Saudi-Arabia er USA sin «muslim-NATO»

Slettet bruker
MUMLE 28.07.2019 kl 21:41 239

Velgerne i USA ønsker ikke at USA skal ha «boots on the ground» noe sted i verden, samtidig som USA fortsetter å føre krig eller drive lavintensiv militær virksomhet over halve kloden. Det konseptet som ble utviklet for krigen i Syria var at USA i hovedsak styrte fra baksetet, har stått for strategien, etterretninga, bombing fra lufta og våpenleveransene og lot oljediktaturene stå for finansieringa og skaffe jihadistiske leiesoldater. Saudi-Arabias «muslim-NATO» er ideelt for dette formålet. Saudi-Arabia og Emiratene betaler regninga og står for ideologien. De fattigere muslimske landene, som for eksempel Sudan, står for kanonføden. Og Erik Prince har lenge jobbet for Emiratene, så han vil ikke ha problemer med å fylle opp sin private hær.

På denne måten er USA endt opp der Vestromerriket var rett før sitt sammenbrudd. Romerske borgere ville ikke lenger delta i keisernes kriger, og det ble i stigende grad barbarene som fylte troppene som skulle slåss mot barbarene. Vi vet hvordan det gikk.

https://steigan.no/2018/09/som-romerriket-pa-slutten-er-usa-avhengig-av-leiesoldater/
Slettet bruker
28.07.2019 kl 21:47 237

Emmanuel Macron og Angela Merkel vil gjerne skape en Euro-hær så snart som mulig. Merkel har lansert et forslag om en europeisk sikkerhetsråd og et europeisk pengefond, som alternativ til det USA-dominerte IMF.

Spørsmålet er naturligvis hva som skjer med NATO i en slik sammenheng og for oss i Norge kan det bli spørsmål om vi skal være europeiske kaniner eller amerikanske kaniner. For øyeblikket er det USA som har den militære kontrollen over Norge, og den henger sammen med USA styrking av krigsforberedelsene mot Russland hele veien fra Barentshavet til Svartehavet. https://steigan.no/2018/09/macron-europa-kan-ikke-lenger-stole-pa-usa-nar-det-gjelder-sikkerhet/