Tør ikke politiet lenger å gripe inn mot gjengene?

Slettet bruker
04.08.2019 kl 10:54 927

En rekke kilder med innsikt i forholdene forteller meg at politiet i økende grad har latt seg true til å se en annen vei når 100% identifiserte gjengkriminelle egentlig bare kan taues inn. De få som likevel taues inn slippes imidlertid raskt ut igjen uten at tiltale forsøkes reist.
Kildene sier at truslene er rettet ikke bare mot de politiansatte, men også dere familie, og at store skadeverk vil bli gjort mot deres eiendommer, biler, osv.. hvis de prøver å tiltale de sentrale i disse gjengene.
De samme kilder sier at deler av pressen er vel kjent med dette, men tør ikke å si noe om det av frykt for de samme represalier, eller fordi de har "SV-syken".
Dermed får vi de meningsløse artiklene om "19 personer med norsk statsborgerskap ble provosert av politiet", osv.

En politibetjent uttaler seg forøvrig (rasende men anonymt, selvfølgelig) til Resett om at man i alle fall må slippe "forskere" som Randi Solhjell som gjør sitt beste for å avspore ansvarsforholdene her, og som sier "respektløshet blant minoritetsungdom kan være storsamfunnets ansvar".
Snakk om å undergrave samfunnets forsøk på å ta kontroll med denne eskalerende samfunnsbyllen!

Link: https://resett.no/2019/08/03/politibetjent-raser-mot-forsker-randi-solhjell-sanne-folk-skaper-de-kriminelle-vi-moter/

Samme problematikk forøvrig omtalt allerede i mars i år av samme journalist:
https://resett.no/2019/03/07/betjenter-i-oslo-politiet-slar-alarm-om-respektloshet-blant-ostkantungdom/

Men problemet er altså fremdeles at politiet sutrer og ansvarsfraskriver seg de også, mens ingen tør å ta skikkelig tak i svineriet.

Redigert 04.08.2019 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
Lurulf
04.08.2019 kl 11:39 909

Ifølge Sotah og vennene hans trenger ikke politiet gjøre noe som helst fordi dette mest sannsynlig går seg til over tid.

Skulle det likevel gå til helvete og vi får svenske tilstander her til lands, er det bare å skylde på FrP og Sylvi.
Redigert 04.08.2019 kl 11:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 13:02 880

Korsar for president!
ladaen7,30
04.08.2019 kl 13:08 878

Kan ikke være enkelt å være politi heller når man ser kommentarene som hagler om at de enten gjør for lite, eller når de "endelig" gjør noe så er det de som blir framsatt som årsaken.
Slik ei venstrekjerring gjorde på nyhetene angående den omtalte slåsskampen der politiet gikk inn med store styrker. Hun hevdet jo nærmest at ingenting skjedde, før da politiet kom busende med store styrker og pisket opp stemningen. Alt dette konkluderte hun ut ved å snakke med et par av de som deltok.....jøss
Noni
04.08.2019 kl 13:09 877

Synes ikke det er noe merkelig at politiet vegrer seg, hva har de igjen for det?
Sutrende avisoppslag og dårlig pensjon.
Slettet bruker
04.08.2019 kl 14:11 859

Så så, folkens. Nå må vi forholde oss PK her, søndag og det hele.

Er et par viktige regler å huske på som sosionom-politiet og byhømo-rettsapparatet må forholde seg til:

1: Du kan ikke som politibetjent se på ungdom med innvandrerbakgrunn, dette er nemlig blikking og vil da føre til at den stakkars ressurssvake ungdommen du stirrer på automatisk blir gjengkriminell.

2: Å foreta "stop and search" på gjenger av innvandrerungdom i belastede strøk er stigmatisering. Det faktum at de står bak 9\10 tilfeller av kriminalitet i nabolaget og at nettopp de er grunnen til at politiet ble tilkalt er ikke viktig. Man bør for å opprettholde fred og fordragelighet droppe å ransake Ibrahim (19) med 7 arrester på rullebladet, Ishmail (17) med tre dommer for ungdomsran, alle sonet via barnevern og resten av gjengen. Man skal heller lete med lys og lykter etter Herman Alexander og Amelia Josefine og be pent om å få kikke oppi Burberry-veskene deres, dette er inkluderende.

3: Det er ikke ungdommen sin feil - det er DIN feil og SAMFUNNET sin feil. Disse ungdommene kan derfor ikke straffes som andre ville blitt, det er bedre å unngå tiltale i en 20-30 saker slik at man bygger forståelse og diaaloooguee (ref. Young Bloods sine påtaleunnlatelser).

4: Begår man voldtekt, ungdomsran, overgrep, dopsalg, vold etc. så kan alt dette forklares med en ting - TRANGBODDHET (noe som igjen er DIN og SAMFUNNET sin feil, siden vi\dere ikke har vært generøse nok med trygda, og heeelt sikkert vært voldsomt rasistiske mot disse sjarmørene minst en eller to ganger iløpet av oppveksten deres). Underforstått så kan egentlig hele kriminalitetsproblemet i Oslo løses med at samtlige "nye landsmenn" og deres NAV-støttede familier blir flyttet til Oslo Vest og villastrøkene der. Julie Brodtkorp var tidlig ute og så denne muligheten, og er blant annet "misunnelig på den multikulturelle kapital familier på østkanten får opparbeidet seg". Dette var omtrent samtidig som hun flyttet inn til golddigget-pensjonist nr #3 i rekken og pumpet på liket hans i bytte mot å bo i nok et godslignende hus på beste Vest.

5: UNGDOMSKLUBBER FOR FAEN! Vi vet alle at ungdomsklubber er det eneste som hjelper mot ungdomskriminalitet begått av innvandrere eller ungene til innvandrere. Disse drives ofte på dugnadsbasis og frivillig basis, da stort sett av blekansikter. Det er nemlig viktig å huske på at innvandrer-foreldre ikke skal forventes selv å bidra med dugnad eller frivillig arbeid, det skulle da bare mangle. Hva blir lissom det neste? Skal vi forvente at de skal oppdra egne barn også? Nei, det får da være makan på til hverdagsrasisme.
Redigert 04.08.2019 kl 14:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 14:38 850

Ungdomsklubber er rekrutteringssted nr.1 for diffus virksomhet. Såkalte alkoholfrie steder er bare forstadiet til hva som venter av uteliv senere dessverre.
Hva har barn (ungdommer er barn) ute å gjøre etter kl 21 eller 22?
Er det veldig viktige aktiviteter som foregår på kvelden, bare fordi alle andre får lov og at det liksom er andre tider nå enn før? Det snørrunger trenger er disiplin, og det gjør forresten mange voksne også.

Selv tror jeg en årsak til at politiet ikke tar tak i problemet har å gjøre med andelen kvinner i politiet , som rett og slett ikke tør å foreta visse typer oppdrag.
Redigert 04.08.2019 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2019 kl 21:02 815

Det vil komme en dag da da politiet må manne seg opp og gjøre jobben sin.
Denne feigingen vi ser nå kan ikke fortsette.
atnorhe
04.08.2019 kl 21:51 796

Jeg hørte på radio at en gjengen "var villig til å gå i dialog med politiet". Jeg er ikke sikker, men tror det var hun SV ordføreren (som ingen kan navnet på) som kom med denne positive gladnyheten.

Dette er taktikk som terrorister bruker i jallaland, når vesten er på vei inn med dollar euro og Norske skattepenger for å "skape dialog"Plutselig er det enda en "frigjøringshær" som har sprengt en bombe og drept 100 sivile. Da må de selvsagt taes med i "fredsprosessen".

Dette er et idioti som kjenner ingen grenser eller fornuft. Sosialist-byrådet med sosionomer og seminar-veteraner som har aldri hatt ansvar for annet enn å komme i NRK med sin tullepropaganda.

Innvandrer-gjenger har startet kvalme, og nå skal de tillegges betydning og makt ved hjelp av sosialistene i bystyret, og "er villig til å gå i dialog".Istedet for påtale for kvalme, skal de nå forhandle med statsmakten.
At ingen reagerer på dette, betyr at bare du er ikke norsk etnisk,gjelder andre regler. Du kan gjøre forlange å få dialog i stedet for påtale og straff.

Wrist
05.08.2019 kl 21:41 739

Takket være Resett får vi vite mer om politiets hverdag enn det PK-media bryr seg om å informere oss om.Fakta feies inn under teppet,så takke meg til klar tale på Resett!
Politiet gjør hva de kan med det lovverket naive PK-politikere gir dem.Unge kriminelle har i praksis straffeamnesti.Ingen andre resksjoner fra politiet enn å bli kjørt hjem og/eller samtaler med barnevernets tanter og onkler.

At oppegående politifolk orker å jobbe i disse belastede miljøene i Oslo imponerer meg!
Slettet bruker
06.08.2019 kl 11:48 714

Dagens tragiske venstreside er dessverre mer opptatt av å bortforklare voldelige innvandrere enn å forsvare enker og faderløse, som var deres egentlige - og særs viktige - samfunnsoppdrag. Den gangen stemte jeg for sånt.
Men nå? Nei, nå erre bare selvskading og nasjonssvik og nedlatenskap overfor ærlige arbessfølk det går i du. Storkæller henger seg itte på sånt, åvv kårs.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 15:06 661

Je er visst litt distre dere: Satt og grubla på håkken som hadde skrivi en sånn sjennial intro - og så varrre meg sjæl du.
Nei makan.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 19:31 643

Jeg tror nok at politiet er i stand til å håndtere drittsekkene,men det sitter karriere-mennesker over dem.
De som alle andre steder driter tynt i hvorfor de har den jobben de har,de skal bare oppover i hierarkiet.
Men det står respekt av dem som faktisk jobber som polis,og ser hva som skjer,og likevel gidder å holde på.
Får bare håpe de ikke gir opp........