Thinfilm - ny strategi som gir mangedobling

rosgun
THIN 28.07.2019 kl 20:47 54938

Jeg har vært inn og ut av Thinfilm tidligere. Når den gikk opp til 0,25 så kjøpte jeg meg inn igjen etter 2 års opphold. Tenkte - denne oppgangen skal jeg endelig få med meg. Etterhvert som den gikk ned kjøpte jeg mer og mer. Regner med at

1) De får en Egenkapital partner
2) De får på plass totalt 6 produsenter på emballasjedesign innen de 3 sektorene som de nevner i sin nye strategi

2 produsenter av emballasje er på plass innen sprit og plast, så det høres svært svært lovende ut.

Det ser derfor ut som de har gått fra å jobbe direkte mot produkteier til å jobbe indirekte mot produkteier via de som lager emballasje. Thins produkter integreres da i alle eller i deler av disses eksiterende portefølje som ligger på svært mange millioner leveranser pr år. Disse leveransene vil for alltid leveres år etter år, noe som vil gi stabile inntekter for Thinflm. Jeg tror derfor på Kevin Barber om at de vil gå BE i 2021 og at de skal skaffe seg flere partnere ila 2020 (totalt 6).

Ny økonomisjef virker som hun har gode referanser, og jeg antar derfor at hun også har gode forbindelser fra tidligere jobber, og hadde helt sikkert ikke sagt ja til den jobben hvis hun ikke visste hvordan før ansettelsen. Hun har altfor kort tid på seg til i det hel tatt ikke å ha svaret på dette før ansettelsen. Det er jobben hennes og det ser ut som hun har lykkes i alle tidligere jobber, samt økt aksjeverdier i andre selskaper. Hvorfor sette karrieren på spill ? Regner med hun kunne få jobber i andre firmaer også med den CV en. Thin har gapet høyt og sett seg som en sukess fra dag 1. Dette må de betale for nå og skalere ned til realistiske forhåpninger og tall/overskudd. har kjempetro på denne nå, og selvom den helt sikkert skal videre ned i morgen og sikkert resten av uka blir det småpenger om vi tenker oss oppsiden om de begynner å melde ordre etterhvert fra de 2 nye partnerne sine. Det står at de allerede er igang med å integrere i plastartikler på Bericap, så da antar jeg at det skal inn i alle dems produkter?

https://www.bericap.com/en/Company/News/Press_releases_2019/Partner_to_Implement_Advanced_Closure_Technology.php



Tenker at Ferd er lei og ser på dette som småpenger og uviktig investering og selger seg ut for å markere at nok er nok( De var jo med høy inngang).Synes faktisk de har vært sinnsykt tålmodige allerede.. Woodward var tvunget pga fond som måtte ut at denne type aksjer;
Tenker også at når noen selger vil andre inn igjen på nye nivåer. De vil da ha "friskt" blod og optimisme ikke minst med ny ledelse og nye relasjoner til disse ( som kan være gamle kjente). Tipper det kommer et nytt fond inn, kanskje mr Buffet. Eller at det blir kjøpt opp av en i samme bransje eller kanskje Spetalen og Co tar over og gjør selskapet om til et firma som er glad i fremførbart underskudd:)

Dette blir knallbra, og jeg er ganske sikker på at når finansiering evt oppkjøp kommer på plass ila året vil aksjen nå nye høyder. Nå forstår alle at det er kun ordre og kostnadskutt i alle ledd for å fremme et overskudd på et tidspunkt det eneste som gjelder. Nok utvikling og forskning-nå er det ny strategi om å implementere i emballasjeproidusenter i 3 hovedområder. Thats it!

Teknisk analyse:
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S50/THIN/ThinFilmElectronics

En har jo kjøpt på seg aksjer også:

"Investor Kristian Lundkvist har kjøpt seg opp blant de største aksjonærene i tynnfilmselskapet Thin Film Electronics, ifølge aksjonæroversikter mandag.

Det siste året har aksjen falt 94 prosent, og sluttet tirsdag til kurs 0,1258 kroner aksjen.

Siden Lundkvist kjøpte seg inn forrige uke har aksjen falt noe. Investoren er 19. største aksjonær og sitter med aksjer verdt 850.000 kroner onsdag.

I 2017 tjente Lundkvist 332 millioner kroner før skatt gjennom sitt heleide investeringsselskap Middelborg Invest."


Hvorfor har han kjøpt aksjer i Thin ?? Ser da ut som "sjappa" gikk bra i 2017.. Våkn opp godfolk !!!!! Skal du inn i THIN du også før finansiering er på plass. Den dagen det kommer om at de har funnet partner er det litt for seint...... Da vil den gå i kvantesprang oppover. Når THin går så går det fort (både opp og ned)......

Les hvorfor her:

https://www.dn.no/marked/kristian-lundkvist/middelborg-invest/lundkvist/tjente-over-330-mill-i-fjor/2-1-377270


"Redder selskaper
Lundkvist er kjent for å skyte inn penger i konkurstruede selskaper for å blåse nytt liv i dem med frisk kapital. Han har tidligere fått med seg investorer som Jan Haudemann-Andersen, Arne Blystad, Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly med flere på investeringsprosjekter"

https://forum.hegnar.no/thread/38825/view

Redigert 21.01.2021 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.08.2019 kl 00:45 5393


Thinfilm - ny strategi som gir mangedobling av nye aksjer
Redigert 21.01.2021 kl 07:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.08.2019 kl 04:24 5364

Er nok inne på kjernen der.
Det ser ut til at disse bingo-spillerne tiltrekkes av aksjer som har falt mye, basert på en naiv tro om at de sikkert skal tilbake til gammelt nivå (og mer).
Realiteten de ikke vil ta inn over seg er at de fleste aksjer som har falt mye har falt pga dårlig produkt, dårlig ledelse, mangel på marked osv og det går ofte bare en vei. Det hender av og til at en kan gjøre gode penger på et slikt selskap, for eksempel kan en dårlig ledelse byttes ut og det kan gå bra igjen om alt det andre er på plass. Men med thin så er det vel dårlig hele veien fra styrerommet til markedet - selv om de nå ser ut til å ha fått en leder som i alle fall forstår noen av feiltrinnene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.08.2019 kl 20:28 5219

Reserven ber om handfaste beviser, og møresilda roper halleluja. Så ber de om handfaste beviser ? Hva er det for slags fjotteri? Ikke en kjeft av aksjonærene kan føre noen som helst "beviser", Hvilke beviser har Reserven for sine antakelser om konkurs ? Har Møresilda noen slike? De kan til nør snakke om hva som har skjedd, og prøver å føre dette som beviser for at fremover må det og bli slik ! Det har skjedd positive ting i selskapet i det siste, Men er det et bevis? Man har kuttet kostnader, Er det et bevis? Man har fått ny mann i ledelsen, er det et bevis? ???
Hvor er dine bevis Reserven /Møresilda ? Det som hendte for 2 mnd. siden? Det som hendte for 1 år siden ? Eller 10 år siden?
Jeg er gjerne med på å diskutere, men kom ikke med slikt fjas og pjatt som hittil. Det meste dere servere om "konkurs til uka/har ikke penger/lurer andre osv. osv." er ikke det jeg kaller diskusjon av en aksjes framtid. Og bevisene da? Skal dere diskutere Thin's fortid, så hold dere til det, så kan sikkert noen av oss andre svare på det og!
Legger man opp til et nivå, må man ta det som serveres på samme nivå ! : )
Redigert 21.01.2021 kl 07:01 Du må logge inn for å svare
Atomvinter
01.08.2019 kl 23:45 5140

1. Hvorfor selger innsiderne for harde livet, Ferd, K&F, Woodford etc.?
2. Hvorfor måtte Thin kansellere siste emisjon?
3. Hvorfor er aksjen ned 93% de siste 12 månedene?

Kan du svare på det, Adamek? Er ikke det "bevis" nok på at selskapet går mot avgrunnen? Hvis det du sier om aksjens fremtid er riktig, hvorfor kjøper ikke innsiderene i stedet? Hvorfor ble ikke emisjonen overtegnet? Hvorfor er aksjen ned 93% de siste 12 månedene?
Redigert 21.01.2021 kl 07:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2019 kl 02:30 5093

Helt utrolig å se på hvor mange ny frelste som følger den tynne møkka avlegger (Thin) fra Usel og Fis. Dere har ikke skjønt poenget eller? Svarer dere positiv på Nigeria brev også? Lykke til........
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2019 kl 02:49 5078

Ja, thin har fått en ny leder. Og ny leder har i løpet av et drøyt halvår rettet opp et par store feilgrep og fått på plass et akseptabelt produkt.
Ja, thin har kuttet kostnader. Faktisk kuttet 80% av de ansatte i år.
Men, det brennes fortsatte nesten en halv million hver eneste dag og det er ingen ting, hverken hos thin eller konkurrenter, som tyder på at markedet er nært forestående eller har noe særlig størrelse i det hele tatt.
Hadde thin vært en unotert oppstart med 10 sultne ansatte (brenne 25-30kNOK hver dag), en god forretningsplan for BE sent i 2021 så ville jeg vurdert å være med på finansieringen. Bare vurdert, for jeg har liten tro på NFC for markedsføring og enda mindre tro på NFC autentisering. Det er nok et par nisjer, men jeg kan ikke forstå at dette kan bli stort. Slik jeg ser det så kan det godt være at "brands" ønsker seg det, men jeg tror ikke konsumentene ønsker seg det...
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
don…..,
02.08.2019 kl 11:36 4927

Adamek/rosgun/HP17/osv forsøker åpenbart å angripe all saklig kritikk mot tynn (og idex).

Rent saklig gjøres all finansanalyse av selskaper på data for det som har hendt, er gjort, er skapt av selskapet. Da dreier det seg om det f.eks. tynn har skapt/gjort tidligere. Det normale kan være å se på de siste 5 årene, målsetningen selskapet satte opp og hva de faktisk fikk til. For opc/tynn/nye tynn har vi hele 25 år med data å se på. Det er en fordel særlig fordi mønsteret er det samme hele tiden. I tillegg har vi data for et annet selskap styrt av den samme gjengen – 23 år med idex.

Vi har også data for tilstanden i selskapet: kapital, ansatte, kompetanse, teknologi/patenter og til en viss grad det potensielle markedet.

Kort sagt er bildet svært dystert. Tynn har ikke noe opplagt marked. De har ikke teknologi som kan gi inntjening. Hvis NFC hadde vært tema er det mer enn merkelig at de ikke har benyttet en industriell plattform for utprøving, men i stedet har de sølt bort utrolig mye tid og penger på en trykkeprosess som har bevist sin ubrukelighet (særlig økonomisk). Akkurat nå er de i ferd med å brenne opp siste rest av emisjonspengene.

Angående ny leder. Han har ikke bevist noe som helst så langt. Det er ingen ting som tyder på at han ikke er løpegutt som de andre. Veldig anonym og har knapt vist seg etter innsettelsen. Regner med at de pønsker på et stunt som de alltid gjør.

Vi vet jo egentlig årsaken til misæren. Dette er ikke industri men finanssvindel. En rad emisjoner er målet og har vært målet for k&f i en årrekke.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2019 kl 11:45 4918

Atom: Det kan være mange grunner til at aksjonærer selger. At ferd selger kan for eks. (som uttalt i atikler på Hegnar) at de vil ut av flere aksjer, og har solgt seg ned i flere. Kanskje har de andre investeringer de vil inn i (jeg går ut fra at du vet hva de driver med. At de andre selger, kan jo ha med det samme å gjøre, men jeg kjenner ikke til de du nevner. At Yhin måtte kans. siste em; går jeg ut fra var fordi de innså at de ikke kunne få inn noen penger slik selskapet "så ut" Ingen feil i det. Det viktige er at de tok grep og endret det hele, og fremstår nå som mer "veldrevet"! Hvorfor aksjene er ned, går jeg ut fra er sterkt preget av selskapet slik det framsto før siste kraftige nedskjæringer. Inger feil i det heller. De nye tok grep !! Og det er det som er viktig. Det bør du få med deg.
Og enda en gang : Et selskap på børsen bør prises etter fremtidsutsikter, (særlig etter en snuopperasjon) og hvilke muligheter det har ! Jeg tror ikke vi har sett alle mulighetene som det er lagt til rette for, nå (etter den radikale vendingen) .
Jeg må og si for min egen del at de som hele tiden maser og tøver om hva som skjedde fra 80-tallet og fram til i dag, har vel lite å tilføre dagens aksjonærer.
Jeg ser ig at Gi-f har liten tro på selskapet. Helt OK det. Da kommer han og med hvorfor. Derimot har man de som hele tiden maser om emisjoner, konkurser og mye mer, fordi tidligere ledelser har vært dårlige. Slikt er jo direkte tåpelig !! Men de om det . : )
Jeg holder fremdeles på min. 0,40 øre innen ikke altfor lenge.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2019 kl 13:09 4870

Jeg har sagt at ny leder har fått det tekniske på plass og kuttet kostnadsslukene med trykkeri av ubrukelig minne og subfunksjonell NFC. Det er ikke det samme som veldrevet. Jeg vet ikke om Adamek i det hele tatt har studert firmaet på lottokupongen sin når han kan kalle det for veldrevet. Det er mer riktig å si det er mindre vanstyrt enn tidligere. Men thin er et selskap med under 40 ansatte og som selger for ca 40kNOK per dag og brenner (etter slanking) ca 460kNOK per dag. I dette selskapet er de 8-9 i "toppledelsen" med en avlønning på 22MNOK per år (før bonuser som vanligvis er store i thin selv helt uten resultater).
Veldrevet?
Og i styrerommet sitter fortsatt den samme styreformannen som har applaudert brenning av 2.5mrd uten resultat og gitt store bonuser for mangelen på resultat.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Atomvinter
02.08.2019 kl 13:32 4854

Men hvorfor selger så og si alle innsiderne samtidig? Du sier at Ferd "vil ut av flere aksjer"? Men hvorfor vil de alle sammen ut tror du samtidig? Det er DET jeg spør om. Selvsagt vet alle at de vil ut, det er jo derfor de selger. Spørsmålet er hvorfor. Du svarer med selvsagtheter. På en nedlatende måte spør du om "jeg vet hva de driver med" (Ferd). Hvis du selv hadde hatt en SNEV av peiling selv så hadde du visst at Ferd sitter på en stor kontantbeholdning og slett ikke trenger selge Thin for å gå inn i andre investeringer. Hvorfor skjer det akkurat i Thin at alle aksjonærene skal ut samtidig?

Du skriver at emisjonen ble kansellert fordi de ikke fikk inn pengene. Spørsmålet er HVORFOR de ikke fikk inn pengene.

Du svarer bare med selvsagtheter. Hvorfor aksjen er ned 95% de siste 12 månedene svarer du heller ikke på.

Til slutt må jeg bare si at når du påstår at et selskap kun prises på "fremtidsutsiktene" og at å se på historikken til selskapet ikke har noe for seg ("maser og tøver om hva som skjedde fra 80-tallet") , ja da vet du ikke mye om hvordan aksjemarkedet fungerer. Du har vel noe elementær kunnskap om hvem som bestemmer i selskapene? Stikkord kontrollerende aksjonærer, styreleder og styre etc. Tror du disse folkene plutselig forandrer personlighet over natta, får en åpenbaring eller noe lignende?

Lykke til i aksjemarkedet. Det trenger du.

Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.08.2019 kl 14:43 4820

Atom, du ønsker meg lykke til. Takk for det. Men jeg har nå ikke tapt noe ende på Thin. Din hatske holdning tyder på det motsatte, så jeg tror det vil være en større lykke til om du lyktes. Vil fremdeles vedholde at det du fortsatt maser om når det gjelder ledelse, svir av, svir på, det hører fortiden til. Og dette med ledelse og styreleder, så er det nå et faktum at det er de som ansetter nye ledere, så jeg er ikke den som trenger undervisning i hvordan et selskap drives. Se heller på fremtide du, og legg resten bak deg. Dersom du ikke vil være med lenger, så selg deg ut, er beste råd jeg kan gi.
Til Gi-f, så kallte jeg ikke selskapet veldrevet. Det er forskjell på det jeg kalte selskapet, og de ord du forsøker å tillegge meg. Men jeg må jo foreslå for deg og: Har du tapt mye, så selg deg ut, det finns ikke verre enn å gå å være hatsk fordi man har tapt. Å komme med alle gamle saker og ditt og datt, er tull. Til deg og : Se framover, og slutt å argumentere med hva som ble gjort i fjor og æra før det. Selskapet er på vei inn i neste fase nå. : )
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Atomvinter
02.08.2019 kl 19:16 4719

Med teskje, Adamek: Du er vel enig i at det er Keith og Fussel som styrer Thin og har gjort det i årevis via styreformann Opstad m.fl.? Og du er vel da også enig i at K&F har hatt en finger med i spillet ved ansettelsen av ny CEO, Kevin Barber?

1000-kroners spørsmålet er derfor hvorfor K&F og vennegjengen selger Thin-aksjer dersom de skulle ha stor tro på den nye CEO som de selv har vært med på å ansette. Hvorfor selger de som kjenner selskapet best av alle aksjer dersom selskapet er på vei inn i "neste fase" som du antyder?
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
don…..,
02.08.2019 kl 19:23 4720

Adamek/rosgun: «Derimot har man de som hele tiden maser om emisjoner, konkurser og mye mer, fordi tidligere ledelser har vært dårlige.»

Har denne stakkaren tungt for det eller forsøker han desperat å lure andre til å kjøpe søppelaksjene sine?

La oss slå det helt fast: Tynn har IKKE gått konkurs før! Tynn har hatt en rekke emisjoner men ikke fordi ledelsen har vært dårlig. Under styringen til k&f har ledelsen drevet et skuespill som ligner på et veldrevet selskap. Skuespillet har hele hatt som mål å kjøre emisjoner. Hvordan vet vi det? Fordi dette skuespillet med hyppige emisjoner har vært brukt av k&f hele tiden. Det er her historien viser noe som ikke er synlig ved å bruke skylapper og bare se framover.

Tynn har heller IKKE gjort noe snuoperasjon. Det er absolutt ingen ting som tyder på at de kan tjene penger. Akkumulert må det til og med ansees som en umulighet. Det må vel sees på som en hån mot aksjonærene at styreformannen er der fremdeles. Tynn er slett ikke på vei inn i noen ny fase. Gammel styreformann, gamle metoder for lure penger fra investorer, osv. er gammel fase.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 04:27 4625

Nei, Adamek/rosgun, jeg har ikke tapt på thin. Som teknolog og hobbyinvestor vurderer jeg å investere i teknologi-selskaper som jeg tror på og jeg begynte å se på thin for ca 10år siden. Jeg trodde, basert på det thin meldte at de var kommet langt med kommersialiseringen av trykket elektronikk, men det viste seg når jeg gikk i dybden at de ikke var nær. Det som var verre var at de presenterte det som de var allerede i ferd med å industrialisere produktet og det var en mengde påstander som enten var direkte løgn eller komplett uvitenhet (og det er ikke bra om CEO er totalt uvitende om egen teknologi eller alternativene heller).
I tillegg oppdaget jeg fort at togrøverne satt i kulissene og trakk i trådene fortsatt og jeg ville aldri puttet 5 øre i et selskap hvor de har noe som helst innflytelse om det ser aldri så bra ut teknologisk og markedsmessig. Jeg hadde ikke fulgt med særlig nøye i sluttspillet om Opticom og hadde feilaktig fått den oppfatningen at Gudesen hadde "fått" thinfilm av røverne for å hjelpe dem å skjule sporene i OPC.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 08:29 4585

Imponerende av Reserven og Gi_Faen. Denne rosgun og hans gode venn Adamek har fått passet sitt ettertrykkelig påskrevet av noen som vet hva de driver med og som gidder å arrestere disse løgnene fra rosgun og de håpløse påstandene fra Adamek (short, har tapt mye og tilsvarende motiver).

Det er flere brukernavn her på forumet som driver med det jeg kaller idiothaussing. Fullstendig meningsløse innlegg om rykk og bølger, sluttrally, oppkjøp, stort fremførbart underskudd (en klassiker). Noen tar det litt lenger og forsøker seg med fri diktning, eller løgn som det også kalles, som rosgun varter opp med i denne tråden, inkludert en henvisning til en eldgammel "analyse" om børsraketter (som halverte seg i stedet). "Analysen" ble også brukt av HP17 i en annen tråd.

Noen brukernavn som HP17, analytikerens og aksjer9 kan veksle mellom haussing og baissing, mens andre er ensidig idiothaussere, slik som 2209, 1013, oljen, SMR52 med flere, som utelukkende pøser ut one linere uten fnugg av substans.

rosgun laget seg et brukernavn og gikk inn i den siste kategorien. Det ble et kortvarig og totalt mislykket forsøk på å snakke opp dette søplepapiret av en aksje.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 08:47 4584

Pussig at det mislykkede forsøket på innhenting av kapital får mer oppmerksomhet her på forumet. Ingen av aksjonærene var villig til å stille opp med frisk kapital. Ingen andre heller tydeligvis. Man skulle jo tro at de på topp 30-listen var interessert i å "beskytte" investeringen sin, men de har åpenbart gitt opp og innsett at dette ikke er liv laga.

Ser også at Nordnet sine Zero-kunder sitter med store tap med sine 8,9 mill. aksjer.

https://thinfilmnfc.com/investors-shareholder-structure/

Lurer på om noen av de på listen leser og/eller skriver her på forumet.

Snart får vi vel høre om hvor attraktivt det fremførbare underskuddet er. For det er fast praksis før selskaper opphører å eksistere eller går konkurs. Listen over selskaper som tok med seg det fremførbare underskuddet i graven er svært lang...
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 09:46 4534

Det fremførbare underskuddet er nevnt i åpningsinnlegget til rosgun.
Han er nok en gammel traver på forumet som valgte å hausse under et nytt nick.
1 tråd. 29 innlegg. 2 dager. Så var det over og ut.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 09:52 4532

Nei og nei. Nå har det stoppa opp for Møre- og Gep'en. Nå er det på'an igjen med "forstår ikke de som har tapt, emisjoner, konkurs, har tapt før, Nordnet har tapt, selskapet har sløst bort, møkkaselskap, osv. osv, ". Det er argumentasjon som viser at de har fått med seg hva som har skjedd i det siste !
Dette er vel å støtte opp om "Bevisene" de andre to serverte. Der endte det jo opp med at de ikke var sikre på om det var beviser eller ikke, de hadde. Og Gep'en, han henger seg nå på der det passer for ham. men så roter han det til.
Det er nå litt synd at slike som så gjerne vil være "analytikere" ikke klarer å se det som skjer, men holder på og argumenterer med gammelt tøv. Kanskje man må begynne å regne dem som "Oldies" ? De klarer ikke å tre inn i den verden som andre, nemlig : Et selskap bør vurderes ut fra den fremtid de legger opp til. Og ingen av dem kan vel ikke påstå at det nå i det siste ikke er tatt grep som vil påvirke fremtiden? Eller har fortiden til THIN lagt fullstendig beslag på deres dømmekraft?
Kom dere inn, eller ut. De som er inne, har etter mitt syn utsikter til å oppnå kurser omkring 40 øre fremover ! : )
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 10:02 4523

Hva med det faktum at alt det rosgun skriver er det reneste tøv, fantasier og løgner?
Ikke noe av det han skriver er relevant eller basert på fakta.

Det sier noe om troen på et selskaps fremtid at de ikke klarte å hente inn kapital fra aksjonærene. At noen småtradere på HO forsøker å gjøre seg et par kroner på aksjen er helt greit, men slutt å poste alt dette sprøytet.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
03.08.2019 kl 20:54 4411

Påfallende stille fra rosgun.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
rischioso
04.08.2019 kl 11:22 4294

Godt innlegg - en av få på denne tråden ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 12:54 4263

rischioso hopper fra søppel til søppel og prøver w hausse det som gull.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 13:14 4593

Både Møre og Gi_F klarer ikke å legge bort fortiden. Litt tåpelig etter mitt syn, når de skal argumentere her. Hvorfor ditt, hvorfor datt. Prøv nå å la det synke inn at det er snakk om en fremtid som aksjonærene satser på. Slik er det for de aller fleste (uten to) at man ser på fremtiden til et selskap når man investerer. Så får det være opp til hver enkelt hvor lenge de skal sitte.
Jeg tør fremdeles påstå at de grep som er tatt for Thin, gir en mye bedre framtid, enn den som var FØR dette ble gjort. Og så blåser jeg i hva som ble gjort for 2 md. eller et år, eller fem år siden. Og angående hvorfor de ikke fikk aksjonærene med på emisjonen? Hvis e to herre ikke forstår det, er jo tilstanden enda verre.
Jeg hoder på at 40 øre skal rundes om ikke så altfor lenge. : )
Det er jo en pekepinn å ta i akt : fallet i Thin, nå når børsen totalt har falt adskillig. Og konfr. omsetningen i Thin den siste tiden ! Syns det som om "alle " ( også større aksjonærer) kjemper for å komme seg ut ? ? Og jeg går ut fra at de har en del bedre oversikt enn små- aksjonærer (kanskje de står bak "oppryddingen" i selskapet) ! Har noen større aksjonærer solgt seg helt ut ?
Men da skal det vel framholdes (i de to herrers vokabular) at alle i aksjonærene i Thin er noen - - - - !
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Atomvinter
04.08.2019 kl 13:32 4575

ALLE innleggene til Adamkek inneholder:

1. Masse ord
2. Absolutt NULL substans
3. Synsing, fantasier og ubegrunnede påstander
4. Regelrette løgner
5. Personangrep

Mao. er innleggene er 100% søppel og 100% ubrukelig for en seriøs investor
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 13:34 4576

De store aksjonærene ville i alle fall ikke være med på emisjonen, selv om det ble åpnet for å gå under 11 øre.
Vitner det om tro fremtiden. Om de trodde som deg at thin snart ville stå i 40 øre ville de vel kjempet om å komme inn til under 11 øre.
Tre av de store har også solgt seg helt ut, First, Abu Dhabi og det ene Woodford fondet. De som har øket er Nordnet bank og Avanza bank. Det er vel der kunnskapene sitter da....
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Atomvinter
04.08.2019 kl 14:39 4521

GF, emisjonen ville vært voldsomt overtegnet, og de store (som kjenner selskapet best) hadde sloss om tegningsretter dersom det hadde vært et FNUGG av håp om at aksjen skulle i 40 øre. Pengene ville kommet inn fort som fy. Man skal være kunnskapsløs og naiv dersom man ikke forstår dette.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 19:40 4430

Hvor høyt skal Thin i morgen da tru,?

25 % hadde passet meg perfekt.

Mange som vil inn nå.

Bybonden ( alltid optimist )
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 21:03 4376

Oppgangen kan komme nå.

THIN er oversolgt og aksjen hadde samme utvikling i dagene før siste oppgangsbølge.
Denne gangen kan det gå enda høyere.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 21:52 4339

Hva er det som ligger bak Atomen og Gi_F's hatske holdninger overfor Thin? De angriper aksjonærene som om de har gjort noe galt ved å være aksjonærer? Når det gjelder hvorfor ikke de store aksjonærene hev seg på emisjonen, går jeg ut fra er begrunnet i (uten at jeg vet noe sikkert) at det på emisjonstidspunktet ikke var kommet signalene om de forandringer som er vedtatt pr. i dag. Er det spå vanskelig å forstå, Atomen og Gi_ F??? Verre er det da ikke !
Og jeg er fremdeles overbevist om at kursen skal i minst 40 øre i ganske nær fremtid. Deretter tror jeg at jeg skal kunne gi en temmelig god pekepinn om neste nivå. Men nå : Omkring 40 øre. Kanskje noe mer. Så får nå hver enkelt vurdere ut fra egne forutsetninger ! For meg er det ok om man enten kjøper, eller lar vær !
Er dere aksjonærer, Atomen og Gi_f ? Eller har dere egne agendaer med de holdninger dere presenterer?
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 22:54 4295

Alle står fritt til å tro hva de vil. Den nye strategien og kostnadskuttene er jo bare en konsekvens av at markedet og aksjonærene har vendt ryggen til selskapet etter at de i årevis har holdt alle for narr med sine produkter, markedsutsikter og fremtidige avtaler.

Resultatet har vært vekslepenger på topplinjen og en tsunami av kostnader. THIN har svidd av 2,5 milliarder norske kroner på ingenting. Aksjonærene blør, FERD tar et tap på nesten 150 millioner på sin smaksprøve og på HO sitter det en håndfull håpefulle småtradere og tror på julenissen.

Hva Adamek angår er det helt greit å ha troen på at han kan komme seg ut på 0,40. Det er ikke det som er problemet. Det er denne trådstarten sammen med andre tilsvarende helt himmelropende talentløse idiottråder om et av de verste selskapene på Oslo Børs gjennom alle tider.

Det synes som det finnes en liten sverm av mer eller mindre naive småtradere som svermer om THIN som fluer på en hestelort. De kan ingenting, de vet ingenting, men de er likevel sugne på hestelort.

Velbekomme.

Edit: Rettet skrivefeil.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
04.08.2019 kl 23:02 4285

Takk for et usedvanlig velskrevet og slående innlegg.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.08.2019 kl 21:58 4136

Har "frelsefølelsen" krøpet inn i deg igjen Gepactor? Hva er det egentlig som har satt seg så fast i deg at du fremdeles gnæler om hva Thin har vært i fortiden? For å gjenta: Det er ikke fortidens meritter som de som har kjøpt aksjer nå, bruker som vurderings-grunnlag ! Du skriver om hestelort og all slags tøv, og fremholder at det er du som vet, og alle andre er kun - - - ! ! Ingen, gjentar ingen deler din e vurderingsteorier for kjøp av aksjer i et fremtidig Thin ! Selv ikke de større aksjonærene har stormet til og solgt aksjer, selv i disse rådende børstider. Merkelig, eller ?
For meg ser det ut for at du har rotet deg inn i et hat overfor Thin, og det som har skjedd i fortiden (kanskje fordi du har tapt mye på selskapet) ? Skal jeg være ærlig, syns jeg du skal stoppe opp, og tenke deg om. Det du kommer med sier ofte mer om deg enn om Thin's fremtid. Og jeg tror heller ikke at du har særlig igjen for det. Det som har skjedd, har skjedd. Har du tapt, så har du tapt. Legg det på hylle, og bruk kreftene til å "reparere" tapet.
Ett er sikkert, ingen av aksjonærene noe med dine forhold til Thin å gjøre. Så hvorfor belaste oss med Thin's lange fortid ? Og min. 40 øre er et mål, som jeg tror de minst når nå, etter en oppryddingen. : )
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
05.08.2019 kl 23:37 4087

Vi forsøker bare å hjelpe dere.
Vi hjalp f. eks. Greatlife ut av helvetet.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.08.2019 kl 19:02 3971

Når THIN passerer .30 og rykker oppover i neste oppgangsbølge, vil det bli stor frustrasjon i baisseleieren.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
1013
06.08.2019 kl 19:44 3982

Tynnidioten og reserven tror de er Gud de ved alt om Think og hvad som kommer til at ske🤣
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.08.2019 kl 19:44 3983

Det må da være stor frustrasjon i den leiren for lenge siden. En omsetning på 500tusen aksjer per dag !! Det kan ikke være store gjenget som prøver så godt de kan å få aksjer til spottpris. Og de taper penger, hele tiden. Kanskje er det våre "hjelpere" som er aktive med sin hjelp ?
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.08.2019 kl 19:54 3977

Eller er det den fantastiske " Analytikeren" 2209, som har laget seg "analysetråder" som forteller om "massive salg" "kaos" og gode greier i Thin !!!
Det er en med den STORE innsikten. Omsetninger på 4-500 tusen aksjer pr dag, det er massivet salg det. HVOR LENGE KAN DETTE HOLDE ?? : ) : ) Tar ikke dette hysteriske salget slutt snart ? Huff - Huff.
Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.08.2019 kl 00:05 3893

Kan Adamek dokumentere bare ett FMCG firma som årlig setter NFC-etiketter på minst 100 millioner eksemplarer av varene sine?
For å gå break even må Thinfilm selge milliarder NFC-etiketter.

Redigert 20.01.2021 kl 20:05 Du må logge inn for å svare