QFR: uke 31 -


Da har vi lagt bak oss nok en uke på fallende kurser. Enig at Q2 skuffet, med redusert likviditet, men ledelsen guider jo vitterlig godt for resten av 2019 og ikke minst for 2020. Intelight-oppkjøpet kom seilende inn igjen fra sidelinja igjen og det er jo kanskje det siste skjelettet i lasten fra den forrige ledelsen? Økningen fra 53% til 75% av aksjene spiste jo opp en betydelig del av kontantene. Likevel bedyret CFO og CEO at dette kun var forbigående og berodde på uheldig avslutning av kvartalet mht innbetalinger.

Noen som har kommentarer til utviklingen? Clanz? Dere andre?

(Glemte ticker)
Redigert 02.08.2019 kl 20:14 Du må logge inn for å svare

Drittfirma. Har fulgt dem med et halvt øye siden 2007 og hatt aksjer litt her og der, men sjeldent særlig lenge (takk for det). Forstår ikke hvordan de klarer å drive så jævla dårlig så lenge.

Jeg tror at det snart foretas et strategisk grep. Siemens kan være en aktuell fusjonspartner.
Kursen er bevisst kjørt ned over lang tid, synes jeg. Antar at det varer så lenge Atlantis Vest ønsker det. Her er det bare å sitte rolig et halvt år til.... eller litt lenger.
clanz
03.08.2019 kl 10:37 472

Hvis qfr holder det de lover med bedre marginer og klarer å øke ordreinngangen noe igjen, så kommer de til å denne nedturen av.
QFR trenger god lønnsomhet nå bl.a. for å fullføre kjøpet av Intelight, kanskje det som skal til.

Ja, da får vi håpe at de holder det de lover. Særdeles frustrerende selskap å være aksjonær i...
03.08.2019 kl 13:24 431

Så lenge som konkurrenten kapatch har en klam hånd om selskapet. Nei dette selskapet har jeg liten tro på solgte meg ut sin tid på 12.50. Var en særdeles elendig investering å kjøpe det datterselskap Fara .Qfr i mine øyne søppel