Borestart ?

Akte
IOX 30.07.2019 kl 08:04 16405

Er der nogle som har en ide om hvornår vi kan forvente borestart af ny brønd.
Syntes det tager alt for lang tid.....

Ser ut som produksjonen av olje sank i juli. Total nedgang 41 fat per dag. Og at andelen dårlig betalt gass øker. Lavere produksjon. Lavere oljepris. At noen tør eie dette papiret er for meg en gåte. De må være risikopervers. Det er bare underskuddet som stiger. Hvert kvartal. Ikke mye likviditet igjen heller nå.
klaesp
13.08.2019 kl 08:33 3242

Hvis alt ser ræva ut, hvorfor bruker du tid på aksjen da?

Så enig, så enig James.

Verden må tydeligvis bare innstille seg på at en lavere oljepris er kommet for å bli. Det er ikke lenger sky-high oljepriser og stabilitet som er parolen. Ei heller har IOX i sine "glansdager" evnet å øke produksjonen eller få ned opex vesentlig heller. Tror rett og slett at de O&G selskap som i dag fremstår som overgjeldet og med elendig likviditet, samt med lav produksjon, skal få det vrient som going concern. Med mindre produksjonen er betydelig eller opex relativt lav, ser jeg ingen mulighet for IOX som going concern. Alternativet må være at obl.eierne holder kunstig liv i selskapet til de har fått det de kan av sin kapital tilbake.

Det hadde vært hyggelig om Ransen stilte opp en produksjon han anser som realistisk og hva opex eller en fremtidig bunnlinje kan gi ved oljepris ala dagens. Dvs. tror virkelig Ransen at IOX noensinne vil evne å tjene penger - gitt ståda? Hva er da vitsen med å sitte med dette papiret - kun for å spille på kasino?

Er det virkelig noen som tror at IOX, med olja på $50-tallet skal evne å tjene penger. Eller hvem vil spytte inn frisk kapital i denne råttenskapen?

Nå har IOX vist at selskapet evner til å holde det gående, mot all normal tankegang. men det varer neppe lenge til før det hele kollapser eller alt refinansieres/restruktureres. men har liten tro på at småaksjonærene vil være de som vil få sin investering ellere retiigheter opprettholdt. Det er mange i køen før dem ....

Faktisk velment og tror de som kaster seg av det løpske toget, vil iallefall få noe tilbake om det ageres kjapt.
Redigert 13.08.2019 kl 08:54 Du må logge inn for å svare

At du gidder å skrive så lange intetsigende innlegg.

Gunnar ta deg en bolle da. Ditt kjære PEN som du skryter opp i skyene faller også som en sten. Har vel stupt mer en IOX de siste månedene etter at du anbefalte alle til å kjøpe PEN i stedet for. Du skriver selvfølgeligheter på løpende bånd. " gitt ståda"? "gitt ståda?? Det er vel ingen her inne som tror at IOX vil overleve med dagens produksjon. Nå er det heller ikke dagens produksjon som gjør at investorer velger å kjøpe eller sitte rolig i båten. Det er fremtidig produksjon. PEN produserer jo masse og kursen ramler som en potetsekk. IOX behøver bare å komme i gang og finne mer olje og gass så vil kursen selvfølgelig stige kraftig. Tror muligens IOX kan gå til kr 5 med en god melding. Skal PEN gå til kr 30 må de vel omtrent bore mangedoble produksjonen sin og det vet både du og vi andre at ikke kommer til å skje.

"PEN produserer jo masse og kursen ramler som en potetsekk", sier du.

Ja, men dette er ikke PEN alene om. Det er nettopp budskapet i det jeg skriver, at oljeprisen er under hardt press og vil trorlig være det videre fremover. Derfor raser AkerBP, EQNR, BWO etc. Det blir således helt absurb om IOX, som det eneste kompaniet i verden, kunstig skal kunne holdes oppe av euforiske aksjonærer her på berget. IOX burde - isolert sett og basert på oljepris - ha vært ned mot krona, og så kommer de egentlige problemene og utfordringene i tillegg.
Redigert 13.08.2019 kl 09:13 Du må logge inn for å svare

Mens du skriver på en IOX tråd så PEN 13 tallet igjen og du tror vel ikke at det er siste gangen? IOX trenger en ny avtale med Bonds og produsere mer olje. da først vil vi se et selskap som kommer til å tjene gode penger. Tror løftekost for IOX er langt lavere en feks PEN. Om IOX klarer å levere 5000 fat om dagen blir dette suksess. Det kan være en god brønn på LLA47 det. I tillegg er de nå i Argentina. Det kan også bli bra. Men de trenger å få ting på plass. Om de ikke lykkes med det skal jeg være den første som skal legge meg flat. PEN skriver at de har 12 spennende måneder fremfor seg. De skal bore 2 brønner. 2 brønner på 12 måneder er jo imp. NOT!!!!
sebioslo
13.08.2019 kl 09:29 2930

Hvem sine aksjer har gått mest ned er vel litt usmakelig.

Prod opp etter noen mndr ned er bedre enn ingenting men ikke grunn til feiring. Jeg lurer når vi får se tallene for Prod fra Argentina.
thief
13.08.2019 kl 09:29 2929

Er det så vanskelig,kom dere inn i apcl,som snart blir petronor.🙂Da slipper dere økonomiske bekymringer rundt selskapet.Superlønnsomme felt og vokser!Fikk bunnlinje på 17musd i 2018,på snittproduksjon 2100fat olje.Produserer nå 2650 og er på vei til 4000,med de feltene de allerede har Da snakker vi overskudd,og gjelden er liten,10musd!Er vel ingenting å lure på,og de får mest sannsynlig en eller flere av lisensene til apcl tilbake,pga av meget solide eiere med sterke bånd til både Senegal og Gambia. Det vil skyte kursen lett 100-200%🙂Så skal man ha et selskap med solid oppside, med minimal risk,er apcl(snart petronor) selskapet å kjøpe i.

Men håper iox også lykkes,men der er veien mye lenger.
Ransen
13.08.2019 kl 09:32 2914

Hva angår oljepris, så er det først og fremst to ting man må bite seg merke i de kommende år.
1.USA produksjonsboom, 2 av 4 oljeskiferprodusenter klarer ikke å oppnå lønnsomhet, selv med en oljepris på 70 USD. Dette er en boom som vil falle tilbake om kort tid.
2.SA og OPEC styrer showet. De kunne tatt knekken på deler av USA's oljeproduksjon, men velger heller å styre oljeprisen slik at de sakte og sikkert dør ut.
SA MÅ ha ca 85 USD/b for at Aramco skal kunne noteres på Londonbørsen med noenlunde verdi.


Forøvrig er det farlig å tro at behovet for olje vil bli så mye mindre med årene...

"De skal bore 2 brønner. 2 brønner på 12 måneder er jo imp. NOT!!!!"

Direkte feil, tragisk at du ikke forstår hva du selv skriver.

For Dussafu, Gabon:

Dussafu Update - Spud of Hibiscus Updip Exploration Well

Drilling has commenced on the Hibiscus Updip prospect on the Dussafu Marin
Permit ("Dussafu"), offshore Gabon. This exploration well is being drilled with
the Borr Norve jackup drilling rig, and is the first well in an intensive 6 well
campaign planned on Dussafu during 2019 and 2020. The operator is BW Energy.

For Salloum West, Tunisia:

Sfax Offshore Exploration Update - Salloum West Prospect

In Tunisia, planning is underway for drilling the Salloum West prospect towards
the end of the year. Advanced dialogue with contractors, regulators and the
National oil company, ETAP, is underway and continues to progress.
Simultaneously a reprocessing of the vintage seismic around the Salloum area is
being undertaken.

https://newsweb.oslobors.no/message/482554

Med skissert boreprogram og rimelig grad av suksess, satser PEN på å doble sin produksjon.

Nok om PEN, mer om IOX?
Redigert 13.08.2019 kl 09:36 Du må logge inn for å svare

Ja de skriver planned og godt er det. PEN har utsatt og utsatt boringer i all tid og om du tror de vil gjennomføre 6 boringer nå på et år er naivt.

"Vi har 12 veldig spennende måneder foran oss med to betydelig letebrønner som skal bores i 2019, først Hibiscus Updip-brønnen som nå er påbegynt på Dussafu-tillatelsen i Gabon og den Panoro-opererte Salloum West-brønnen i Tunisia ventes senere dette året, sier administrerende direktør John Hamilton i Panoro Energy i meldingen."

Jeg var muligens litt rask på avtrekkeren og leste kun at de skulle bore 2 brønner på 12 mnd. Men det kan jo se ut som om direktøren mener at de skal bore 2 i 2019 og en er startet på. Har de garanti for å finne olje? NEI. Tjener PEN penger med dagens oljepris? Evt tjener de penger på lave $50 tallet? Nei det tror jeg ikke. Bommer de på neste brønn ser vi kurser på 10-tallet igjen.
hauka
13.08.2019 kl 10:00 2799

Bare to uker til ny frist på Altair går ut.. Selskapet bør vel nå etthvert kunne melde om denne frist overholdes eller ikke ?

Stort sett enig med deg Ransen i det du skriver om oljepris. Det er som også OPEC og saudiene selv sier, mye spekulasjon ute og går i disse dager.

For de som googler litt om oljepris, anbefales HFI Research. Finner deres artikler på bl.a. Twitter.

Faktisk er det nå kamp om de laveste shippingkostnadene ved at det er plenty med pipelines tilknyttet Permian, som alene står for ca. 4.1 mill. fat per dag. Dvs. med flere pipelines, mer shale-oil exporteres. På den annen side viser statistikken at USA for de 5 første mnd. av 2019, er relativt stabil - liten vekst. Det er nettopp "bortfall", dvs. den voldsomme økningen fra USA som nå ikke synes bli tilfelle. Økning, ja men ikke så dramatisk som hva ligger inne prognosene. Derfor tiltrer jeg HFI Research sin modell som tilsier en lagerbeholdning, hvor oljeprisen ultimo d.å. kan være vesentlig høyere enn i dag, men usikkert.

Usikkert er også de direkte konsekvensene av IMO 2020.

Det er ikke min hensikt å kose meg med at IOX går ad undas, men har selv tatt til eget bryst de ganger det er fremsatt innlegg av kompetente skribenter, som har spart meg for vesentlige tap. Dette forandrer ikke mitt syn om at IOX muligens vil forstette som going concern, men ikke i en slik grad at det trolig er mer lukrativt å selge IOX nå og kjøpe f.eks. innen O&G: AkerBP, EQNR, BWO og PEN eller andre.

Sistnevnte kandidater - kun en personlig ytring, men slikt må være lov på et forum ala HO.
Redigert 13.08.2019 kl 10:13 Du må logge inn for å svare

At du gidder å skrive så lange intetsigende innlegg.

Gunn burde heller svart på om PEN tjener noe særlig ned penger med dagens oljepris og evt hva r minimum oljepris for at PEN tjener penger?
qestador
13.08.2019 kl 15:53 2450

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$WTIC,P&listNum=
For å holde seg til IOX så ser det ut for at vi havnet i bunn med oljen og er på vei opp for å bryte rød strek med tider og stunder.
Når det angår IOX så må jeg innrømme at jeg sitter i en låst situasjon og ikke kan røre meg. Pyton føles det: Håper inderlig at Ransen får rett samt at IOX også har varslet til det beste også for alle slik sjefen har uttrykt seg.

la inn 25k på kjøp på 2,40 så flyttet en annen seg over, jeg la meg på 2,42 så flyttet de over. Fjernet kjøpet og vips så la de seg på 2,40. Litt morsomt er det jo å tulle litt. Men lurer på om jeg skal hente meg 25-50k ?
Ransen
13.08.2019 kl 18:11 2308

Du kan jo tenke deg scenarioet hvis løsning med långiverne kommer og boreplan presenteres, som selskapet altså skriver i meldinger og rapporter har stor tro på at ordner seg... Q2 snart og forhåpentligvis guiding for fremtiden.

ABU og Ransen:

Kan dere sende meg en e-post til interoil.iox@gmail.com ?
drillpro
15.08.2019 kl 10:35 1953

Nå ser det ikke bare svart ut, det er jo faktisk bek mørkt..Er det virkelig mulig å falle så mye tilbake..Hvem f...selger nå tro?

For en ledelse, de makter ikke å komme med noe før kursen er fullstendig grusa. Har vært slik flere ganger.
Mdg1
15.08.2019 kl 10:56 1894

Den skal helt sikkert ned på 1-tallet. Alle som ikke klarer å betale låneforpliktelsene har alltid stor tro inntil det feiler.
Redigert 15.08.2019 kl 10:58 Du må logge inn for å svare

Hvem faen selger nå? Det er ingen som selger nå. Dette lille fille salget betyr ikke en dritt. bare å putte aksjene i skuffen og ri av stormen.
drillpro
15.08.2019 kl 11:06 1866

Selvfølgelig er det noen som selger..Ok at det er små salg, men den faller %-vis omtrent hver eneste dag..Lengre vei å gå opp da, samt at troen på selskapet faller..
15.08.2019 kl 11:30 1817

Hei Fjelltopp1
Eg sender ein e-post i kveld.
Skuffande utvikling, men eg plukkar IOX-småpostar så godt eg kan. Ligg nett no inne med 6900 til 2,305.
hauka
15.08.2019 kl 13:10 1670

Frykten for at ikke noe som helst hender før forfall på lån, er der helt klart. Selskapet må komme med noe konkret med tanke på borestart og løsning lån. Holder ikke med positiv dialog lengre..
klaesp
15.08.2019 kl 13:40 1615

Dagens volum 45k :)
Ransen
15.08.2019 kl 14:43 1544

Det var samme negativiteten i fjor rett før Cor-6 settlement.
Selskapet er tross alt kommet et hestehode videre siden den gang. Kursen tar seg like fort opp igjen som den har falt på microsalg. Tenker at innen utgangen av året så eier topp 20 mer enn 80%.

Men mine aksjer får de ikke😀 Historien gjentar seg nok. De har meldt at ting ordner seg å at de er i dialog omkring, borestart,partner,långivere m.m De har nå bevist at de stort sett har kontroll. Men at en del omstendigheter er vanskelige. Håper at vi får en pekepinn på hva vi kan forvente, Q3. Å eie IOX er ikke for de utålmodige. Må nok ta oppfordringa fra slaktegjengen, kjøpe mer aksjer på mandag 🐝🐝
Redigert 16.08.2019 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
raven12
20.08.2019 kl 14:25 942

bergsmofs skrev Innlegget er slettet
Ikke lenge igjen nå

Hvordan vet du det?
raven12
20.08.2019 kl 14:45 896

Vet ikke men tiden jobber med oss