Slutter vi på 0,15 i dag ?


Ser den stiger sakte men sikkert oppover

slutter vel på 0, 40 i morgen Fredag.

Tilatt å være optimist eller er det

som å banne i kjærka her på forumet ?


Bybonden ( en smule desperat)

Helt realistisk er vel denne på veg mot 0,10 i første omgang. Deretter kan det like gjerne bli 0,0.

Ny finansdirektør i Thin Film

Thin Film Electronics har utnevnt Mallorie Burak til ny finansdirektør med virkning fra 1. juli, ifølge en melding mandag.

Ole R. Thornes går over fra finansdirektør til en rådgiverrolle i selskapet, opplyses det.

Nye koster koster bedre, dette kommer til å gjenspeile kursen i Thin Film fremover !

Bybonden
Adamek
01.08.2019 kl 13:33 658

Møya har fått helgedrammen. Ho om det !
Ikke lenge før hu skvaldrer om store salg og slikt tøys også. Man vet jo ikke hva som kan komme fra de "uinnvidde" når sansene svikter. Neste blir vel de lange leksene om hva som skjedde for 10-20 år siden. For slike er det sansynligvis vanskelig å forstå at aksjer prises på fremtidsutsikter. Men, det er nå ikke alt som er lett for enkelte her i verden.
Så om man forenkler det litt, og angir at estimatet ligger på omkring ca. 40 øre om ikke så lenge, kan man ikke forvente at det vil sige inn.
De klarer ikke å innse at når de har tapt penger på fortidens Thin, så er det ikke dagens aksjonærer i Thin som er skyld i det. De må ha tapt mye siden de er så hatske.
Og å prøve kamuflere sin oppførsel med at de er "reddende engler" bør vel være avleggs nå !
Adamek
01.08.2019 kl 13:41 643

Sett på fanken, møya ! Flere og flere har forstått at dine teorier med bakgrunn i de siste 20 åra, er ikke helt til å stole på. Men,men, du kommer nok ikke over på den siden som kalles fremtiden. Du har for store tap å forsvare, virker det som !

Fra kl. 1025 har kursen steget sakte men USIKKERT før den snudde nedover igjen, stadig like usikkert. Enda mer usikkert er det hvor den ender fredag.

Som det skrives prises aksjer på framtidsutsikter. Men hvordan bedømmer vi disse utsiktene? Den viktigste informasjonen ligger i det selskapet har gjort/fått til tidligere. Dernest hva de har å rutte med både teknologisk, finansielt, markedsmessig og bemanning. Teknologisk er det ingen ting. Finansielt snart null. Markedsmessig svært lite. Bemanning stadig færre.