Fredagskos med enda en no-go zone

Sotah
02.08.2019 kl 16:24 2096

Nå også Youngstorget. Hvor skal dette ende? Fra politiets Twitterkonto:

OPS Politiet Oslo
@oslopolitiops

1h
Det virker som om mannen hadde ranet 7eleven-kiosken på Youngstorget før han løp ut av butikken med kassaapparatet. Deretter tok han seg, av foreløpig ukjent årsak, inn i hundepatruljens bil før han ble pågrepet.
Vi avhører vitner på stedet for å avklare hva som har skjedd.

OPS Politiet Oslo
@oslopolitiops
·
46m
Mistenkte, som vi fortsatt ikke har personalia på, blir undersøkt av helse sammen med politiet. Han ble blant annet bitt av en politihund i det han forsøkte å ta hundepatruljens bil.
Load
03.08.2019 kl 14:50 877

Og vips, så var ikke Sotha så interessert i å kommentere den saken lengre...

Legger ved denne gode, gamle årgangslinken om Rape Game.
"A Practice Where Women are Openly Raped"...meget populært i div arabiske land, når får "norsk" ungdom øynene opp for denne leken?

https://www.worldofbuzz.com/taharrush-jamai-practice-women-openly-raped/?fbclid=IwAR3SEel9qMOU_yVDm1CZiOxBDPsh-i0gq2pnHnq9eSA9xALH8V-XPJfZ-nQ
Slettet bruker
03.08.2019 kl 14:59 872

Må ikke glemme Sotah sitt stolteste øyeblikk på HO etter det største masseovergrepet i etterkrigstid i Europa, Köln.

"Litt misforstått flørting, bare".

Han hadde nok vært like full av tilgivelse og forståelse var det 300 skinheads fra AfD som angrep en forsamling av hijab-tøser.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 15:18 866

Synd. For det er interessant å lese meningene til Sotah. Så er det også spesielt interessant å se hvordan folk generelt responderer når de blir presentert for fakta som absolutt burde overbevise dem. Av og til svares det med «ok, var ikke klar over det, trekker tilbake påstanden min». Det skjer sjelden her inne på HO, da er det bare fake news, høyrevridd jukseblogg osv selv om man linker til nrk, cnn, statistisk sentralbyrå, seriøse forskningsartikler osv.
polemiker
03.08.2019 kl 17:50 854

Expressen kom unntaksvis med en historie i dag og som faktisk lå på førstesiden et par timer før den ble plukket bort.

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-misstanks-valdtagen-av-svarttaxichauffor/

Hadde media vært seg sitt ansvar bevisst kunne kanskje denne voldtekten vært unngått. De kan advare mot brannmaneter og flott, men å advare svenske jenter mot innvandrere som kjører pirattaxi er det vel ikke ofte man hører i Sverige. Er vel nesten så denne jenta får skylde seg selv, da det burde være en selvfølge for selv sosialistberter dette nå.

Denne går også under kategorien hjemmevoldtekt, da han kjørte henne hjem til seg selv og voldtok henne der.
Redigert 03.08.2019 kl 17:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2019 kl 18:03 844

Jeg vet at man ikke skal skylde på offeret, men sorry Mac, et sted går grensen.

Setter du deg som ung, beruset og forsvarsløst kvinnfolk inn i en pirattaxi bemannet av Ibrahim eller Abduhlrahman i 2019, da er du rett og slett ikke i stand til å ta vare på deg selv og har et såpass blåøyd syn på verden at du bl.a burde blitt fratatt stemmerett og kontroll over egen økonomi.

Selvfølgelig, man kan også være et offer for parents of the 68's og generelt for mye PK-påvirkning fra samfunnet som hellig prøver å overbevise oss om at "folk er folk".
polemiker
03.08.2019 kl 18:25 832

Enig, men til svenskenes forsvar så tror de vel at alt er rosenrødt i Sverige, det er jo det de blir fortalt. Kriminaliteten går ned påstår media og gale politikere.

Politiet legger ned politistasjoner i de mest belastede områdene og patruljebiler vil ikke lengere ta i mot anmeldelser om voldtekt. Jentene må pent nødt til å ta en taxi til nærmeste stasjon som er åpen og stille seg i kø. De har normalt sett ikke nok sitteplasser, så folk må stå i timesvis for å legge inn en anmeldelse.

Sånn er det blitt i Sverige og det er en helt bevisst handling fra politikerne. I Sverige finnes det bare sosialistiske partier, med ett unntak. Destruksjonen av Sverige begynte med Oluf Palme, og alle andre statsministere etter ham har fulgt opp. Alle har etterlatt Sverige i en dårligere tilstand enn da de startet. Oluf fikk sin straff, men det så ikke ut til å hjelpe stort, snarere tvert i mot.

Det bør være et tips til folk som syssler med tanken om å avlive folk eller begå terroraksjoner ala ABB. Det løser ingen problemer og situasjonen blir gjerne bare ennå verre.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 18:41 826

Ikke bare Oslo er plaget av en flirende bykeiser over den økende voldsbruken - NoGoZone eller StabCity - kjært barn...:

https://twitter.com/KTHopkins/status/1156828899042615296
polemiker
03.08.2019 kl 20:08 811

Ja, det har du helt rett i. Når man kommer med slike uttalelser som dette, er det litt vanskelig å argumentere videre gitt den dokumentasjon jeg la frem:

Sotah I går kl 22:47 183
9 av 10 voldtekter...dette er rein ønsketenking, pole. Du har ikke snev av dekning for det tallet der. Fordi det er feil. Hvis det er ti prosent innvandrere har vi ti prosent voldtekter derfra. Noen må si det til deg, jeg tar jobben.


Om det er noen som har ønskedrømmer er det vel at "Hvis det er ti prosent innvandrere har vi ti prosent voldtekter derfra.". Akkurat det vil nok ingen nålevende menneske oppleve i Sverige (eller i Norge). Landene er forandret for uoverskuelig fremtid. Dess flere muslimske innvandrere, dess verre er eller blir det. Så enkelt er det faktisk.

Som det fremgår av SVTs undersøkelse er det altså drøyt 8 av 10 overfallsvoldtekter som blir begått av folk som ikke er født i Sverige. Legger man til de med muslimske navn som er født i Sverige, så skjønner folk flest tegninga (97-98%?) .

Noen må fortelle disse venstreradissene fakta, og jeg tok jobben. Nå preller dette av som vann på gåsa for disse faktaresistente sosialistene. De har en nabo som hverken voldtar, selger drugs, setter fyr på biler eller dreper folk, så dermed er alle pakkiser eller innvandrere slik. Det å påstå noe annet er rasistisk og islamofobisk.

Vi prøver bare å spre "fremmedhat". Vi er noen egoistiske svin som bare tenker på våre døtre og barnebarns fremtid eller opprettholde norsk kultur og verdier.
Redigert 03.08.2019 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
Sotah
03.08.2019 kl 20:51 798

Voldtekt er et gigasvært fenomen, det er bare Vårherre selv som har oversikten over temaet. Flertallet av episoder er ikke anmeldt og ikke representert hverken i Poles statistikker eller mine. Derfor blir dette bare cherrypicking, og innslag med særdeles høy propagandafaktor. Dere får telle videre som dere vil, jeg har ikke stort mer å tilføye.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 20:56 796

Hvordan regner SSB islamlat bortforklaringstalltriks islamsk praksis med tvangsgifte som per norsk definisjon er daglig voldtekt men unndratt fra Sotahs SSB talltriks.
x1ooooo voldtekter administrert bort fra statistikken

Tvangsgifte er voldtekt 24/7/365
#sovende rettsvesen teller ikke tvang islam?

ref AP islamlat sotah ssb jux
Sotah I går kl 22:47 183
9 av 10 voldtekter...dette er rein ønsketenking, pole. Du har ikke snev av dekning for det tallet der. Fordi det er feil. Hvis det er ti prosent innvandrere har vi ti prosent voldtekter derfra. Noen må si det til deg, jeg tar jobben.
Redigert 03.08.2019 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
polemiker
03.08.2019 kl 21:20 789

Dette er ikke cherrypicking, men rein pure fakta. Om du ikke engang tror på sosialistkanalen SVT så kan jeg ikke hjelpe deg. Da får du bare leve videre i din drømmeverden. NRK kunne gjort det samme her i landet, men de vet allerede resultatet, så de lar vær.

Er enig i at flertallet av voldtekter ikke blir anmeldt, men det er har ikke noe med saken å gjøre. Hadde det vært mulig å bevise tipper jeg samme fordelingen hadde vært der. Vi snakker altå om domfelte voldtekter og mulig å bevise. Dersom politiet hadde hatt en liten sjekkboks i sitt skjema om antatt etnesitet i sine anmeldelser kunne jo det også blitt brukt, men det har de ikke.

Om politiet eller media en sjelden gang får tak i en sak hvor det er en hvit man som er misstenkt for å ha voldtatt noen, lager de et helsikes rabalder. Den påståtte "voldtekten" til Assange feirer vel snart 10-års jubileum. Vært flere saker i det siste også hvor noen ekte svensker ikke har hatt skriftlig samtykke til å gjennomføre et samleie. Nye loven krever samtykke, så kanskje det kan javne ut statistikken litt på sikt?

Tallene er også helt sammenlignbare over tid. Om noen gidder kan man gå tilbake 10,20,30 år og se utviklingen, både i andel og mengde. Nå tror ikke Blitzere eller sosialister så mye på politiet, men dette blir bekreftet av både anonyme politifolk og pensjonister som ikke risikerer å få sparken.
Slettet bruker
03.08.2019 kl 21:32 784

Islamlat AP AP AP sotah sofa har lang trening i islam SSB-ortforklaring + talltriksing, jeg tror ikke du når frem, ssbotha er nå innstilt på Greta 1-16 klima kamp saken.


#AP bortforklar streng tråd
Load
06.08.2019 kl 12:10 748

For Sotha og veldig mange andre sosialister, så tror mye koker ned til noe så enkelt som dette :

"It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it!"

-Upton Sinclair