Dagens middag (MERLOT må lese denne se)
I dag blir det taco med ekte tacosaus gett:
https://m.imgur.com/59nmaX5
Gøtt gett. Tenker nøkk det blir kjøttfylte tortilla som deretter gratineres i øvnen med ost på slik at det blir noe burritolignende meksikansk narkokartell-mat.
https://m.imgur.com/59nmaX5
Gøtt gett. Tenker nøkk det blir kjøttfylte tortilla som deretter gratineres i øvnen med ost på slik at det blir noe burritolignende meksikansk narkokartell-mat.
Je starta just nu en sultestreik mot alt som er vondt i væla se.
Til det passer det med litt GHB for å behølle hommøret es.
Til det passer det med litt GHB for å behølle hommøret es.
Det er gøtt med tacosaus på taco gett. Hvilken taco-saus like du best, B-B?
Je sier meg enig med MERLOT du. Høtt tøcosaus er best. Je lagde en sjøl i 2015 som hadde hjemmedyrka Naga Bhut Jolokia i seg. Altså sånn 1 million på scoville. Og durable mengder hvitløk pluss habanero. Denne er så ugjestmild og jævlig for bakteriene at det itte er spor av mugg sjøl om’n har stått i romtemp i flere uker av gangen.
Men sånn tell vanlig for å ikke krepere av vekketsede indre organer så liker je gøtt denne rakkeren her: https://www.chilliworld.com/el-yucateco-chile-habanero-red
Yucateco Habanero Red gett. Døm var storkarer under produksjonen for noen år siden å presterte kønststykket bly i sausene sine, og allikevel selge døm se. Flotters! Bly er et nødvendig tungmetall for menneskekroppen.
Yucateco Habanero Red gett. Døm var storkarer under produksjonen for noen år siden å presterte kønststykket bly i sausene sine, og allikevel selge døm se. Flotters! Bly er et nødvendig tungmetall for menneskekroppen.
Salsa lager man selv se p s ikke buxe varianten.
Har du en god øppskreft på salsa derken?
S♥A♥L♥S♥A♥D♥I♥R♥K♥E♥N♥ M♥E♥D♥ U♥N♥D♥I♥K♥K♥E♥N♥E♥
Salsaoppskrift for faen sa je, dirkmeister dirk
Til en enkel salsa trenger du cherry tomater, korianderfaen, chilli, hikori-røkt salt (viktig), litt løk (kan sløyfes), pepper og lime. Varm en stekepanne skikkelig varm. Ha oppi cherrytomatene. De skal ikke stekes så lenge at de blir søte, men de skal stekes så lenge at skinnet begynner å svi seg svart. Du er ute etter den brente smaken. Men før de gjør det, kutter du noen grove biter chilli og legger dem med skinnsiden ned i pannen også, for å brenne de litt også. Når dette er gjort har du det oppi en stavmikser sammen med hilorirøkt salt, pepper, hakket løk og korianderfaen. Før dette kan du med fordel ta tomatene i en bolle og klemme ut litt av saften fra dem for at ikke salsaen skal bli altfor våt. Til slutt klemmer tar du oppi litt limesaft. Du kan i prinsippet bruket hvilke tomater som helst, men sørg for at de ikke er altfor søte.
Døkk må lage Chemichørri, det er lotion-condament #1 tell grellmat du.
Å i dag blir det nok kjøllingrulle fra Mende Pezzeria du. Extra mye JBJB-stanercumdresseng, jalapenøs og ekstra spicy gett.
Å gøtt gett, Mende Pezzeria staneren som tok telefønen er den som lager babbene som røsker mest i herjedalen du.
Noni
04.08.2019 kl 20:26
557
Det var lurt å klemme ut saften av tomatene, salaten blir gjerne alt for saftig med all saften av tomater.
Å du å du, du - Mende delivers. To minneverdige clawseen-besøk så langt i dag.
I dag tenker je det blir grella kjølling, staner-style, tell meddag gett.
I dag tenker je det blir grella kjølling, staner-style, tell meddag gett.
Hvor kjøper du grella kjølling? Eller lager du sjøl?
Å jeg engasjerer meg maks tell å ha onlay på et rugcrazy på kjøkkenet du. Stort sett alle meddagsrapporter og a-rapporter du ser fra meg er et resultat av restaurantbesøk gett.
Dessverre blir man rapportert av angiver-hitlerhømoer hvis man skriver a-rapporter på DT.