Banksjef stortingsrepresentant og minister, også fylkesmann

Slettet bruker
MUMLE 21.07.2019 kl 00:41 305

men med hodet fylt av rævhol, fra selveste partiet Høyre.

Fornærmedes kjæreste oppdaget sexbilde og slo opp
NORD-TROMS TINGRETT (VG) Et sentralt bevis i saken mot Svein Ludvigsen, er et sexbilde av ham og en 25-åring. Bildet medførte at fornærmedes kjæreste slo opp.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/OplGlA/fornaermedes-kjaereste-oppdaget-sexbilde-og-slo-opp?utm_source=recirculation-matrix&utm_content=g7R3la

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/50rBwb/han-var-kongen-av-nord-norge?utm_source=inline-teaser&utm_content=OplGlA

Slettet bruker
21.07.2019 kl 00:44 304

I Norge er gruppen av folkesvikere svært stor, - men tallet av nyttige idioter og medløpere er langt større.

Svein Ludviksen gikk av som fiskeriminister. Det er vi glade for.
Mange fiskeriministre har opp gjennom tidene skakkjørt næringslivet langs kysten gjennom sin politikk: No-fish-Olsen gjorde det bra som kysttyner, men Ludviksen har gjort det bedre.
Det har liksom ikke vært noe fordekt og underfundig med Svein. Åpent og ærlig har han bekjendt seg som kristen, mormoner, frimurer, EU-tilhenger og høyremann - altså som en kar med et bein i mange leirer, men alltid som en kapitalens trofaste løpegeutt. Og alltid med et vennlig, bramfritt, opptimistisk og vinnende smil - dog ikke tillitsvekkende. Vi har alltid visst hvor vi hadde ham.

Som banksjef i det sivile, og som fiskeriminister i regjeringen, har han i sannhet gjort hva han kunne for å føre det norske folks fellesressurser over i pengenes eie: For fisken som salgbare kvoter til høyest betalende. Og han har lyktes. Hadde han fått fire nye år ved kongens bord, kunne vi trolig vinket farvel til den siste sjarkfisker, og vi hadde nok også fått se fiskekvotene sive ut til de internasjonale pengefyrster i ly av EØS-avtalen.
I sin nye stilling som fylkesmann, er vi sikre på at han etter beste evne vil fortsette sin gjerning og følge sit kall; trellbinding av det norske folk under Gjeldspengesystemet og de internasjonale pengefyrster.

Vegtam er av den oppfatning at enhver folkevennlig og kystvennlig fiskeripolitikk må ha i bunnen at all fisk skal være i folkets felleseie, og at enhver nordmann som ønsker det, kan bli tildelt en sjarkkvote stor nok til å leve av for seg og familien. Og den skal han få gratis!
Resten av fiskeripolitikken bør så bygge på denne ånd og kjensgjerning. Dermed skulle det bli dårligere kår for banksjefer og fiskeriministre av Ludviksens kaliber.

http://vegtam.info/Folkesvikere.html
Slettet bruker
21.07.2019 kl 01:02 294

Mikke Mus penger i musevise land. Ibsen prisvinner sin attest «å dra til helvete med demokratiet ditt» og måtte musen knulle deg. Det har nordmenn bedrevet i minusgrader de siste 200 år. Konsesjon. Det står i loven at kvoter ikke kan kjøpes eller selges, og at det er myndighetenes plikt å fordele dem. At den nye generasjonen skal måtte kjøpe (med mikke mus penger) seg retten til å fiske fra den gamle generasjonen, det er urettferdig – all den tid den gamle generasjonen fikk tildelt denne retten gratis? Kunne ikke dette vært en sak å føre mot staten, for loven brytes hele tida slik systemet virker i dag? http://www.lofotposten.no/Naeringsliv/article6935825.ece
Slettet bruker
21.07.2019 kl 01:04 293

I danskekongens eneveldestat før 1814 hadde over 95 prosent av Norges befolkning minimal innflytelse. Ni av ti nordmenn bodde på bygda og de aller fleste var bønder og fattigfolk. Og det er vi fortsatt, det meste er solgt til slakt og resten hva vi tror å eie, er pantsatt forbi skorsteinspipen for de aller fleste. Gjelden må nå betales til utenlandske (tidligere egne eide banker og finansforetak) som utenlands eiet ble under Kåre og Gro griseriet i Norsk politikk. Nå skal småbruk, skogbruk, gårder, kraftrettigheter og alt av folkets generasjoner øvrige eie selges til EU, og verdens rikeste via EØS. Noe Listhaug har økt muligheten for.

linker ødelagt, men av hvem?
http://www.forskning.no/artikler/2014/februar/382762
http://www.forskning.no/artikler/2014/mars/384800
Redigert 21.07.2019 kl 01:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.07.2019 kl 08:18 268

"Ka faskjen e det du skrik førr, du ha jo ei kjempef.... "
Slettet bruker
21.07.2019 kl 09:59 251

Fortell............