du skifter til en Avensis. Trøsten er at når den blir veteranbil blir årsavgiften redusert.

På den andre siden kan det bli en hvit Bentley. Mye mer sannsynlig her enn å bli sittende med den gamle Toyotaen. Bravi du er tydelig av samme personlighet som Ludvig en personlig pessimist "det er fali det"
Noni
20.07.2019 kl 15:53 810

Det er ikke godt å vite hva en skal tro, når det har vært så mange skrell.

Hvorfor i all verden skulle vi doble beholdningene; for at noen her skulle få en snarlig superprofitt??
Kursen p.t. virker grei og med potensiale intakt.
Synes som CEO ved å opplyse om en viss realisme her har unngått endel superhausing og tilsvarende superbaissing ved skuffelser i forhold til oppblåste forventninger. Håper helst at kursen får utvikle seg basert på resultater, men det vil jo selvsagt ikke helt skje. Fortsatt tro på caset; men er jo ikke mer forelsket enn at jeg selger dersom man her lykkes med superhaussing og kjøper ved superbaissing; det har jo vært lønnsomt så langt; så gjerne greit at kursen er der den er p.t.; så får vi rolig se på q2 om lovnadene ser ut til å kunne innfris. Et uromoment synes forøvrig å være utløp av patent.

Karybdis, jeg har noen spørsmål til deg :
- Har du regnet på kurspotensialet ved f.eks 20% markedsandel i USA ?
- Hva måtte kursen vært i dag for å være «superhausset / superbaisset» ?
- Hvordan merker du at utløp av patent er et uromoment ?

Takk 😊