Kritikk av Baltimore i 2015 av Sanders og nå av Trump.....

Speaker
28.07.2019 kl 14:13 782

https://www.foxnews.com/politics/bernie-sanders-blasted-baltimore-as-third-world-country-and-disgrace-in-past-comments
https://www.cnn.com/2019/07/28/politics/baltimore-response-trump-tweets/index.html
https://www.foxnews.com/media/cnn-anchor-victor-blackwell-a-baltimore-native-gets-emotional-after-trumps-tweets

I 2015 kritiserte Bernie Sanders forfallet i Baltimore,Md.
Nå er det Trump som kritiserer denne vanstyrte byen med korrupsjon og forfall.

Hvorfor reagerer folk mer når det er Trump som påpeker det åpenbare forfallet enn da Sanders kommenterte det?
Slettet bruker
28.07.2019 kl 14:37 772

Hvorfor skal du forsvare Trumps avskyelige rasistiske personangrep med at Sanders tidligere har kritisert forholdene i Baltimore?
Skjønner du virkelig ikke hva Sanders politiske budskap går utpå? Å hjelpe de svakere i samfunnet. Da påpeker man det som er galt. Det er jo det samme de 4 sosialist kvinnene ofte gjør men da ble de sterkt kritisert for å være upatriotiske. Det Trump gjør er noe helt annet. Han bruker de kummerlige forholdene i Baltimore i et avskyelig rasistisk angrep på en kongressmann. I samme vendingen fremstiller han det som at fattigfolkene i Baltimore faktisk har et valg. Trump ble født inn i rikdom og det virker som han ikke er istand til å relatere seg til folk som ikke var like heldig som han. Det er også verdt å merke seg at hver gang Trump bruker ordet infest så er det i forbindelse med sorte folk eller steder der det bor sorte.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 14:56 767

The Baltimore Sun’s editorial board did not take President Trump’s insults against the city lying down on Saturday — they hit back and they hit back hard hours after he claimed the city was “filthy” and “rodent infested.” In an editorial published late Saturday, the message to the president from one of the country’s oldest newspapers was clear right in the headline: “Better to have a few rats than to be one.” “It’s not hard to see what’s going on” in Trump’s attacks on Baltimore and Democratic Rep. Elijah Cummings, the editors wrote. “The congressman has been a thorn in this president’s side, and Mr. Trump sees attacking African American members of Congress as good politics, as it both warms the cockles of the white supremacists who love him and causes so many of the thoughtful people who don’t to scream,” they wrote.

The editorial board accused the president of deploying the “most emotional and bigoted of arguments” to target “an African American lawmaker from a majority black district.” “It was only surprising that there wasn’t room for a few classic phrases like ‘you people’ or ‘welfare queens’ or ‘crime-ridden ghettos’ or a suggestion that the congressman ‘go back’ to where he came from,” they wrote. While the editors said they “would not sink to name-calling in the Trumpian manner,” they offered a message to “the most dishonest man to ever occupy the Oval Office, the mocker of war heroes, the gleeful grabber of women’s private parts, the serial bankrupter of businesses, the useful idiot of Vladimir Putin and the guy who insisted there are ‘good people’ among murderous neo-Nazis.” He is “still not fooling most Americans into believing he’s even slightly competent in his current post,” they said.
børst
28.07.2019 kl 15:37 761

Forholdene i en rekke amerikanske storbyer blir ikke bedre av at media og politikere nok en gang trekker fram rasismekortet mot Trump. Jeg har selv sett videoene man aldri får se på CNN og andre venstreliberale medier. Millionbyer som Los Angeles og San Franscisco sliter med enorm illegal innvandring, det vokser fram slumområder og byene klarer ikke lenger å håndtere alt avfallet som innbyggerne produserer. Det ligger avføring fra mennesker på gatene, det løper rotter overalt. Flere hundre mennesker har fått tyfus, en sykdom som var utbredt i middelalderen. Jeg vil tro mange vanlige demokratiske velgere etterhvert vil prioritere sitt eget nærmiljø og helseforhold foran å opprettholde den samme høye moralske standarden som TV-ankerne og Hollywood-stjernene har, de som har penger nok til å kjøpe seg ut av problemene og bosette seg der det er rent og pent.

https://www.youtube.com/watch?v=lL-zvxim9k4
https://www.youtube.com/watch?v=EPrsYTiRjXk
Redigert 28.07.2019 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.07.2019 kl 15:48 758

"Forholdene i en rekke amerikanske storbyer blir ikke bedre av at media og politikere nok en gang trekker fram rasismekortet mot Trump"
Det kan jo hjelpe i at det går opp for flere at Trump gir blanke faen i de fattige, spesielt sorte, og at de velger han ut til fordel for noen som faktisk bryr seg.

Så hvorfor har ikke Trump noen plan for å gjøre noe med fattigdommen i USA? En kan si mye om sosialistene men det er jo dette de faktisk kjemper for. Trumps største økonomiske bidrag siden han ble president er å gi et gigantisk skattekutt til verdens største globalister, en gruppe som han og hans tilhengere forteller seg selv at de faktisk ikke liker.
børst
28.07.2019 kl 15:52 754

USA er en føderasjon med lokalstyrte stater. Statene med mest problemer, som California, er i all hovedsak styrt av demokrater, som aktivt motsetter seg føderale tiltak iverksatt av Trump. Et eksempel er jo motstanden mot ICE og utsendelsen av illegale innvandrere som bor på gaten og forsøpler miljøet rundt seg. Flere demokratiske ordførere har jo annonsert byene sine som "sanctuary cities", der illegale innvandrere får beskyttelse mot føderale agenter.
Redigert 28.07.2019 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Lisse
28.07.2019 kl 16:01 753

Department of Human and Urban Development,eller HUD, ledes av Ben Carson,som er hjernekirurg,men nå prøver å lede dette departementet.
Detroit lå nok i kortene som byen Trump og Carson kunne rydde opp i og bruke som eksempel på viktigheten av å engasjere belastede innbyggere
i forslummede byer.Arbeidsplasser er et stikkord,og de kommer jo tilbake nå.

Når kommer Carson på banen og produserer resultater,og særlig når eiendomsutvikleren Trump er president?
Kanskje Baltimore er byen de to vil rydde opp i?
Slettet bruker
28.07.2019 kl 16:04 752

With the fuss over Trump's war of words with Maryland Rep. Elijah Cummings, the realities of what has been going on in Baltimore and what Cummings has been hiding are generally glossed over. Baltimore does indeed have problems with violence and rat infestations, and Congressman Cummings role in Congress dealing with companies that have supported his wife's non-profit organization has brought up the concern that the couple may have been diverting money intended for social justice activities toward their own financial benefit - enabling Cummings to go from being a debtor to becoming a landlord.

https://www.washingtonexaminer.com/politics/top-democrat-elijah-cummings-wife-may-have-gained-illegal-private-benefit-from-his-committee-activities

https://www.baltimoresun.com/maryland/baltimore-city/bs-md-sun-investigates-rats-20181227-story.html
Slettet bruker
28.07.2019 kl 16:52 749

Nå kastet Obama ut adskillig flere illegale innvandrere enn det Trump har klart å gjøre og han fikk ikke særlig kritikk for det. Det var fordi de fokuserte på de som faktisk fortjente å bli kastet ut uten å snakke hatefullt og nedsettende om hele gruppen. Trump har ingen plan for å hjelpe de fattige. Bare spre hat og fordommer.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 16:55 747

Så du opptredenen til Carson i Kongressen for et par måneder siden? En kan jo ikke beskylde han for å være dum siden han er hjernekirurg men da kan det bare bety at han gir blanke faen i jobben.

https://www.businessinsider.com.au/ben-carson-confuses-real-estate-term-with-oreo-cookies-in-congress-2019-5?r=US&IR=T
børst
28.07.2019 kl 17:00 745

Trump har en plan, og det er å få Kina og andre land til å kjøpe flere produkter fra USA og å prøve å få utflyttede amerikanske selskaper tilbake til USA. Det er demokratene som mangler planer for de fattige. Obama ga bare 'lip service' til folket, mens han førte en rekke meningsløse kriger i Afrika og Midt-Østen.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 17:14 738

Det er merkelig at du som slenger rundt deg med merkelapper som kommunisme og marxisme har så stor tro på at en økonomi skal fungere med proteksjonisme og subsidier. Det vil sikkert hjelpe de fattige at forbruksvarer og klær som de kan kjøpe billig fra asia skal tvangsproduseres i USA til mye høyere kostnader. Det de trenger er tilgang på utdanning og helse og muligheter til å skape egne jobber.
børst
28.07.2019 kl 17:45 731

Det høres like ullent ut som når de rødgrønne og Venstre snakker om "Det Grønne Skiftet", som skal erstatte jobbene innen olje- og gass. Utdannelse har stor betydning for en stats evne til innovasjon og utvikling. Men demokratene satser jo ikke på utdanning innen teknologi og realfag, som har høyest potensiale til å skape nye, store bedrifter, men på forbanna vrøvl som 'kjønnsforskning', LGBT-studier og annet som i kun genererer offentlige utgifter og mer splittelse og polarisering i samfunnet. Store deler av utdanningssystemet i USA er totalt korrumpert av marxister, som til med mener at matematikk er uttrykk for hvit overmakt.
Redigert 28.07.2019 kl 17:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.07.2019 kl 18:07 723

Jeg er Baltimore Ravens fan og i år blir det Super bowl gett
Slettet bruker
28.07.2019 kl 18:45 706

"Utdannelse har stor betydning for en stats evne til innovasjon og utvikling."

Flott at du skjønner dette. Slik det er i USA så er det kun eliten som kan ta skikkelig utdanning, med mindre de har et fantastisk idrettstalent. Like muligheter for utdanning er den beste måten å utligne klasseforskjeller i landet.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 19:07 696

Per @AlecMacGillis’ reporting, Jared Kushner is actually a major Baltimore-area slumlord who’s breaking all kinds of rules so perhaps Trump should direct his concerns about rats and such to him

https://www.nytimes.com/2017/05/23/magazine/jared-kushners-other-real-estate-empire.html#click=https://t.co/kOf1dIWGUA
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:10 680


Why did POTUS draw our attention to Baltimore?
What is a laser pointer used for?


State is ‘gold mine’ for human trafficking

The next time you travel to Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport to board a plane, it may be possible that a young woman or teenage girl in the area is being kidnapped to be sold into the human sex trafficking trade.

According to the Community Foundation of Anne Arundel County’s “Poverty Amidst Plenty” report, the county is in the top five jurisdictions in Maryland for sex trafficking. The report states that the 50-mile radius surrounding BWI is becoming known as the third-most lucrative area in the state for trafficking.

The Maryland Human Trafficking Task Force reports that victims of human sex trafficking and the dealers themselves have told law enforcement that Maryland is a “gold mine” for human trafficking.

http://ftmeadesoundoff.com/communitynews/state-is-gold-mine-for-human-trafficking/
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:13 678

"Why did POTUS draw our attention to Baltimore?"

Fordi det er hjemmedistriktet til den sorte kongressmannen han fant det passende å fyre av et rasistisk angrep mot.
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:15 677

Jeg har ikke forstått det rasistiske i saken. Hva sa han?
Slettet bruker
28.07.2019 kl 20:56 671

Eller på grunn av sånt som denne videoen viser? (Bare en tanke...)

Donald J. Trump Retweetet
https://twitter.com/KTHopkins/status/1155377191091408896
Slettet bruker
28.07.2019 kl 21:04 669

POTUS er nok litt lei av at Demokratene lar landet seile sin egen sjø, mens de konspirerer med impeachment og har beskyttet sine egne eiendommer bak høye murer:

Donald J. Trump Verifisert konto @realDonaldTrump
7 timer siden
Speaking of failing badly, has anyone seen what is happening to Nancy Pelosi’s district in San Francisco. It is not even recognizeable lately. Something must be done before it is too late. The Dems should stop wasting time on the Witch Hunt Hoax and start focusing on our Country!
Redigert 28.07.2019 kl 21:05 Du må logge inn for å svare
Biggy
28.07.2019 kl 21:18 663

https://m.youtube.com/watch?v=ikz22UxAD7Q

Her ser vi den joviale og vennlige Cummings,som selv ikke har besøkt grensen mot Mexico på lenge,
påstå at barn der sitter i sin egen avføring og ikke kan dusje.....

Dette blir avvist av de som har besøkt grensen.
Trump mente at Cummings nok bør gjøre en bedre jobb for nedkjørte West Baltimore før han sprer
løgner.
Dette og en reportasje på Fox News fra slummen i Cummings district,West Baltimore, var angivelig det som utløste Trumps Twittering.
Bare
28.07.2019 kl 22:50 647

https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/trump-continues-attacks-cummings-baltimore-n1035466

Farsen fortsetter,og narsissisten Trump, som ikke tåler kritikk , drar nå rasismekortet mot Cummings!
Vanligvis dras det mot hvite,men nå var Trump først ute.....,om NBC er til å stole på......
Slettet bruker
29.07.2019 kl 09:44 629

Fox’s Chris Wallace Calls Out Mulvaney for Saying Trump’s Baltimore Tweets Have ‘Zero to Do With Race’

https://www.mediaite.com/tv/foxs-chris-wallace-calls-out-mulvaney-for-saying-trumps-baltimore-tweets-have-zero-to-do-with-race/

Mulvaney said Trump is simply “fighting back” against “illegitimate attacks about the border” during last week’s hearing.

“Nobody objects to the president defending his border policies, but this seems, Mick, to be the worst kind of… racial stereotyping. Black congressman, majority-black district,” Wallace shot back. “‘No human being would want to live there.’ Is he saying people that live in Baltimore are not human beings?”

Wallace responded by saying, “You say it has zero to do with race. There is a clear pattern here, Mick.”

He laid out how Trump went after Congressman John Lewis and his district in 2017, along with the president’s recent attacks going after the “squad.”

“‘Infested.’ It sounds like ‘vermin,’ it sounds sub-human,” Wallace said. “And these are all six members of Congress who are people of color.”

Mulvaney said, “You’re spending too much time reading between the lines.”

“I’m not reading between the lines,” Wallace retorted. “I’m reading the lines.”

børst
29.07.2019 kl 11:49 624

Siden Trump er en eldre hvit mann er det rasistisk om han får ikke-hvite til å føle seg krenket og såret. Siden Elijah Cummings er svart, må man bare holde kjeft om de elendige forholdene i hans distrikt.
Clevage2
29.07.2019 kl 12:16 618





Dems som representerer Marylands 7. Distrikt har ikke gjort mye for ghettoen i Baltimore!


https://www.foxnews.com/opinion/todd-starnes-trump-is-right-baltimore-mistreated-by-elected-dems-residents-deserve-better