Indtjening steget 15000 % pr aktie


Indtjeningen steget ca 15000 % pr aktie , sammenlignet med samme kvartal sidste år..
Ganske flot fra 0,002 til 0,3 euro.
Derfor manipuleres kursen nu ned, af hvem kan man ikke se for Den norske regering har valgt at det skal skjules, for som de siger: det giver højere aktiekurser.
Det overrasker mig at AXA køber gældsportefølje i dollar og inddriver i dollar , for derefter at veksle, måske de bruger veksle kontorer i Danmark, der kan alt lade sig gøre. Det er i følge artikel i Hegnar af Henrik Nymoen, men ved ikke om man kan stole på det han skriver, der er også stavefejl i artiklen.
Hvad kan man forvente mere, ved ikke om han er elev på ferie job.
Er DNB virkelig med til at manipulerer kursen ???
Hvorfor har e24 ingen artikel om det flotte resultat, er det dem der står bag ved kursnedgangen.
Tror der foregår meget som ikke skal frem i offentligheden og finanstilsynet foretager sig intet.
Kvike11
24.07.2019 kl 12:08 2410

Stadigvæk ingen artikel på E24, virker underligt. med det flotte kvartals resultat.
joerha
24.07.2019 kl 12:57 2325

Når tror man at det utbetales utbytte igjen da?
24.07.2019 kl 13:01 2300

Blir nok ikke i år,
joerha
24.07.2019 kl 13:01 2295

Når tror man at det utbetales utbytte igjen da?

AXA har ikke betalt utbytte noen gang, så enten snakker du om feil aksje eller så har du drømt.
Kvike11
24.07.2019 kl 15:24 2100

manipulering af AXA fortsætter, hvem sætter en stopper for det jeg vil kalde svindel.
Kursen burde være over 20, bare vent DNB er nød til at opdaterer deres analyse til kurs 50 igen, ellers er der ingen mening i hvad de laver.
Måske endda højere, men nu skal de måske lige snyde en masse småsparer til at sælge til billig kurs, inden de ændrer analysen.
Hvem anmelder kursmanipulatoren.

DNB taler med to tunger. Dnb er Fredriksens HOFF megler.

SS
24.07.2019 kl 15:41 2025

Er så. Enig jeg jeg gir opp og bruke mer energi, Axactor har vært kraftig manupulert i lang tid,
24.07.2019 kl 15:52 2058

Dette er jo helt nydelig selskapet leverer bedre enn forventet og vi kan handle mer for mindre enn selskapet er av verdi.
Men det viktigeste her er at Axactor leverer og de gjør de, selv om kursen ikke har beveget seg i den retningen som mange håper på.

Manipulert?

Skjønner ikke hvorfor dere bruker ordet manipulert når det er vanlig handel, men noe må man vel bruke når det ikke går veien man selv ønsker..

Se på Nhy, b2h, komp osv...er samme der. Enten tror man på aksjen eller selger seg ut til kursen man får, er derfor alle disse har gått ned for selgere godtar lavere kurs for å komme seg ut.
Iniest
24.07.2019 kl 16:01 2040

Du kan ikke bare sammenligne nhy og komp med AXA

Kursutvikling er den samme, selgere har godtatt lavere kurset for å komme seg ut.

Verdi;

Dette har du faktisk ikke peiling på. Jeg har mange tusen timer bak meg på axa i traderen. Mer tydelig manipulering finnes ikke. Man ser også på de utvidede listene hvordan DNB bruker nominees kontoer på å lure systemet. Når de er fulle, overføres disse i en klessing til Geveran med ujevne mellomrom, uten å rokke ved kursen over børs.

Smart, genialt og veldig uetisk. Børsen, finanstilsyn og finansmediene lukker øynene for dette. Også topp20 i axa, fordi det trolig er avtalt noe lurt på kammerset om bud og fordeling når selskapet skal av børs før videresalg.

Det spesielle med axa er at største aksjonær har lånt ut 4 mill aksjer til shorting i den hensikt å holde kursen nede for selv å kjøpe seg opp. Dette er lovlig men viser og Storeulvs sanne ansikt og manglende hensyn til småaksjonærene. De 20 største sitter musestille og avventer bud på 40-50 kr innen et par år.

AXA:FOKUSERER VIDERE PÅ Å OPTIMALISERE DRIFTEN
Oslo (TDN Direkt): Axactor kan vise til god vekst og positivt bidrag fra alle forretningsområder i andre kvartal, men fokuset videre er å optimalisere driften i eksisterende land.
Det sier konsernsjef Endre Rangnes i Axactor på andrekvartalspresentasjonen til TDN Direkt onsdag.
-Hovedfokuset er å vokse i de landene vi er i, fordi det er såpass mange muligheter i markedene med porteføljer som kommer og tredjepartskontrakter som fornyes, sier Rangnes til TDN Direkt.
For å vokse videre i eksisterende land fokuserer selskapet på å oppnå skalafordeler gjennom standardiseringsprosesser, der investeringer i nye datavarehus og introduksjon av skyldnerportal i Spania trekkes frem som eksempler. Dette har gjort at selskapet klarer å holde kostnadene nede samtidig som at de vokser.
-Forskjellen fra de andre konkurrentene og oss er at vi har helt nye, moderne betalingsløsninger mot våre standardsystemer, som er mer brukervennlige, sier han til TDN Direkt. Rangnes sier at skalafordelene synliggjøres i andrekvartalstallene, og venter at selskapet vil se mer av fordelene fremover.
Konsernsjefen peker også på Italia som et annet eksempel der de kan hente mer penger på de porteføljene selskapet eier i landet, men at hele prosessen tar tid.
Axactor har jobbet med å bygge opp legal inkasso i Italia de siste 12 månedene, der de nå benchmarker seg mot en ekstern leverandør som er spesialister på feltet i landet, i et forsøk på å få mer innsikt.
-Hypotesen er at vi har et forbedringspotensial på 20-40 prosent, men det gjenstår å se etter at vi har kjørt benchmark, sier Rangnes til TDN Direkt.
Rangnes utelukker ikke at de skal følge med på muligheter i andre land, men han understreker at dette ikke er noen prioritet.
-Hvis det for eksempel er en bank som ønsker at vi etablerer oss i et land når vi allerede gjør forretninger med banken i eksempelvis Norden, så vurderer vi det forløpende, men det er ikke noe hovedfokus å vokse geografisk, sier han
Robinv
24.07.2019 kl 16:41 1928

Ingen som var på fremleggelsen i dag og vet om det kom noen spørsmål fra salen?
Ulogisk
24.07.2019 kl 17:37 1852

Du har helt rett.Organisert samarbeid uten innsyn av andre (De på utsiden).Proffenes redskap til å bli enda rikere.

Tull og tøys SS.

Det du kommer med nå er egen synsing og spekulasjoner, og hvor mange timer du har bak det som trader i AXA er revnende likegyldig for min del. Den type skryt kan du ta til de som gidder å høre på det.

Når markedet er skeptisk til en sektror, vil denne utviklingen komme. Dette ser man i B2H også, som gjør det langt bedre enn AXA.
Redigert 24.07.2019 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

Det er ikke uvanlig at de store låner ut aksjer, da tjener de penger ved nedgang og oppgang. Så dette er ikke noe som foregår kun i AXA, se på Nas der har Kjos lånt ut i lang tid. Samme med Folketrygdfondet i mange selskaper.

Så den forklaringen din blir for tynn, men du om det.

Og det med bud på 40-50kr er ren spekulasjon, at Fredriksen kanskje kjøper AXA er ikke umulig. Men budet vil bli meldt når/hvis det skjer og frem til da er beløp bare spekulasjon.

En med nytt nick i axa skal belære meg som axa nestor preller av som vann på gåsa. Håper du benytter uka til salg, ellers skal du få se hva som blir fortsettelsen. Alt følger vanlig mønster på alle Q, også fredriksens kjøp i dag.

SS

verdiaksjer_ er en NEL veteran, og ingen erfaring med axa. SS har det fra 2016 til dd. Dette blir for dumt. Alle med axa fartstid har sett galskapen lenge, og jeg har mye dokumentasjon på dette også.
Redigert 24.07.2019 kl 17:56 Du må logge inn for å svare

Du har jasset i årevis i flere selskaper, skryt uten like og tjener alltid mye mer enn alle andre. Det skaper humor her inne, men stort annen verdi har det ikke i mine øyne. Det at du kaller deg en Nestor, sier vel også sitt..

Har fulgt AXA i mange år og har selv hatt aksjer der, at jeg ikke har kommentert her tidligere betyr ikke at jeg ikke vet noe om selskapet og sektoren.

Og jeg er på ingen måte en NEL veteran, jeg har akkurat samme syn som deg i NEL og der står jeg på mitt. Det kommer jeg også til å gjøre, for maken til overpriset aksje skal man lete lenge etter. Ser ingen verdi der overhode, annet enn en fin trading aksje.

Bla bla bla.
AXA har du ingen historikk å vise til. Ser du ikke mønsteret heller, så sier det meg en HEL del om deg.

SS

Akkurat det siste innlegget sier en del om deg..

Lykke til videre i AXA.

Du har helt rett, men det med bud på 40-50 vil jeg nok heller kalle ønsketenkning enn spekulasjon. Ha en strålende kveld i gamlelandet:-)

Spekulasjon var kanskje ett sterkt ord, så skal si meg enig i den.

Takk det samme :)
24.07.2019 kl 18:35 1713

Absolut ikke spekulere, alle som sitter stille vil oppnå eventyrlig oppgang, men når en ser på så mange småsparere kaster aksjer billig til Gevran bare å riste på hode hvor dum går det an og bli totalt korka, selge nå før maskineriet for alvor vil starte totalt ubegripelig
Redigert 24.07.2019 kl 18:36 Du må logge inn for å svare

Skal bli spennende å se om Verdiaksjer er her om noen dager, og uker. Når axa står i 16-17 kr.

SS
Iniest
24.07.2019 kl 18:41 1684

Det er greit at man blir minus i noen dager, men alle her vet at man kan få 50-100% gevinst i løpet av 3-5 måneder
Ulogisk
24.07.2019 kl 18:45 1669

Kursen kommer til å holdes nede til Fredriksen får kjøpt selskapet billig.Han har DNB i lomma pluss finansakrobater som ansatte.De klarer fint å manulipere maksimalt helt lovlig til kursen er enda mer massaķrert.For det andre kan han få tvangssolgt aksjene til småaksjonerende når han får majoritet til å legge inn bud.Budet blir lavt.Det er helt sikkert.
Iniest
24.07.2019 kl 18:47 1665

Hvorfor bryr du deg? Du har jo solgt idag

Jeg solgte siste 7 børsdager. I dag satt jeg en stor short. Klart jeg bryr meg. De som tror på 50-100% i 2019 eller 20 - vel, lære på den harde måten.

SS
Iniest
24.07.2019 kl 19:23 1570

Er du lei deg siden du tapte 200000kr
Kjøpte 21
Solgte 19 hahah

😂 når man er tom for argumenter, så tyr man til løgn.

Finn innlegget hvor du beviser at jeg har kjøpt dyrt og solgt med tap ! Du har hatt mange dager på deg nå.

Vi skal snakkes når du sitter med vondt VPS, for det er Fredriksen god på. Du har hatt dine sjangser siste dagene, men vet alltid best selv. I siste tre mnd med ørkenvandring har du vert helt fraværende, i går spådde du 24 i dag, og fasit ble 18,10, close så vidt over streken.

Nei min gode venn, axa kan du ikke, og børstraderfaget mestrer du heller ikke. På toppen av alt, Fredriksen er heller ikke noe du har forstått. Men VPS fremmover vil nok forklare deg dette, inn... nei, mente nedgående.

SS
24.07.2019 kl 19:42 1521

Kyr atv baissere her inne, Deler i samme gate som DnB våpendrageren eier ikke moral

Jeg har god moral. Men finnes moral på oslo børs, eller aker brygge - egentlig?

SS
Iniest
24.07.2019 kl 19:46 1511

Du har sletta innlegget nå da men du skrev at du kom inn før Q1 og kursen før Q1 var rundt 21. Det kan du sjekke * Og det var da du begynte å skrive positive ting om AXA helt til 2 dager siden som du skrev at du solgte til snitt 19. + du viste oss at du hadde 100000 aksjer i AXA..
og da har du tapt 200000kr
Kos deg videre

Hvorfor skulle jeg ikke være det? Jeg har ingen agenda med å kommentere her overhode, kursen får gå som den selv vil for min del.

Jeg sitter ikke å skryter av meg selv og mine investering, som visse andre her gjør. Jeg argumenterte bare mot deres utsagn om manipulasjon, som du ikke tålte engang før du ble som en 3 åring.

😂 jeg har det ja. Men fa finner du det via webarchieve eller google buffer. Dette klarer du å finne.

Det du finner, er at jeg skrev minst ti innlegg før og på Q1 i vår at jeg ikke kom til å trade, eller gamble på stigning. Og jeg sa at det blir 17 neste også da.

Det var det MANGE her som så at jeg skrev, og du finner dem på trådene datert Q1.

Jeg er rystet over lavmålet ditt, når du vet at dette ligger i axa trådene. Hva blir det neste, at jeg kjøpte tungt 19,40 i dag, eller 20,60 for 2 uker siden ? 😂🙈🙈

SS
Bingo123
24.07.2019 kl 19:56 1481

Men hva da med Tvenge, Ferd, Sollis og Endre osv? De har jo innganger langt over dagens kurs. Hvordan skal han få kjøpt selskapet til en pris per aksje langt under snittet til de store aksjonærene? Må da være noen med peiling som kan forklare dette