Thinfilm - ny strategi som gir mangedobling


Jeg har vært inn og ut av Thinfilm tidligere. Når den gikk opp til 0,25 så kjøpte jeg meg inn igjen etter 2 års opphold. Tenkte - denne oppgangen skal jeg endelig få med meg. Etterhvert som den gikk ned kjøpte jeg mer og mer. Regner med at

1) De får en Egenkapital partner
2) De får på plass totalt 6 produsenter på emballasjedesign innen de 3 sektorene som de nevner i sin nye strategi

2 produsenter av emballasje er på plass innen sprit og plast, så det høres svært svært lovende ut.

Det ser derfor ut som de har gått fra å jobbe direkte mot produkteier til å jobbe indirekte mot produkteier via de som lager emballasje. Thins produkter integreres da i alle eller i deler av disses eksiterende portefølje som ligger på svært mange millioner leveranser pr år. Disse leveransene vil for alltid leveres år etter år, noe som vil gi stabile inntekter for Thinflm. Jeg tror derfor på Kevin Barber om at de vil gå BE i 2021 og at de skal skaffe seg flere partnere ila 2020 (totalt 6).

Ny økonomisjef virker som hun har gode referanser, og jeg antar derfor at hun også har gode forbindelser fra tidligere jobber, og hadde helt sikkert ikke sagt ja til den jobben hvis hun ikke visste hvordan før ansettelsen. Hun har altfor kort tid på seg til i det hel tatt ikke å ha svaret på dette før ansettelsen. Det er jobben hennes og det ser ut som hun har lykkes i alle tidligere jobber, samt økt aksjeverdier i andre selskaper. Hvorfor sette karrieren på spill ? Regner med hun kunne få jobber i andre firmaer også med den CV en. Thin har gapet høyt og sett seg som en sukess fra dag 1. Dette må de betale for nå og skalere ned til realistiske forhåpninger og tall/overskudd. har kjempetro på denne nå, og selvom den helt sikkert skal videre ned i morgen og sikkert resten av uka blir det småpenger om vi tenker oss oppsiden om de begynner å melde ordre etterhvert fra de 2 nye partnerne sine. Det står at de allerede er igang med å integrere i plastartikler på Bericap, så da antar jeg at det skal inn i alle dems produkter?

https://www.bericap.com/en/Company/News/Press_releases_2019/Partner_to_Implement_Advanced_Closure_Technology.phpTenker at Ferd er lei og ser på dette som småpenger og uviktig investering og selger seg ut for å markere at nok er nok( De var jo med høy inngang).Synes faktisk de har vært sinnsykt tålmodige allerede.. Woodward var tvunget pga fond som måtte ut at denne type aksjer;
Tenker også at når noen selger vil andre inn igjen på nye nivåer. De vil da ha "friskt" blod og optimisme ikke minst med ny ledelse og nye relasjoner til disse ( som kan være gamle kjente). Tipper det kommer et nytt fond inn, kanskje mr Buffet. Eller at det blir kjøpt opp av en i samme bransje eller kanskje Spetalen og Co tar over og gjør selskapet om til et firma som er glad i fremførbart underskudd:)

Dette blir knallbra, og jeg er ganske sikker på at når finansiering evt oppkjøp kommer på plass ila året vil aksjen nå nye høyder. Nå forstår alle at det er kun ordre og kostnadskutt i alle ledd for å fremme et overskudd på et tidspunkt det eneste som gjelder. Nok utvikling og forskning-nå er det ny strategi om å implementere i emballasjeproidusenter i 3 hovedområder. Thats it!

Teknisk analyse:
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S50/THIN/ThinFilmElectronics

En har jo kjøpt på seg aksjer også:

"Investor Kristian Lundkvist har kjøpt seg opp blant de største aksjonærene i tynnfilmselskapet Thin Film Electronics, ifølge aksjonæroversikter mandag.

Det siste året har aksjen falt 94 prosent, og sluttet tirsdag til kurs 0,1258 kroner aksjen.

Siden Lundkvist kjøpte seg inn forrige uke har aksjen falt noe. Investoren er 19. største aksjonær og sitter med aksjer verdt 850.000 kroner onsdag.

I 2017 tjente Lundkvist 332 millioner kroner før skatt gjennom sitt heleide investeringsselskap Middelborg Invest."


Hvorfor har han kjøpt aksjer i Thin ?? Ser da ut som "sjappa" gikk bra i 2017.. Våkn opp godfolk !!!!! Skal du inn i THIN du også før finansiering er på plass. Den dagen det kommer om at de har funnet partner er det litt for seint...... Da vil den gå i kvantesprang oppover. Når THin går så går det fort (både opp og ned)......

Les hvorfor her:

https://www.dn.no/marked/kristian-lundkvist/middelborg-invest/lundkvist/tjente-over-330-mill-i-fjor/2-1-377270


"Redder selskaper
Lundkvist er kjent for å skyte inn penger i konkurstruede selskaper for å blåse nytt liv i dem med frisk kapital. Han har tidligere fått med seg investorer som Jan Haudemann-Andersen, Arne Blystad, Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly med flere på investeringsprosjekter"

https://forum.hegnar.no/thread/38825/view

Redigert 29.07.2019 kl 08:28 Du må logge inn for å svare

Oppegående nok til å se at du Adamek ikke driver med annet enn personsjikane på dette forumet. Du har sikkert ikke lest innlegget jeg kommenterte heller, som er blitt kraftig omarbeidet. Eller så har du lest det, men kunne ikke motstå fristelsen til å prøve å latterliggjøre noen, enda en gang.
2209
22.08.2019 kl 20:19 1230

Nå er bunnen nådd.

Neste uke blir enormt spennede.
Q2.Skuta snur.
Adamek
22.08.2019 kl 23:51 1163

Gjestmann

I dag kl 15:00
186
Noen som forsto noe av dette innlegget?

Ovenstående antok jeg var din (Gjestmann) sin kommentar til rosgun's omarbeidede innlegg.
Hva vil du da kalle det ?
Eller for å si det sånn: Hva vil du si om de som kommenterer dine innlegg slik?

Har jeg misforstått ditt innlegg, skal jeg beklage med en gang !

Foorøvrig, er jeg enig med rosgun .

Hvordan skulle jeg kl 1500 kunne kommentere det vesentlig omarbeidet innlegget FØR det ble omarbeidet, jf Rosguns melding kl 1512????????

Han skrev et uforståelig innlegg som han sikkert er glad for å ha gjort forståelig.

Er dette så forbannet vanskelig? Det er bare å lese innleggene i rekkefølge og koble inn hjernen.

Adamek
23.08.2019 kl 09:28 1073

Kjære vene Gjestmann. Jeg har kopiert et innlegg med din sign. Om du ikke har skrevet det, er det vel ikke meg du skal henge?
Åssen var det nå det der med å sjikanere andre igjen, du nevnte? Og så videre.
Er du helt fritatt for å ta slike hensyn ?

Her må det visst mates med veldig små skjeer:
1. Rosgun skriver et uforståelig innlegg kl. 1445.
2. Jeg påpeker dette kl. 1500.
3. Rosgun omarbeider/tydeliggjør dette innlegget vesentlig like etterpå og viser til omarbeidingen i et innlegg kl. 1512. Dette omarbeidede innlegget er forståelig nok. En kan være enig eller uenig i vurderingene hans, men det er selvsagt en annen sak.
4. Trolig etter å ha lest det omarbeidede innlegget, hevder du at jeg er "enkel", men jeg har selvsagt bare kommentert det uforståelige innlegget kl. 1445, ikke det omarbeidede. For diskusjonens skyld (som jeg uansett avslutter etter denne kommentaren). Jeg hadde vært "enkel" om jeg hadde funnet det omarbeidede innlegget uforståelig.

"Om du ikke har skrevet det..."; selvsagt har jeg skrevet det jeg skrev i går kl. 1500. Men du påstår altså at jeg er "enkel" fordi du tilsynelatende fremdeles tror at jeg kl. 1500 kommenterte et omarbeidet innlegg.
Adamek
23.08.2019 kl 11:54 960

Men kjære Gjestemann : Du sier til meg at jeg ikke må tro eller mene. Du har nå skrevet det jeg har kopiert, men prøver å vri det il at det var før eller etter eller når det var, og at det er jeg som ikke følger med i timen.
Kjøp deg noe for magen. Det trenger du nå ! : )
Over og ut ! : )
Adamek
23.08.2019 kl 11:57 958

Enig med 2209
Ikke bare neste uke, men mange uker. Up's and Down's bare fint. Minst 40 øre er første mål. : )
Gi_Fan
23.08.2019 kl 12:11 947

Det her ble svært vanskelig. Tror det er bare en som ikke fatter det nå, og det er ikke Gjestemann. Vedkommende fatter faktisk svært lite ser det ut som, gitt alt det våset han lirer av seg om thin.
Redigert 23.08.2019 kl 12:12 Du må logge inn for å svare
Adamek
23.08.2019 kl 17:24 889

Nådda Gi_f. Ikke så hissig. At noe blir vanskelig for deg, har vi visst lenge.
Når ikke 5-10 års gamle nyheter ikke kan brukes som argumenter til dagens situasjon, og kun 2-3 stykker støtter dine flere års gamle filosofier, så blir nok ting vanskelige.
Enig i det !
Om ikke lenge er Thin i minst 40 øre, men da har du velt falt av lasset ! : )
Noni
23.08.2019 kl 21:32 85

Innlegget er slettet av administrator
rosgun
24.08.2019 kl 19:56 738

Det Budenheim-baserte selskapet sa 24. april at det hadde inngått et strategisk partnerskap med nær feltkommunikasjon (NFC) spesialist Thin Film Electronics ASA (Thinfilm) for å utvikle løsningene.

Samarbeidet skal søke å legge inn avanserte brikker i stengingene for å skape "pålitelige og kostnadseffektive løsninger" for merkevarebeskyttelse og autentiseringsformål.

De to selskapene har begynt å integrere NFC i sprøytestøpte plastlukker, slik at forbrukerne kan samhandle med produkter og som et middel for å sikre autentisitet.


Som en del av samarbeidet vil de to partene også samarbeide med merkevarer for å integrere og skalere NFC-integrerte nedleggelser på produkter med høy verdi "på en effektiv og økonomisk måte".

"Dette samarbeidet med Thinfilm gjør det mulig for oss å tilby et annet viktig sikkerhets- og markedsføringsverktøy for våre kunder i en rekke markeder," sa Jörg Thiels, administrerende direktør i Bericap Industrial Products.

Thinfilms teknologi og programvareplattform, la Thiels til, vil hjelpe Bericap å fremme sin posisjon innen de raskt voksende smarte og forfalskningsløs emballasjeløsningene.

"Vi ser frem til å slå oss sammen om å utvikle løsninger for å lukke produkter som vil hjelpe til å hindre det globale problemet med forfalskning, påfyll av svindel, manipulering og avsporing," sier Kevin Barber, administrerende direktør i Thinfilm.

Disse løsningene, fortsatte han med, vil legge til "differensiering, interaktivitet og relevans" til Bericaps nåværende tilbud.

Bericap har 24 produksjonsanlegg og produserer mer enn 84 milliarder plaststengninger og dispensere i året.
rosgun
24.08.2019 kl 19:58 737

Fy flate. Snakk om å legge gullegget. 84 milliarder..... klarer noen å forstå at dette vil ta Thin til nye høyder... langt forbi 10 kroner...... bare å gange opp dagens snitt på 0,11
Redigert 24.08.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare

Håper seriøst at alle ferskinger i aksjemarkedet som leser disse innleggene til rosgun og adamek skjønner at Thinfilm skal man holde seg unna. Og at disse skribentene har en agenda alt annet enn deres eget beste. Les nøye innleggene så ser man at det stort sett er en salig blanding av personangrep, udokumenterte påstander og rene fantasihistorier med Thin-kontrakter på milliarder av kroner.

Selskapet er helt på grensen til svindel og togrøveri. Og de er snart tomme for penger. Sjekk historien til selskapet, det skal man ALLTID gjøre i aksjemarkedet, UANSETT.

Ikke engang Ferd med tobakksarving Johan H. Andresen i spissen er villig til å rote bort mer penger i selskapet. Da skal man i ihvertfall man ikke gjøre det selv.
Redigert 25.08.2019 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
25.08.2019 kl 03:10 640

Bericap lager 84 mrd closures per år. Thin tar etter sigende 13 cent per NFC (dobbelt av normal markedspris). Det skulle bli noe sånt som 11 mrd USD i omsetning på thin om de har 100% attach rate.
Problemet er at de fleste av disse 84mrd produktene fra Bericap er svært billig og vil ikke tåle en merpris på 13 cent. Gjennomsnitts-prisen på closures fra Bericap er under 1 cent ut til kunde. Bare en liten del av produksjonen går til produkter som kan tåle et kost påslag på 13 cent. Thinfilm har anslått det til 100 millioner. Det kan være at 100 mill kunne tåle prisen av NFC, men det betyr ikke at disse kjøperne tror at merverdien er stor nok til å betale 25 cent ekstra.
rosgun
25.08.2019 kl 08:15 611

De nye selskapene har signert en intensjonsavtale for å samle deres kollektive kunnskap for å "bedre betjene vin- og brennevinsindustriens behov".

Basert i Massanzago, Italia, tror Tapì sitt samarbeid med Californias ThinFilm vil skape "pålitelige, kostnadseffektive lukkingsløsninger for merkevarebeskyttelse og forbrukerengasjement."

Konsernsjef i Tapì, Roberto Casini, sa: “Dette er en ytterligere bekreftelse på at vi her på Tapì er i stand til å innovere og forutse trender i sektoren vår. Vi er glade for å tilby avansert IoT-teknologi i drikkevaresektoren, som vil beskytte og forbedre våre kunders produkter på flere fronter. Forfalskede produkter forårsaker ikke bare verdensomspennende tap i sektoren, men de er et stort helseproblem.

“I tillegg leter nå merkevarer også etter nye måter å samhandle med sine forbrukere på. Disse smart integrerte smarte stengingene kan hjelpe kundene våre med å spore og beskytte produktene sine, samtidig som de får et godt omdømme på markedet ved å øke engasjementet med forbrukerne. ”

Kevin Barber, administrerende direktør i Thinfilm, sa: “Vi er glade for å være sammen med Tapì for å håndtere det voldsomme verdensomspennende forfalskningsproblemet som plager spritkundene, i tillegg til å gi merkevarer bemyndiget forbrukere unike og engasjerende opplevelser.

"Mange merker leter etter ny innsikt for å gå fra indirekte, transaksjonelle engasjement til direkte, langsiktige forhold til sine forbrukere, samt forbedringer av emballasjen som vil gjøre produktene mer attraktive og tryggere."

Tapì og Thinfilm har allerede begynt å utvikle NFC-aktiverte OpenSense-nedleggelser for at merkevarer skal beskytte produktene sine mot forfalskere. Teknologien kan oppdage når en tetning er ødelagt, og varsle forbrukeren om at flasken kan ha blitt tuklet med. En annen nedleggelse, basert på Thinfilm Speedtap-taggen, er også i utvikling.
GPACTOR
25.08.2019 kl 10:36 567

Hårreisende dårlig oversettelse. Google translate?

THIN kommer aldri til å tjene penger på NFC. ALDRI.
HP17
25.08.2019 kl 10:53 558

THIN er mer eller mindre «ferdig» som selskap. Klarte ikke å få satt en helt nødvendig kriseemisjon for en kort tid tilbake. Hvordan skal THIN sikre seg penger til videre drift?
Livsfarlig å sitter over Q2, rett og slett
rosgun
25.08.2019 kl 12:51 525

Aldri. Uten et argument. Det er viktig å argumentere. De som ikke gjorde det i norskundervisningen strøk.
rosgun
25.08.2019 kl 13:00 519

«Ferdig».. samme sjargong som Reserven, Graptor, HP 17,fy faen, Dere er en person, og denne personen er shorter. Han svarer på alle disse nick med få minutters mellomrom. Legg merke til at det alltid kommer en til kort tid for å støtte samme sjargong språkbruken. Dette er jo helt psyko psykologi og er kun ment for å få dere andre til å selge til bunnpriser slik at denne personen tjener på short(som kjøper og selger i stor stil). Sperrer og veker kjøp og salgsblokker for å holde kursen lav. Folkens: ikke selg nå, men vent til rapporten foreligger og den vil garantert gå opp til 1 kr hvis det er det minste snev av kostnadskutt i rapporten. Lykke til!! La shorterpersonen få svi nå og stol på forretningsideen og at det er et gigantisk potensiale som både direktørene på Bericap og Tapi uttaler i mine foregående innlegg
Redigert 25.08.2019 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
GPACTOR
25.08.2019 kl 13:42 499

Forsøket på å slå sammen flere brukernavn til ett er bare patetisk. Like patetisk som påstander om at de som skriver kritiske innlegg er short, har tapt mye, er bitre eller vil billig inn.

Ingen oppegående person ville finne på å sitte over Q2. Å råde folk til ikke å selge er tvers gjennom ondskapsfullt. Det er en grunn til at fremleggelsen er utsatt. Det er også en grunn til at ingen ville stille opp med frisk kapital for å støtte denne fabelaktige nye strategien.

THIN kan være historie om kort tid. Det siste vi vil høre er haussere som gauler om det fremførbare underskuddet mens lysene slukkes og markedet trekker i snoren.


Redigert 25.08.2019 kl 14:46 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
25.08.2019 kl 13:48 489

Her er enda en mening fra den samme shorteren:
Jada, om kostnadene kuttes så går det så mye bedre.
Om thin kutter 80% av staben en gang til (dvs til 6-7 ansatte) og kutter lederlønner, konsulenthonorarer og advokatkostnader til et nivå som sømmer seg for en oppstart nesten uten omsetning så kan det være håp. Da trenger de bare å ti-doble omsetningen for å gå BE. Det blir vanskelig i et tregt marked, men ikke helt umulig.
Men da er sikkert selskapet høyt priset på 13 øre. 150 millioner er temmelig stiv pris for et selskap med 6-7 ansatte som har muligens kan nå BE med ti-dobling av salget.

De som faller for argumentene til rosgun og Adamek, faller også for dette:
https://www.eatliver.com/rock