Innvandrere prøver å opprette Norges første NoGo sone på Bogerud

polemiker
NOGO 31.07.2019 kl 13:12 1674

20-25 undommer med innvandrerakgrunn gjorde første forsøk på å opprette en no-go sone på Bogerud i Oslo. Dette har de lært av sine brødre i Sverige og andre land hvor muslimer nå er i ferd med å okkupere landet.

- Tidlig i hendelsesforløpet måtte politiet trekke våpen. Det var på det meste 17 patruljer på stedet, i tillegg til politihelikopteret.

Politiet skal ha honnør for at de satte inn store ressurser og fikk slått ned dette opprøret og arrestert disse kriminelle drittungene. 9 av dem satt fortsatt i varetekt (i går) i følge NRK. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/politiet_-_-har-sett-flere-tilfeller-hvor-man-retter-aggressiviteten-mot-politiet-1.14643452

Første patrulje på stedet følte seg såpass truet at de måtte trekke våpen for å holde mobben på avstand. Dette kommer naturligvis bare til å eskalere og de vil prøve seg igjen om ikke så lenge. Da vil de trolig være ennå mer forberedt med steiner, kniver eller sågar skytevåpen.

Kallemyr mener det skyldes "manglende respekt for autoriteter " og vil legge frem en "handlingsplan". Med andre ord; han aner ikke hva han og regjeringen skal gjøre dette. Kommer sikker mange fine ord og intensjoner, men ingenting konkret eller håndfast.

Vi her på forumet har jo advart mot at nettopp slike ting VIL komme til å skje. Når myndighetene fortsetter med å importere "muslim trash" fra Midt-østen og Afrika, er det dette man får. Dette avskummet er vel primært 2. generasjons innvandrere med muslimsk bakgrunn, så da kan vi bare glede oss til neste generasjon som blir klekket ut i gettoene.

Kallemyr klager på skolene og mener at de må innføre mer justis og respekt for lærere og autoriteter. Problemet er at hele skolevesenet er fullstendig infisert av feministiske sosialister. Disse batikkheksene og SV kjerringene som nå jobber i skolevesenet har som kjent ikke noe tro på hverken justis eller straff. De tror på fri oppdragelse og at unger gjerne skikker seg bare vi er snille og greie med dem.

Disse muslimske ungene er opplært hjemme til å NULL respekt for kvinner og spesielt de som ikke går med hijab eller burka. De hører hvordan faren snakker til moren deres og døtrene. Hvordan han kaller norske jenter for horer og vantro. På koranskolene lærer de at kvinner er underordnet mannen og hører imamen fortelle om Muhammeds "spennende" liv med drap og voldtekter som en fornøyelsessyssel.


Slettet bruker
31.07.2019 kl 13:22 1666

Det blir vel som i Sverige at alle ser dette unntatt sosialist-svina som lukker øyne og ører og benekter at noe har skjedd.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 13:23 1664

Bogerud-Oslo, Rocky-Stockholm, 8åring-Frankfurt = setups

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/reaktionen-auf-wahnsinnstat-von-frankfurt-etwas-stimmt-nicht-in-deutschland-63657782.bild.html
Et typisk og klassisk SVFZWO setup.
polemiker
31.07.2019 kl 13:27 1662

Om jeg skal tippe er nok disse "godguttene" allerede sluppet ut av varetekt. De kommer da tilbake til gjengen og tar en high five med sine "brødre". De vil få ennå mer kred i miljøet når de har fått sitte i varetekt noen timer. Vil også tippe at det trolig ikke er første gang de har sittet i varetekt heller, men at de fleste av dem har vært inne mange ganger før.

Problemet er at politiet ikke har noe lovverk eller hjemler til å fengsle dem. Om de prøver seg, får alle oppnevnt en advokat og et rettssystem som frigir dem tvert. Politiadvokatenene har gitt opp og gidder som regel ikke engang å ta ut tiltale.

Skal man komme noe vei med dette, må det opprettes egene ungdomsfengsel og hvor de med muslimsk opphav holdes hermetisk adskilt fra øvrige. I begge leirene må det innføres en beinhard justis og med adekvate avstraffelsesmetoder. Her bør man i hovedsak ansette folk fra forsvaret og med erfaring fra Afghanistan eller andre utenlandsoperasjoner. De ungene som er under 12 år kan tantene i Barneværnet ta seg av inntil videre.
Redigert 31.07.2019 kl 13:30 Du må logge inn for å svare
polemiker
31.07.2019 kl 13:50 1652

Ungdommene i det muslimske fengselet bør gjennomgå et strikt oppdragelssprogram hvor de lærer seg norske normer og regler. Respekt for voksene, kvinner, homser og hunder.

De bør også gjennomgå et de-islamiseringsprogram hvor de blir forklart på en grundig måte hvilken djevelsk ideologi de er blitt oppdratt og hjernevasket i. Tidligere avhoppere fra islam kan hyres inn som lærere og mentorer. Etter endt soning og utdanning må de relokeres fra sitt opprinnelige miljø og følges opp tett i "halfway houses".

Vil koste en helvetes mye penger dette, men det er ikke noe annet alternativ. Lar man være, vil det trolig medføre ennå større utgifter for samfunnet på lang sikt. Økt vinningskriminalitet, no-go zones, voldtekter og drap. Når de etterhvert bli gamle nok havner de i fengsel og med en årskostnad på 1 mill. per hode per år.

For å finansiere dette kunne man ganske enkelt strøket hele ordningen med kvoteflyktninger. Norge skal ta i mot 3000 i 2019, så om Norge heller bruker disse pengene til å rydde opp i gamle synder, ville man trolig kunne opprettet fengsler med plass til minst 1500 unger og ungdommer.

Det ville utgjort en enorm forskjell. Om politiet kunne internert 50 værstinger fra Bogerud, 150 fra Søndre Nordstrand, 200 fra Groruddalen osv., ville folk og politi fått en helt annen hverdag. Skal vel ikke helt se bort fra at det også kunne få en viss prevantiv effekt på resten av folka i disse områdene.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 13:59 1649

Gjentar: Bruk Bikkjer. De store.
polemiker
31.07.2019 kl 14:03 1646

Så har jo Kallemyr et godt poeng med skolen og den manglende justisen der. Det vil imidlertid bli en enorm oppgave å snu den trenden vi har sett de siste 20 årene. Det gikk sånn nogenlunde greit med bare kvinnfolk i skoleverket når det hovedsaklig bare var norske barn i klasserommene. Det er det ikke lengere, så da må hele skolevesenet reformeres.

Det mest opplagte, men som ingen tør å si høyt, er at det må inn flere menn i skolen. Helt fra barnehage til videregående. For å få til det må lønningene økes kraftig og hele skolesystemet defeminiseres. Lærere må igjen få lov til å fysisk korrigere unger. Ikke banke opp eller slå, men gripe tak og fysisk fjerne dem fra klasserom eller utearealer.
børst
31.07.2019 kl 14:08 1641

Om dette utarter, er det bare å sende inn militæret og gi dem "licence to kill". Dette må tas ved roten så tidlig som mulig.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 14:17 1637

En lærer på 60år som veier 60-70kg og som er akademiker og knapt nok har hatt på seg joggesko og enda mindre boksehansker skal ta en utagerende 90 kilos 15-åring i armen og fysisk føre han bort?
polemiker
31.07.2019 kl 14:44 1622

Dette ble det jo en diskusjon om etter 22. juli kommisjonen la frem sin rapport. Den mer en antydet at Norge burde klargjøre grensene for når Forsvaret kan settes inn i fredstid. Politiet forsvarte seg mot anklagene om at ikke Forsvaret ble satt med grunnlovens paragraf 99, 2. ledd.

Regjeringen er ikke berettiget til militær Magts Anvendelse mod Statens Medlemmer,
uden efter de i Lovgivningen bestemte Former, medmindre nogen Forsamling maatte
forstyrre den offentlige Rolighed og den ikke øieblikkelig adskilles, efterat de Artikler i
Landsloven, som angaa Oprør, ere den trende Gange lydelig forelæste af den civile
Øvrighed


Politiet har imidlertid denne "bistandshjemmelen", hvor politiet kan be Forsvaret om bistand. Nå har ikke myndighetene fulgt opp dette, så situasjonen er vel den samme som 22. juli. Lovteksten ble endret og omskrevet til norsk i 2014, men innholdet er det samme.

Svenskene derimot, har foretatt lovendringer som gjør det mulig å sette inn forsvaret selv i fredstid. De har vel skjønt hva som kommer...
polemiker
31.07.2019 kl 14:50 1621

Sa vel ikke at de MÅ gjøre dete, men at de skal kunne gjøre det dersom situasjonen tillater det. Disse 90 kilos gutta bør man sikkert overlate til politiet. Det er imidlertid mange andre i lett fjærvekt som også kan være ganske så utagerende.

Utelukker vel heller ikke at man på permanent basis må ansette egne vakter på skoler med høy innvandrertetthet. Tror mange rektorer skulle ønske seg det allerede i dag. Var det ikke en skole som Grande besøkte og skrøt opp i skyene som faktisk har gjort det allerede?
Sotah
31.07.2019 kl 15:57 1595

Pussig sammentreff. Det var der Kvisler, Jahr og Veronica bygde sitt lille "rede" også. Benjaminsaken, for de som husker dårlig. Midt i sykkelløypa mi til Rustadsaga er det også. Jeg får dra og rydde opp litt.
Load
31.07.2019 kl 16:30 1581

Ja ta deg en tur til Bogerud og rydd opp litt blant import-terroristene Sotha.
Lær dem både folkeskikk, etikk og moral og sleng gjerne inn et hint om at det faktisk er ok for kvinner å gå uten burka og niqab i Norge.
Det er mye kjekk ungdom der som trenger veiledning av en autoritet som deg.
Hold oss oppdatert her om hvordan det går.
Sotah
31.07.2019 kl 17:50 1545

Hvem skal jeg se etter, da? Russere, snauskaller, afghanere, tyrkere, bosniere eller innfødte nordmenn? Vanskelig dette. Men jeg skal ta en tur oppom i helga. No-go Zone, jeg flirer meg ihjel av det uttrykket.
polemiker
31.07.2019 kl 18:15 1530

I utgangspunktet bør du være litt oppmerksom på folk som er litt brunere i huden enn deg selv. Brutalt å si det, men slik er det blitt. Tror ikke du finner så mange russerere eller snauskaller der oppe, men en og annen bosnier fra de muslimske områdene vil du nok finne.

Nå er nok ikke en røslig kar som deg i faresonen, så det går nok bra. Litt værre med unger eller jenter på 50 kg. Nå har du kanskje en sykkel som noen av disse trenger, så jeg ville vært rask med dobesøk el.l. i det området. Men, for all del. Som en øvelse kan du jo parkere sykkelen utenfor Bogrud Senter og ta deg en bolle og kaffe en times tid. Om du ender opp med å ta banen hjem forventer vi ikke noe reisebrev.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 18:17 1527

Raymond er et nek. Makan til vås på Dax18.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 18:52 1507

Ikke bare vås, men Raymond viste seg som en flirende mobber! Fandens jævel. Han har hatt ansvar her i byen i snart 4 år og politiet under lokale politivedtekter får ikke gjøre annet enn å drive dialog med drittkulturer og farlig kriminalitet.
Slettet bruker
31.07.2019 kl 18:52 1505

Det rykket ut 17 politibiler og ett politihelicopter for 20 - 25 unge personer mellom 15 og 25 år.
Og det var bevæpning. Politiet tok frem våpnene også. Mulig det ble avfyrt skudd også ?

Er ikke dette litt i overkant ?
Egentlig så vilt, at bare her høres det ut som et setup.
Står perfekt til Stockholm og Franfurt eventene.
Redigert 31.07.2019 kl 18:57 Du må logge inn for å svare
Oskar2
31.07.2019 kl 19:24 1491

Underlig forestilling dette innslaget i Dax18
Ikke så vanskelig å forstå Muslimens agenda, frustrerende å høre på hvor misfornøyd de er med velferdsamfunnet , ser ut som det er noen som ønsker problemet når de selv skaper det. Tror denne dialog snillismen er oppbrukt.
polemiker
01.08.2019 kl 21:37 1393

NRK og andre ex Blitzere har vel en hang til å tro på Mubarak Ismail (21) eller SV kjerringer, men det er vel fortsatt noen av oss igjen som heller setter sin lit til politiets fremstilling. SV dama påstår at det ikke var "beslaglagt et eneste våpen" , men i følge politiet var det både knokejern, balltre og kniv. Man må jo være rimelig sosialist for å kunne påstå at de skulle bruke dette til å knekke hasselnøtter, spikke seljefløyte og leke slåball.

Man havner ikke på glattcelle for å ha med en speiderkniv i friluft, ei heller et nødvendig redskap for å slå en tennisball. Med fare for å bli kritisert for å være litt forutinntatt så tror jeg denne gjengen fortjener all den bank og juling de kan få. Politisjefen kunne ikke engang gjengi hva dette avskummet kom med av nedsettende og provoserende uttalelser.

Muslimer er jo ikke kjent for å juge eller spille offer, - eller ?
Slettet bruker
01.08.2019 kl 21:53 1387

De snakket til oss som om vi var ville dyr. Æh? Ja, Og så?

https://www.nrk.no/ostlandssendingen/kritiserer-politiaksjon-pa-bogerud-1.14645982
polemiker
01.08.2019 kl 22:17 1377

Er vel ikke noe hemmelighet at jeg ønsker strengere straffer, eller i det minste at politikerne avskaffer denne rabattregelen som nå frustrerer politi og folk flest. Notorisk kriminelle som begår en rekke straffbare handlinger, selv etter at de er blitt arrestert og sluppet fri i påvente av dom, blir kun straffet for den mest alvorlige forbrytelsen.

Resten får de gratis og fripass for. Så om man blir tiltalt for noe som har en strafferamme på f.eks. 5 år, kan man stjæle, gjøre brekk og banke om hvem man vil uten å risikere å bli straffet for det. Påtalemakta kan påstå skjerpende omstendigheter, men det veier aldri opp mot "muslimrabatt", "trangboddhet", "dårlig barndom", "lærervansker", "manglende utviklede sjelsevener" osv., så fasiten blir den samme.

La oss anta at disse "godguttene" på Bogerud i snitt er blitt anholdt 10 ganger og hvor hver av insidentene burde tilsi 3 måneder i fengsel, så vil de etter fornuftige regler da kunne bli akkumulert til i snitt 2.5 år i fengsel.

Endrede lover, hurtigdomstol (hele deres trackrecord ligger i arkivet), og vips, borte fra gata. Selv blonde piker hadde kunne bevege seg fritt på Bogerud uten anstand. Muslimske jenter kunne kastet hijaben uten å bli trakkasert. Kriminaliteten hadde sunket med minst 90% i løpet av et par uker. Sikker noen som er på ferie i hjemlandet, i Mekka eller andre steder, så må ta høyde for 25 plasser i fengsel ut over dette.

Husk, det er ikke vanlig fengsel vi snakker om, se ovenfor. Folk som ligger på sofaen og later som at ingenting har skjedd og at alt går bra, er gjerne litt kritiske til dette borgerkrig alternativet. Så dette er altså mitt forslag til en langsiktig løsning på problemene. Har der noe tro på dette?
Redigert 01.08.2019 kl 22:20 Du må logge inn for å svare
Wish
01.08.2019 kl 22:59 1361

De fleste i media har gått rundt grøten,for tenk om sannheten om gjerningsmennene kom frem!
Resett har rak rygg og kaller spader for spader.Selvsagt plager det sosialister,men de fleste av oss setter
nok pris på fakta uten sensur og at spader kalles spader!

https://resett.no/2019/07/31/hva-var-det-vi-sa/
polemiker
01.08.2019 kl 23:18 1352

Ja Wish, er vel unødvendig å si at den reportasjen kom 10 timer etter at jeg opprettet denne tråden :-|
Noni
01.08.2019 kl 23:25 1345

Ja de har null respekt for kvinner, det er de indoktrinert i Moskeene om hva som står i koranen, for muslimske kvinner har INGEN RETTIGHETER, de arver ikke, foreldrene bestemmer hvem de skal gifte seg med, etterpå er det mannen som bestemmer, og sønnene har ingen respekt for mødrene.
Det er ikke å vente at de skal respektere norske jenter med slike holdninger. Etter min oppfatning, burde det holdes kurs også for mulimske gutter, for hvordan vi forventer at de skal respektere norske jenter, og også vise til hva norske lover sier
om likestilling. I tillegg ta for seg foreldrene, spesielt fedrene og fortelle dem om deres ansvar om å holde kustus på sønnene, ellers blir de trukket i "lønnen", for det
er et kjent fenomen at de lar sønnene få gjøre som de vil, uten noen regler.