Huawei! USA er på defensiven nå – så det suser!

Slettet bruker
MUMLE 31.07.2019 kl 07:29 407

For å forstå hvor omfattende og gjennomgripende endringene i Kina nå er kan denne artikkelen være en god illustrasjon. For det er i praksis på denne bakgrunnen at konflikten rundt mobilselskapet Huawei utspiller seg. Det dreier seg minst av alt om kriminell virksomhet til en av sjefene i selskapet. Det dreier seg om kontrollen og dominansen i verdens kommunikasjonssystemer. Og USA er på defensiven nå – så det suser!

https://www.derimot.no/pepe-escobar-den-kinesiske-drommen-her-er-veikartet/
Slettet bruker
31.07.2019 kl 07:32 405

Alle milepæler for Kinas umiddelbare framtid er bestemt.

«Et moderat velstående samfunn» i 2020.
Et grunnleggende modernisert samfunn i 2035.
En rik og mektig sosialist-nasjon i 2050.

Xi selv har siden 2013 pakket denne prosessen inn i ett mantra; «Den kinesiske drømmen». Denne drømmen må realiseres i løpet av litt met enn tre tiår.

Xi understreket «at drømmen til det kinesiske folket og de til andre folk rundt i verden er nøye knyttet sammen. Realiseringen av den kinesiske drømmen vil ikke være mulig uten et fredelig internasjonalt miljø og en stabil internasjonal orden».

Redigert 31.07.2019 kl 07:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 07:35 403

Det begynner med Hong Kong. Når Xi sier «Vi vil fortsette å støtte Hong Kong og Macao ved å integrere deres utvikling med den generelle utviklingen i landet». Han mente at Hong Kong er ment å bli et stort BRI finans-senter – byens nye rolle etter at de til nå har vært en forretnings-tilrettelegger mellom Kina og Vesten.

Hong Kong har det som trengs; konvertibel valuta; meget mobil kapital; lovregler; ingen skatt på renter, utbytte og kapitalgevinst; full tilgang til Kinas kapital-marked og sparepenger; og ikke minst – Beijings støtte. Også drømmen om en myriade av finanspakker (offentlige, private; gjeld av egenkapital, verdipapirer med lange eller korte terminer).
Slettet bruker
31.07.2019 kl 07:37 404

Alt dette iverksettes for å bygge ut det nye Eurasia fra Shanghai til Rotterdam. Eller for å sitere Vladimir Putins originale visjon, til og med før BRI ble lansert, «fra Lisboa til Vladivostok».

Xi sa det ikke rett ut, men Beijing vil gjøre alt for å bli så uavhengige som mulig av systemet til Western Central Bank med Bank of International Settlements (BIS). Hensikten er at så mange handelsavtaler som mulig skal være til fordel for yuan-baserte transaksjoner eller direkte avtaler.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 07:39 404

Når skatter avgifter, renter og rentes rente blir til «penger» som skaper og løser all verdens problemer. Hvordan kan det da mangle noe av hva vi selv lager "som er en papirfille med noen tall" = penger, som ikke koster noe å fremstille følge The FED Ben Bernanke.

'The U.S. government has a technology, called a printing press (or today, its electronic equivalent), that allows it to produce as many U.S. dollars as it wishes at no cost” 2002. Kan de virkelig slippe opp for noe, som ikke koster noen ting å tilvirke?

The FED og sentralbankene ellers, kjøper lange obligasjoner av hverandre som dem betaler seg imellom i form av papirfillene/obligasjonene de trykker og utsteder, som må betales med renter, av alle andre enn dem selv. Svindelen har pågått ved høylys dag i årtusener og pågår enn så lenge det finnes folk som fortsatt tror på «pengene med systemet».

Hva har skjedde med valutaene i de fleste EU koloniene? Pesetas, Lire Drakmer osv de kan man nå tørke deg et visst sted med.
Redigert 31.07.2019 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 07:41 401


Kina vil ikke lenger ha oppgjør i noe som ikke koster noen verdens ting (selv i vesten) å fremstille. De kan gjøre det enda billigere selv.

'The U.S. government has a technology, called a printing press (or today, its electronic equivalent), that allows it to produce as many U.S. dollars as it wishes at no cost” 2002.
Redigert 31.07.2019 kl 07:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 08:03 397

Den kinesisk-indo-kinesiske korridoren fra Kunming til Singapore.

Korridoren Bangladesh – Kina – India- Myanmar (BCIM) (forutsatt at India ikke vil boikotte den).

Den maritime Silkeveien fra kysten av Sørøst-Kina hele veien til Middelhavet, og så fra Pireus til Venezia.

Frakt-tog fra Yiwu til London. Frakt-tog fra Shanghai til Teheran. Gassrørledning fra Turkmenistan til Xinjiang. Disse er allerede fakta på bakken. Sammen med dette kommer teknologier og verktøy for bedre infrastruktur – sammen med nettverk for høyhastighetstog, kraftstasjoner, rørledninger, solenergi-kraftverk, motorveier, bruer, havner – alt vil være nøye knyttet sammen, finansiert av Asia Infrastructure Investment Bank (AIIB) og det sikkerhets-økonomiske samarbeidet med Shanghai Cooperation Organization (SCO).

Alt dette iverksettes for å bygge ut det nye Eurasia fra Shanghai til Rotterdam. Eller for å sitere Vladimir Putins originale visjon, til og med før BRI ble lansert, «fra Lisboa til Vladivostok».

Xi sa det ikke rett ut, men Beijing vil gjøre alt for å bli så uavhengige som mulig av systemet til Western Central Bank med Bank of International Settlements (BIS). Hensikten er at så mange handelsavtaler som mulig skal være til fordel for yuan-baserte transaksjoner eller direkte avtaler.
https://www.derimot.no/pepe-escobar-den-kinesiske-drommen-her-er-veikartet/
Slettet bruker
31.07.2019 kl 11:02 379

Oliver har mange bra innspill når han drar en blanding av konspirasjoner og objektive fakta.
En god og kritisk leser kan ha mye nytte og inspirasjon av å lese hans tirader med en effektiv kildekritisk holdning.
Je syns Oliver bør bli president i Sverige. De trenger litt ballerøsking nå.

Slettet bruker
31.07.2019 kl 11:43 369

"Det Xi definerte som «et samfunn med en felles skjebne for menneskeheten» – ville BRI være Kinas ultimate verktøy for å oppnå dette. BRI – en geopolitisk/geoøkonomisk visjon..."

Denne setningen sier det meste fra Escobar's artikkel.

Utrolig forresten at vi må vekk fra MSM til "rasistiske nett blogger" for å finne slike verdifulle og korrekte analyser:
Xi Jinpings veikart til den kinesiske drømmen - Norgesavisen.no 5 november 2017 at 5:30
[…] Denne artikkelen av Pepe Escobar ble først publisert i Asia Times. Oversatt til norsk av Ingunn Kvil Gamst og publisert i derimot.no […]

Med i analysen må ha vi ha med "konspirasjonsteorien Q" som viser oss at Kina's vekst ikke er Xi's verk, men USAs Deep State og deres lakei FN/EU, som kvitter seg med Vestlig dominans og velutdannete befolkninger for å satse på egen rikdom gjennom å tillate Kina ny verdensdominans. (Afrika og til og med lille Norge er ikke tegnet inn på kartet, men finnes der like fullt, for satsingen er globalistisk).

Man får lese sin Q (verdens ypperste intel) for å forstå hva som EGENTLIG skjer og hvor dypt det stikker. Kina er de siste tiår dypstatens satsing, og de [DS] får godt betalt. I gårsdagens Q-post (3558) ble det vist oss Kinas siste forsøk på å slippe å skrinlegge det imperialistiske prosjektet om verdensherredømme gjennom kontroll av global supply chain:
Possible China in sec_comms w/ former D_party senior officials re: re-institute US piggy-bank? Q

Siste ord er ikke sagt - Xi skal nok finne andre vestlige partnere enn USAs Deep State, for de er straks ut av spill, og Trump holder en hånd ut for respektfullt samarbeid uten at noen skal ha dominans over andre nasjoner. Globalismen er død, men FN/EU og deres kumpaner vet det ikke ennå!

Redigert 31.07.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 11:57 361

Petrodollar vil bli mer og mer forbigått (det skjer allerede mellom Kina og Iran, og Beijing vil så snart som mulig forlange dette av Saudi-Arabia).

Sluttresultatet, rundt 2050, (dette går mye fortere ) vil kanskje, når det uunngåelige har skjedd og petrodollaren har forfalt, ha et integrert marked på 4 -5 milliarder mennesker som for det meste bruker lokal valuta i handel, både hjemme og utenlands. Eller de vil bruke en rekke andre valutaer (yuan – rubler – rial – yen – rupier). https://www.derimot.no/pepe-escobar-den-kinesiske-drommen-her-er-veikartet/

Makan. USA med sine økonomer, advokater har ødelagt alt for seg selv. Det eneste som kan redde dem er å sette igang en storkrig, intet mindre og det forstår de selv. A. Hitler reddet dem sist gang.

Glem ikke Jens Stoltenberg uttales. Libya, var kun en treningsøkt. Og hvordan ser det ut der? Og Syria, Irak, Afghanistan, Somalia, Jemen osv Nord Korea og Venezuela har de forregnet seg litt, men men
Redigert 31.07.2019 kl 12:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2019 kl 20:09 329

En fetter av Kinas president Xi Jinping, Ming Chai (61), er under etterforskning i Australia for samrøre med organisert kriminalitet, overføring av store beløp ut og inn av landet, og kinesisk infiltrasjon. Slektskapet til Xi Jiping gjør at spørsmålet reises om fremgangsmåtene har Beijings velsignelse.

Australian law-enforcement and intelligence agencies are scrutinizing the activities of one of Chinese President Xi Jinping’s cousins as part of broad probes of organized crime, money laundering and alleged Chinese influence-peddling, according to Australian officials.

Det er ikke lenge siden Australia satte bråstopp for Huawei i Australia.

https://www.document.no/2019/07/30/xi-jinpings-fetter-under-etterforskning-i-australia/
Slettet bruker
02.08.2019 kl 07:40 304

Hvor er de milliarder tatt veien som Libya er plyndret for? Oppgjør for Oljen de selger fra. Libya Irak Syria osv hvem og hvor tar det veien. Kriminelt er alt hvilke øye, man ser det med. Og mange se mye på innsiden av sine egne brilleglass,
Redigert 02.08.2019 kl 07:41 Du må logge inn for å svare