Resultat 08.08.2019


Spent på hva som skjer frem mot og etter fremlegging av kvartals resultat på torsdag.

Det bør jo snart skje noe positivt med kursen her, -da man forventer gode resultater og god guiding videre fremover!

Virker som alle er avventende til å gå inn, men hadde vært hyggelig med nye anbefalinger og at et fond eller to griper muligheten. Da kan det bli spennende tider fremover.
mini3
08.08.2019 kl 13:09 1151

Enig i den, regner egentlig med en solid volum økning de neste dagene pga større langsiktige som vil gå inn, nå er anledningen, men time vil show
thepower
08.08.2019 kl 13:13 1143

Seriously? I think you are living in a Dreamworld. This will take a miracle. Last two contracts just lead to further declines.

Helt utrolig at aksjen er den tredje verste på Oslo børs i dag, ettersom de har lagt frem en meget god halvårsrapport. Hvem gidder å selge aksjen med tap etter en slik rapport?
mini3
08.08.2019 kl 13:25 1109

if you follow the order picture, the whole sales page is basically computer controlled. As soon as a sales order of size comes in, the spread closes with 4k and 1.4k orders, they are removed again as soon as it is purchased and as soon as a purchase order comes the new purchase order comes over at the best.
This is how a buyer acts to get the largest number of cheapest possible.
And trayders jumping on it
Coolav
08.08.2019 kl 14:34 996

Sett bort fra de generelle problemene med handelskrig, oljepris, at SMB og oljeservice er mindre populære enn kreft, det finnes ingen større aktører som vil kjøpe og holde aksjen utenom de som er inne, er det noen grep Archer faktisk KAN gjøre noe med for å fart på kursen:

- Signalisere en klar plan på hvordan gjelden skal håndteres og refinansieres.
- Få på plass en solid CEO
- Kommunisere bedre med markedet og se på strategiske muligheter

Ellers må en vente på neste syklus i oljeprisen der oljeservice plutselig blir pop igjen, noe som kan ta sin tid. Konklusjon, aksjen er stein dau fram til en større aktør skal ha volum eller at det kommer bedre tider.

Coolav, ganske enig i det du sier. Gjeld går man selvsagt for en refinansiering på, og det føres samtaler med banker/syndikat. I den sammenheng er snuoperasjonen som selskapet har gjort vesentlig, og økende cashflow fra rigger i operasjon likedan vesentlig. Dette materialiserer seg for tiden, og jeg tipper at man ikke sier meget om gjelds-strukturering før den kabalen om en liten stund er mer eller mindre klar.

CEO er viktig nok, en god person der vil være troverdig, men samtidig er selskapet under kyndig ledelse enn så lenge.

Strategiske muligheter vil det kunne komme noe av fremover, jeg vil også tro mye oljeservice må kaste inn håndkleet, men det er sikkert og visst at Archer ikke de neste par årene vil pådrive noe M&A, med forbehold om kanskje M:) Dog er robustheten såpass god at selskapet vil overleve mange andre, og derav kunne hente en større kakebit på markedet utover 2021-2025. Fortsatt legges fundamenter for dette. Når det er sagt, er prisingen så lav, at Archer selv kan meget vel bli gjenstand for en tilbyder/private equity som ser mulighetene for å gjøre M/A av flere aktører og sikrer seg Archer i sin fold...Hva selger da Seadrill til (de har en konvertibel på kurs rundt 17...

Man får nå se hva et alldeles dødt og upopulært sentiment gjør med aksjer, Archer er slett ikke i en særposisjon, se på alle amerikanske oljeservice-aktører; stort sett priset på nivå med kriseårene rundt 2003...
Redigert 08.08.2019 kl 15:32 Du må logge inn for å svare
mini3
08.08.2019 kl 15:40 872

Da kan den som vil, tømme seg.
Men som nevnt tidligere i dag, så er det tydelig at ropet er satt på kjøp.
Coolav
08.08.2019 kl 15:54 848

Enig i dine betraktningen, oljeservice er en av de minst populære sektorene. Archer har et solid potensiale NÅR det snur, så holder aksjen en stund til.

Der fikk vi ut noen som absolutt ikke vil være inne i aksjen. Håper på videre oppgang, det fortjener vi og Archer

What just happened?

Jeg tipper Fredriksen fikk opp kursen og lot trøtte aksjonærer få en mulighet til å gå ut av aksjen. Mitt stalltips
mini3
08.08.2019 kl 16:33 768

thepower skrev What just happened?
What i just try to tell you the Hole day. You just need to Ask salah....