Dagens middag (MERLOT må lese denne se)

Slettet bruker
MIDDAG 30.07.2019 kl 12:17 736

I dag blir det taco med ekte tacosaus gett:

https://m.imgur.com/59nmaX5

Gøtt gett. Tenker nøkk det blir kjøttfylte tortilla som deretter gratineres i øvnen med ost på slik at det blir noe burritolignende meksikansk narkokartell-mat.
Slettet bruker
30.07.2019 kl 14:43 725

Je starta just nu en sultestreik mot alt som er vondt i væla se.
Til det passer det med litt GHB for å behølle hommøret es.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 17:53 680

Det er gøtt med tacosaus på taco gett. Hvilken taco-saus like du best, B-B?
Slettet bruker
01.08.2019 kl 18:03 677

🅷🅾🆃! 🅷🅾🆃! 🅷🅾🆃!
Slettet bruker
01.08.2019 kl 19:16 670

Je sier meg enig med MERLOT du. Høtt tøcosaus er best. Je lagde en sjøl i 2015 som hadde hjemmedyrka Naga Bhut Jolokia i seg. Altså sånn 1 million på scoville. Og durable mengder hvitløk pluss habanero. Denne er så ugjestmild og jævlig for bakteriene at det itte er spor av mugg sjøl om’n har stått i romtemp i flere uker av gangen.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 19:20 668

Men sånn tell vanlig for å ikke krepere av vekketsede indre organer så liker je gøtt denne rakkeren her: https://www.chilliworld.com/el-yucateco-chile-habanero-red

Yucateco Habanero Red gett. Døm var storkarer under produksjonen for noen år siden å presterte kønststykket bly i sausene sine, og allikevel selge døm se. Flotters! Bly er et nødvendig tungmetall for menneskekroppen.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 20:06 658

Salsa lager man selv se p s ikke buxe varianten.
Slettet bruker
01.08.2019 kl 20:13 654

Har du en god øppskreft på salsa derken?
Slettet bruker
01.08.2019 kl 20:19 654

S♥A♥L♥S♥A♥D♥I♥R♥K♥E♥N♥ M♥E♥D♥ U♥N♥D♥I♥K♥K♥E♥N♥E♥
Slettet bruker
03.08.2019 kl 07:19 634

Salsaoppskrift for faen sa je, dirkmeister dirk
Slettet bruker
03.08.2019 kl 10:52 624

Til en enkel salsa trenger du cherry tomater, korianderfaen, chilli, hikori-røkt salt (viktig), litt løk (kan sløyfes), pepper og lime. Varm en stekepanne skikkelig varm. Ha oppi cherrytomatene. De skal ikke stekes så lenge at de blir søte, men de skal stekes så lenge at skinnet begynner å svi seg svart. Du er ute etter den brente smaken. Men før de gjør det, kutter du noen grove biter chilli og legger dem med skinnsiden ned i pannen også, for å brenne de litt også. Når dette er gjort har du det oppi en stavmikser sammen med hilorirøkt salt, pepper, hakket løk og korianderfaen. Før dette kan du med fordel ta tomatene i en bolle og klemme ut litt av saften fra dem for at ikke salsaen skal bli altfor våt. Til slutt klemmer tar du oppi litt limesaft. Du kan i prinsippet bruket hvilke tomater som helst, men sørg for at de ikke er altfor søte.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 17:22 609

Takk for gulle god opp skrift.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 18:04 601

Døkk må lage Chemichørri, det er lotion-condament #1 tell grellmat du.
Slettet bruker
04.08.2019 kl 16:25 576

Å i dag blir det nok kjøllingrulle fra Mende Pezzeria du. Extra mye JBJB-stanercumdresseng, jalapenøs og ekstra spicy gett.
Slettet bruker
04.08.2019 kl 19:21 563

Å gøtt gett, Mende Pezzeria staneren som tok telefønen er den som lager babbene som røsker mest i herjedalen du.
Noni
04.08.2019 kl 20:26 552

Det var lurt å klemme ut saften av tomatene, salaten blir gjerne alt for saftig med all saften av tomater.
Slettet bruker
05.08.2019 kl 11:49 532

Å du å du, du - Mende delivers. To minneverdige clawseen-besøk så langt i dag.

I dag tenker je det blir grella kjølling, staner-style, tell meddag gett.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 13:26 504

Hvor kjøper du grella kjølling? Eller lager du sjøl?
Slettet bruker
07.08.2019 kl 14:58 490

Å jeg engasjerer meg maks tell å ha onlay på et rugcrazy på kjøkkenet du. Stort sett alle meddagsrapporter og a-rapporter du ser fra meg er et resultat av restaurantbesøk gett.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 19:58 481

Dessverre blir man rapportert av angiver-hitlerhømoer hvis man skriver a-rapporter på DT.