Photocure- Det store paradokset.


Dersom noen spør det store brede markedet om, dersom de fikk kreft, vil de da velge den behandlingen som gir best utsikter til at livet kan fortsette som før, eller vil de ikke bry seg? Vil de ikke bry seg selv om vitenskapelige bevis er krystallklare på at den ene behandlingen gir udiskutabelt bedre utsikter for livet videre enn alternativet? Jeg er overbevist om at det brede markedet ikke er i fnugg av til om hva pasienten vil velge.

Så hvorfor er da PHO aksjen priset som om deres hovedaktivitet dreide seg om at de kanskje kan få frem et produkt en gang i tiden rettet mot kvisebehandling?

Så kan man spørre, hva skjer med PHO kursen når det brede markedet oppdager at PHO er i ferd med å kommersialisere et produkt i USA som beste alternativ i et av USA sine største og dyreste kreftbehandlinger? Ett produkt som er omfavnet av alle som betyr noe i USA, men som man i Norge knapt nok vet eksisterer?

Vi snakker ikke om et kvise produkt med marked 50 millioner. Vi snakker om et kreft produkt med marked 15-30 milliarder. I USA alene.

Vi er i den fantastiske situasjonen at PHO har vært notert på OSE i 20 år uten at markedet vet status. Det er fint, men oppdagelsen kommer. Selvfølgelig.
focuss
05.08.2019 kl 19:28 1224

Skal man lansere ett nytt produkt i markedet så er det første spørsmålet en må stille: Er det et marked for produktet?

I PHO sitt tilfelle så koker spørsmålet ned til: Er det et marked for et produkt som kan redde din blære eller dit liv? De som svarer nei på det spørsmålet kan jeg forstå er skeptiske til PHO. Som Schneider sier. Vi er tidlig i lanseringsfasen. Så legger jeg til. Til tross for det så selger vi allerede for mer enn 80 mill i året i USA. Det er før det virkelig begynner.
bravi
05.08.2019 kl 19:51 1158

Dagens kurs på 53 betyr at den egentlig er under 40 hvis vi trekker fra for Cevira. Så lave kurser har vi ikke sett siden etterkant siste Q3 og Q4. Det er verdt å merke seg at ved begge de Q presentasjonene var kursen vesentlig høyere før presentasjonene,

focuss skriver at i Norge vet knapt noen at kreftproduktet Hexvix/ Cysview eksisterer, det stemmer helt sikkert. Hvem er det sitt ansvar å gjøre produktet kjent tror dere?

Hvorfor Pho aksjen er priset som den er forstår man når selskapet bare leverer minusresultater, siste nå var at ansatte har økt med 5 personer i Us, utgiftene økes i takt med inntektene da er det ikke å forvente at kursen går opp.

Får ofte flashback til annet biotek selskap når jeg ser på utviklingen i Pho. Det selskapet har og hadde et preparat som kan redde bena på folk fra å bli amputert, enda selger det ikke, kursutviklngen er selvfølgelig en katastrofe. At produktet er godt og overlegent annet er ingen garanti for stort salg selv med satsninger. Man kan spørre seg om det i hele tatt er mulig for et lite norsk selskap å slå igjennom i denne bransjen, må si jeg tviler på det. Tror at å bli oppkjøpt er det beste som kan skje aksjonærene hvis formålet er å tjene kr på dette caset. Da er det viktigst med høyest mulig kurs i forkant og det får man ikke med vedvarende underskudd. Oppkjøpspremien blir sjelden mere enn 20-30% uansett utgangspunkt.
Redigert 05.08.2019 kl 20:12 Du må logge inn for å svare
focuss
05.08.2019 kl 19:59 1139

Bravi.
Kanskje du skal ta et medansvar? Kanskje det hjelper med to nye norske styremedlemmer? Synd å skam at det ikke har vært norske styremedlemmer før nå. Jeg synes vi skal vise dem at vi har forventninger til at de gjør en forskjell.
Mulla3
05.08.2019 kl 20:03 1119

Hauging, er TS litt desperat.
focuss
05.08.2019 kl 20:08 1100

Mulla krekar?
TS er ikke desperat. No stress. Har du noe du ønsker å formidle om PHO eller er du bare en som ikke skjønner hva forumet er til?

Bravi, jeg liker tankegangen din. Hvis vi trekker fra Cevira er kursen under 40. Hvis vi trekker fra inntektene fra Ipsen er kursen null.
Det betyr at vi får hele markedet i USA, Canada,,,,,,,gratis.
focuss
05.08.2019 kl 20:20 1057

Bravi
Kan du da forklare meg prisingen av NEL? PHO ligger milevis foran NEL når det gjelder positiv EBITDA. De er der for alle praktiske formål allerede.

Bravi skrev:
"Hvorfor Pho aksjen er priset som den er forstår man når selskapet bare leverer minusresultater"
bravi
05.08.2019 kl 20:22 1046

focuss, man kan ha forventninger til norske styremedlemmer, det er klart, men ingen garanti for at det gir resultater. Kanskje vi får se noe på Q2. I det andre biotek selskapet jeg nevnte i forrige innlegg hadde de norsk styreformann, han var til og med kåret til norgesmester i styrearbeid. Det er flere her på forumet som vet hvordan det gikk.
focuss
05.08.2019 kl 20:25 1034

Bravi
Jeg sliter med å forstå hvordan du kan sammenlikne PHO og den situasjonen de er i med noe annet norsk selskap. Ikke internasjonalt heller for den sak skyld.
bravi
05.08.2019 kl 20:29 1016

Nel er et kjent selskap med mye omtale i media og driver med grønne spennende greier. Pho har gjemt seg, gjør ingenting for å bli kjent i media heller, se bare på denne Mads.

De fem første ordene i ditt siste innlegg, er nok noe du bruker ofte. Og i mange sammenhenger.
Med rette.
focuss
05.08.2019 kl 20:30 1011

Bravi
Jeg antar du mener at PHO er rimelig greit priset i dag. Jeg mener at du da ikke vektlegger potensialet i aksjen.
bravi
05.08.2019 kl 20:36 991

Vanskelig å si hva som er riktig prising på Pho nå, det overlater jeg til markedet å bestemme, ikke annet å gjøre med det. Man kan godt være uenig men det hjelprr ikke.
focuss
05.08.2019 kl 20:37 987

DTT
Du som har utmerket deg som den største svada nissen på forumet i lang tid. Som absolutt aldri kommer med annet enn pissprat. Som ha null å tilføre. Hva om du med din innbilte innsikt forsøkte å opplyse? jeg antar at det skyldes kun nettopp det. Den innsikten du mener å ha er fullstendig usynlig for alle andre. Du har i lang tid bidratt med dritt. Med fornærmelser og med drittprat. Bare innse det DTT. Du er ikke annet enn en dust.

Let's put it this way. Wednesday is not a great day to release results. The markets are in a shit state. Any sign of weakness in the results will be punished hard.

The U.S is down almost 4%. That is a heavy fall. Tomorrow could be brutal with another couple of corners knocked of PHO
focuss
05.08.2019 kl 20:44 954

DTT
Du markedsfører deg selv som en av de mest mislykkede investorer på HO siste 10 år. Synd for deg at du er for dum til å skjønne det.

Korreksjoner som oppturer er en naturlig del av det å sitte i aksjemarkedet.
Det snur alltid på et tidspunkt enten det går opp eller ned. Det som faller ned kommer som regel tilbake igjen, det tar bare noe lengre tid enn ønskelig.
Begeistrer q2 vil det vises på aksjekursen på et tidspunkt uansett.
rockpus
05.08.2019 kl 20:46 946

Setter stor pris på din nye stil på forumet. Nå har du innlegg som faktisk er verdt å lese!

focuss,
Setter pris på at du nå er i ferd med å endre retorikk. Beundringsverdig at du har klart å opptre så rolig og sindig lenge.
Sett dem på plass, flere her som DTT har som du peker på aldri et eneste fornuftig argument å komme med annet enn svada og usle kommentarer mot dem som forsøker å få fram fakta informasjon.
focuss
05.08.2019 kl 20:49 938

thepower
PHO er nok ikke det verste stedet å være i morgen. Keep smiling. Jeg er fornøyd med mine posisjoner.
focuss
05.08.2019 kl 20:55 918

thepower
Dersom du er den jeg tror du er så har du som meg en god slump cash i reserve. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.
focuss
05.08.2019 kl 20:58 907

rockpus
Enig at det er fint om thepower bidrar med det han er god til.

Power, det viktige med Q2 er etter min mening ikke om kursen går opp eller ned i etterkant, men om PHO viser at de er på stø kurs mot SoC og etterhvert økende overskudd.
Hva kursen er på bestemte dager på veien dit betyr ikke en dritt, bortsett fra at de gir muligheter til å laste opp.
focuss
05.08.2019 kl 21:11 863

Schneider har forsåvidt forklart hvordan det kan forklares å være SoC. Det er de når de store nasjonale kreftsykhusene bruker BLCC. Da er det SoC. Vi mangler litt men vi er der snart. Da lever de farlig de som ikke tilbyr SoC. Under standard er lite å dra med seg i rettsalen.
05.08.2019 kl 21:12 856

Det blir ikke bedre i morgen. Sjelden en ser NYSE stupe så mye. Det skal et meget sterkt Q2 til for å oppveie det

Pho is probably a relatively safe place to be with this current market, it's my other investments that are taking the big hits.

Scary that a tweet can cause so much panic in the markets. Value stocks appear more important than ever and PHO for me is a nice balance to the exposure I have.

Certainly not getting rich off coffee these days 😀

I hope we get a solid presentation that focuses on the coming 12 months and what that can bring. It's important now that investors don't lose patience and have something tangible to justify their commitment to the stock and some updated guiding and/or concrete news that they are on track will be welcomed by most of us