flot resultat i 2 kv. ødelægges af analyti fabeter


DNO kom med et flot resultat, som burde give en større kursopgang, men visse personer har inden regnskabet skruet alt for langt op i deres prognoser.
Når regnskabet kommer langt over forventning, kan de så sige , det lige holder vores prognose og dermed næsten få kursen til at falde.
Derudover er nyheder der kommer på bl.a. E24 en ren gang manipulering efter min mening, de udelader oplysninger, ellers også snorksover de når de laver artikler.
Ved ikke om der er shorter i DNO, tidligere var der ikke.
Valgte selv at gå ud af DNO på snit kurs 19,10, men følger den stadigvæk og mener kursen brude ligge tæt på 30, lave omkostninger, stor indtjening og måske en trigger i Norge.
abroker
31.07.2019 kl 11:30 890

Som vi har nevnt mange ganger > DNO kommer når den kommer?
Hva har ikke DNO i bakken + daglig økende produksjon.
De store gutta spår en kurs rundt 25 kr. og det liker vi.
wwbwb
31.07.2019 kl 11:49 855

Short er det ikke mye av i DNO, ikke som er registrert på "short sale register" til Finanstilsynet. (The table below displays the sum of current open short positions that are larger or equal to 0,5%.) Registrert med Sum 0 0,00% siste gang 15.01.2019.
DNO er opp med 2,49% siste uke takket være dagens resultater og selger løper til salgsknappen selvfølgelig.
Redigert 31.07.2019 kl 11:50 Du må logge inn for å svare

Vad som gör det svårt att förstå handeln fn är sannolikt att en större aktör är inne och ackumulerar.
Kursen trycktes igår, och idag tycker jag handeln fortsatt bär spår av stor aktör?
Vi får se så småningom på top listans ägarandelar.

Hjelper uansett ikke hvor bra resultatet er og hva analytikera sier om kursmål, Dno skal nedover uansett. Opp i dag men ned i morgen...dette har vi sett mange ganger før. Ligger vel noe i tilliten til mossa og usikkerheten de driver i..
wwbwb
31.07.2019 kl 12:49 657

Oslo (TDN Direkt): Styreleder Bijan Mossavar-Rahmani i DNO er optimistisk til boringen på Baeshiqa i irakisk kurdistan.
Det sier han under selskapets kvartalspresentasjon onsdag.
DNO har plan om å stare boring av den tredje brønnen på Baeshiqa tidlig i 2020, og mest sannsynlig starte testing av den andre brønnen i midten av august.
Styrelederen poengterer at de borer de tre brønnene på Baeshiqa-feltet fordi det er et potensial.
-Vi er i risikobransjen. Noen ganger er man suksessfull og noen ganger er man ikke suksessfull, men vi er optimistiske, og det er hvorfor vi gjør så mye der, sier han.
Styrelederen sier ikke noe mer utover at han er like spent og utålmodig på å se resultatene av boringen som andre, men er fornøyd med hvor langt de har nådd på den korte tiden.
-Det er enormt hvor langt vi har kommet i dag med tanke på de utfordringene vi har møtt, sier Mossavar-Rahmani, og legger til at de har vært nødt til å bruke tid på å bygge en egen struktur grunnet dårlig infrastruktur i området.
Ellers fastholder Bijan Mossavar-Rahmani at DNO er aktivt ute etter transaksjonsmuligheter i Nordsjøen og Kurdistan, og at selskapet ikke har noen planer om å gå utover disse to områdene.
-Det gir mening å fokusere på områder vi har en kompetitiv fordel med god miks av produksjon og leting, sier han.
Ifølge andrekvartalsmateriellet har egenkapitalandelen falt ytterligere fire prosentpoeng fra forrige kvartal til 40 prosent.
-Vi har ikke noe mål på egenkapitalandel, men vi har fortsatt et sterkt balansere, og vi har også lyst til å bruke balansen til å vokse selskapet videre, sier han til TDN Direkt onsdag, men ønsker ikke å kommentere noe ytterligere rundt fremtidige transaksjoner.
lars.kjollesdal@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
wwbwb
31.07.2019 kl 13:05 614

Hvor høyt opp på 70-tallet må brent prisen for at DNO skal nå 16-tallet? 77$ fatet? Er det mulig, brent 77$ fatet, da må det vel komme til en verdenskrig?
Helt tydelig at den eneste faktoren som styrer DNO kursen er brent prisen.