Thinfilm - ny strategi som gir mangedobling


Jeg har vært inn og ut av Thinfilm tidligere. Når den gikk opp til 0,25 så kjøpte jeg meg inn igjen etter 2 års opphold. Tenkte - denne oppgangen skal jeg endelig få med meg. Etterhvert som den gikk ned kjøpte jeg mer og mer. Regner med at

1) De får en Egenkapital partner
2) De får på plass totalt 6 produsenter på emballasjedesign innen de 3 sektorene som de nevner i sin nye strategi

2 produsenter av emballasje er på plass innen sprit og plast, så det høres svært svært lovende ut.

Det ser derfor ut som de har gått fra å jobbe direkte mot produkteier til å jobbe indirekte mot produkteier via de som lager emballasje. Thins produkter integreres da i alle eller i deler av disses eksiterende portefølje som ligger på svært mange millioner leveranser pr år. Disse leveransene vil for alltid leveres år etter år, noe som vil gi stabile inntekter for Thinflm. Jeg tror derfor på Kevin Barber om at de vil gå BE i 2021 og at de skal skaffe seg flere partnere ila 2020 (totalt 6).

Ny økonomisjef virker som hun har gode referanser, og jeg antar derfor at hun også har gode forbindelser fra tidligere jobber, og hadde helt sikkert ikke sagt ja til den jobben hvis hun ikke visste hvordan før ansettelsen. Hun har altfor kort tid på seg til i det hel tatt ikke å ha svaret på dette før ansettelsen. Det er jobben hennes og det ser ut som hun har lykkes i alle tidligere jobber, samt økt aksjeverdier i andre selskaper. Hvorfor sette karrieren på spill ? Regner med hun kunne få jobber i andre firmaer også med den CV en. Thin har gapet høyt og sett seg som en sukess fra dag 1. Dette må de betale for nå og skalere ned til realistiske forhåpninger og tall/overskudd. har kjempetro på denne nå, og selvom den helt sikkert skal videre ned i morgen og sikkert resten av uka blir det småpenger om vi tenker oss oppsiden om de begynner å melde ordre etterhvert fra de 2 nye partnerne sine. Det står at de allerede er igang med å integrere i plastartikler på Bericap, så da antar jeg at det skal inn i alle dems produkter?

https://www.bericap.com/en/Company/News/Press_releases_2019/Partner_to_Implement_Advanced_Closure_Technology.phpTenker at Ferd er lei og ser på dette som småpenger og uviktig investering og selger seg ut for å markere at nok er nok( De var jo med høy inngang).Synes faktisk de har vært sinnsykt tålmodige allerede.. Woodward var tvunget pga fond som måtte ut at denne type aksjer;
Tenker også at når noen selger vil andre inn igjen på nye nivåer. De vil da ha "friskt" blod og optimisme ikke minst med ny ledelse og nye relasjoner til disse ( som kan være gamle kjente). Tipper det kommer et nytt fond inn, kanskje mr Buffet. Eller at det blir kjøpt opp av en i samme bransje eller kanskje Spetalen og Co tar over og gjør selskapet om til et firma som er glad i fremførbart underskudd:)

Dette blir knallbra, og jeg er ganske sikker på at når finansiering evt oppkjøp kommer på plass ila året vil aksjen nå nye høyder. Nå forstår alle at det er kun ordre og kostnadskutt i alle ledd for å fremme et overskudd på et tidspunkt det eneste som gjelder. Nok utvikling og forskning-nå er det ny strategi om å implementere i emballasjeproidusenter i 3 hovedområder. Thats it!

Teknisk analyse:
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S50/THIN/ThinFilmElectronics

En har jo kjøpt på seg aksjer også:

"Investor Kristian Lundkvist har kjøpt seg opp blant de største aksjonærene i tynnfilmselskapet Thin Film Electronics, ifølge aksjonæroversikter mandag.

Det siste året har aksjen falt 94 prosent, og sluttet tirsdag til kurs 0,1258 kroner aksjen.

Siden Lundkvist kjøpte seg inn forrige uke har aksjen falt noe. Investoren er 19. største aksjonær og sitter med aksjer verdt 850.000 kroner onsdag.

I 2017 tjente Lundkvist 332 millioner kroner før skatt gjennom sitt heleide investeringsselskap Middelborg Invest."


Hvorfor har han kjøpt aksjer i Thin ?? Ser da ut som "sjappa" gikk bra i 2017.. Våkn opp godfolk !!!!! Skal du inn i THIN du også før finansiering er på plass. Den dagen det kommer om at de har funnet partner er det litt for seint...... Da vil den gå i kvantesprang oppover. Når THin går så går det fort (både opp og ned)......

Les hvorfor her:

https://www.dn.no/marked/kristian-lundkvist/middelborg-invest/lundkvist/tjente-over-330-mill-i-fjor/2-1-377270


"Redder selskaper
Lundkvist er kjent for å skyte inn penger i konkurstruede selskaper for å blåse nytt liv i dem med frisk kapital. Han har tidligere fått med seg investorer som Jan Haudemann-Andersen, Arne Blystad, Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly med flere på investeringsprosjekter"

https://forum.hegnar.no/thread/38825/view

Redigert 07.10.2019 kl 13:05 Du må logge inn for å svare

"Til opplysning : Selskapet har kuttet store kostnader. De jobber med fremtiden, og vi som er aksjonærer, vi tror det kan gå veldig bra ! "

Den var egentlig ganske morsom!
GPACTOR
14.08.2019 kl 20:02 3398

Adamek har funnet sin alternative virkelighet. Egentlig mer trist enn pinlig.
Adamek
14.08.2019 kl 21:12 3383

Tynnidioten og Gepactor har nå sin gruppe.
Det om alternativ virkelighet, gjelder vel i motsetning til din, Gepactor, at jeg ser på fremtiden. Og hvis du synes det er trist, overrasker du mer enn jeg trodde du var i stand til. Jeg trodde du hadde en annen agenda egentlig med ditt mas om Thin de siste 20 åra!
Men nå har du fastslått at du lever i den salige tro at det som skjedde for 10-20 år siden, er det som skal gjelde dagens situasjon i selskapet.
Vel bekomme. Du om det. Mimre gjerne om fortiden så mye du vil. Det som er trist er vel at du maser med alle andre om dine fortidsminner. Og i tillegg blir ufin om ikke alle andre ikke godtar å ta dine meninger som om de skulle være altoverskyggende. Vi er faktisk en del som okke godtar dine "teorier" og framstillinger.
Og husk nå : Den alternative virkeligheten, gjelder det som skjer NÅ, og ikke hele den "svarte" fortiden, ramset opp gang på gang på gang - - - - .

"Den svarte fortiden" gir et godt bilde av hva som bor i selskapet.
Når man ikke har skapt noe de siste 20 årene - hvorfor skal dette plutselig endre seg i en tid da de ansatte sparkes pga manglende resultater ?
Reserven
15.08.2019 kl 00:44 3301

Og hvor er markedet?
Adamek har fortsatt tilgode å dokumentere bare ett firma som putter NFC-etiketter på titalls millioner av produktene sine.
Gi_Fan
15.08.2019 kl 01:17 3280

Nike er et av få selskaper som produserer titalls millioner (kanskje over 100M) produkter med en prislapp så høy at de kan tenke på å putte NFC på nesten alle. Nike startet innføring av NFC i 2017, og gikk høyt ut og det så ut som om de skulle gå på temmelig mange produkter. Men det ser ikke ut som det kom i noen nye produkter etter 2018, så det har vel ikke helt innfridd? Kanskje det likevel er for dyrt i forhold til det Nike får igjen i form av brand protection og reklame?
Nike har sin egen løsning integrert i sin cloud og kan kjøpe taggene i markedet for 7 cent i stedet for å betale 13 cent til thin eller 25 cent til en av thins partnere som integrerer produktet. De har sikkert kjent til thin, hid og flere andre som tilbød tilsvarende funksjon når de bestemte seg for å utvikle selv, så begrunnelsen for å gå for seg selv må mest sannsynlig være økonomien i det hele, eller kanskje de ikke vil dele data med mellommann eller váre avhengig mellommann har kontroll på cloud for brukeropplevelsen. Om mot formodning noen andre med høye volum av relativt dyre produkter skulle ønske seg en NFC løsning over hele produktlinjen vil de kanskje gjøre seg samme betraktninger.
ragnara
15.08.2019 kl 12:23 3163

Kanskje de snart relanserer fiskespillet sitt - da ser vi fort 40 øre

https://youtu.be/PVjla01CGkM

(eller kanskje heller 4 øre)
Reserven
15.08.2019 kl 13:31 3132

Da jeg enda hadde troen på Thinfilm, kjøpte jeg et eksemplar av OBA Thinfilm Memory Demo Game.
Kanskje testamentere det til Museum of Failure?
http://vxz.eu/2018-12-01__FA-Lørdag_10-11__Museum-of-Failure
Adamek
15.08.2019 kl 20:15 3057

Hei tynnidioten, ragnara, Gi_f, reserven og noen til. Er forbauset over deres store tilhengerskarer. Når det "bøttes" ut aksjer, betyr det nok at gode tilbakeblikk er slikt "alle de andre aksjonærene" er opptatt av det samme.
Med dagens omsetning i Thin (170000 aksjer), særlig etter hva gårdagen i usa (og resten av verden) ga, må jeg jo si at dere har fått fart i salget. Nå mangler nå bare "konkurstruslene" og "kroken på døra", Den der med at ingen vil kjøpe Thin sine produkter har dere nå snart og fått repetert så mange ganger at noen må da ha sett dem ? ? Om ikke, har dere vel noen "saftige" "episoder/hendelser som skjedde for 5-10 år siden, som må tas med i vurderingen av selskapets fremtid.
Dere er noen gode gutter ! Setter liksom tinga på plass ! Heng i ! : )
GPACTOR
15.08.2019 kl 20:28 3053

Ta deg sammen da mann. Omsetningsvolumet i dag var 1,3 mill aksjer til den nette sum av 153.500. Nesten som øretradere og roboter har gitt opp hele greia.
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S50/THIN/ThinFilmElectronics

tynnidioten og Gi_Faen kan THIN i motsetning til deg som synes helt ute på viddene hva gjelder forståelsen av caset.

THIN er utrolig nok verdsatt til 138,1 mill på Oslo Børs. Det er spinnvilt for en tapsmaskin uten en fremtid.
Redigert 15.08.2019 kl 20:29 Du må logge inn for å svare
Reserven
16.08.2019 kl 00:31 2991

Ikke vær så hard med stakkars Adamek som ikke engang skjønner forskjellen på antall aksjer omsatt (volum) og omsetning i NOK. Det forklarer egentlig det aller meste.

Redigert 16.08.2019 kl 00:32 Du må logge inn for å svare
16.08.2019 kl 00:49 2979

En dritt er en dritt, uansett hvor mye man pynter den...
Reserven
16.08.2019 kl 08:44 2906

 
Thinfilm utsetter presentasjonen av 2019-Q2
https://newsweb.oslobors.no/message/483062

Fra 21 August 2019 til nå 30 August 2019.
Redigert 16.08.2019 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
16.08.2019 kl 09:56 2855

Ser ut til at "markedet" oppfatter dette positivt.
Trodde kanskje de hadde kommet til at de måtte gjøre om på "going concern". De kan ikke 3 måneder senere stå å si "The Company is in the process of finalizing details of the forthcoming equity issue to secure adequate financing. The directors are confident that they will be able to complete a capital raising that will provide funding to support the planned level of activity under the new strategy". Det har rent ut mange nye millioner siden det, og selv da var det på grensa.

"A going concern is a business that functions without the threat of liquidation for the foreseeable future, which is usually regarded as at least the next 12 months".
Thin er ved fremleggelsen av Q2 nede på ca 3 måneder.
Redigert 16.08.2019 kl 09:56 Du må logge inn for å svare

Revisjonsplikt er det vel bare for årsregnskap (angående going concern)?
Men børsen har visse krav som tynn ikke oppfyller lenger. De må gjøre noe med aksjene.
Selvsagt har selskapet en hel rad problemer som egentlig er uløselige for et svindelforetak.
Adamek
16.08.2019 kl 11:31 2798

Nå er "gutta" på defensiven. Hva skal de bruke som argumenter når de ikke kan bruke gamle opplysninger. Ser ut for at markedet ???
Og don da. Fyrer løs med svindelforetak og alskens tull. Nå kommer snart "bøtte-visa", nå nå noen begynner å "bøtte inn".
Kanskje 10-20 års gamle sanheteter/usanheter vil være noe å ta til igjen ? Særlig for de som har hatt egen "professor" i økonomisk teori ?
Sånn er nå aksjonærlivet ! : )
Gi_Fan
16.08.2019 kl 12:25 2762

Så Adamek har ingen kommentarer til dagens melding, kun kommentarer om andre debattanter.

Hadde også tenkt å kommentere at dagens melding kanskje betyr grep som gjør at Adamek's 40øre er innen rekkevidde. Dvs omvent splitt 20:1 og det er ikke lenge til vi er på 40øre.
Redigert 16.08.2019 kl 12:31 Du må logge inn for å svare
RobRoy
16.08.2019 kl 15:11 2700

Får vi en liten "bølge" nå, volumet er jo ikke noe og skryte av, men..........kanskje får vi litt fart her igjen :-)
Reserven
16.08.2019 kl 18:31 2596

At Thin utsetter 2019-Q2 presentasjonen med 14 dager, kan KUN skyldes at de trenger mer tid til noe.

1:  Fordi Thinfilm - mot alle odds - er i ferd med å skaffe videre finansiering.
2:  Fordi Thinfilm skal avvikles. Melding om EGF for å beslutte styrt avvikling kommer samtidig med 2019-Q2 rapporten.
3:  Gi de 2 største aksjonærene (Woodford og Invesco) tid til å selge seg ut.
uptrade
16.08.2019 kl 19:17 2567

Nr 2 og 3 går ut på det samme ;)

Men, dagens volum ville aldri være nok til å få lettet seg 1/1 000 del før 30.aug..
Adamek
17.08.2019 kl 09:03 2467

Og fredagens omsetnings-volum viser ikke at det er kø for å selge ut. En spleis av aksjene vil vel heller ikke gi den store trangen til å selge seg ut.
Men forstår jo at oppramsingen skal gi et negativt inntrykk av Thin. Hat - teoriene må vel ha en bakgrunn for de som serverer dem. Men et er vel bra : Ikke mange lar seg påvirke, tydeligvis.
Ut fra siste meld. tyder det vel ikke på at konkurstrusselen er overhengende. Det er vel slik at OB er involvert med meldinger om situasjonen, og ville tatt aksjen av børs (omsetning) om de teoriene hadde vært overhengende.
Det serveres så mye tull at det er langt over det normale. Særlig etter at de nok har forstått at 5-10-20 års gamle historier er avleggs. Og det som forsøkes nedvurderes om fremtiden for Thin, av disse skribentene, er vel temmelig "løst" !
GPACTOR
17.08.2019 kl 09:28 2451

Det du skriver er det reneste sprøyt.

Dersom du har så sterk tro på fremtiden til THIN foreslår jeg at du kommer med argumenter som underbygger dette synet.

Det er ingen meglerhus som følger aksjen, ergo foreligger ingen kursmål, estimater eller noe som helst annet enn selskapets glansede presentasjoner.

Ingen vil skyte inn kapital for å holde liv i tapsmaskinen. Aksjonærene har tapt enorme summer.

Aksjen har falt 93% på 12 måneder og 80% på 6 måneder.

Markedet vurderer med andre ord selskapet som søppel.

Og midt oppe i dette sitter det en figur med brukernavn Adamek og skriver piss på et aksjeforum uten fnugg av substans.

https://www.marketscreener.com/THIN-FILM-ELECTRONICS-ASA-1413302/

THE FUTURE WILL SHOW

https://tukuinc.com/intelligent-packaging/

𝕙𝕥𝕥𝕡𝕤://𝕥𝕦𝕜𝕦𝕚𝕟𝕔.𝕔𝕠𝕞/𝕚𝕟𝕥𝕖𝕝𝕝𝕚𝕘𝕖𝕟𝕥-𝕡𝕒𝕔𝕜𝕒𝕘𝕚𝕟𝕘/
𝕙𝕥𝕥𝕡𝕤://𝕥𝕙𝕚𝕟𝕗𝕚𝕝𝕞𝕟𝕗𝕔.𝕔𝕠𝕞/𝕓𝕣𝕒𝕟𝕕-𝕡𝕣𝕠𝕥𝕖𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟/


https://events.bizzabo.com/AIPIA2019/page/1421502/exhibitors

💈..💈..💈..

Redigert 17.08.2019 kl 16:10 Du må logge inn for å svare

Et søppelsekskap som ingen meglerhus dekker.
Bortsett fra Edison som er kjøpt og betalt men som har bommet totalt i alle år.
Reserven
18.08.2019 kl 00:26 2279

uptrade:  "Nr 2 og 3 går ut på det samme ;)"

Feil igjen :)
Kommer det f.eks. en emi på 2 øre, kan det være lurt å komme seg ut før.
Put brain gear, BEFORE engaging keyboard.
Redigert 18.08.2019 kl 00:27 Du må logge inn for å svare
Adamek
18.08.2019 kl 12:15 2262

Våre store "analytikere" (tynnidioten, Reserven og Gepactor) har talt. Er du ikke enig, er du en idiot. Deres samlede "fortidsminner" er grunnlaget for deres hatkommentarer. De fremfører de gamle fæle hendelser fra "føritia" som bør og skal gjelde for fremtiden, mener de ! !
Skulle Aker, Seadrill, Kværener osv., osv. osv. vært vurdert (med 10-20 års tilbakeblikk) undres jeg på ?
Ifølge "våre" analytikere skulle de det ! Det er først da man får det riktige bildet om fremtiden ! !
Reserven
18.08.2019 kl 13:24 2254

 
Adamek, har du til en avveksling noe dokumenterbart positivt å skrive om markedet Thinfilm ønsker å selge NFC-etiketter i?
F.eks. navnet på bare ett firma som putter NFC-etiketter på titalls millioner av produktene sine.
Redigert 18.08.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare

Kværner, Seadrill og Kværner operererer i etablerte markeder og er en svært dårlig sammenligning.

Bedre å sammenligne med Idex.
Redigert 18.08.2019 kl 19:30 Du må logge inn for å svare

Har rosgun tatt tapet og lusket unna med halen mellom bena ?
Kijogr
20.08.2019 kl 21:48 1904

Lurer på hva som skjer videre her jeg 😁

Problemet er at det ikke skjer noe. Bortsett fra at pengene renner ut:
Reserven
21.08.2019 kl 00:44 1837

En artikkel på side 15 i FA 21.08 bekrefter at større aksjonærer av og til ikke bare kan vite mer enn markedet, men også ha inside informasjon. Artikkelen omtaler at Ernst David Thue er dømt til 120 dagers fengsel for å ha oppfordret til innsidehandel i Link Mobility ASA.

"– Dommen viser at det å oppfordre til innsidehandel kan være like alvorlig som selve handelen i seg selv. Det ser man på straffenivået, sier politiadvokat Daniel Sollie hos Økokrim.

Det var i januar i år at Thue skal ha oppfordret en person til å kjøpe aksjer i Link Mobility ASA. Det skal ha skjedd samtidig som Thue ville sikre seg en del av gevinsten ved handelen. Dette gjorde Thue, til tross for at Arild Hustad som var adm. direktør i selskapet, tidligere samme dag hadde fortalt ham at et annet selskap i nær fremtid ville komme med et bud. Av dommen fremgår det at Thue mottok innsideinformasjon som følge av at han var en større aksjonær i Link Mobility, og ikke fordi han hadde en overordnet stilling i selskapet.

Hustad ringte Thue for å få forhåndsaksept på kjøp av hans aksjer til en kurs som lå rundt 25 prosent over aksjekursen i markedet. Thue ble dermed satt på en innsideliste og signerte også taushetsplikt."
Adamek
21.08.2019 kl 19:06 1704

Ikke sant? Ikke bare renner pengene ut, men minst i like store mengder som det "bøttes ut aksjer".
Har ikke dette skjedd før? For 5-10 år siden? Minst ? Det kan i hvert fall ha skjedd. Til samme ratio !
Huff - huff, hva tynnidioten får tak i.

rosgun
22.08.2019 kl 14:45 1575

Hei folkens:).

Godt å se at Thinfilm går opp litt igjen etter en periode med nedgang. Positivt at rapport utsette da:).. Det må tyde på en nyhet som kommer før rapporten, dvs ila i dag eller man,tirs,ons,tors neste uke...spennende, spennende. Kan det være finansieringen det gjelder så vil nok det bli mottatt svært positvt...

Tror nå at rapporten viser en positiv tendens mot 2021 da de skulle være BE... Barber fikk jo aksjer til 0,15 så antar han legger frem en rapport som forsvarer minst dette.Ligger mye penger i hans pott egentlig.

Blir det ca 1.350.000 ?

Gjør han en jobb som gjør at kursen går over 0,15 blir hun styrtrik. Tror han vil gjøre en innsats for å si det sånn:)

1 kr betyr (x6), ca 8 mill.

Han virker motivert, og det eneste han skal gjøre er å spare kostnader. Markedet venter på NFC i messen i september med Coca Cola som deltaker. Tenker at de vil være interessert i å kjøre litt konkurranser på sine etiketter etterhvert rundt omkring i verden, men også for å se bruken og få oversikt over brukerne sine enda bedre, følge trender og imøtekomme behovet. Det eneste vi venter på er at tiden blir moden for de aller største firmaene til å bruke open sense og tags med smart info. Tiden var ikke moden ifjor, men bare vent....snart blir dette like populært som facebook......
(for å segmentere å bli kjent med kundene sine). Utviklingen går fortere og fortere. Skulle ikke forundre meg heller om det kommer noe i forbindelse med grønne bølgen også, nye produkter,
*økologiske matvarer, kalkorinnhold, oppskrifter,
*el biler, hydrogen biler,
*miljøsertifikater på byggprodukter osv osv.
Det finnes kun muligheter....tror ikke forrige ledelsen skjønte en dritt av hvilke muligheter som lå der. Ny strategi virker lovende og gleder meg stort til endelig å få se utviklingen..... den tror jeg ligger i startgropen nå fom messen i september med de store gutta og firmaene tilstede.... Ting har tatt tid, men Buffet sier at den som er tålmodig og aldri gir seg vil vinne til slutt over børs. Man trenger kun 1 firma med potensiale sier han.... for å bli rik... For meg er det Thinfilm og nå er det virkelig REA på den for å si som svenskene........ fyttikatta og dette skal bli morsomme år fremover.....

Jeg ville også sett til Kina..... det er der det skjer Thin,....film....


Dette tror jeg blir en høydare folkens. Har tapt så mye på Thin at jeg har mistet oversikten..... Nå skal det tas tilbake med renter!!!!! Skal ikke se på at denne går himmelhøyt verken til uka eller i tiden mot Break Even i 2021 . Det er en risiko for at aksjen halverer seg (dvs historisk bunn på 0,645 i juli 2019)............MEN i forhold til oppsiden er det verdt risikoen.synes jeg..... Den er vel minst 5x, eller 10x på kort/mellomlangsikt. Det er et lodd jeg vil ha....iallefall.....


Redigert 23.08.2019 kl 11:13 Du må logge inn for å svare

Noen som forsto noe av dette innlegget?
rosgun
22.08.2019 kl 15:12 1540

hmm-gjorde om litt så nå er det enklere å forstå
Adamek
22.08.2019 kl 16:27 1493

Gjestemann er nok en "enkel" mann !