Er du et Alfa, Beta, Omega, Gamma eller Sigma menneske?

Slettet bruker
MUMLE 05.08.2019 kl 12:26 1326

Utro, jeg greier knapt å være tro?

Kvinnekjær...

At John F. Kennedy var en pikenes jens er kjent. I dokumentaren fremgår det også hvor forelsket Jackie Kennedy var i sin mann - og at hun i perioder var svært ulykkelig over det ene utroskapen etter det andre.

http://spikerscorner.blogspot.com/2016/09/er-du-et-alfa-beta-omega-gamma-eller.html
Slettet bruker
05.08.2019 kl 12:28 1325

En typisk alfahann er en født leder som ofte blir tidlig kjønnsmoden og fysikken deretter. Dominerende når det kommer til kondisjon, ballspill (koordinasjon), fart og styrke (Steroider gutter er ikke alfa). Han vil alltid sitte på toppen/rangeringen og er villig til å gå langt for å være nr 1 og hevde sin plass i barndommen (sen utvikling av empati), men så har man noen som aldri blir voksen. En alfahann vil ikke gi opp uten kamp eller bli tråkket på.

En typisk betahann er derimot ikke så interessert i en maktkamp eller å slåss og vil ofte holde seg litt borte fra farlige situasjoner. Deres ryggmarg refleks er overlevelse og flukt er ofte deres taktikk. Er mer tenkende enn en alfahann og lærer tidligere å vurdere situasjoner som farlig. De er også mer kreative.

http://spikerscorner.blogspot.com/2016/09/er-du-et-alfa-beta-omega-gamma-eller.html
Slettet bruker
05.08.2019 kl 12:34 1318


Det er forskjell på å være bekymret for naturvern, og å være en kanin klemmer sier Philip, hertug av Edinburgh til BBC. Kvinner har alltid vært tiltrukket av ham, ikke bare på grunn av hans «flørtende natur», men også for hans «vidd, intelligens og alfahann innstilling til selve livet». Hva annet er våre stater og vår makt og ære overfor Gud, enn maurtuer og bikuber som oksens klov trår i stykker, eller som blir ofre for skjebnen i form av en birøkter.
Slettet bruker
05.08.2019 kl 12:40 1307


Under gunstige sosiale forhold ender det gjerne likefullt med en høyere lederstilling innenfor et eller annet fagfelt hvor man har anledning til å utføre godt arbeid til beste for flokken. Skjønt ser man nettopp på hvordan respekten for faglig kompetanse i stigende grad har kommet til å vike for den nevnte form for "sosial intelligens" så understreker det jo bare at dette mer eller mindre atomiserte "samfunnet" i sin helhet i tilsvarende grad har blitt "kuppet" av, i beste fall, de evige toere, i verste fall av sosialt avskum med lite annet å vise for seg selv enn manipulative evner.

En sykelig, monoman opptatthet av penger er, vil jeg påstå, selve det kvintessensielle uttrykket for denne siituasjonen hvor en form for "slavemoral" langt på vei har seiret og hvor knapt en eneste en av disse som "lykkes" med å innta lederstillinger på noen måte kan sies å tilsvare fortidens "alfahanner". Slaveaktig tilpassing, manipulering, overtalelse og regelrett løgnaktighet (både ovenfor seg selv og andre) har dermed kommet til å "erstatte" det klassiske maktspillet hvor også en langt mer åpen, taktisk og strategisk, bruk av aggresjon/vold dominerte.

http://spikerscorner.blogspot.com/2016/09/er-du-et-alfa-beta-omega-gamma-eller.html
Redigert 05.08.2019 kl 12:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.08.2019 kl 12:42 1302

At John F. Kennedy var en pikenes jens er kjent. I dokumentaren fremgår det også hvor forelsket Jackie Kennedy var i sin mann - og at hun i perioder var svært ulykkelig over det ene utroskapen etter det andre.

Mange eksperter vitner i dokumentaren om John F. Kennedys sexmisbruk.

- Han måtte tilfredsstille sin sterke sexdrift med rike jenter, fattige jenter, gamle jenter, unge jenter, alle jenter hele tiden, sier journalisten og forfatteren Evan Thomas i programmet.

Da Marilyn Monroe synger den berømte fødselsdagssangen til John F. Kennedy, er det åpenbart for alle at de også har et forhold.

- Nå ble Jackie tvunget til å beskytte seg og barna, sier forfatteren Randy Taraborrelli.

- Hun krever at mannen skal avslutte forholdet, hvis ikke vil hun kreve skilsmisse, noe som ville skade hans politiske karriere.

At JFK ikke kunne slutte å være utro kobles i dokumentaren til at han var mye sykere enn det som hittil har vært kjent.
Slettet bruker
05.08.2019 kl 12:54 1287


Vi er blitt "kuppet" av, i beste fall, de evige toere, i verste fall av sosialt avskum med lite annet å vise for seg selv enn manipulative evner. Det er slike lille Norge har flest ut av.
Slettet bruker
05.08.2019 kl 13:09 1280

- Når du tror at dine dager er talt, at du skal dø ung, da handler man annerledes, sier historikeren Tim Naftali.

- Jeg klarer ikke å la være

Priscilla Johnson McMillan var John F. Kennedys rådgiver og forteller at hun spurte ham hvorfor han risikerer alt med sine kvinnehistorier.

- Jeg klarer ikke å la være, svarte han meg.

Men hvordan kunne han holde hodet kalt når Staben hans ivret for det ene mer vanvittige av de andre. Ja, en general var så frekk og sa etter grisbukt fadesen CIA hadde ledet han inn på Cuba. Du har problemer nå president? Hva sa du, repliserte han krystallklart..........
Slettet bruker
05.08.2019 kl 21:27 1262

Det mange ikke vet er at John F Kennedy var ettersøkt for forræderi.
For bla å svikte Grunnloven han skulle ivareta, men istedet overgav suverenitet til det kommunistiske FN, og samtidig svikte venner som Cuba, Katanga og Portugal. Og det samtidig med å stifte bånd med fiender som Russland, Yugoslavia og Polen.
Han sørget også for å invadere et suverent land med føderale styker på ulovlig vis, i tillegg til å bli tatt i løgn til det amerikanske folk, herunder skillsmisse.
Den mannen fortjener ingen heltestatus.
Slettet bruker
05.08.2019 kl 22:58 1245

Kan du itte si det som det er, at du itte liker JFK fordi han var vantro se?
Redigert 05.08.2019 kl 23:00 Du må logge inn for å svare