22. juli og alle spørsmålene

Slettet bruker
25.07.2019 kl 22:32 5236

2) Hvorfor valgte myndighetene å låse ned syv av ti vitneavhør i 60 år?

3) Hvorfor gransket man ikke innsatsen til Eskil Pedersen mer inngående?

4) Hvorfor nektet Einar Aas, stabssjef på politihuset i Oslo, å sette inn politihelikoptrene med skarpskyttere ombord?

5) Det ble rapportert om militære helikoptre – såkalte sorte helikoptre uten noen form for identifikasjon – som ved øya i det skytingen pågikk. Hva gjorde disse helikoptrene der? Dirigerte de skytterne på bakken i retning av ungdommen?

6) Hvorfor somlet beredskapstroppen så inn i hampen både før og etter at da de ankom fastlandet rett ovenfor Utøya? Hvorfor kjørte de først et godt stykke forbi Utøya, istedenfor å komme seg ned til vannkanten og få politibåten på vannet raskest mulig? Ungdommer ble jo skutt, for pokker!

7) Mye mer kunne vært diskutert her, men bare for å avslutte på oppsummerende vis før denne artikkelen blir altfor lang: Hvorfor ble det ingen reell etterforskning av denne saken? I henhold til normale prosedyrer skulle en sak som dette fått ekstensiv utforsking, men det skjedde ikke.

Fra ubekreftet hold er det hevdet at visse norske familier nå lever i landflyktighet som følge av Utøya-hendelsen. Dette skal være familiene til ungdommer som har snakket for ivrig ovenfor offentligheten om hva de opplevde, og deretter mottok trusler. Jeg kjenner ikke til noen slike familier, men kanskje noen av dere lesere gjør det?

Denne hendelsen stinker lange veier av utenlandsk innblanding, med innblanding av visse etterretningstjenester. At én person blir tildelt svarteper er helt normalt. Slik skjuler man at et stort maktapparat stod bak. Og hva kan motivene ha vært? Vel, som alltid vil jo folket rope etter mer overvåkning i krigen mot terror, ikke sant? Ja, så vil vi nok kreve bevæpnet politi også. Og strengere lover. På denne måten får det skjulte maktapparatet oss til å ønske nøyaktig det som gjør at de kan frastjele oss våre rettigheter og vår frihet. Smart i grunn, det skal disse slynglene dog ha.

Helt til slutt vil jeg anbefale folk å se nærmere på Hans Gaarders 2016-artikkel om 22. juli. Jeg vil også anbefale foredraget til etterforsker og forfatter Ole Dammegård på det varmeste. Det er sjokkerende hva det omfattende maktkonglomeratet bak denne hendelsen har kommet unna med:


Video
https://norgesavisen.no/22-juli-terroren-blir-skolepensum-men-hva-far-egentlig-ungdommen-laere-del-2/
Slettet bruker
28.07.2019 kl 14:53 1177

Plan A - Stemple ABB som galning
Plan B - Dikte opp fantasifulle konspirasjoner om at ABB bare var en liten brikke i et stort spill.

Målet er det samme. Prøve å unngå assosiasjonen om at en mann med samme tankegods som henne stod bak den grufulle terroraksjonen,

Samme taktikk brukte hun selvsagt når ABBs fan-boy gikk amok i en synagoge i Churchill. Da påstod hun at det var et falsk flagg og at terroren ikke hadde skjedd.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 15:42 1172

Nå er du fullstendig på jordet, Jabbe. Dine vrangforestillinger om hva andre folk har i hodet er nærmest av det psykotiske slaget. Litt varmt for hodeklumsen i dag? Koker det under topplokket? Pass på å få i deg nok vann og salter, er du snill - for disse sinnsyke AP-teoriene dine om at også andre deler massemorderens drapsorgiegalskap har det lite for seg å debattere.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 16:12 1161

Jeg mener det helt seriøst havfruen. Snakk med noen.
SCK
28.07.2019 kl 16:14 1161

Det er ikke bare Havfruen som stempler ABB som en galning, det gjorde rettspsykiatriske sakkyndige ved rettsaken.
De brukte ikke ordet galning, men det er et greit folkelig ord for den medisinske diagnosen som ble ABB tildel - av profesjonen.
ABB fikk diagnoser som definitivt plasserer han i "de gales" rekker.

Det en burde merke seg er/var psykiatriens erkjennelse av mangel på kunnskap/kjennskap til tilstanden til en person som ABB - han faller regelrett utenfor alle kjente medisinske/psykiatriske tilstander på området.

Nå kjenner ikke jeg til alt hva ABB mente, og sikkert mener. Men han og jeg synes å ha noe samme mening på ikke vestlig innvandring, det bør unngås - av ulike grunner.
Forskjellen er imidlertid at han ønsker å avlive personer som etter hans oppfatning er for innvandringsvennlige. Det gjør ikke jeg.
For det blir like sprøtt som om en klimafantast skulle avlive Bjørn Kjos fordi han eier og formidler klimaskadelige fly.

Slik at hverken undertegnede eller andre innvandringsmotstandere har grunn til å føle noen som helst for for skam, bare fordi en galning skulle ha en identisk mening.
Svært mange i Europa, USA, og verden forøvrig, deler samme syn, av fornuftshensyn.

Ser forøvrig at noen rister litt på hodet og synes det er rart noen bruker tid på såkalt konspirasjonsteorier, i dette tilfellet er det Changes tanker det gjelder.
Hva med de som bruker tid på å gå imot slike tanker?

Slettet bruker
28.07.2019 kl 16:28 1159

Ja dirken! Dette er historien som serveres enkle mennesker.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 18:29 1138

Det finnes ingen grunn i verden til å studere gal manns verk, annet enn for rettspsykiaterne! Hvis du gjør det begir du deg inn i en "galskap for to" - a folie à deux, or shared psychosis, a psychiatric syndrome in which symptoms of a delusional belief and sometimes hallucinations are transmitted from one individual to another - hvis du lar deg lede til å tro at disse idéene kan føre til vold/drap.

Manifestet, som jeg ikke har lest, er klipp og lim fra andre har jeg hørt. Gale mennesker forsøker å rasjonalisere (finne gode grunner for) sine utageringer. Våre AP politikere har gått fra konseptene når de sier det er omvendt, at sammensuriet av tanker og holdninger ABB klippet sammen, har ført til så rabiate handlinger. Det er stikk motsatt!

Verken du eller jeg dreper andre uansett om vi skulle komme til å fantasere om det - fx en nybakt mor som frykter hun kan komme til å kaste sitt nyfødte barn utfor trappen, eller en som føler lyst til å "kaldkvæle" sjefen. De gjør det aldri. Med mindre de er svært, svært psykisk syke. Folk som er innvandringsmotstandere dreper verken politikere eller innvandrere, rett og slett fordi det finnes absolutte sperrer mot slikt hos alle normale mennesker! (Det er bare å se på hvor irrasjonelt ABB handlet, han sperret i praksis all fremmeddebatt i årevis ved å gjøre det han gjorde, totalt ødeleggende for saken!)

Skjerp deg, Jabbe - og be idiotene i AP skjerpe seg også - 22/7 er ingen sak å slå politisk mynt på!
Slettet bruker
28.07.2019 kl 18:37 1136

ABB hadde vel kopiert 40 - 50 innlegg av Fjordmann inn i sitt manifest. Han lot seg altså inspirere av andre veltalende galninger som fantaserte om borgerkrig, Eurabia og en kulturmarxistisk elite som med vilje ønsker å ødelegge samfunnet med innvandring. Det du driver med er er i verste fall radikalisering. At SCK ikke liker at jeg tar til orde for dette vet jeg. Det er ikke flørste gang han hakker på meg for å ta til orde mot dine konspirasjoner men jeg har ingen planer om å slutte med det.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 19:08 1127

Fjordmann har ALDRI oppfordret noen til vold, har ALDRI gjort det og kommer ALDRI til å gjøre det. Fjordmann er ikke gal. Skjerp deg, libtard!!!
Slettet bruker
28.07.2019 kl 19:13 1125

Alle som er interessert i å se sannheten og gjør sine undersøkelser (altså dypere undersøkelser enn overskriftene i de styrte propagandablekkene fra MSM) innser etterhvert at den offisielle "sannheten" ikke kan stemme. Jeg tviler på at utpekt patsy, frimurer av tredje grad, Fjottolf... avfyrte ett eneste skudd der han satt i varebilen og ventet på å gå ut og grandiost overgi seg, etter at de trente skytterne var ferdig med massakren. Selv agent Steklov vet at det var fler enn en skytter på øya, noe han forsnakket seg om hos Lindmo: https://www.jostemikk.com/jens-stoltenberg-det-var-for-de-begynte-a-skyte-pa-utoya/

Uansett de mest hjernevaskede "autoritetstro fjolsene" får bare fortsette med sine fornektelser, de får faktisk Komiske Ali til å fremstå seriøs.
Redigert 28.07.2019 kl 19:16 Du må logge inn for å svare
brahman
28.07.2019 kl 19:24 1122


Om du ikke tror at ABB var bare en liten brikke i et stort spill,,,,da er du helt ute på jordet - i denne saken iallefall..
Slettet bruker
28.07.2019 kl 19:25 1122

"I noen av sine blogginnlegg gikk Jensen inn for en løsning der alle muslimer blir fjernet fra Vesten. Han skrev: «Islam og alle de som praktiserer det må bli totalt og fysisk fjernet fra hele den vestlige verden.» Han skrev at alle ville bli muslimer om «vi ikke kriger mot dem og holder dem ute av våre land», og han legger til at «det noen ganger vil bli nødvendig med militære handlinger for å knuse arabiske ambisjoner om storhet.» En av grunnene Jensen oppgir til at de må fjernes, er ifølge ham selv at muslimer ikke er her «for å leve i fred som likeverdige borgere, de er her for å kolonisere, undertrykke og dominere oss.»[12] Terje Emberland, seniorforsker ved Holocaust-senteret, uttalte i den sammenheng at han så flere likhetstrekk mellom ideologien og retorikken til nazistene, og den av Fjordman og andre islamofober"

https://no.wikipedia.org/wiki/Peder_Are_N%C3%B8stvold_Jensen
Slettet bruker
28.07.2019 kl 19:42 1120

https://www.jostemikk.com/wp-content/uploads/2018/10/Jens_Stoltenberg_skytingen_på_Utøya_2.mp4?_=1

Det er så forferdelig vanskelig for oss mennesker å juge. Det krever full konsentrasjon hele tiden å fremstille en historie som lurer ikke bare de du lyver for, men også ens egen hjerne (og hjerte). En vakker dag når man ikke lenger er så konsentrert på løgnen, så tenker man litt fremover på noe annet og plutselig har tungen løpt av med sannheten - uredigert rett fra hjernen! Akk ja, stakkars Juge-Jens. Det er ikke så lett det der! ;-)

EDIT - Jabbe vil kneble alle mennesker der han leter med lys og lykter etter noe som kan tolkes i lys av hans onde vilje. Slapp av mann og ta det rolig! Vi er ikke omgitt av voldelige drapsmenn her i Norge. Vi bør hegne om ytringsfriheten og slutte misantrop ondsinnet fordømmelse av andre!
Redigert 28.07.2019 kl 19:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:01 1113

Han argumenterte for Eurabia konspirasjonen og konkluderte med at eneste løsning er borgerkrig. Det har også du gjort. Om ikke det er radikalisering så vet ikke jeg. Når noen i velskrevne elegante ordelag argumenterer for en fare som vi må være på vakt mot som ikke har noen annen løsning enn en borgerkrig så sier det seg selv at dette vil få enkelte til å tippe over. Det er ikke for ingenting vi har ordtaket "angrep er beste forsvar". ABB var altså en som lot seg radikalisere av dette.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:05 1113

"Jabbe vil kneble alle mennesker der han leter med lys og lykter etter noe som kan tolkes i lys av hans onde vilje."

Hva mener du med dette? Jeg har aldri forsøkt å kneble verken deg eller andre som jeg mener har skrevet noe ekstremt her. Jeg har argumentert imot deg. Det er du som knebler meg ved å nekte meg å svare på dine Q-topicer.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 21:36 1096

For de som er interessert å lære mer om den fordekte råttenskapen i verden, kan jeg anbefale å starte med å lytte til tidligere journalist Ole Dammegård, som har nær kontakt med "whistleblowere" som Chip Tatum og Cody Snodgres som begge var dypt involvert i black ops. https://www.youtube.com/watch?v=6zHIUnA71Vk