AXA viser vei, for de som ikke har gått seg bort !


Godkjent men …?? Topplinjen sviktet -24,72 % under trend dvs. -1,7 % under Q1 talla .
Dette bekymrer meg egentlig svært lite da dette kvartalet bare har bygget et overheng ,
som først blir utløst på Q3 talla. Dette er en kjent problemstilling vi får se mer av, som
gjør at vi må periodisere hvert Q for å få frem det underliggende resultatet.

OPERATING EXPENSES kom inn nærmest nøyaktig på trend 69,94% Q1 nå 63,91 % Q2
Det er en fantastisk utvikling med ytterlig -6,03 % ned også dette kvartalet.

KOSTNADSREDUKSJON berget alene HELE resultatet for dette kvartalet i AXA !!!

DEPRICATIONE kom inn 0,41% over trend en svak økning, men GODKJENT !
FINANS : Noe opp 2,7% over trend ,Fra 16,16% i Q1 til nå 19,2 % i Q2 Er innafor intervall, men obs !!!
EBIT 26,98 % Q1 nå 33,77 % EBITDA 30,06 % Q1 nå 36,09% Q2
Overskudd før skatt : 10,82% Q1 nå 13,57% Q2 (alt av Net.Revenue)

Konklusjon ,skuffende topplinje som må periodiseres. Da fremkommer et fantastisk underliggende resultat for Q2.
Dette vil garantert vises i Q3 som sammen med ytterlig kostnadsreduksjon og overheng ,vil bli et historisk godt kvartal. Lykke til !

De handler da i andre selskaper hans mann sitter. Har selv vert aksjonær i MHG, FRO/FRNT2012, SDRL, og alle disse plassene kjøper Fredriksens mann/kvinne, aksjer.
Mener også i Golden Ocean at jeg minnes innsidekjøp av Fredriksens folk.

Det at INGEN finner axa billig mtp å kjøpe, vekte seg opp, finner jeg utrolig rart. At ikke Ferd Andresen kjøper, som har mye penger, og kjøpte "dyrt", er helt ubegripelig.
Kunne nevnt mange andre. Se bare i B2H hvor mye mange kjøpte nede på 14-11 kr spennet, ingen av disse trodde vel på 8 kr (de burde lest SS sine varsel på HO) !
Det er dette her jeg stusser mest på i AXA, og jeg heller mot at det foreligger en plan som Topp20 er innforstått med, som gjør at de holder fingrene fra bordet en stund. Skulle det stemme, vil jeg jo tro at denne planen må ende med en "normalisering" av aksjekurs, og gi disse en form for gevinst etter mange år i minus.
Men hva planen er, og tidslinjen - det vet nok bare Fredriksen, og Topp20.

SS
lisleby
10.08.2019 kl 10:15 1209

Ja er det scenarioet så må hver enkelt vurdere om de skal kaste korta eller være co-investor med de store. Uansett vil resultatene til axa bidra til en reprising etter hvert. Den store usikkerheten for meg er børsklimaet fremover.
Redigert 10.08.2019 kl 10:16 Du må logge inn for å svare

Helt enig, AXA leverer, så for min del er børsklima usikkerhet nr 1, deretter hva planen til Fredriksen er som nr 2.
AXA som sådan, leverer over mine forventninger. Men når DNB som løfta denne gang på gang er taus som en østers, og ingenting skrives lengre i media utover børsmeldinger, Fredriksens kjøp, og kjøp av portiser, da er noe avtalt etter min mening.

Vi som var med fra starten vet hvordan en DNB sak kunne løfte denne 2-3 kr (20-30 øre før spleis)!
I dag er alt annerledes!

Mistenker denne Tenketanken for å være relativt fersk i gamet ang AXA, og at han dessverre ikke ser det vi som har vert med fra dag en ser, det gjelder forsåvidt en del andre HO brukere i axa også. Derfor blir det litt vanskelig å nå inn til naive lesere her, som kun har 0-1,5 års erfaring med AXA.

SS
10.08.2019 kl 10:55 1168

Skal vi ikke si at Axa skal ned til 10øre ferdig med denne diskusjonen ,møkka lei slike basser synsere som skipssjefen hammers med flere,, bare forsett å skrem småaksjonærende å selge. Axa leverte 10mill euro før skatt. De som ikke klarer å forstå at dette selskapet vokser og vokser kommende kvartaler. kursen er kynisk manupulert i lang tid. Denne analysen fra Joachim Svingen totalt bak mål. Framme med investec tekniske analyse. På usle 16.80 settes det opp massivt med sperreposter og det er en grunn for.
Dette selskapet blir en gullgruve etterhvert. Men nå er det bare verdiløst gråstein. Lykke til de som forsatt holder ut. Hammers skjønner seg ikke på forettning modellen til Axactor.

For Hammers spiller det ingen rolle hva AXA leverer av tall, driver med eller noe annet.
Han ser på chart hvordan, DU, MEG - og ALLE ANDRE har brukt kjøp og salg knappen siden starten.

Teknisk vurdering kalles DET - eller Teknisk Analyse om du vil.
Hammers er en meget dyktig mann, man ikke skal kimse av. Han bidrar med svært gode analyser, og vurderinger, GRATIS.
Se bare på hans treff i NSG, NAS, NEL, og mange andre selskaper, selskaper som bl.a i dag ikke lengre eksisterer, men som han forutså gikk dunken lenge før.....!


SS
Funderer
10.08.2019 kl 11:43 1116

Har egentlig ikke tid men blir småprovosert av ⚓🚤 . Kjenner ikke særlig til denne Hammers , men treff i Nel 🤦‍♂️. Nesten alle viste vel Nel skulle ned da den plutselig gikk over kr 10 .Tingene han nevner ang røde tall og slikt vet da de fleste , hvordan det går med Nel i fremtiden er det ingen som vet . Husker ikke helt ang Nas , kansje jeg tar feil , men mener å huske at den gikk meget meget høyt mens H spådde ned . Aksjer går jo mye opp og ned så vis man ser ett år frem og vender og vrir på det så vil man jo få rett . Slik jeg kjenner deg svartmaler du kun Axa for egen vinning , så Hanibal har jo rett om at du ønsker skremme .
Kvike11
10.08.2019 kl 12:28 1075

Tak Bjørn72 , der er for mange der kun vil skrive dårligt om AXA og flere af dem er samme person som Skibsknægten, kalder sig chefen og Hammers. Tror det er en meget ung person der har fundet ud af at han kan skade en masse mennesker på den måde..
AXA er gået ned i kurs takket være USA og de banker der er de største svindler og hvidvasker i verden , der har ansat analytiker til at manipulerer kurserne, godt hjulet af net aviser.
Hegnar er også blevet en af de dårligste netaviser der er i Norge, dårligste kurs informationer af alle, og gamle nyheder fra nordnet.
AXA tjener faktisk mange penge, er muligvis ved at starte bank ( kun rygter ), nu skal de som alle nystartet virksomheder have styr på omkostningerne ( løn)
Strong buy
10.08.2019 kl 12:43 1061

kvike11! Mistenker at Hammers er SS, han er flink til å forstå teknisk analyse, men ikke bidrat noen verdens ting om Axactor
Som selskap. Tenk at Axa har et meget god management kommer fra Lindorf ,klassens beste datasystemer i forhold til konkurrente,bare det vil gjøre
Sterk økning i vekst innkreving fra skyldren.reo investeringer i Spania levere bra. Operasjonell drift i 6 land. Disse baisserne snakker bare svada og skjønner seg ikke på hvordan ting skapes bygges sten på sten til å bli en solid selskap som vil generere gode utbytter til aksjonærene frem i tid. Og da er aksjekursen helt annet en vi ser i dag. kurs på 16.80 er en stor vits og de som ikke har sterk psyke selger seg ut til Co investoren. Høsten blir utrolig spennende.å være aksjonær .lykke til de som forsatt holder ut dette . Og Inn, investec skulle smakt sin egen medisin. Og Hegnar media poste noe fra et så useriøst analyse selskap er helt uforståeleg .
Redigert 10.08.2019 kl 12:55 Du må logge inn for å svare

Funderer;

Hva kostet de dyreste axa og B2H aksjene dine i din beholdning. ? Spør ikke om snitt, men de dyreste:-)

SS

Får lage en lett potpurri over helgens meningsytringer, om det er støy eller musikk får deres musikalske evner avgjøre.

Hammers
Savner en litt ydmyk og spørrende Hammers, spesielt når en erklærer manglende kompetanse og presiserer at en ikke bryr seg.
Teknisk analyse har jeg brukt hver eneste dag i over 20 år Aksje/Valutta, da vet du at jeg og alle andre allerede ser det du ser
Kjøpte min første Nel aksje på vel 3 kr, derifra korr. den ned til 1,7. Da hørte vi nøyaktig samme omtanken, som siden har låste seg i transens forbannelse. Prognosen er heldigvis som før den skal NED, men nå etter å ha vert på kr 9,3 Herifra er jeg enig !
Hammers skriver : ”18.06-2018 På Kurs 3,03 "småpositivt" å se i chartet til NEL.”
Hammers skriver : ”01.11.2018 På Kurs 3,70 KLART SALGSSIGNAL! Dette er en NØYTRAL faktaopplysning fra virkeligheten ”
Dette viser BARE hvor vanskelig aksje kan være !
Bingo123
Meget godt spørsmål, med tanke på at alle kjøp er på langt høyere nivå. Mange sitter meget bra lastet,
kan være så enkelt at de er fullkjøpt m/grei snittkurs Inkl. tildelte aksjer.
Det viser faktisk også noe positivt, nemlig at de er komfortable uten snittbehov.
Mer suspekte tanker, ligger dessverre utenfor mitt hode !

Popcorn
Virker som en kald og rolig fisk som svømmer dit du vil, og ikke er avhengig av å følge stimen. Den som leter etter gull, går ikke i flokk !

Lisleby
Du har taket på den virkelige verden, og argumentere deg balansert gjennom vanskelige
spørsmål som trenger svar. Viktige med personligheter som greier både å ta og stå på
vanskelige avgjørelser, og samtidig være ydmyk for hva andre mener .

Mr Marked
Herlig å lese et innlegg og kjenne at poenga i historien treffer.
Det gjør selvsagt også noe med meg, når jeg finner sammenfallende tankegang som ”adder” kunnskapen.
En hver må tenke selv og ta sine selvstendige avgjørelser, slik nettopp du beskriver

SS
Jeg føler at vi 2 har ganske sammenfallende grunnsyn på AXA,.
Innimellom flipper du litt utover mine grenser, og utfordrer meg på en tankegang jeg ikke er spesielt god på.
Foreløpig deler jeg dessverre ikke din nåværende markedsbeskrivelse, da vi enn så lenge har en system krise foran en finanskrise.
Største krisen er oppbygging av gjeld som før/siden må brytes ned med langsiktig renteoppgang, fremfor nye kvantitative lettelser og rentenedgang.
Så får vi se da .
Det er mange av de spørsmåla du stiller som jeg er helt enig i ,Warrants er også et slikt spørsmål, her har du en utfordring !


Funderer
Nei, du skal ikke la deg provosere av noen, Hammers er grei han, alle har sin agenda.
Du har mye rett i at svartmalingen av AXA fra enkelte, har vert langt utenfor hva de kan dokumenter fra fundamental analyse.
Det som er skremmende å oppleve er når noen, tror at andre tar hensyn til slike destruktive utspill.
Plukker man en bit her og en bit der så blir det som et puslespill, med biter som ikke vil passe sammen.

Kvike11
Greit det ,men litt skal man tåle. Synes ikke verken SS eller Hammers fortjener dårlig omtale, så langt er det saktelig og forståelige mening / forskjeller.
Vi har vert utsatt for et sektor kræsj, pga. av mediekjøret først mot inkassosektoren, og så mot forbruksbankene. Myndighetenes lovregulering skaper usikkerhet, men etter vert vil virkeligheten igjen bli sjefen. Ja, viktig poeng, stadig bedre resultat og kostnadskontroll.
Sverige har vert igjennom noe av det samme. De legge nå ut innkreving av offentlig gjeld på anbud, for innkreving av inkassoselskapa.

Bjørn72
Du er kanskje den jeg først "så" på forum, som talte Axa sin sak best av alle.
Du står frem med ryddige og gode argumenter, og utrøttelig hevder de med rette.
For min del er jeg som du, sikker på at langsiktighet skal bli godt betalt.
Vi forlater ikke AXA på puppestadiet, vi sitter til AXA folder ut sine vinger og flyr

SLUTT !
Tok meg den friheten, siden det er min tråd å svare alle. Normalt svarer jeg tilfeldig eller ikke. Vil ikke fremstå som en sensor for andres meninger, og ser heller ingen grunn for å forsvare hva jeg sier som det eneste rette. Håper at noe kan være til ettertanke, og noe kan spre en kime til ytterlig skrive kløe rundt utfordringen til AXA

Fine innlegg TT. Tommel opp 👌🏻

SS