Hva hadde lille Norge vært uten funn av olje? Skrekk og gru -


Der rettferd råder.........

B. Brende med 5 mill. i skattbar inntekt, null i formue og en skatteprosent på 3. Mannen går Rune Bjerke en høy gang. Det er slett ikke rart når Brende synes det er utmerket at det nye EU- og NATO-diktaturet i Ukraina konsolideres ved hjelp av fascister. Tvert om. Det er helt logisk.

Takket være rause norske skattebetalere er internasjonale organisasjoner nå fulle av norske kloninger på skattefri millionlønn. Det inkluderer folk som Erik Solheim og Åslaug Haga. Til OECD bidrar Norge i år med ca. 35 millioner kroner. Den norske stat bidrar med 100 millioner kroner til Global Crop Diversity Trust.

Hvem som overtok Børge Brendes lukrative utkomme i Davos? Det gjorde en sosialdemokrat, programforpliktet til høyt skattenivå og et egalitært samfunn i Norge, nemlig tidligere angrepsminister Espen Barth Eide.

I Ap er tronarvingen allerede utpekt. Valg er en farse for folket. Proletaren Jonas Gahr Støre med en netto skattbar inntekt på 3,3 millioner og en personlig formue på 52 millioner (2012) ønsker nye tanker i partiet. Besynderlig. Både nytenkning og nyspråk er jo for lengst innført. Skal Støre bli enda mer religiøs, og enda mer personlig venn med Mette-Marit? Eller kanskje han innevarsler sjokoladekongenes og filantropenes tid også i Det norske Arbeiderparti?

Politikk i kapitalismens tid? Et bunnløst svineri. http://oljekrisa.no/stoltenberg%20mar%202014.htm