Thinfilm - ny strategi som gir mangedobling


Jeg har vært inn og ut av Thinfilm tidligere. Når den gikk opp til 0,25 så kjøpte jeg meg inn igjen etter 2 års opphold. Tenkte - denne oppgangen skal jeg endelig få med meg. Etterhvert som den gikk ned kjøpte jeg mer og mer. Regner med at

1) De får en Egenkapital partner
2) De får på plass totalt 6 produsenter på emballasjedesign innen de 3 sektorene som de nevner i sin nye strategi

2 produsenter av emballasje er på plass innen sprit og plast, så det høres svært svært lovende ut.

Det ser derfor ut som de har gått fra å jobbe direkte mot produkteier til å jobbe indirekte mot produkteier via de som lager emballasje. Thins produkter integreres da i alle eller i deler av disses eksiterende portefølje som ligger på svært mange millioner leveranser pr år. Disse leveransene vil for alltid leveres år etter år, noe som vil gi stabile inntekter for Thinflm. Jeg tror derfor på Kevin Barber om at de vil gå BE i 2021 og at de skal skaffe seg flere partnere ila 2020 (totalt 6).

Ny økonomisjef virker som hun har gode referanser, og jeg antar derfor at hun også har gode forbindelser fra tidligere jobber, og hadde helt sikkert ikke sagt ja til den jobben hvis hun ikke visste hvordan før ansettelsen. Hun har altfor kort tid på seg til i det hel tatt ikke å ha svaret på dette før ansettelsen. Det er jobben hennes og det ser ut som hun har lykkes i alle tidligere jobber, samt økt aksjeverdier i andre selskaper. Hvorfor sette karrieren på spill ? Regner med hun kunne få jobber i andre firmaer også med den CV en. Thin har gapet høyt og sett seg som en sukess fra dag 1. Dette må de betale for nå og skalere ned til realistiske forhåpninger og tall/overskudd. har kjempetro på denne nå, og selvom den helt sikkert skal videre ned i morgen og sikkert resten av uka blir det småpenger om vi tenker oss oppsiden om de begynner å melde ordre etterhvert fra de 2 nye partnerne sine. Det står at de allerede er igang med å integrere i plastartikler på Bericap, så da antar jeg at det skal inn i alle dems produkter?

https://www.bericap.com/en/Company/News/Press_releases_2019/Partner_to_Implement_Advanced_Closure_Technology.phpTenker at Ferd er lei og ser på dette som småpenger og uviktig investering og selger seg ut for å markere at nok er nok( De var jo med høy inngang).Synes faktisk de har vært sinnsykt tålmodige allerede.. Woodward var tvunget pga fond som måtte ut at denne type aksjer;
Tenker også at når noen selger vil andre inn igjen på nye nivåer. De vil da ha "friskt" blod og optimisme ikke minst med ny ledelse og nye relasjoner til disse ( som kan være gamle kjente). Tipper det kommer et nytt fond inn, kanskje mr Buffet. Eller at det blir kjøpt opp av en i samme bransje eller kanskje Spetalen og Co tar over og gjør selskapet om til et firma som er glad i fremførbart underskudd:)

Dette blir knallbra, og jeg er ganske sikker på at når finansiering evt oppkjøp kommer på plass ila året vil aksjen nå nye høyder. Nå forstår alle at det er kun ordre og kostnadskutt i alle ledd for å fremme et overskudd på et tidspunkt det eneste som gjelder. Nok utvikling og forskning-nå er det ny strategi om å implementere i emballasjeproidusenter i 3 hovedområder. Thats it!

Teknisk analyse:
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S50/THIN/ThinFilmElectronics

En har jo kjøpt på seg aksjer også:

"Investor Kristian Lundkvist har kjøpt seg opp blant de største aksjonærene i tynnfilmselskapet Thin Film Electronics, ifølge aksjonæroversikter mandag.

Det siste året har aksjen falt 94 prosent, og sluttet tirsdag til kurs 0,1258 kroner aksjen.

Siden Lundkvist kjøpte seg inn forrige uke har aksjen falt noe. Investoren er 19. største aksjonær og sitter med aksjer verdt 850.000 kroner onsdag.

I 2017 tjente Lundkvist 332 millioner kroner før skatt gjennom sitt heleide investeringsselskap Middelborg Invest."


Hvorfor har han kjøpt aksjer i Thin ?? Ser da ut som "sjappa" gikk bra i 2017.. Våkn opp godfolk !!!!! Skal du inn i THIN du også før finansiering er på plass. Den dagen det kommer om at de har funnet partner er det litt for seint...... Da vil den gå i kvantesprang oppover. Når THin går så går det fort (både opp og ned)......

Les hvorfor her:

https://www.dn.no/marked/kristian-lundkvist/middelborg-invest/lundkvist/tjente-over-330-mill-i-fjor/2-1-377270


"Redder selskaper
Lundkvist er kjent for å skyte inn penger i konkurstruede selskaper for å blåse nytt liv i dem med frisk kapital. Han har tidligere fått med seg investorer som Jan Haudemann-Andersen, Arne Blystad, Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly med flere på investeringsprosjekter"

https://forum.hegnar.no/thread/38825/view

Redigert 07.10.2019 kl 13:05 Du må logge inn for å svare
RobRoy
09.08.2019 kl 22:35 3445

Kanskje en bare trenger og laste ned en app, alle selskapene bruker ett selskap som administrerer hele sulamitten; THIN

:-)
Adamek
09.08.2019 kl 22:41 3436

Reserven og atom tuller noe så infernalsk når de setter i gang. Som om hver enkelt kunde skal stå og sjekke sine sko mot Apper?
Vet ikke disse hvordan varehandel foregår i hele verden i dag?
I systemet som utvikles, går jeg ut fra at det ligger kontrollsystemer som er for bruk i import/eksport systemene. Og det skulle vel ikke være vanskelig å bake inn, med den teknikk som er tilgjengelig i dag. Kan man legge inn passordstyring i datasystemer, kan man og finne styring av produksjonsdata som er unik for hver enkelt produksjon. Dette er vanskelig å manipulere for utenforstående.
Reserven og Atomen's meningsløse argumentasjon har kun en agenda. Og dagsomsetningen i Thin, viser at de er stort sett alene om den. Mye tøv og tull.
At alle andre oppfatter dette, sier mye om den. Som en her sier, vil det gå fort når først 30 øre er rundet. Reaksjoner vil komme, men det kan bli en glede å være med hele veien.

Ikke glem at NFC har så kort rekkevidde at det ikke er egnet i forbindelse med produksjon.
Gi_Fan
10.08.2019 kl 01:26 3376

Helt rett, NFC har for kort rekkevidde til å brukes i produksjon og distribusjon. Men det som Adamek beskriver eksisterer i høyeste grad idag for mange produkter. Det brukes som oftest Rain RFID som har rekkevidde på flere meter. Selv om Rain er endel billigere en NFC er det uvanlig at enkelt produkter merkes, det er mest på kartong-nivå. Og det betaler seg tydligvis, siden bruken er stigende. Men det setter ikke på noe vis en stopper for forfalskninger, men kan redusere problemet noe ved at det gjør det litt vanskeligere å forfalske og noe raskere å finne hvor i distribusjons-kjeden forfalskningene kommer inn (i alle fall i de tilfeller distribusjonsleddet ikke er involvert i forfalskningene). Så vi vet at brands vil bruke 5 cent per kartong for en kombinasjon av brand protection og logistikk hjelp. Men vi vet ikke at de vil bruke 25 cent eller 50 cent på hvert enkelt produkt for å gjøre dette på item-level mot sluttbruker. Produkter som gjør det har vært på markedet i flere år uten å ha tatt av noe særlig, hverken hos thin, HID eller noen av de andre som selger slike. Klart at en del av denne tiden har det vært lite attraktivt pga mangel på support fra Apple telefoner, men den har vært på plass et år nå uten at vi har sett noen tsunami av nye kontrakter hverken fra thin eller konkurrenten.
Redigert 10.08.2019 kl 01:28 Du må logge inn for å svare
Adamek
10.08.2019 kl 09:20 3310

Jeg går nå ut fra at når Thin går inn på et slikt system, har de og tanker om "input" i systemet, og avlesning av denne input. Den som da vil produsere for svindel, blir etter hvert henvist til å selge disse produktene i eget land. Det blir da svært vanskelig å føre ut falske produkter. Det vil stenge de store muligheter som i dag er ved å bestille via internet, og forsendelser via post, som eks. Kort eller lang rekkevidde som nevnes, vil falle ut. Det er kun behov for rekkevidde som når mottaker, og den kan plasseres svært nær det objekt som skal skannes.
At telefoner skulle være/bli den viktigste "søkeredskap" kan ikke være riktig. Det vil jo gi en merkelig sikkerhet. Om slike tanker har vært på forsøk, kan hende, men det er vel dødfødt i utgangspunktet. Kanskje derfor de systemer som har vært prøvd, ikke har lykkes?
Gi_Fan
10.08.2019 kl 09:39 3293

Thinfilm sin anvendelse handler kun om telefoner som terminal. Det er to grunner til å bruke NFC for slike anvendelse.

Den ene er den korte rekkevidden (bare noen få cm), det betyr at om terminalen ser taggen så er det stor sannsynlighet for at brukeren bevisst har "tappet". Det ville være helt meningsløst å lage den samme funksjonen for eksempel for Rain, dvs at telefonen ville launche applikasjoner og gå til websider helt uten brukerens intensjon eller samtykke (bare fordi han er innenfor noen få meter fra en gitt terminal).

Den andre er smartphones med lesere er temmelig utbredt, i alle fall i "rike" land, slik at sluttbrukeren allerede har en terminal. Både kostnadsbildet og brukeropplevelsen ville vært mye verre om kundene måtte anskaffe terminaler og lære seg å bruke disse.

Gi-F holder et høyt saklig nivå. Det ville være ønskelig om andre lærer av denne sakligheten. Om en skulle være litt kritisk så burde en også peke på den åpenbare finanssvindelen k&f har drevet med hele tiden. Det har aldri vært noe mål slik det ser ut, å skape et resultat for aksjonærene. I selskapet Fast hadde grunnleggerne fått til både produkter og en viss omsetning. Så kom k&f inn og tok over styringen. De startet med sin vanlige adferd med å putte penger i lommene. Det gikk dårlig. De andre eierne ville kaste ut k&f og det hele endte med at selskapet ble solgt. Konklusjonen er at k&f ikke har evne til å drive butikk. De er rendyrkede svindlere.

Når det gjelder multinick Adamek/rosgun (+rischioso og DavidM) så virker han gjennomført uærlig. Bruken av flere nick er en ting, men soleklare fantasier og total mangel på logikk går igjen. Han burde jo forklare hvordan noen ser inn i fremtiden, med kikkert, skylapper eller forstørrelsesglass? Gjentakelse av 2 idiotfantasier er ikke særlig imponerende (40 øre og se inn i fremtiden).

Dvs. 40 øre er ikke umulig men lite sannsynlig. I «gamle dager» kunne k&f drive kursen nærmest i alle retninger fordi de selv + venner hadde så stor del av aksjemengden. Det er tvilsomt om de kan det mer. De som nå selger seg ned ønsker selvsagt best mulig kurs for å minimalisere tapene sine. Multinick er vel i den gruppa.
Reserven
11.08.2019 kl 19:07 3059

 
Minner om disse to artiklene:

http://vxz.eu/2018-02-10__FA-Lørdag__PROFILEN_Davor-Sutija_Gjenoppstod-fra-de-glemte_i-Saktefilm
"18 år etter børsboblen Opticom er avleggeren Thin Film endelig klar for å bli et industrieventyr. I front står amerikaneren Davor Sutija.
Vi skal trykke milliarder av brikker. Vi er klare. Markeder et klart. Det skjer nå!
Davor Sutija har trykket på print. Pengesluket Thin Film skal endelig bli et norsk industrieventyr.
Han har hatt en finger med i det meste av norske pengesluk, Davor Sutija. SensoNor, Rec, Birdstep og Thin Film."

Sa Davour for 1,5 år siden. og noen måneder etter artikkelen fikk han sparken. Og fabrikken med PRINT kanppen Davour trykket på, var et halvferdig korthus som etterfølgeren blåste i så det datt sammen.

http://vxz.eu/2014-03-15__FA-Lørdag__PROFILEN_Morten-Opstad_leder-to-aksjekuler,_er_Ridder-av-Ræder_og-GUDESKIKKELSEN
"På den ene mansjettknappen står det 1, og på den andre står det 4. Tallene symboliserer 2014 – året da både Idex og Thinfilm lykkes."
Sa Morten Opstad i 2014, den EVIGE styreformannen i Idex og Thinfilm.

Pga HO reglementet er mesteparten av teksten gjort uleselig (med Paint.NET > Rectangle Select > Effects > Blurs > Unfocus > Radius 4).
https://www.dotpdn.com/downloads/pdn.html
Redigert 12.08.2019 kl 01:07 Du må logge inn for å svare
Adamek
11.08.2019 kl 20:14 3020

Don snakker om umulighet til å se inn i fremtiden, og Reserven ramser igjen opp gamle artikler. Så vidt jeg vet, kjøper 99,99 % av aksjekjøperne sine aksjer på tru om fremtiden. Noen ut fra tekn. analyse (det finns flere selskaper som spesialiserer seg på sånt), andre kjøper på tro om selskapers framtid ut fra den info de henter inn.
Vi er i 2019, og jeg synes det har skjedd mye positivt i selskapet i det siste ! Don får hysterisk anfall for det ! Ramser opp luper og kikkerter, og alskens tull om at det er ikke mulig å se inn i fremtiden. Greit det, men Don bør vel begynne å innse at det er en vurdering de enkelte gjør ut fra sine forutsetninger. Hvorfor Don (og noen andre) mister fotfeste fordi alle ikke har hans (og deres ) mening om selskapet det er helt utrolig.
Vel 40 øre er min mening om ikke så altfor lang tid , og noen er enig med meg. De som ikke er enig, har vel latt være å kjøpe ? Kanskje vil de angre? Vet ikke !
Men, dessverre viser dagsomsetninger på 2-5oo tusen aksjer at svært få er enige med Don (og de andre) !
DavidM
11.08.2019 kl 21:59 2988

Til uken er det gode muligheter for at neste oppgangsbølge starter i THIN.

Vi vil se det samme som sist, at oppgangen forsterker seg dag for dag.
Denne gangen ligger alt til rette for at .40-tallet kan inntas.
Reserven
11.08.2019 kl 22:51 2960

Håper ALLE som skriver at de har STOR tro på Thinfilm, ikke bare blir sittende på ALLE aksjene de nå har, men også laster opp ytterligere før 2019-Q2 legges frem 21.08.2019.

Ingen melding om salg i dag heller (fra verdenslederen).

DavidM,

Av ren nysgjerrighet: Hva er de gode mulighetene du her sikter til? Forventningsrally i forkant av halvårsresultatet?

Ser ikke ut til at 40 øre inntreffer i dag heller.
Reserven
12.08.2019 kl 17:11 2678

Hvor mange år er det siden at Thinfilm ikke falt KRAFTIG etter fremleggelsen av Q-tall?  6 eller 7?

Multinick/Adamek skriver: «Men, dessverre viser dagsomsetninger på 2-5oo tusen aksjer at svært få er enige med Don (og de andre)»
Men hva består uenigheten i? Er det slik at de som kjøper er uenig i noe og de som selger er enig, eller omvendt? Kan det være like mange som kjøper og selger?

Multinick/DavidM skriver videre «Vi vil se det samme som sist, at oppgangen forsterker seg dag for dag.»
I dag var vel første dagen i denne uka og kursen gikk ned. Vil nedgangen forsterke seg eller vil trenden snu helt om? Kan du utdype hvorfor muligheten for oppgang er til stede denne uka? Og vil det stoppe på 40 øre? Hva skjer etter det?

VI har mange spørsmål.
Er det "de stora som styr?"
Adamek
13.08.2019 kl 11:52 2329

Don, når det gjelder "multinick", så visste jeg ikke at det gikk an på dette forumet å ha flere nick ? Jeg gikk ut fra som sikkert at hver enkelt måtte stå for sine uttalelser her.
Jeg kjenner da Hegnar som et seriøst nettsted !
Bortsett fra det, så forundrer det meg at du tenker tanken om at det må være like mange kjøpere som selgere. Det er faktisk slik at det er er spesielt når det er "avtalt spill" at det oftest er like mange kjøpere som selgere. Det kan hende ved tilfeldigheter i ordinær omsetning at slikt skjer, men mye sjeldnere.
Når det gjelder enighet/uenighet, så er det mange forskjellige grunner til salg/kjøp av aksjer. Flere kan ramses opp, men her får du den oppgaven at du må finne ut av dette selv. ( Et lite tips : med 2-3 4 - 500 aksjer i omsetning daglig, da snevres mulighetene mye inn) !t
Når du snakker om nedgangen og om den vil forsterke seg, så antar jeg du kommer med slikt fordi du ikke forstår hva som foregår. Å snakke om "Forsterke seg" når det gjelder en aksje som omsettes til 12-14 øre, og 2-3-400 pr dag, da har man vel falt av lasset ! Og om det skal være oppgang eller nedgang på de daglige omsetningsvolum pp. dag, det har jeg ikke nevnt eller antydet. Det ligger under mitt nivå !!
Så kommer det store, intelligente spørsmålet : Hva skjer når omkring 40 øre er nådd ?
Skal jeg gi min vurdering, så tror jeg det vil bli et fall ! Hvor stort ? (men kan beregnes sånn omtrentlig). Men jeg tror også at det vil bli en oppgang deretter også.
Så hvis du er på vei inn, så er nå det min mening.
Men jeg må ærlig si at om du har store tap hittil, og ikke vet om du får dine kroner igjen, så håper jeg at mine "spådommer" holder stikk. Å ta tap er aldri moro, men som sagt så håper jeg (om du har tap som du ikke har realisert i Thin), at mine spådommer holder stikk, og at du kan få redusert dune eventuelle tap. Om du ikke er inne og har tapt på for tidlig inngang, så er jo det enda bedre. : )
Slik børsene går nå, må man smøre seg med litt tålmodighet, det er det eneste.
GPACTOR
13.08.2019 kl 12:59 2279

Mye tekst og null innhold. Bare pludring og visvas.
Rockall
13.08.2019 kl 13:00 2291

Er ikke strategien til THIN å trykke så mange aksjer som mulig i stedet for å trykke så mange tynnfilmer som mulig..? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg..?
Adamek
13.08.2019 kl 15:35 2211

Gepactor, det er vel på tide å få noe om "føritia" fra deg ? Det gir vel substans og innhold for oss.
Og Rockall, får du med deg noe i det heletatt? Er vel fånyttes å satse på det !
Rockall
13.08.2019 kl 15:47 2048

Har fått med meg den lange suksesshistorien til THIN ja, at de stadig lykkes med å trykke nye aksjer.
Reserven
13.08.2019 kl 17:25 2029

Nå lykkes Thin ikke lenger med å trykke hverken aksjer eller etiketter. Thinfilm har omtrent satt historisk verdensrekord i fiasko.
Adamek
13.08.2019 kl 18:49 1993

De er som nissen. De har samme jula hvert år.
Så da er det vel ikke rart de ikke kan få med seg at ethvert selskap kan snus til det bedre. Jeg forstår jo at det er for mye å vente. Og dagsomsetningen ? Viser vel at de fleste andre har fått med seg det viktigste !
Et forslag skal de nå få gratis likevel : Selg og ta tapa, og kom dere videre. Å eie aksjer betyr at man av og til må være mann og stå for de feil man har gjort. Vanskelig ??

Multinick/Adamek, skal vi ta spørsmålet mitt en gang til? Det ser ikke ut som du klarer å se selv det du skriver: «Men, dessverre viser dagsomsetninger på 2-5oo tusen aksjer at svært få er enige med Don (og de andre)»

Dagsomsetningen på 2-5oo tusen viser at svært få er enig med meg (og de andre)??? En omsetning er noe som har foregått mellom flere parter, men du forklarer ikke hvordan det viser uenighet og hva det er uenighet om. Det er mulig at du er stokk dum og ikke tenker i det hele tatt rundt det du vrøvler om.

Så starter du å kommentere spørsmålet til det det andre nicket DavidM kom med, nemlig: «Vi vil se det samme som sist, at oppgangen forsterker seg dag for dag.»

I går mandag var det nedgang og ikke oppgang!! Derfor spørsmålet om denne nedgangen også vil forsterke seg eller om det vil snu til oppgang. I dag fortsatte nedgangen men ikke forsterket for øvrig. Dermed har ingen ting gått slik du (DavidM) ga uttrykk for. Så presterer du å skrive at om aksjen når 40 øre så vil den falle igjen og (en ren idiotpåstand) fallet kan beregnes, hehe. Tror min gamle professor i finansteori hadde fått latteranfall av den.

Til slutt, har ikke tapt penger på tynnaksjer. Sitter ikke med tap i tynnaksjer. Bare supernaive kjøper tynnaksjer nå.
Reserven
13.08.2019 kl 22:44 1887


Helsvart fremtid for emisjonsmaskiner som THIN, IDEX, NEXT, ELE, ZWIPE, med flere?
http://vxz.eu/2019-08-14__DN_10__Investerer_basert_på_språkforsker-og-AI-analyser_av_det_firmaer-sier-og-skriver
Vært interessant med en post-analyse av disse.

Med bl.a. slike metoder har hedgefond-sjef Nicolai Tangen tjent 7,2 milliarder kroner siden 2005, derav 1,3 milliarder i 2018.

Reserve
Tror på det som står om metodene til Ako Capital. Uten å være systematisk kan en faktisk få mistanke til ærligheten i det som sies og skrives, også på slike tråder som disse. Når forfatteren lirer av seg sludder, ikke kan skrive norsk og blander hummer og kanari, er det gjerne noe som slurer i hjernen. Det er ofte en som produserer løgner og fantasier – eller har en skjult agenda!
Reserven
14.08.2019 kl 00:18 1863

don, basert på flere senere tids artikler i FA, er Ako Capital langt i fra de eneste som nå bruker språkanalyse kombinert med AI og politietterforskere for å få tak i sannheten i det selskaper sier og presenterer.

Noen år down the road er dette mainstream som selv hobbyinvestorer har tilgang til (mot betaling). Da blir det vanskelig for emisjonsmaskiner som THIN, IDEX, NEXT, ELE, ZWIPE, CXENSE, med flere, å bløffe markedet mer enn i kort tid før CEO må slukke lyset på vei ut.
Redigert 14.08.2019 kl 00:21 Du må logge inn for å svare
Adamek
14.08.2019 kl 09:51 1742

Begynner nesten å synes litt synd på deg, don. Vi er over midten av 2019 nå men du får nå filosofere over ditt. Men jeg tror du er kommet inn i en blindgate.
Hvis du fremdeles ikke har fattet hva du selv gir uttrykk for er uenig med andre om, tror jeg du skal være forsiktig med å antyde hvem som er stokk dum her på forumet.. Det kan slå tilbake. Særlig når du nevner vrøvl og slikt. Tror du skal lese hv du selv hat klart å prestere, hvis du får noe vettug ut av det. Da er du flink !

"Stokk dum" er de som tror Thin kan gå til 40 øre.
Gi_Fan
14.08.2019 kl 11:27 1718

Tror det er temmelig klart hvem som har kommet in i en blindgate her.
Adamek kjøpte aksjer som han overhodet ikke hadde satt seg inn i på vei opp i en pump and dump. Hva kjøpte du på, 20?
Og i stedet for å fornekte og fantasere burde du enten selge nå og ta tapet eller sette deg inn i "caset" (og selge etter at du forstår hvilken vei dette går).
"Caset" er ikke min ordbruk, det kom fra en tilsvarende klovn som kjøpte seg inn mot slutten av 2017 etter at thin hadde falt til rundt 2kr, og håpte sikkert på "rekyl". Han trodde han kunne fly, og beskyldte de kritiske for å ikke ha satt seg inn i "caset". Etter et par måneder virker det som han crashlandet og forsvant.
Reserven
14.08.2019 kl 11:44 1711

Vært MANGE Adamek case i THIN det siste 1,5 året som fortsatt sitter og slikker sårene etter betydelige tap.
Adamek
14.08.2019 kl 11:58 1718

Ut fra enkeltes hatuttalelser om Thin her på denne tråden (av og til med hysteriske undertoner), så virker det som om det er noen av debattantene som har kjøpt seg inn rundt 2 kr. Men det skal jo og sies at om det leger alle sår, så har det i hvert fall terapautisk virkning.
Det ble nevnt i et par innlegg (forran) at en av dere trodde mer på noe annet, og en annen (don) hedde nå tro på et opplysningsforum så var så bra ! Helt i orden det.
Men hva er det som er så galt med at de som kjøper/har kjøpt aksjer i Thin har tro på det selskapet ? Eller er dere inne i en krets som har lagt beslag på ALL sannhet (nærmest som enkelte religiøse) ? Fyrer løs med hva som har skjedd, hva som har skjedd og hva som har skjedd.
Til opplysning : Selskapet har kuttet store kostnader. De jobber med fremtiden, og vi som er aksjonærer, vi tror det kan gå veldig bra ! Har vi ikke lov å tro det, Gi _F ?
Hva er det dere er så hysteriske for ?
Ikke at kursen skal opp i minst 40 øre i første omgang vel ? Eller er dere av de typene som venter at man skal si ja og ammen når dere ærbødigst uttaler dere?
Huff !
Gi_Fan
14.08.2019 kl 12:39 1693

Selvfølgelig kan du/dere tro hva du/dere vil. Full tros-frihet og ytrings-frihet.
Men disse frihetene betyr ikke nødvendigvis at om en eller annen skriver mengder med innlegg om at jorda er flat så vil ikke flere andre også skrive motforestillinger (og det er ikke utenkelig at motforestillingene kan ligne på hverandre). Eller det kan være at alle tenker "enda en flatjord tulling" og holder kjeft.
Redigert 14.08.2019 kl 12:51 Du må logge inn for å svare
Reserven
14.08.2019 kl 12:41 1687

Kan være at "vi som er aksjonærer, vi tror det kan gå veldig bra", men markedet tror det ikke, ellers hadde ikke kursen falt -25% siden denne tråden ble startet.
Adamek
14.08.2019 kl 12:57 1684

Merkelige teorier fra Gi_F og Reserven. Nå er nå jorda flat også. Og katastrofen med fallende kurser er helt sann altså Omsetning på 2-300 tusen aksjer pr dg. Faller i dag o,oo5 øre !!! Nei det her vil ingen ende ta. Hvorfor ikke bruke et av "godargumentene): Det bøttes ut aksjer ! (men hvor stor er klikken ? ) ? Huff-uff-uff !
Når dere mister "føritia-argumentasjonen", hva er igjen da ? At selskapet er i en omstilling ?
40 øre er og blir et mål. Men jeg har betonet det flere ganger : Det er mitt syn ! Og om "markedet " for Thin-aksjene er omsetning på 3-400 tusen aksjer daglig i disse tider, så sier vel deres kommentarer mer om dere enn omsetningen og markedet !
Så kan han nå le, han som hadde så god latter ! : ) Men, for all del: Kun tiden kan vise.