Så hva skjer når makta snakker, fester og ligger med pressen,

Slettet bruker
22.07.2019 kl 20:30 811

og alle har blitt en stor, herlig, harmonisk familie? Hva står samfunnet igjen med da? En Pravda-presse, som hyller alt myndighetene gjør – og da kan myndighetene gjøre hva de vil. Inkludert å rasere urørt natur med monstermøller for å «redde» klimaet, stå på talerstolen og hylle en ekstrem religiøs sekt som setter kvinner bakerst eller gi bort landet til EU til tross for massiv motstand i folket.

Da kan myndighetene ha endeløst med penger til innvandrere, men aldri penger nok til eldreomsorg. Eller de kan la væpnet politi banke opp bekymrede borgere i gule vester … og samarbeide med «BigTech» om å undergrave ytringsfriheten – nettopp for å bli kvitt den siste rest av opposisjon. Når pressen er kuet, er alt mulig. Ingenting får konsekvenser. Og de har ikke tenkt å stoppe. Det er nå det skjer. Det er nå du må reagere!

https://www.document.no/2019/07/21/pravda-pressen-bestemmer-hva-du-skal-mene/
Slettet bruker
22.07.2019 kl 20:32 810

I Norge finnes det knapt politisk debatt om de store linjene lenger. Alle store samfunnsaktører er enige i de samme premissene, og hver gang media arrangerer en «debatt», er alle enige om disse premissene. Å være enig er faktisk et premiss for å bli med i «debatten»:

Innvandring er bra. EU og overnasjonalitet er bra. Globalisme, islam og flerkultur er bra. Kina er også kjempebra. Klimahysteri, vindmøller, sykkelsamfunn og grønt skifte er bra. Bompenger er bra. Befolkningsvekst, fortetting og betongblokker er bra. Identitetspolitikk og feminisme er bra. Velferdssamfunnet og NAV er bra. Digitalisering også – det er kjempebra, uansett hvor galt det går.

Eliten trenger egentlig ikke åpne kjeften lenger, for vi vet hva de skal si. Ingen trenger lenger å lese Pravda-pressen, for den er overfladisk, forutsigelig, følelsesdrevet og forteller ingen sammenhenger som «connects the dots» og tegner nye bilder for leserne.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 20:34 810

Men verst av alt er kritikk av eliten og dens politiske prosjekter

Maktkritikk er helt utålelig. Alle som kritiserer EU, det grønne skiftet og masseinnvandring fra Afrika og Asia, er fiender av «Ny-Europa». Og fiender skal drites ut, hetses og bringes til taushet. Derfor går «hatprat-loven» bare én vei. Derfor sniker sensurlover, tankepoliti og no-platforming seg inn i våre tidligere så frie samfunn.

For sensur – dét er blitt kjempebra. «Farlige individer» må stoppes. «Hatefulle ytringer» må slettes. Hensikten helliger midlet. Litt som under andre sosialistiske revolusjoner. For ha én ting klart: Det som skjer med Europa nå, skjer ikke på grunn av raushet, åpenhet eller et ønske om å styrke Europa. Det skjer på grunn av en ny og tidsriktig grønn global-sosialisme, tretti år etter at Muren mot den blodrøde global-sosialismen ble revet, og 75 år etter at den kullsorte nasjonale sosialismen ble knust. Historien gjentar seg fordi vi aldri klarer å holde dumme, maktsyke mennesker med grandiose, totalitære utopier unna makta.

Europeiske medier fungerer som i Sovjetunionen: Oppdragelse i stedet for oppdagelse

Denne politiske ensrettingen kunne skje fordi den fjerde statsmakt ikke lenger gjør jobben sin. Pressen har blitt en del av eliten og maktapparatet. Media er infiltrert og overtatt av elitens gruppetenkning, og har blitt logrende lydig mot det globale prosjektet, uansett kostnader.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 20:35 810

All systemkritikk og overvåkning har opphørt i NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet og VG. De forsøker ikke avsløre makthaverne lenger, men driver heller systematisk oppdragelse av borgerne til å «tenke rett». Bevisene for denne påstanden er utallige, men hviler først og fremst på fem fakta:

1: Fenomenal mangel på kritiske, analyserende artikler og innslag om klima, innvandring, flerkultur, globalisme, EU og islam.

2: Enorme sosiale, økonomiske og politiske problemer som har fått vokse frem helt uten bremser eller kritikk.

3: Fremvekst av en stor flora av alternative medier, hvorav f.eks. Document.no nå er blant Norges ti største aviser, fullstendig uten offentlig støtte.

4: Den økende viljen til sensur, knebling, voldsbruk og no-platforming mot dissidenter og kritiske medier, uten fnugg av protester fra den del av pressen som får pengene sine uansett.

5: Det sosiale kontrollsystemet «skam» promoteres nå av pressen som noe bra. Men skam tar ikke samfunnet fremover, og fører sjelden til noe godt for noen.

Beviset for medias sammenbrudd: fremveksten av alternative medier.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 20:37 807

Så her er vi nå: i utopistenes paradis. Takket være Pravda-pressen

Europa og Norge har frislipp for enhver drømmer, utopist, fanatiker, dommedagsprofet og folkeforfører. Det er bare å hive seg på! Anything goes! De kjører på med sinnssyke politiske prosjekter basert på moralisme, religion, hysteri, føleri, bestillingsforskning og gruppepress, men aldri logikk, fornuft, økonomi, ansvar eller faktiske resultater.

Disse gærningene kan ture frem helt uhindret, vel vitende om at media og pressen aldri vil kritisere galskapen, uansett hvor sprø den er, og uansett hva det koster. De tror de aldri vil bli holdt ansvarlig for fattigdommen, arbeidsledigheten, splittelsen, volden, drapene, islamiseringen og oppløsningen de skaper, men vi i Document noterer og husker hvem som har ansvaret for hva. Dere skal ikke få slippe unna så lett.
Bare
22.07.2019 kl 20:38 803

Politisk korrekthet forener ulike miljøer i kameraderi,samrøre og ukritiske holdninger.Represaliene for den i miljøet som påpeker den nskne keiseren er nådeløs.
Media burde vært samfunnets vaktbikkjer,men de er blitt en del av problemet hvor ingen avslører galskapen.
Kommentarfeltene er blitt samfunnets nådeløse vaktbikkjer,så derfor ser vi også hvordan PK-miljøene føler seg truet av Tesett.

Flott at du tar opp dette,Change!

https://no.wikipedia.org/wiki/Politisk_korrekthet
Redigert 22.07.2019 kl 21:19 Du må logge inn for å svare
Noni
22.07.2019 kl 21:10 791

Dette temaet tar opp akkurat det samme om politikere og ikke minst presse og kringkasting, som om jeg skulle sagt det selv. Vi holder på å lulle oss inn i at Islam
ikke er annerledes enn kristendommen. Det holder bare til vi får representanter for islam på døra, som forlanger at vi skal gå over til islam alle sammen. Det skjer nok ikke riktig enda, men det kommer om noen år når de er mange nok. Slik har det vært i alle de land som har hatt blanding av andre regligioner og islam.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 22:28 773




Trump:

The Mainstream Media is out of control. They constantly lie and cheat in order to get their Radical Left Democrat views out their for all to see. It has never been this bad. They have gone bonkers, & no longer care what is right or wrong. This large scale false reporting is sick!

Noni
22.07.2019 kl 22:41 767

Vi må få NRK vekk fra staten. Og det burde skje i denne stortingsperioden.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 22:44 762

ikke bland inn flokemas x96 klown s0s tull
Hr.Suhr
22.07.2019 kl 22:48 759

Opprørende godt skrevet av Kent Andersen.
Ser ellers i DB at Vigdis Hjort akter å engasjere seg for regjeringsskifte, og at Erna må fjernes.
Hjort snakker for en hemmelig forfatterklubb som jobber for 'nye faner' og politisk endring, men ønsket
ikke å si mer. Hun nevnte Rudolf Nilsen, som hun var inspirert av som ung og som ga henne følelsen
av at "verdens skjebne er overlatt til meg", og "det gjelder å redde vår jord, og de beste av dere er kalt"
Vet ikke hva hun sikter til, men ting kan uansett ikke bli verre enn nå.
Iallfall tydelig at det er mer enn bare rasister og gamle konspirasjonsteoretikere som
ser vanviddet i den politiske utviklingen som uhindret og mot folkets vilje nå rulles ut.
Håper virkelig noen greier å starte en folkebevegelse mot verdens galskap.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:10 751

Innertier fra Kent A. igjen! ;-)

Jeg oppfordrer ALLE på HO til å støtte Document og Resett med månedlige bidrag. MSM løgnmedia er IKKE fri og uavhengig, og det er en SKAM at vi tvinges til å bidra med skattekroner til pressestøtte som bare løgnmediene får!
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:19 745

Denne folkegrupppen [Askenasikhazarene] ble ikke farlig før de gjennom sine kunnskaper om den babylonske opprinnelsen til dagens råtne pengesystem, der man skaper penger av ingenting, skaffet seg fullstendig makt over pengesystemet og begynte låne ut monopolpengene sine til folk, kongehus og regjeringer til blodrenter, og satt hele verdens befolkning i evig gjeld og slaveri gjennom et satans godt gjennomført gjeldssystem. Et gjeldssystem som har like stor makt over folks hverdag nå i dag som det hadde for 200 år siden da talmudsatanisten/kabbalisten Bauer skiftet navn til Rothschild, og startet det som ble og fortsatt er verdens mektigste familie.

Det var samme familie og samme satanister som sto bak opprettelsen av sionismen på slutten av det nittende århundret, og det var den samme familien som var med på å rane verden gjennom Balfourerklæringen som de klarte gjennomføre ved å love en forlengelse av 1. verdenskrig ved garantier om å få USA med i krigen. En krig som de (de sionistiske bankoligarkene) og deres servile samarbeidspartnere tjente uhyggelig mye penger på, i likhet med alle andre kriger der de har startet ved å bygge opp steile fronter og fiendebilder, for deretter å finansiere (lån av penger skapt av luft til blodrenter) begge sider av konflikten/krigen, samtidig som de har hatt fullstendig kontroll og eierskap over firmaene som produserte krigsmateriellet. En enestående gjeng med sosiopater som tidlig forsto hvordan man kunne profittere på blodige kriger både økonomisk, og like viktig, gjennom en stadig svekking av fienden de i århundrer har hatet. De har eid og styrt Lamestream Media/The Presstitutes helt fra begynnelsen. Pressen har aldri vært ment som folkeopplysere. Tvert imot, så har pressen helt fra starten av vært flittig brukt av de sionistisk-satanistiske bankoligarkene for å hjernevaske verdens lesende befolkning. Les innlegget Bankene er pressens halliker, der også den norske delen av de presstituerte er omtalt.

https://www.jostemikk.com/svindelen-media-de-presstituerte-i-norge-m-stilles-til-ansvar-for-ikke-avslre-khazarene-og-deres-askenasiske-etterkommere/
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:22 742

Havdruen har du drukket hostemix ut av ingenting løse luften. Pol Plott?

Solstikk? hetebølge er godkjent for syk melding
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:32 735

Bankene eier nyhetsbyråene og avisene – journalister og redaktører er presstitutes som mottar lønn for å ha gjort lamestream media til en velsmurt propagandamaskin. De som skal gåes nærmere etter i sømmene denne gang er Schibsted, Reuters og NTB. (Paul Reuter - Israel Beer Josafat - nok en navneskifter.)

Først noen sitater som forklarer den frustrasjon mange føler overfor Mainstream Media (MSM):
Famed journalist George Seldes (1890 – 1995) called them “prostitutes of the press.” Paul Craig Roberts calls them “presstitutes.”
They’re that and much more. They’re propagandists, not journalists.
They’re charlatans. They’re scam artists. They’re blackguards.
They’re scoundrels in the worst sense of the term. They make street whores look respectable by comparison.
They’re paid to lie, distort, misinform, and blame imperial victims for horrendous crimes committed against them.
They support powerful monied interests. They ignore popular ones. They march in lockstep with imperial lawlessness.
AJ Liebling (1904 – 1963) once said: “Freedom of the press is guaranteed only to those who own one.”
He added: “People everywhere confuse what they read in newspapers with news.”
Western television is worst of all. It’s a wasteland. Educator/media critic Neil Postman (1931 – 2003) called Americans “the most entertained and least informed people in the world.”
In 1950, Boston University President Daniel Marsh said: “If the (television) craze continues…we are destined to have a nation of morons.”
Comedian Ernie Kovacks (1919 – 1962) once said he knew why television is called a medium – “because it’s neither rare or well done.”
Media critic George Gerbner said mainstream media “have everything to sell and nothing to tell.”
Investigative journalist IF Stone (1907 – 1989) once said: “All governments are run by liars and nothing they say should be believed.”
People are misinformed. They deliberately deceived. They’re told what powerful interests want them to believe. They’re fed a pack of lies, distortion and falsified rubbish.

At det i det store og hele er slik, er noe de fleste vil samtykke i hvis de har studert MSMs rolle som “samfunnsopplyser”.
Resten av innlegget er ment å forklare noe av årsaken til at det er slik. Hvem er de de som står bak MSM? Hvorfor handler de som de gjør?

Les mer her: https://www.jostemikk.com/bankene-er-pressens-halliker/
Redigert 22.07.2019 kl 23:36 Du må logge inn for å svare
Noni
22.07.2019 kl 23:33 732

Vigdis Hjort har liksom bena i begge leire, mulig det er bra. Men noen folkebevegelse tror jeg ikke på. Å fjerne Erna betyr jo at AP kommer til makten,
Hva er bra med det?
Snakk om å undergrave sine egne?
Redigert 22.07.2019 kl 23:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:39 736

Er det hetebølge eller har du funnet på noe lurt.

- Havfruen -
I dag kl 23:19 13
dagens råtne pengesystem, der man skaper penger av ingenting,
Redigert 22.07.2019 kl 23:39 Du må logge inn for å svare
Hr.Suhr
22.07.2019 kl 23:45 731

Hjort ga et snev av håp med 'Nye Faner'
Nåværende regjering har vært en nasjonal katastrofe.
Alt er bedre enn Erna.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:47 727

Det er viktig at folk flest lærer seg å gjenkjenne media for det de er, et propagandaapparat for oligarkene. De har aldri vært annet. MSMs rolle er å avlede folks oppmerksomhet fra virkeligheten gjennom å skape en alternativ virkelighet sauset sammen med alt en kan tenke seg av kjendisræl og annet uviktig. Gi folket brød og sirkus.
"NTB/Norsk Telegrambyrå – et ikke-norsk våpen for Rothschild og banksionistiske krefter.
Eksempel nummer to om forskjellige telegrambyråer peker i nøyaktig samme retning som det første om Reuters. Askenasi-khazarers banksionistiske krefter startet også NTB. Norsk Telegrambyrå (NTB) er et norsk nyhetsbyrå. Det ble etablert 1. september 1867 av danske Alfred Fich på oppdrag fra det tyske telegrambyrået Wolffs i Berlin, etablert og eid av den tyske pressemannen Bernhard Wolff."

World Wide samme dypstatsmakten - men nå våkner menneskeheten - våre elitepolitikere har ikke forstått at det er avslørt!

Helt i tråd med avsløringene hos Q.
Slettet bruker
22.07.2019 kl 23:51 724

Kjøl deg ned men en Pol pottetett sur lur, og isbiter.
Kom heller tilbake med Havskruens nye pengesystem ut av mye. lol
https://wattsupwiththat.com/2019/07/21/heat-wave-hysteria-the-truth-shall-set-you-free/
- Havfruen -
I dag kl 23:19 13
dagens råtne pengesystem, der man skaper penger av ingenting,
Redigert 22.07.2019 kl 23:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.07.2019 kl 00:09 713

"Svenske Aftonbladet, Nordens største avis, er utgangspunktet for at jeg etter mange blindspor endelig klarte finne ut litt om eierforholdet i Schibsted-konsernet. Jeg kunne skrevet mye om Schibsteds opprinnelse, og da tenker jeg på grunnleggerne og deres opprinnelse, men for det første antar jeg at de fleste som leser det jeg skriver vet hvor dette ville pekt, og for det andre dreier dette innlegget seg om styrende eierforhold. Et eierforhold som i realiteten peker i nøyaktig samme retning. Storkapitalen ligger bak alt.
Varför är det självklart att den amerikanska kapitalmarknadens avkastningskrav ska bestämma vilka institutioner som den svenska demokratin ska bygga på? Till Schibsteds största ägare hör direkt och indirekt JP Morgan, Goldman Sachs och Bank of New York Mellon."
- Jostemikk

"Hvem eier Schibsted? Og det er jo naturligvis interessant. De siste opplysningene om eierskap har jeg funnet på proff.no. Den viser at de tre største aksjonærene ser ut til å være Blommenholm Industrier (Tinius-stiftelsen), Folketrygdfondet og NWT-media. (Sistnevnte er et svært konservativt svensk mediehus.) Men når jeg sier «ser ut til å være» så er det fordi proff ikke har gruppert de mindre eierpostene.
Det viser seg nemlig at finanskapitalen på Wall Street eier en betydelig del av Schibsted. Hvis man slår sammen eierposter som tilhører samme selskap, ser det slik ut: JPMorgan Chase Bank 7,66 %, The Northern Trust Co 3,76 %, The Bank Of New York Mellon 3,37 %, Goldman Sachs & Co – Equity, Security Client Segr. 3,25 %, State Street Bank And Trust Co 2,92 %, Ubs Ag, London Branch 2,46 %, Montague Place Custody Services 1,95 %, Clearstream Banking S.a 1,91 %, Morgan Stanley & Co 1,61 %, Citibank N.a 1,54 %. Og hvis man summerer dette, viser det seg at disse finanskapitalistene til sammen eier 30,43% av Schibsted. I kapitalens verden er det mer enn nok til å ha full kontroll.
- Steigan.no

Altså ikke så Tinius norskeid som vi liker tro likevel...
Slettet bruker
23.07.2019 kl 00:17 710

Havfluen klinker til med alternativ hetebølge Pol Pottetett Skam bodsja + Juxemix

Da mangler bare 0-ivers blink
http://vegtam.info/
kveg, som lar seg utplyndre og utsuge av makthavere og internasjonale pengefyrster. Folket er blitt forvandlet til lønnsslavende godfjotter

Vi er glade for å kunne peke på alternativ økonomisk tenkning. Særlig viser vi til Det folkeøkonomiske system og artikkelen Om kapitalisme, verdensbankierer og folkesvik.
Redigert 23.07.2019 kl 00:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.07.2019 kl 05:24 681

Fortelles at Cæsar, Hitler og Napoleon sto i Sovjet-tiden og så på en større militærøvelse der borte.
Cæsar sa at med det kavaleriet ville Romerriket fortsatt behersket alt land rundt Middelhavet.
Hitler mente at med slike fly ville alle i Europa vært under tysk kontroll.
Napoleon hadde i mellomtiden stått og lest i Pravda. Da sa han: - Om dette hadde vært den eneste avisen i verden og jeg hadde kontrollert den, ville det ikke vært noen som hadde fått høre om mitt nederlag ved Waterloo.
Redigert 23.07.2019 kl 11:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.07.2019 kl 08:23 651

«Det viser seg nemlig at finanskapitalen på Wall Street eier en betydelig del av Schibsted.«

Det samme kan sies om alle selskaper på Oslo børs (det er bare å sjekke de ti største eierne) og da antar jeg det samme gjelder i andre land også.
Noni
23.07.2019 kl 09:21 636

Så du mener AP m/sine venner- venstresiden, er bedre enn Erna? Ja da så, jeg
visste ikke at du var såå vinglete, da er det jo ikke håp.
Noni
23.07.2019 kl 11:46 616

Du skriver at pressen er kuet. Nei det er den ikke, du sier jo selv at pravda-pressen
bestemmer hva du skal mene.
Noni
23.07.2019 kl 12:09 609

"Vet ikke hva hun sikter til, men ting kan uansett ikke bli verre enn nå.
Iallfall tydelig at det er mer enn bare rasister og gamle konspirasjonsteoretikere som
ser vanviddet i den politiske utviklingen som uhindret og mot folkets vilje nå rulles ut.
"Håper virkelig noen greier å starte en folkebevegelse mot verdens galskap." Hva er så folkets vilje, bortsett fra mindre bompenger?

Mener du virkelig at hvis Erna blir fjernet som du sier, - at Støre/Vedum kommer til makten, og det skal bli så "meget bedre" som Høyre sa??
Hr.Suhr
23.07.2019 kl 12:22 603

AP og H er hipp som happ, men Erna har gjort nok ugagn. Nå venter folk kun på noen
som er villig til å kreve landet vårt tilbake.
Du burde kanskje heller spurt deg selv hvorfor Hjort, med sine formodentlig oppegående
venner trenger å gå under jorden med sine 'faner', om det var tradisjonell V-politikk de
har i tankene.
Ellers, er en åpen sjel, men har aldri vært noen vingler. Svakheten ligger heller i at
jeg er kompromissløs mot svik. ..og det er banna bein
Redigert 23.07.2019 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.07.2019 kl 13:28 590

Pressen er da ikke kuet, men betalte lakeier for makthaveren. I demokratier som diktaturer.
Programlederen Hege Holm sa i Dagsnytt 18 følgende etter den nye våren var over i Egypt: "Nå overtar hæren TV-kanalene i Egypt, og dermed den politiske makta". Det er slik NRK-eliten ser på seg selv. De som kontrollerer de viktigste media organet, er dem som har den politiske makta.
http://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/john-pilger-om-massemedia-pa-nrk/
Slettet bruker
23.07.2019 kl 14:21 580

Dette skulle FRP ta affære med for 20 år siden. Det og kan man si, men hva har skjedd? Bompenge-Vås av et parti.

Jeg trodde det var kommet noe nytt inn i norsk politikk, men så var det bare vakuum partiet FRP som gikk ut.
Redigert 23.07.2019 kl 14:21 Du må logge inn for å svare