- 50% av "Herreavdelingen" i strupen på MDG Lan og Kong Raymond.


Yan C Friis

Jeg snakker blant annet om bajasen og nettrollet Eivind Trædal og hans hustru Lan Marie Nguyen Berg, norsk mester i å besvare alle spørsmål med en stabel klisjeer, og holder ikke de, får smilet klare resten.

Sykkelparadiset deres har jaget min handikappede datter (som er helt avhengig av sin bil) ut av sentrum. Hva de har utsatt henne for av påkjenninger, ydmykelser, tap av livskvalitet og tårer og pine i disse fire årene kan ikke tilgis.

De av dere som lever i den grønne drømmen, burde kjent på hvordan partiets representanter behandler folk som faller utenfor. Gamle mennesker. Forflytningshemmede. Mennesker som bor i denne byen og faktisk er avhengig av sin bil. Prøv en telefon. Opplev hva ordet "nedlatende" betyr. Det er ganske skremmende. Tyskland i 30-årene.

https://jatilbilenioslo.no/nyheter/debatt-netttrollet-trdal-med-usammenhengde-tkeprat?fbclid=IwAR14XydgXXZJ6GMJ0xk-gODSn1xcXJ0PP7cCXXbQb1d3VSIjF9RW_DJfGIU
Tyr
04.08.2019 kl 20:45 863

Y Friis klarer å være både morsom og informativ samtidig.
Leser alt det han skriver i Vi Menn.

Politikerne tar skjea i egne hender når de får makt og blir en maktfaktor som overkjører vanlig fornuft og folk.
Dette er motstidende mpt og tjene folkets aller aller beste.
Politikerne er blitt glattere og farligere enn noen gang mot demokratiet som et utøvende organ som bruker makt og beviser sin galskap over natten.
Det sørgelige er at det skjer i alle departementer fylker og kommuner og uforutsigbarheten er overalt,næring hels,veibommer,mat,eiendom,mm.
Norge er et styre av udemokratiske samarbeider som alle vil ha,politisk kaos og et sykt folkeslag som stemmer på dritten.

Vikusen
16.08.2019 kl 22:26 529

Mye vits å gå fremst i miljø toget med våre 4 mill innbygere som er knapt ein storby ute i verden. Ka har det å si når Usa,Russland og resten gir fan. Nei vi skal redde verden med å gjøre lille Oslo bil fri. El bil koste bare 650 tusen. Folk har ikkje peiling, hadde det ikkje vert for oljeindustrien hadde vi ikkje hatt råd til å tenke miljø en gang.
Redigert 16.08.2019 kl 22:26 Du må logge inn for å svare