Dagens tema

 

Leger Uten Grenser - nå med cruiseskip til menneskesmuglerne.

aklm
21.07.2019 kl 20:04 5028

Blir lettere for de kriminelle når de kan bruke moderne fartøyer i sin reklame. At skipene også kan skilte med legehjep blir en vinner. Hvor mye øker de prisen? Man må jo være totat evneveik om man tror at disse smuglerne ikke bruker dette i sin markedsføring. Hvor mange liv går tapt pga. disse NGO ene?

Døm kunne gøtt gjort nytte for seg å tatt med noe bellig bønne når de først var i nabolaget rundt Marøkkø se.

Fergen har sveipet rundt i området for å få med seg flest mulig passasjerer. Nå er det fullt og vel så det.

https://www.infomigrants.net/en/post/18794/over-350-migrants-on-ngo-ship-ocean-viking-after-new-rescue-in-mediterrenean

Regner med de får priser og blir hyllet av Humanetisk Forbund m.fl. slik som Siem Pilot ble det.
.777.
13.08.2019 kl 13:14 1539

Pasientene har tatt kontroll over asylet.

Det kan bli utfallet

Nå ser det ut til at de har fått ferten av enda flere migranter. De har nå økt hastigheten til 11.5 knop og fosser tilbake der de kom fra. Skulle nesten tro de fikk betalt per hode...

En stor takk til dere som holder oss oppdatert på denne menneskesmuglingen.
Det er virkelig interessant å se hva folk får seg til å gjøre for å føle seg "litt hevet over allmuen".
aklm
13.08.2019 kl 18:52 1498

Ser ut til at de kriminelle menneskesmuglerne får problemer med å oppfylle løftene til asylturistene. Ingen vil la båten legge til kai. Man bør etterforske denne kriminelle virksomheten og lære de ansvarlige litt om konsekvensene av lovbrudd.

Ja, det blir et problem og noe de nok har kalkulert med på forhånd. Nå har de gitt ut melding om at de forlater Libyas kyst og har satt kurs mot Europa. De krever nå at de europeiske landene skal følge folkeretten og tilby migrantene en trygg havn. Samtidig oppfordrer de nå folk til å donere penger til disse NGO'ene LUG og SOS Meditteranee. De er nå på kurs mot Malta eller ut vestover i Middelhavet.

Det har bare vært noen få gummibåter de siste månedene, men det eksploderte da Ocean Viking ankom området. Man må være rimelig naiv for å kunne påstå at dette har vært en tilfeldighet. Selv om det har vært noen påstander og spekulasjoner på at disse såkalte humanitære organisasjonene faktisk får betalt for å bedrive menneskesmugling og har et nært samarbeid med mafiaen på land, tror jeg nok at det primært er donasjoner og millionstøtte fra "rike onkler" som primært er deres inntektskilde.

At de rekrutterer naive godhetstyrranner som arbeider gratis i tillegg til skattefrihet, så er det nok en relativt lukerativ buisiness. Neppe tilfeldig at de registrerer sine hovedkontor i Europas eldste skatteparadis og med den beste banksekretessen, - Sveits.

De vet nok selv at de er på tynn is både med hensyn på folkeretten og internasjonal havrett. Nå begynner det politiske spillet og de vil bruke disse afrikanerne for alt det det er verdt. De vil spille på følelser, bruke media, redigerte og manipulrte bilder og video. De kunne valgt til å gå til de nærmeste nabolandene eller returnere til Libya og dermed reddet samtlige som har vært i "havsnød". Det kommer selvsagt ikke på tale, de er heller villig til å la titalls dø for å fronte sine politiske meninger.

Redigert 13.08.2019 kl 22:16 Du må logge inn for å svare

Håper italia har brukt sine tjenester godt og kartlagt absolutt alt ....

Som forutsett er nå propagandakrigen nå i full gang. All MSM media er som kjent globalistiske sosialister, samme gjelder EU byråkrater og FN. NRK hiver seg villig på å refererer gladelig den svada de blir presentert fra disse PR avdelingene til disse NGO'ene.

- AKKURAT NÅ:Vi gjennomførte nettopp en kritisk redning. Bare minutter etter at vi hadde delt ut redningsvester gikk det hull på gummibåten. Flere mennesker havnet i sjøen. Nå er alle 105 trygt om bord på kan NRK videreformidle.

Nå er det ikke første gang at nettopp slike ting oppstår når alle vester er utdelt og de ligger 50 meter unna et redningsskip. Kan det være slik at smuglerne da tar frem kniven og skjærer opp en revne i gummibåten slik at de tilsynelatende havner i "havsnød". Nå var badetemperaturen relativ gunstig og nærmest havblikk, så veldig "kritisk" kunne det vel ikka ha vært på høylys dag.

SOS Meditteranee hevder også at de har vært ute i "dagesvis" og var dehydrerte. Hvordan kan det skje når de ikke engang hadde kommet mer enn noen få nautiske mil utenfor kysten? Disse LJUG legene påstår selv at de plukket dem opp 40 nautiske mil utenfor kysten, men i og med at de slo av transponderen, vet vi ikke dette. Om gummibåtene kjørte i 4 knop vil det tilsi 10 timer. Har du planer om å krysse middelhavet, tar man nok med seg litt mer enn en halvliter vann.

Ingenting av dette henger på greip, men NRK svelger alt rått og lar ingen kritiske røster eller "eksperter" slippe til. Når jeg, som en superamatør, med kun noen få timers avvik kan forutsi når neste ladning av "folk i havsnød" vil ankomme, bør det vel ringe en bjelle for noen og enhver. Ikke bare EN gang, men flere ganger.

Så vidt jeg kan se foreligger det ikke ETT bilde fra de 3-4 første "redningsaksjonene", KUN den siste og hvor man tydelig kan se at den ene flottøren på gummibåten var pungtert. Dette var siste tur, så de trang ikke den båten lengere. Smuglerne vil også bli med til Europa. På siden var det skrevet SAR med hvit skrift. Det står vel sikker for Smugling African Refugees vil jeg anta. Forøvrig det samme som står på Ocean Viking og er angitt som skipets formål.

Les reportasjen i NRK selv og legg merke til retorikken nå. Her har ting brått endret seg, og de sparer ikke på kruttet. "fengsling, utpressing, tortur, slavelignende forhold, mishandling, håndjern" osv. Etter bildene å dømme tar disse unge mennene det tilsynelatende med godt humør alikevel.
https://www.nrk.no/urix/_ocean-viking_-ber-europa-ta-imot-de-356-migrantene-om-bord-1.14658752

dirken
14.08.2019 kl 09:11 1429

Hvor er dette skipet på vei nå? Italia kommer vel neppe til å ta de imot. Frankrike?

Skipet har nå nærmest stanset opp og befinner seg nå sør-vest av Malta, ca. 30 nautiske mil utenfor deres farvann.

Jeg tror også de til slutt vil havne i Frankrike. Før det skjer vil de nok lage mest mulig støy og mediashow ved å sirkle utenfor Malta og Italia. De lever av publisitet, så det er utenkelig at de ikke vil gjøre dette. Nå har Malta nektet dem å anløpe noen havner med begrunnelsen om at disse "flyktningene" ikke er plukket opp i deres rednings og søkeområde.

En mulighet for dem kan da være å kjøre på tomgang med stø kurs og få plukket opp noen i deres område også. Da vil ikke Malta ha noe valg, men må la dem slippe til havn. En annen plan er rett og slett å ta tiden til hjelp. Før eller senere vil situasjonen bli prekær ombord. De vil naturligvis slippe opp for både vann og mat etterhvert, men det vil nok bryte ut noen epedemier med diare og oppkast før det.

I Italia er det regjeringskrise nå og det blir vel utstedt et nyvalg. Er vel vanskelig å se for seg at noen av de politiske partiene vil drive valgkamp med å tilby fritt leide for disse menneskesmuglerne. Italienere flest har fått nok av muslimsk pakk fra Afrika. Samme gjelder Spania og Malta, men sistnevente kan vel være troendes til å ta det i mot dersom andre EU land forplikter seg til å ta i mot samtlige av dem og betale Malta for "omkostningene".

Det blir ikke enkelt for Macron å ta dem i mot heller, da han er allerede er historisk upopulær i Frankrike. Han er helt avhengig av at situasjonen blir forvandlet til å handle om "liv og død", slik at han kan fremstå som en barmhjertig samaritan. Media vil nok da spille en viktig rolle.

Afrikanerne ombord i Ocean Viking kan nok ta seg en røyk og smile videre. De vil ikke bli satt i land i Afrika.
Oskar2
14.08.2019 kl 15:09 1401

Trolig har LUG og den Franske organisasjonen en plan med sin operasjon ettersom de er iforstått med at Europeiske havner er stengt og provosering ikke kan føre frem for å lande Migrantene, løsning kan jo bli å provosere frem et mytteri og kjøre båten mot Land for havari og dermed skipbrudd?
Brande_n
14.08.2019 kl 18:09 1386

De er vel kjørt tilbake til Libya? Hva annet er en selvfølge

Det blåser nå kuling i området, så de ligger nok på været og siger med kun styrefart rett opp mot vinden. Bølgehøyden kan komme opp i over 3 meter. Kan nok være litt ubehagelig for sarte mager akkurat nå. Det gir seg i løpet av natten, så i morgen er det fine forhold.

Brev fra Italia
Norske myndigheter har fått et brev fra den italienske innenriksministeren Matteo Salvini, der det gjøres oppmerksom på at «Ocean Viking» seiler under norske flagg, og vises til «Norges ansvar som flaggstat».


I brevet blir det fremsatt sterke påstander mot virksomheten til «Ocean Viking»: «Vi mener vi står overfor en virksomhet som tjener målene til menneskesmuglere», skriver Salvini.

Og videre:

«Vi kan konkludere med at hensikten var å utføre en handling som var arrangert på forhånd, og som gikk ut på en ulovlig forflytting av migranter til vårt land»

https://www.nrk.no/urix/kallmyr-om-ocean-viking_-_-migrantene-kommer-ikke-til-norge-1.14660963

Endelig en som sier som det er.

Norges ansvar som flaggstat må være å kaste dette skipet ut av skibsregisteret pga menneskesmugling

Enig i det, men det skjer nok ikke. De gjør bare det samme som norske myndigheter gjorde for et par år siden med Siem Pilot, og hvor mannskapet ble hyllet og hedret av bl.a. statsministeren.

Hele Vesten er bankerott. Massedemokrati, masseinnvandring og velferdsstat er viktige nøkkelord. Vi har valgt "the easy way out" gjennom flere ti-år og lukket øynene for realitetene. Det blir som å ignorere en kreftsvulst og late som det er noe positivt. Vi blir til slutt innhentet av virkeligheten.
Redigert 15.08.2019 kl 09:00 Du må logge inn for å svare

Ett annet smuglerskip drevet av private aktører har i løpet av natten seilt til Lampedusa og har ankret opp 700m fra kaia. De hadde søkt om å få kunne komme til Italia med sine "flyktninger", men fikk avslag. Dette gikk de til retten med og en dommer opphevet forbudet fra myndighetene. Dermed kastet de ikke bort tiden, men styrte rett mot land.

Straks dommen ble avsagt sa Salvini at den ville bli anket til høyere rettsinstanser, så havnemyndighetene kan vel da fortsatt nekte båten å legge til kai, men nå er de så nærme land at de nesten kan svømme inn.

Dette er nok oppskriften for Ocean Viking også. Disse NGO'ene har nok allerede et godt kontaktnett med aktivister i både administrasjon og rettssystem i Italia. Skal vedde ganske mye på at de for lengst har startet den samme prosessen som Open Arms. De ønsker nok å få en rettslig avklaring på dette, slik at de kan starte en fullskala smuglerrute mellom Libya og Lampedusa. Den øya ligger jo bare i kort avstand fra kysten, slik at de slipper å bruke unødig tid og drivstoff for å frakte dem hele veien til Italia. Det blir da overlatt til Italienske myndigheter.

Italienske myndigheter er vel like fucked som de norske ved at de har bundet seg til internasjonale avtaler og sågar satt dem over sin egen grunnlov. Det er derfor slettes ikke gitt at Salvini vil klare å avverge at migrantene blir dumpet på den fjerntliggende øya og overlatt til italienske myndigheter og skattebetalere.

Seks EU-lande har torsdag meldt sig klar til at tage imod 147 migranter fra det spanske redningsskib "Open Arms".

Det siger Italiens premierminister, Giuseppe Conti.

- Frankrig, Tyskland, Rumænien, Portugal, Spanien og Luxembourg har meddelt, at de er klar til at tage imod migranterne, skriver Conte i et brev til den højreorienterede, indvandringskritiske indenrigsminister, Matteo Salvini.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11554940/seks-eulande-tager-imod-migranter-fra-omstridt-redningsskib/

Malta har svake folk til å lede landet.

https://sol.no/nyheter/malta-tar-imot-det-norske-redningsfartoyet-ocean-viking/71520244

Da er det vel bare for disse menneskesmuglerne å dra ut på nytt tokt for å "redde folk i havsnød" igjen om noen dager.

Da har Ocean viking satt kursen for Libya igjen og neste gruppe venter.....

Nå bør våre myndigheter kaste skipet ut av Norsk skipsregister.

Det ligger ett Nato skip sør for Lampedusa som Norge kan bruke til å arrestere skipet , få det til land og « avskilte»
Redigert 24.08.2019 kl 13:22 Du må logge inn for å svare

De har nå ankret opp utenfor Malta. Planen er vel å bytte ut mannskap og bunkre mat og drivstoff før neste tokt.

Malta vil ikke ta i mot en eneste en av disse migrantene, og samtlige vil bli flydd ut til de landene som ville ha dem. Deriblant Tyskland og Frankrike naturligvis. Er litt skuffet over at ikke Sverige også hadde åpnet sine hjerter for disse folka. Har de glemt at dette er en investering for fremtiden? Trenger de ikke flere "varme hender"?
Noni
24.08.2019 kl 17:33 1189

Helt enig! De skulle vært anmeldt. Hvilke fullmakter har de til å påføre Europa en voldelig religion, som disse menneskene tilhører.
Nå må europerende våkne, her etablerer de frivillig verdens verste brutale regigion,
den samme som Isis prøvde å innføre nylig i midt-Østen. Men det skal ikke snakkes
om, men går i moskeen og ønske dem velkommen, det gjør europerene.

Da er menneskesmuglerne på vei til libya igjen....

Fredsprisvinner og dronedrapsmann Obama må ha forstått det. Han sendte ut droner som slaktet 150 mennesker i Somalia. Vanligvis dreper han folk på tirsdager, der han – ifølge New York Times – får en liste over kandidater som er aktuelle for droneangrep. Etter å ha bombet flere FN medlemsland er Obama den første fredsprisvinner, som har bombet en annen fredsprisvinner.
http://steigan.no/2015/10/06/forste-fredsprisvinner-som-bomber-en-annen-fredsprisvinner/
http://steigan.no/2015/08/10/slik-taler-en-fredsprisvinner/
https://resett.no/2018/09/29/obama-var-en-mislykket-president/
melissa
03.09.2019 kl 10:34 1091

Ocean Viking forlot Marseille i går. Antatt destinasjon Barcelona. På vei hjem, eller får de ikke forsyninger i Marseille?
Oskar2
08.09.2019 kl 23:41 1038

Organisert slavehandel.
børst
09.09.2019 kl 06:43 1027

Det må være et eller annet som svikter i hodene på disse legene. Man løser ingenting ved å flytte den enorme overskuddsbefolkningen i Afrika til Europa. Problemene må løses der de oppstår. Og problemet er at det fødes langt flere barn i flere afrikanske land enn det er mulig å skape en god framtid for. Hvis legene ønsker å løse problemer, ikke bare flytte og spre problemer til velfungerende land, kunne de ha fokusert på befolkningskontroll, for å stoppe den ukontrollerte befolkningveksten i fattige land.
Redigert 09.09.2019 kl 06:46 Du må logge inn for å svare