Trumps valgmøte 1/8-19 i Cincinnati,Ohio

Spill
01.08.2019 kl 23:14 429

https://m.youtube.com/watch?v=rN4QXtUrzfo

Arenaen har kapasitet på 16000 og ute står det flere tusen og ser på storskjermer.

Hvilken Democrat trekker tilnærmet så mange tilskuere og har samme elleville stemningen på valgmøtene som Trump?
polemiker
02.08.2019 kl 00:11 416

Skal vi tippe - ingen?

Demokratene har et problem. Deres Speaker nærmer seg 80, full av facelifts og botox. De som får mest oppmerksomhet er innvandrere alle som en. Firerbanden ruler i sosiale media. Så må vi ikke glemme den etnisk norske homofile ætlinger og indianske blondiner. Hærlig gjeng som prøver å sloss mot creepy/sleepy Biden som garanterer status quo når det gjelder svarte, hispanic og kvinner. Han liker vel best de yngre, men kan kline på alle.

Det blir dessverre ikke Biden som blir Trumps utfordrer. Feil hudfarge, feil kjønn. Pocahontas er avslørt for lengst, så da er det ike så mange kandidater igjen, er det vel?
Slettet bruker
02.08.2019 kl 01:06 406

Etter at Trump har sittet som president i 8 år blir en ny Trump president. Det er uklart om det blir Ivanka eller brødrene.
Wish
02.08.2019 kl 06:30 388

Donald Trump jr. varmet opp publikum i Cincinnati i går kveld akkurat slik han har gjort flere ganger tidligere.
Han bygges nok opp til en arvtaker også som president.
Klar tale fra junior....!

https://m.youtube.com/watch?v=C00Q848_l_s
Slettet bruker
02.08.2019 kl 07:17 380

Trump er lite fornøyd med The FED banksjefen.

Trump sa i begynnelsen av uken at han ønsket «et stort» rentekutt fra den amerikanske sentralbanken. Han har tidligere sagt han ønsker seg et rentekutt på en prosent.
https://www.dn.no/utenriks/donald-trump/fed/rente/trump-langer-ut-mot-sentralbanksjefen-etter-rentekutt-han-har-skuffet-oss-igjen/2-1-647200

Noen av oss husker vel den idioten vi selv hadde, under Kåre og Gro griseriet i norsk politikk. 2 tapte tiår er det betegnet som.
Slettet bruker
02.08.2019 kl 07:29 378

Norske «økonomieksperter» kan ikke omsettes i samme grad som våre råvarer, tilfelles med våre forskere og jurister. Minusindivider snakker nå om null rente?

Det er da ikke mange årene siden Kongeriket Norges Sentralbanksjef Hermod Skånland sa: Øk rentene, øk gebyrene for dermed også inntjeningen. Deretter satt han fremst i stortingets” diplomatlosje” og med sitt vasstrukne hyseblikk måtte han” ha penger” fra det folket han av de folkevalgte, var gitt i oppdrag og rente-plyndre til skinnet her i folkestyret, demokrati og kongedømmet vi holder oss med.

Jeg selv på havfiske har dradd opp vel så glupe” vesener” ikke mye ulikt, men like klar i blikket som den norske økonomi-svimingen, kulerammeidiot/alkymiyppersteprest Hermod Skånland, uten at jeg har sett noen igjen, ferdig prekavert og avlevert på kaia, ende som professor på BI og luksuspensjonist på land noen år etterpå.

Denne undermåls norske økonomi amfibiet ble for sine teorier innen sitt ”fag” tildelt Island høyeste orden ”Den islandsk Falkeorden” vel og merke noen år før den islandske staten total kollapset og definerte seg selv som ”et idiotvelde”. Konklusjon, med råd fra spleiselaget og fellesskapets Norge ble selveste jaktfalken (luftens spekkhogger) meget hurtig omgjort til en simpel bedriten Guanostuffet norsk oppdrettskalkun, med fugleinfluensa.

Den Islandsk Falkeorden var den gang Island høyeste orden, men hvilken verdi har den i dag? Uten olje er Norge hva Island er i det små, et idiotvelde i storskala format, det kan meget godt dokumenteres.
Slettet bruker
02.08.2019 kl 07:44 376

Av en eller annen genial grunn har FED nå sluttet med å oppgi hvor mange penger de trykker. Hva kan årsaken til det være da? Noen gikk imidlertid til retten og FED ble bl.a. tvunget til å oppgi hvor mye de hadde utbetalte i redningspakke til de konkurstruede bankene etter Subprime skandalen. Det viste seg å være på svimlende 3300 milliarder dollar. Dette kommer bare på toppen av allerede øvrige redningspakkene som i sum utgjør de omtrent 10 ganger så mye. 3.3 billioner dollar er vel omtrent 3 ganger Oljefondet og en halv gang større enn hele utenlandsgjelden til Tyskland.
Slettet bruker
02.08.2019 kl 09:34 358

Q
President Trump promises to cure AIDS and cancer during Cincinnati rally.


..............

Trump promised to cure AIDS and childhood cancer at his rally tonight: "We will be ending the AIDS epidemic shortly in America and curing childhood cancer very shortly."

.............

Q
Make sure the list of resignations remains updated.
Important.
When does big pharma make money?
Curing or containing?
Cancer/AIDS/etc.
Mind will be blown by chain of command.


What if cures already exist?
What about the billions (public/private/govt) provided to fund cure dev?
Sheep.
These people are sick!


MONEY.
POWER.
CONTROL.
People are simply in the way.
SLAVES.
SHEEP.
PAWNS.
MASS EXT EVENTS DESIGNED TO DECREASE THREAT LEVEL OF POPULATION.
GUN CONTROL.
WARS [FAKE][TOP HAPPY][BACKEND DEAL].
ELECTION RIGGING.
CONTROL.
YOUR VOICE DOES NOT MATTER.
PHARMA [CLAS-D]
WATER
AIR

..............

[CANCER] in the killbox.

.............

When Trump says "We're going to Mars & we're going to cure cancer" as if they're going to happen in the future, he's saying this because he knows they're already possible, they've already been done, he knows the Deep State has hidden it, and he's working to DISCLOSE these things!



Slettet bruker
02.08.2019 kl 11:39 347

Trump er smartere enn deg Trædal. Tipper du blir skikkelig sinna når det går opp for deg.

https://resett.no/2019/08/02/mdg-politiker-eivind-traedal-gir-diagnoser-pa-facebook-hevder-donald-trump-er-dement/
Slettet bruker
02.08.2019 kl 11:50 344

;-DDD
Slettet bruker
02.08.2019 kl 13:52 329

Det er tull å si at Trump er dement. Han passerte en demens test med glans i fjor.
Iallefall ifølge ham selv.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zLrkz9/her-er-demens-testen-donald-trump-besto-med-glans