Når skal begynne HEX å ta av? Eller skal de det?


Hva er det som holder HEX nede?
Det kan godt være at det bare er en sunn utvikling for de som sitter langsiktig.
Det er ingen hemmelighet at etterspørsel vil stige drastisk over de neste 5 årene (og videre), og hvis
selskapet fortsetter å henge med i drift og suksessfult kontinuerlig posisjonerer seg for dette, vil det vel ligge en betydningsfull utvikling?
Så hva er det som holder den nede? Utover generell geopolitisk uroligheter, som det alltid er, men litt ekstra nå.

Sann
31.07.2019 kl 15:25 1501

Handels samtalene stoppet opp i går før de kom igang og blir ikke videreført før en gang i september. Dette er ikke godt nytt og påvirker særlig Hex som er følsom ved geopolitiske hendelser. Skal nok ytterligere ned men på sikt er det nok et bra potensial i denne aksjen. Last heller opp på lave nivåer, dette vil nok snu etterhvert.
kelle
31.07.2019 kl 16:00 1442


RoyRoy. Ja den som viste det du. Det var jo ikke måte på hvor høyt denne kunne gå ga kursen lå å svingte mellom 42 og 44. NEL aksjen var på vel 9 kroner. så kom innsidesalg, eksplosjon i Sandvika, som tok kursen ned på 5 tallet.
Nå er snart alt det negative glemt og det bærer oppover mot nye høyder igjen.
Setter FED ned renten i kveld med utsikter for flere ned senkninger i løpet 2020 vil dette holde liv i markedene i lang tid fremover.
Tror nok denne er oppe på 40 tallet om ikke så alt for lenge.
En skal heller ikke se bort i fra at det er hovedaksjonæren som forsøker å holde denne nede, for så å gi et bud på hele selskapet. Dette er sannsynligvis mindre trolig.
Noni
31.07.2019 kl 22:02 1256

Jeg har ikke sett noe om hva som vile holde den nede, beklager.
trigger1
01.08.2019 kl 07:29 1115

Nicholas Salbu, forvalter av First SMB, anbefaler HEX i Finansavisen i dag. Han sier bl.a. følgende: "Dersom forventningene som er prisen inn i NEL skulle dras over til Hexagon ville det bety en voldsom kursøkning."
Sann
01.08.2019 kl 09:10 984

Ja det er rart at ikke flere har oppdaget denne aksjen som den neste grønne med et enormt potensial. Har vært inne på dette flere ganger tidligere, lastet forøvrig opp mer i dag på billigsalg. Sikkert mange som rammer fra Scanship nå og vil prøve seg på Hex i håp om tilsvarende opptur, noe jeg faktisk har tro på og da med et realistisk vekstpotensial.

Ingenting holder den nede i dag i hvert fall.