Handels samtalene mellom Kina og USA endte i fiasko


Handelsavtalene mellom Kina og USA endte i fiasko.

Handelssamtalene mellom Kina og USA i Shanghai ble korte og resultatløse. Møtet ble overskygget av en rekke indignerte Twitter-meldinger fra Donald Trump.
Forventningene var lave da USA og Kina onsdag gjorde et nytt forsøk på å løse handelskonflikten etter å ha inngått en såkalt «våpenhvile» i juni.

Møtet i Beijing varte kun i fire timer, deltakerne stilte opp på en fotosession litt tidligere enn ventet, og USAs handelsrepresentant Robert Lighthizer og handelsminister Steven Mnuchin dro av gårde til flyplassen uten å snakke med pressen.

https://resett.no/2019/07/31/ingen-framgang-i-handelssamtalene-mellom-kina-og-usa/

Donald Trump driver jo bissnis det er det han kan

og nå driver han og tilrettelegger for neste valg som han akter og vinne

og da benytter han de redskapene (folkene) han trenger !

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Varsler-ny-Kina-toll

Bybonden
Zorin
03.08.2019 kl 19:02 361

Donald Duck vet ikke hva han driver med. Nå har han den smarte ideen at Kina ønsker en annen president og det er derfor de drar ut samtalene i langdrag. Men at Kina vil signere dagen etter han blir gjenvalgt. Faktum er at det vi har med å gjøre er en mislykket forretningsmann som fortsatt lever på farens imperium. Og om mulig så har han enda mindre kunnskap om diplomati og økonomi på verdensbasis. Det eneste han er god på er å være skolegårdens bølle; en fascistisk galning som har mer til felles med sine likesinnede som Kim jong un enn Merkel som han ser opp til så mye han har portrettet hans på veggen i det hvite hus
Redigert 03.08.2019 kl 19:02 Du må logge inn for å svare
milk
03.08.2019 kl 19:05 355

" You are fired"