Muhammeds disipler i Sverige setter ny drapsrekord i år

polemiker
SWE 31.07.2019 kl 11:53 281

De tangerer vel allerede rekorden fra i fjor og ligger an til en dobbling innen rakettene skal skytes opp og årets som er gått skal feires. Her er noen eksempler fra de siste dagene. Er garantert mye mer, men avisene er litt tilbakeholdene med opplysninger.

I Gøteborg ble i går to forsøkt drept i to forskjellige hendelser hvor noen maskerte menn skjøt inn gjennom vinduet til noen leiligheter. Disse klarte seg, men på mandag døde det tredje offeret i løpet av 14 dager som følge av knivstikking i byen.

På søndag ble det brukt automatvåpen på gata i byen og skapte krigslignende tilstander i Stockholm. 2 personer ble drept i tillegg til en hund. En fikk ansiktet skutt i stykker. I går kveld ble en kvinne funnet kvalt i Fagerstad. I Landskrona var det på mandag kveld store uroligheter med skuddveksling og en leilighet som ble sprengt. Polisen uskaliggjorde en annen bombe.

Nå er det naturligvis ikke ennå bevist at dette utelukkende er foråraket av muhammedanere, da polisen ikke oppgir hverken navn, religiøst eller kulturelt opphav til disse drapsmennene. Når sannheten etterhvert kommer for en dag, viser det seg at så og si samtlige av dem bærer islamske navn. (Muhammed, Ibrahim, Ahmed osv)
Slettet bruker
31.07.2019 kl 11:59 277

Åneidu, opphavet til alt er Hvite Vellykkede Menn over 50 (HVMo50)
Redigert 31.07.2019 kl 11:59 Du må logge inn for å svare
børst
31.07.2019 kl 14:13 261

Interessant utvikling at de har begynt å bruke IED-er mot store bygårder, akkurat som brødrene i Afghanistan.
Lurulf
31.07.2019 kl 14:41 248

Sånn går det når man inviterer hundretusenvis av representanter for djevelens religion og sier "- kom hit, og lat som om dere er hjemme".
polemiker
31.07.2019 kl 15:28 238

Så er det klart! Alle partier for uten om M og SD stemte for å avvikle innstrammingene i innvandring som de ble tvunget til å gjøre da hele systemet brøt sammen. Nå er det tilbake til de gamle lovene med tilnærmet fri innvandring igjen.

I mellomtiden har Migrasjonsverket på førstesiden en link (og kan leses på omtrent alle verdens språk) en "hjelp" til innvandrere som kun har fått tidsbegrenset opphold.

Den tillfälliga lagen – här förlänger du ditt uppehållstillstånd
https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Skydd-och-asyl-i-Sverige/Forlanga-tillstand.html

60.000 fikk oppholdstillatelse i Sverige første halvår. Til sammenligning tok Norge i mot 35.000 i kriseåret 2015, men vi holder fortsatt på med å sende folk i retur. Svenskene prøver også å få ut kriminelle asylsøkere, men får det ikke til. Löfven og jentene har skrumpet inn budsjettene, så de har bare råd til å sende ut en håndfull i uka.

Ocean Viking ligger fremdeles og bunkrer shampis og annet snadder i Frankrikes middelhavsby Marseille. De skal snart ut på smuglertokt, men bunkrer nok for å kunne bringe folk lengere enn til Italia, kanskje hele veien til Skandinavia? Båten er laget for å kunne redde 3-400 hundre, men er nå ombygget til å kunne frakte 250 folk ennå lengere.