--SISTE NYTT FRA ØSTFRONTEN---


KRISEN I REC ER ET FAKTUM og det er intet positivt nytt fra østen.

Verdifallet i REC Silicon skyldes i først og fremst den pågående handelskrigen mellom USA og Kina, samt at Kina har redusert subsidiene til sol-industrien»

Den stakkars styreformannen Jens Ultveit Moe (født i Drammen mens slaget om Stalingrad raste i 1942) Har allerede tapt over 500 millioner i REC.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Handelskrig-og-REC-smell-for-Ulltveit-Moe-tapte-572-mill

Miljø-frontkjemperen i REC har videre tapt ca 4 milliarder i Brasil.

https://e24.no/naeringsliv/i/MRmKrJ/ulltveit-moe-har-tapt-nesten-fire-milliarder-i-brasil

Verdifallet i REC Silicon skyldes i først og fremst den pågående handelskrigen mellom USA og Kina, samt at Kina har redusert subsidiene til sol-industrien» Så det å satse på REC, er som å tro på tysk seier i april 1945.

Ja, det er sannelig ikke så lett å være REC-aksjonær om dagen, og verre vil det faktisk bli. Det synes som at mange har vanskelig for å ta ansvar og selge seg ut fordi det ikke er lett å ta inn over seg at man gjør feilinvesteringer. Det er som Hitlers fiksering av Stalingrad. Man nekter å trekke seg tilbake og overgi seg, selv om nederlaget er et faktum.

Så selg unna aksjene i dette kriserammede selskapet før tapene blir enda større. Gå heller short. Så kan du bli kjent med egen mestringsfølelse, så du kan finne igjen gnisten, eller minnes på at man kan og er god nok.

For mange er det å være REC-aksjonær, nok det samme som å leve i et voldelig forhold. Der man blir kløpet, klort, lugget, slått med flat hånd, eller en hard knyttneve.

Noen få dager slipper man juling, men det er jo totalt sett en spiral i negativ retning som stadig trykker en videre og videre nedover.

Selger du problemaksjen REC og går short. Ja så kan jo det å sjekke kursen, fra nå av bli dagens høydepunkt. Og ikke et nederlag, som skaper en vanskelig situasjon og gir deg dårlig humør.

Det er nok bare et spørsmål om tid, før Jens Ultveit-Moe må selge seg ut. Så mens vi venter på denne børsmeldingen er det bare å selge seg ut og kapitulere før blodbadet er et faktum. Ingen vits i å gamble på at man kommer seg ut i tide.

Fortvil ikke. Her på denne tråden kan man bære det vonde i fellesskap og utveksle erfaringer med å ha svake strategi- og regneferdigheter.

Når vi mennesker får bruke det vi kan, vokser vi, og det har ofte folk i en fortvilet situasjon behov for å gjøre.
For de av REC-aksjonærene som også sliter med lesing og skriving, men er verbale. Ja så kan jo Hjelpetelefonen være et alternativ:

Ring: 800 800 40
Redigert 15.08.2019 kl 08:02 Du må logge inn for å svare
Flyers
12.08.2019 kl 10:50 944

Ja, det er ikke bra at ML er nedstengt. Det er jeg enig med deg i. Heldigvis har Rec Butte som leverer meget bra. Ja, og i tillegg har de 15% av TianRec. Det er ingen fare for konk. Litt kjedelig for de som var så dumme at de shortet Rec basert på nedstengning av ML , uten å vite at Rec bestod av mer. Men, men for håpe de fikk seg en lærepenge. Men ingen fare for at Rec kommer til å stige det neste året.

Å shorte REC på handelskrigen har selvsagt vært smart. Det gir ingen mening å sitte long i REC så lenge den pågår.

Inntektene vil utebli og kassa vil tappes for cash---og kursen vil synke. Så selg unna.

Kursen til REC stuper videre og et lykkelig løvebrøl skremmer alle de desperate apekattene som drømmer om slutten på handelskrigen.

I lykkerusen tok grådigheten overhånd. Dekker inn halvparten av shorten og er riktig så fornøyd.

Tusen takk Tore Tafatt. Tjente like mye som du får i ukelønn av din årslønn på 8 mill.

Takker også apekattene som sperrer sine tråder for folk med andre meninger. Noe klarere salgssignal fra dere finnes vel knapt og desperasjonen er tydelig.
Lykke til videre i deres jakt på "billige aksjer"
fersk1
12.08.2019 kl 13:30 849

Det er så opplagt at REC skal ned til 4.25. Forbanna svindel aksje deluxe. Så skal vi opp 1krone igjen.....

En nyhet så er vi på emi nivå, men når det ikke kommer et eneste pip fra rec, så går det slik som det har gått i det siste. Det er bare slik.

Så lenge handelskrigen pågår, vil denne aksjen bare synke, synke og atter synke. Det finnes ikke en eneste tannen rigger her.
Flyers
12.08.2019 kl 14:15 794

Hva var poenget med å dekke inn da?

Jo, aldri dumt å sikre gevinst med slike beløp. Synes jo at REC blir et litt kjedelig selskap å følge når det bare vil gå nedover for hver dag handelskrigen pågår.

Å være short i REC, blir jo nesten som å ligge med mannen min etter 5 års ekteskap. Man vet hva som skjer og trenger derfor litt nye impulser og mer spenning,