Hva hadde lille Norge vært uten funn av olje? Skrekk og gru -


Når det er skatter avgifter, renter og rentes rente blir til «penger» som skaper og løser all verdens problemer. Hvordan kan man da mangle noe av hva vi selv lager "som er en papirfille med noen tall" = penger, som ifølge The FED Ben Bernanke ikke koster noe å fremstille.

'The U.S. government has a technology, called a printing press (or today, its electronic equivalent), that allows it to produce as many U.S. dollars as it wishes at no cost” 2002. Kan de virkelig slippe opp for noe, som ikke koster noen ting å tilvirke?

The FED og øvrige sentralbanker kjøper obligasjoner av hverandre, som de betaler seg imellom i form av papirfillene/obligasjonene de selv trykker og utsteder som må betales med renter av alle andre enn dem selv. Svindelen har pågått ved høylys dag, i årtusener og pågår fortsatt så lenge det finnes folk som fortsatt tror på «pengene i systemet».

Men hva skjedde med valutaene i de fleste EU koloniene? Pesetas, Lire Drakmer osv, de kan man nå tørke deg et visst sted med. Tenk hva NOK hadde vært uten olje, som noen fant for oss i Norge?


Nordmenn med staten sin er en narr, i navn og gjerning. En sau og tosk til lands og vanns, men dette er en stat, folkestyre, demokrati og kongedømme? En asylant koster 85-120 000.- pr mnd. En utslitt pensjonist, som kongeriket har holdt for AP og narr et helt liv, får 15-20 000.-
https://www.nrk.no/sapmi/dette-betaler-norge-for-en-flyktning-1.12612611

ødelagt link http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2301283

SSBs analyser bekreftet av Mark Twain. Det finnes det tre sorter løgn. Det er løgn, forbannet løgn og statistikk. Gå SSB etter i sømmene òg en får se makkverket, for hva det er...

Redigert 04.08.2019 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
Tm3P
02.08.2019 kl 10:25 1283

Vi hadde vel lignet endel på Sverige og Danmark antar jeg.

Sangen om Tosken se tosken, griper tidsånden....

200 kroners seddel bilde av grunder og entreprenør Kristian Birkeland Erstattes nå med en tosk. For å komme muslimene i forkjøpet (fjerning av korset i flagget) bør flagget og boka Norges lover, første omslag og fremside snareste, erstattes med Norges nasjonalhelligdom Munch maleriet «Skrik».

Riksløven bør deretter erstattes med en gris, gjerne merket Gilde. For selv en gris ville vært flau ved en slik Forvaltning av felles verdier. Hva naturen har tilført statsgrisen helt gratis, skal "We the People" som «eiere» er av, og borgere her i grisestaten vår, yte maks betaling i form av en papirfille som heter penger.

Vi the People må betale mest av” alle” i hele verden (i penger) hva ferdig produkter som alt er tilvirket av våre egne råvarer, (olje gass, nedbør lagt i rør omgjort til energi/strøm bensin, fisk som mat etc.) for å nyttiggjøre oss utav. NB Alle partiene er like skyldige.

https://www.youtube.com/watch?v=L0cbgez2Cnk
Redigert 02.08.2019 kl 10:37 Du må logge inn for å svare

Trist som fan......

De siste 30 -40 år er det daglig bedrevet 9. april her i Kongeriket. Hadde man fjernet hva landet har av råvarer og naturresurser og som gjør Norge rik, deretter gjort opp status om hva nordmenn, er som folk, da ville vi ha tendert meitemarken på evolusjonskalen.

Våre nye landsmenn uthentet fra klodens mest tilbakestående steder, bor ikke lenge her i kongeriket før de kategorisk beskriver Norge og nordmenn som: «White trash democracy» et papirhelvete som de kaller et sosialdemokrati. "Finne på folket. Kontroll, skjema og papirfolket" som fant noe” olje” (mulig den siste ivertfall for dem selv).

De betegner den norske staten, som en statlig stinkende kloakk og det norske folk, som henholdsvis tullinger og idioter, det er altså attesten vi får. Både kongedømme som de folkevalgte her i folkestyre vårt, omtaler de alle som berikere uten at "folket" blir, eller har blitt, fornærmet av den grunn....?
Redigert 02.08.2019 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Funderer
02.08.2019 kl 11:57 1227

Uten olje hadde vi selfølgelig produsert biler , mobiler +++++++ . Alle vet vel det

Ha ha ha
Tommy Sharif kom ens ærend fra Pakistan (med gummi) og ble mange millionær her i Norge ved belegge kun ytterkanten av felgen ”hjulet” med gummi. Selv søkkrike arabere greide ikke å få butikk av sin egen felgproduksjon Fundo i Høyanger.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Fundo-konkurs-1912858.html

Sharif selv, fikk også et sørgelig sorti.
Redigert 02.08.2019 kl 12:20 Du må logge inn for å svare

Befolkningsvekst?

Jeg ble for noen år siden en fortrolig samtalepartner med en flyktning fra Kongo. Han var innvilget oppholdstillatelse for seg selv kona og barna samt etterhvert sine tre søstre. De tre som var fortollet inn som søstre, de var imidlertid hans øvrige koner! Han reist tilbake til Kongo, men de 4 konene samt barna, bor nå i hver sin kommune her i Norge og er NAVer. Etter å ha reist fra Norge mottar han nå månedlige sjekker/tusenlapper fra sine "norske" koner. Det gjør denne kongolesiske avlshingsten til en av de rikeste i sin landsby i Kongo. Nå er han gift med enda flere i Kongo. Om litt reiser han tilbake Til Norge med sine nye koner (søstre av sine tidliger koner) og søker familiegjenforening for dem alle. Heia Norge.

Jeg er lett imponert over denne formen for bistand. Fordi den er bedre enn å gi pengene direkte til landets ledelse, enn å huse på dem her. Hu hei hvor det går!

Løven hører ikke hjemme i vår norske fauna og er like malplassert som våpenskjold for den norske staten som Kronprinsen måtte være i en afrikansk koloni der han selv utgjør en utidig hvit ubetydelig flekk i den nå snart helsvarte opprinnelige hvite, men nå godt Bruntlandske befolkningens sitt land.

Er det trangt ellers i verden er det plass til alle her i Norge. Alt for Afrika, i Norge!

https://www.vgtv.no/video/38742/76-nasjoner-samlet-paa-slottstrappen
Redigert 03.08.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
Noni
02.08.2019 kl 15:41 1173

Du beskriver godt all idiotien i Norge. Norge les Jesus skal frelse verden, tror vi.

Hva hadde vi vært uten olje? - laks og mindre lån, færre innvandrere, og bedre
økonomi.
Redigert 02.08.2019 kl 23:23 Du må logge inn for å svare

Bull or Bear......

Jeg hadde aldri trodd at det på Oslo børs og her på Hegnar, fantes slike mengder av «troenes folk».....
Odi.1
03.08.2019 kl 12:11 1094

Vi hadde Kverket mer Hval , og lagt Sardinene selv.
Hval Kjøtt i Brun Sos og kålstuing er meget undervurdert.
Pale og Lyr hadde det også vært oppdrett av + Elg
Gul Stripe og Ny asfalt til en hver tid på alle R.v og F.v ( slik alle tidligere Østblokk land har det i dag )
Vi hadde hatt tog for tog , buss for tog ville ikke eksistert, da alt ville fungert for innbyggerne i Norge.
TROLL ville muligens vært en EL-TROLL

Rett før Olje Eventyret var Norge Verdens største Skips Frakte Nasjon. Hilmar var beste kompis med verdens rikeste Mann, Rockefeller


Bøndene hadde fått 0 i subsidier, det hadde kun vært 10 forskere.

NRK hadde heldigvis vært avviklet.

Vi hadde hatt ett forsvar. Ikke ett GY Parade som ligger langt opp i fjæresteinene en stille månelys natt, med 10 milliarders regning på natt bordet.
Redigert 03.08.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare
Tyr
03.08.2019 kl 12:16 1088

Antall somaliere hadde vært ca null. Bondevik kunne ikke satt opp egne fly for å hente de, slik han gjorde da han var statsminister.
Odi.1
03.08.2019 kl 12:20 1087

Helt pussig når han begynte å fortelle om Hore Tilbudet i den asiatiske Heisen , i beste NRK sendetiden....

Bombeviken "feltherren med prestekraven" kunne slett ikke bidratt med å bistå, USA Bill Clinton å bombe Jugoslavia tilbake til steinalderen.
Krig (Demokrati,) det er ikke bra for miljøet? Milosevics er frifunnet i Haag post mortem
15 år etter NATOs bombekampanje for demokrati og menneskeretter i Serbia, har landet 2-3 ganger så høye kreftrater som verden forøvrig. Demokratiet krevde at det ble pøst ut 15 000 tonn utarmet uran i miljøet. Krigsforbrytelsene ble her til lands helhjertet støttet av KRF Bombevik SV og resten av de små, fjernstyrte robotene i Storting og regjering. http://sputniknews.com/europe/20150325/1019984112.html

Tiltale? Fortsatt snakker alle hvor slem Adolf Hitler var.......

«Vi bombet dere for å redde dere». NATOs sekretær mad in noway Jens Stoltenberg snakker om bombingen i 1999 på besøket sitt til Serbia.
Om man skulle stille noen diagnose på Jens Stoltenberg, da ville den vært analogt med det stemmeberettiget norsk folk.
https://www.derimot.no/jens-stoltenberg-vi-bombet-dere-for-a-redde-dere/
https://www.derimot.no/nato-bombingen-av-jugoslavia-mer-kreft-hos-barn-det-ble-brukt-utarmet-uran/
Når man begynner å bombe andre folk og land er det ikke lenge om å gjøre, at man får noe bomber i hodet selv.

Forutseende som vi alltid har vært, er det sikkert ikke lenge om å gjøre at vi ser ut som: Libya. Syria. Afghanistan. Irak. Jemen. Somalia osv Det er jo derfra befolkningsveksten til dumme Norge kommer i fra, men det vet dere vell..
Odi.1
03.08.2019 kl 12:40 1064

I sannhetens navn , en del Svensker også...
Odi.1
03.08.2019 kl 12:51 1054

NHO Erna får gjøre seg morsk som en N-Koreansk Nyhetsoppleser, å lese Opp til Russiske Presidenten:
"om IKKE dere forlater KRIM NÅ, omringer vi dere !! "

Da er det en mulighet at Putin dauer av latter...

Hva skjer med batteri bilene våre, om et kraftverk eller 10- 20 stk for den del, blir satt ut av spill? Kommunikasjon via data, kollapser også DAB radio idiotene har ingen Back Up. Sist gang staten stakk av, spilte de inn på en plate og instruerte forsvarssjef Otto Ruge å kapitulere 3 dager etter de selv ble bannet ombord i båtene selveste Winston Churchill hadde sent for å hente det norske stats- søppelet.
Odi.1
03.08.2019 kl 13:09 1038

Den Norske Nasjonen er totalt , og katastrofalt vanstyrt de siste 30 årene.
Politikere er blitt Yrkes Politikere, som klamrer seg sammen om sine ordninger og taburetter, nesten 0 og fraværende med yrkes erfaring.
Ett ekstremistisk og politisk Skole system, som alle de samme klorer seg ut i fra , helt hjernevasket.

Dette betyr helt åpenbart at DEMOKRATIET har TOTAL Kollapset. Det betyr ikke mye om det er H eller AP som styrer, det er den beste observasjonen en har for at vi har nærmet oss ett Diktatur.
OSLO styrer 100 % Arbeiderpartiet

NHO styrer Høyre 100%


Det U/ Demokratiske diktaturet EU styrer DEM igjen via EØS, ett EØS uten noen som helst innflytelse på noe som helst.


Bøndene får i POSE og SEKK fra både AP og H , av den grunn er EØS en GLEDE for over 75% av Bøndene nå, i følge målinger .

Noen som fortsatt tviler på hvorfor Vidkun Quisling representerte Bondepartiet i NORGE???
Redigert 03.08.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare

Bøndene får i POSE og SEKK fra både AP og H .............?
Nu går alt så meget bedre sa idioten. Bærekraftig sa fjolset. Hvem sa det, og hva kostet dette? Fortell.

Den Norske Nasjonen er totalt , og katastrofalt vanstyrt de siste 30 årene................
Landssviksvineriet.
http://www.landssvik.no/London5.htm
Hvor forsvant alle de verdier som de hjemvendte rømte inndro og tok beslag i, etter de hadde drepte sine egne «hensatte og igjen glemte» landsmenn som blodet skvatt på Akers hus festning i dette landssviksvineriet sitt? Uøvd når de allierte som våre befriere sto som nye okkupanter her i fedrelandet? https://www.document.no/2012/11/29/oliver-langeland-toralv-fanebust-og-ytringsfriheten/
Nazistens profitører http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2396804
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2319254
3 år etter krigen var Norge konk og måtte ha Marshallhjelp Rf over "mitt fedreland hører til de land som "mangler valuta" og trenger Marshallhjelp".
http://www.landssvik.no/Skrifter.htm
https://www.tk.no/meninger/kristiansund/krigen/landssvikanordningen-og-lovgivernes-bakgrunn/o/5-51-90982
Odi.1
03.08.2019 kl 13:32 1018

Når jeg skriver "bøndene" Stone, er det samme som Samvirkesystemene , som bøndene igjen eier.

Ett gjennområttent 100 % Statlig Regulert System.

Nevn gjerne en annen yrkesgruppe som forhandler Lønnen og Økonomien sin På Stortinget og bruker Ekstremistiske press systemer for å gjennomføre denne PENGE Galskapen . De samme personene representerer kun ca 65 000 personer ut av 5 Millioner Innbyggere som er Kunder og forbrukere . Diktatur er benevnelsen på dette.

Tull hva du skriver. Hvor får de øvrige sine midler med mengder etater Justis forsvar etc om det ikke var fra lommeboken til oss alle. Offentlige overføringer.
Kopier og Heng dette opp over sengegavelen.

NRK budsjett på over 6 milliarder. Bønder, arbeider, fiskere ja hele folket ut-skjelles i alle offentlige medier her i klovneriket hvor journalister får 3 ganger mer i supsider enn bonden. Det er Norsk jord, kontra Landbruk..

Et brød koster ca. kr. 25.- bondens bidrag til kostnaden utgjør ca. kr. 2.- For de fleste i Norge er problemet disse kr. 2.- De resterende kr. 23.- er det ingen som spør hvor forsvinner; i det store svarte hull, om de ikke finansierer hele ”apekatt industrien” og galskapens/vanviddets byråkrati.

Vi står jo alle og breker, hvor dyr maten er, like fullt er det et faktum at dem som har påtatt seg ” å distribuere” maten er 3- 4 personer endt å bli Norges rikeste menn med sine familier. Hva og hvordan er det mulig og hvem bidrar med at så får lov å skje, og hvor tar de pengene i fra, og fra hvem? For bann på det en regning er det alltid, og den skal betales......

Alle oss andre dødelige blir via media (med den lisens og skatte finansierte, frie norske presse ”støtten” (en journalist får 3 ganger mer i subsidier enn bonden) blir vi fortalt at vi alle sammen er en uavlatelig utgiftspost.
NB: Om du ikke går på skolen til de fylte 30 år. Og derfra får de seg et "grisetrau i det store statlige offentlige finansierte fjøset. (Fast jobb "med u-oppsigelig rettsvern" i byråkrati og embetsverk). Noen blir også folkevalgt der de med bablet sitt betaler skatt? En offentlig ansatt en jo skatt i seg selv) kan umulig å betale noe skatt.

Denne skal være enkel å forstå, men nei. Hvorfor går Leyla Hasic (32) nikabkledde, om hun ikke er skamfull av å være norsk?
Hagen og Reitan produsere Ikke mat, men selger og distribuerer den maten andre har kjempet og slitt med å ha tilveiebrakt/produsert.
http://e24.no/naeringsliv/magnus-reitan/kjoepte-sitt-tredje-privatfly-slik-er-reitan-familiens-luksusliv/24148424
Kraftbransjen er organisert på samme måte. Et par spekulanter hanker ut milliarder, men strømprisen for vanlige folk blir stadig dyrere. Det er ikke å undres over de kan kjøpe seg båter til 20-30 talls millioner og fylle tanken for en liten søndagsutflukt til en kostnad av en minstepensjonist årslønn.

Redigert 03.08.2019 kl 13:39 Du må logge inn for å svare


Odi.1 I dag
Hvor har du dette våset ditt, som du til stadighet bringer til torgs?
Odi.1
03.08.2019 kl 14:02 997

Landbruksoppgjørene, og som over hode ikke har noe på ett Storting å gjøre.

Det må åpnes fror 100% fri konkurranse , skulle det være behov for "nødhjelp" til en landbruks produsent, har vi NAV systemene som absolutt skulle ta seg av dette etter behovsprøving, slik det er i alle andre virksomheter. Du sammenligner Advokater, dommere med en landbruks produsent ?

Vi er da ikke en glemt USSR stat på noen som helst måte ?

Til Odi.1 I dag
169 stk partivalget (ikke folkevalgte) hel og halvtullinger på stortinget bestemmer egne lønn og pensjon, som vi andre (hel og halvtullinger) bare kan drømme om. Hva med dem?

Til Odi.1 Du har virkelig forstått hvordan verden fungerer?

"fjern tollmurene og støtten få ett fritt marked på mat & drikke". Jeg tilføyer: Få indiske/asiatiske ingeniør, økonomer, advokater, bankfolk og forsker etc som gjør for 2 dollar dagen, hva småsinn og smalehode av norsk opphav daglig får tusenvis for å utføre. La globaliseringen smelle inn der det virkelig monner ....

Men hvor blir da slike som denne Odi.1 m/fl da av?

Redigert 03.08.2019 kl 14:13 Du må logge inn for å svare
Odi.1
03.08.2019 kl 14:21 983

Bønder forsvinner ikke om dem får litt konkurranse.
Nå kjøper vi ALT annet uten toll fra utlandet, så du er litt på villspor.
Nå må eventuelt en Dommer kunne Norsk og norsk eksamen osv, det blir ikke lett i fra Malaysia.
Dessuten er det haugevis med Leger, Kirurger, Tannleger - Drosjesjåfører , Jordbær Plukkere i Norge som ett eksempel, dette betyr ikke at kun 50-60 000 mennesker skal ha en egen Landbruks "LOV" og Rettigheter over Statsbudsjettene.

En må totalforby disse SAMVIRKENE i Norge.

Gjøre import av mat over grensene like tollfrie som alle andre produkter.

Bøndene selv er de mest IVRIGE til å importere BILLIGE produkter og Utstyr fra Utlandet, men dette bryr sikker ikke du deg om.

"å importere BILLIGE produkter og Utstyr fra Utlandet".

Dette er ikke enestående for bøndene som jobber i jordbruket. Dette gjelder jo også de "bøndene" som jobber i landbruket forøvrig. I alle institusjonelle investors bevissthet er en stat som Norge, som selv er en råstoffeksportør og høykostland, å være en idiotstat.


En må totalforby disse SAMVIRKENE i Norge. ...

Og dermed forby alle borettslagene også?

Og sameiene selskapsformen ........

Og Sparebankene ...
Redigert 03.08.2019 kl 17:38 Du må logge inn for å svare
Odi.1
03.08.2019 kl 14:54 955

Vær du sikker, når SP blir "for" store nå, på bekostning av de andre fysakkene, så er nok Toll på matvarer det første på agendaen som det skal TORPEDERES.
Disse evinnelige landbruksoppgjørene vil forsvinne totalt fra Stortinget.

AP som egentlig skal representere arbeidsplasser , er totalt fraværende i disse spørsmålene som er de viktigeste for velgerne der.
Det er bare ett irritasjons moment å gaule på mat i skolen, når det er en regning på minst 90 000 for en gjennomsnittsfamilie som har betydning.
Denne kunne vært 30- 35 000 med åpen import av mat til forbrukere og AP sine velgere, som nå også skal forberede seg for ett liv uten Olje og Gass inntekter.
Støre må være helt på jordet som ikke ser at det er her han må angripe, og få slutt på denne OVER NATURLIGE SKJØNN MALINGEN AV JORDBRUKET, og på-pøting av Milliard beløper kun til noen meget FÅ personer , som har presset seg inn i de viktige , strategiske områdene i landet.
Redigert 03.08.2019 kl 14:58 Du må logge inn for å svare

30- 35 000 med åpen import av mat til forbrukere og AP sine velgere, som nå også skal forberede seg for ett liv uten Olje og Gass inntekter. Hva skal vi da betale maten/importen, ute inntekter fra salg av olje og gass?

Når 80% av verdens befolkning sulter, hvilke land fra alle de som sulter skal du ta/kjøpe denne maten fra?

Med inntekter Norge ikke lenger har, nå vi ikke lenger har olje og gass å selge?
Redigert 03.08.2019 kl 15:05 Du må logge inn for å svare

Kakerlakker har den egenskap å leve i ukevis uten hode. Det må være en egenskap nordmannen har fått med seg i vuggegave. Hodeløse høns kakler nå rundt stats-utedassen.

Fauna og florakriminalitet.

I Norge er det forbudt/ulovlig og holde reptiler som husdyr. Forståelig nok vurderer regjeringen og lempe på denne loven som stadig flere av dem erkjenner og ramme de selv. Ifølge § 105 kan løftebrudd fra politikere straffes med et og et halvt år i fengsel, men nå vil Stortinget fjerne paragrafen. Å anmelde noen for løftebrudd er like gjennomførbart som å anmelde værmeldingen for feil værmelding, sier Jan Arild Ellingsen (Frp) som er nestleder i justiskomiteen til Nettavisen. Ellingsen får støtte av alle de andre partiene på Stortinget. Ifølge § 105 kan løftebrudd fra politikere straffes med et og et halvt år i fengsel, men nå vil Stortinget fjerne denne paragrafen fra straffeloven.

Bønder forsvinner ikke om dem får litt konkurranse.?

Gad vite hvem du konkurrere med. Det skulle vært interessant å få vist hva, og hvor du dette gjør. Hva bedriver du med i de sivile?
OZZY
03.08.2019 kl 23:00 850

jeg savnet i grunnen spørsmålet fra fotografen om det nye Norge. REKK OPP HÅNDEN DERE SOM GÅR PÅ NAV. men det spørsmålet kom ikke.

Norge er ikke et demokrati, men et Kleptokrati (Gresk rot: klepto+kratein = styre av tyver) er en styreform preget av diktatur eller autonomt styresett hvor lederne stjeler fra landet på bakgrunn av sin gitte makt. Parti-folkestyre mad in noway

Kleptokratar er særmerkte ved at de forsyner seg uavgrensa frå statskassa, og fyller på ved og tynga undersåttene med høge skatter. Kleptokratar tek gjerne i bruk kvitvasking av penger eller setter pengene i anonyme bankkonti i utlandet for og taka vare på de ulovlige innkomne sine. (Pensjonsfondet oljefondet utland). Norske "folkevalgte" betaler milliarder som tilhører det norske” folk», inn i internasjonale fora, det være seg FN. EU. EØS. NATO IMF osv. Deretter følger de etter smøre-milliardene for egne fremtidige skattefrie jobber, og pensjoner i de samme fora.

Historikeren Reinholdt Mueller ved Universitetet i Venezia forteller at det gikk få år fra et finanssentrum hadde etablert seg ved Rialto-broen til hele systemet på 1200-tallet måtte reddes av den venetianske staten. USA for noen år side måtte den vanlige amerikaner betale milliarder for redde The Fed og wall street. Selv tapte de sine alle pensjoner og endte som fattiglus og arbeidsledig. Her i Norge var det noen år siden noe som het bankkrise, men hvem skapte den? (The Fed USA har verken regnskaps eller revisjonsplikt).

The Fed” I ordinært språk et selskap med en aksjebeholdning som er 100 % privateid og som garanterer 6 % avkastning pr. år, det er et privat for-profitt selskap.” (The Fed USA har verken regnskaps eller revisjonsplikt)

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/how-the-financial-system-actually-works-the-truth-about-all-central-bank-controlled-nations/
Redigert 04.08.2019 kl 13:56 Du må logge inn for å svare

Betale i dyre dommer i form av skatter og avgifter, for å holde oss mengder forvaltningsnivåer. Det være seg helseforetak, kommune, fylke stat og storting, og en gratispassasjer av en kongefamilie, som ut-henter over en halv milliard årlig ifølge Hegnar av alle våre lommebøker. Dette for å stå å vifte med flosshatten engang i året, til alle sine egne ikke- aborterte kaniner.

«Jeg kan ikke forstå hvad en regering skal gøre godt for, hvis det ikke er for at hjælpe de svage. De stærke skal sgu nok klare sig selv».

Utrolig mye visdom i en enkel linje. Kim Larsen i et nøtteskall.
Redigert 04.08.2019 kl 14:49 Du må logge inn for å svare