Prektige Obama får svar av Trump

Slettet bruker
07.08.2019 kl 01:57 412

Obama omgås de superrike og aspirer til deres nivå. I sommer ferierte han på et slott i Sør-Frankrike. Her er han på Virgin-eier Richard Bransons øy Moskito.

Barack Obama hudflettet Trump i en uttalelse mandag hvor han sa amerikanere burde avvise ledere som fyrer opp under et klima av frykt og hat og normaliserer rasisme. Det var ingen tvil om hvem Obama mente.

“We should soundly reject language coming out of the mouths of any of our leaders that feeds a climate of fear and hatred and normalizes racist sentiment,» he said. «Leaders who demonize those who don’t look like us, or suggest that other people, including immigrants, threaten our way of life, or refer to other people as sub-human, or imply that America belongs to just one certain type of people.»

Det er ikke første gangen Obama opphøyere seg selv til overkikador. Dermed bryter han en lang tradisjon i amerikansk politikk hvor tidligere presidenter avstår fra å kritisere den sittende. Men Obama mener ikke den regelen gjelder ham. Han er moralsk hevet over reglene.

Han fikk svar av en av vertene i Fox & Friends, Brian Kilmeade, og Trump gjorde hans ord til sine:

“Did George Bush ever condemn President Obama after Sandy Hook. President Obama had 32 mass shootings during his reign. Not many people said Obama is out of Control. Mass shootings were happening before the President even thought about running for Pres.” @kilmeade @foxandfriends

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 6, 2019

Sidney Hook var en grusom skolemassakre som fant sted under Obama. Men var det noen som fant på å gi Obama skylden?

Obama var en sterk forkjemper for gun control og han rygger ikke tilbake for rene løgner. Under et besøk i Brasil for ikke lenge siden sa Obama at man i USA kan bestille et maskingevær online og få det i posten. Det er ren løgn.

Tidligere statsadvokat Sydney Powell mener at Obama og hans nære medarbeider Valerie Jarrett er hjernen bak alle utspillene Demokratene og anti-Trump-mediene kommer med. Sean Hannity har vist hvordan alle tv-vertene bruker presis samme uttrykk på samme dag, akkurat som om de hadde mottatt et direktiv. Powell mener de har det: Det er Obama og Jarrett som kommuniserer hva som skal være dagens slagord.

Mediene var Obamas skjødehund mens han var president, hvorfor ikke nå som de har samme fiende?

https://www.document.no/2019/08/06/prektige-obama-far-svar-av-trump/
Slettet bruker
07.08.2019 kl 07:11 397

Fredsprisvinner og dronedrapsmann Obama sendte ut droner som slaktet 150 mennesker i Somalia. Vanligvis dreper han folk på tirsdager, der han – ifølge New York Times – får en liste over kandidater som er aktuelle for droneangrep. Etter å ha bombet flere FN medlemsland er Obama den første fredsprisvinner, som har bombet en annen fredsprisvinner.
http://steigan.no/2015/10/06/forste-fredsprisvinner-som-bomber-en-annen-fredsprisvinner/
http://steigan.no/2015/08/10/slik-taler-en-fredsprisvinner/
https://resett.no/2018/09/29/obama-var-en-mislykket-president/
Redigert 07.08.2019 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.08.2019 kl 07:18 394

En virkelig Nobel fredspris vinner?
«Jeg trur på amerikansk eksepsjonellisme med kvar fiber av kroppen min,» sa Obama, som ekspanderte USA sitt militære favoritt-tidsfordriv, bombing og dødsskvadroner («spesial-operasjoner»), i en skala som ingen annen president har gjort siden Den kalde krigen. I følge ei undersøking gjort av Council on Foreign Relations slapp Obama i 2016. 26 171 bomber. Det er 72 bomber per dag. Han bomba de fattigeste folka på kloden, i Afghanistan, Libya, Jemen, Somalia, Syria, Irak, Pakistan. «Kvar tysdag – omtalt i avisa New York Times – valde han personleg ut dei som skulle myrdast, som oftast med helvetesild-rakettar utfyrte frå droner. Bryllaup, gravferder, gjetarar vart angripne, og deretter dei som prøvde samle ihop kroppsdelane som låg strøydde som girlandrar utover «terroristmålet». http://www.derimot.no/blog/det-er-vi-som-er-problemet
Under Obama har USA utvida området for hemmelige «spesial-styrkar» sine operasjoner til 138 land, eller 70 prosent av verda sin populasjon.

https://steigan.no/2017/01/obama-regimet-slapp-26-171-bomber-i-2016-litt-av-en-fredsprisvinner/

Redigert 07.08.2019 kl 07:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.08.2019 kl 09:24 370

Barack Obama gjorde dronedrap hverdagslig. Uten lov og dom har hans regime drept folk ved hjelp av droner hvor og når de har ønsket. Obama utførte dronedrap 10 ganger oftere enn forgjenger Bush.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 09:34 367

Og Trump 3 dobblet antall droneangrep når han kom til makta.
Men det er jo litt morsomt at du kritiserer Obamas droneangrep samtidig som en av dine favoritt anekdoter går på at Obama en gang lot være å bombe en angivelig IS konvoi.

Forøvrig var Obamas utspill i forbindelse med masseskytingene i helgen en verdig og korrekt beskrivelse i sammenligning med Trumps uttalelser som spriker i alle retninger og er full av selvmotsigelser.
Slettet bruker
07.08.2019 kl 11:46 343

Ja. Obama er flink til å uttale seg korrekt og verdig om betente saker. Tidenes beste taler? Men også tidenes verste amerikanske president hvis man ser på utenrikspolitikken, faktisk så ille at det overskygger de gode sakene han fikk gjennom innenrikspolitisk så til de grader.
På grunn av dette bør man aldri uttale seg om Obama uten å ta med fakta om hans politikk, som er helt jævlige. Spesielt i Norge er dette viktig, slik at vi får rettet opp det ekstremt forstyrra synet nordmenn har på Obama som en god superhelt.
Redigert 07.08.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
kokkohill
07.08.2019 kl 11:50 342

Clintobagate vil vise en annen side 😎
Slettet bruker
07.08.2019 kl 12:21 332

Det er godt Sotah har tatt ferie fra HO - å få beskrevet den virkeligheten han ellers bare forholder seg til gjennom NTB, NRK og andre CIA-styrte løgnmedier, kan være veldig vondt.

Vi anstendige mennesker vil så veldig gjerne at våre ledere skal være anstendige som oss, og vi elsker å høre deres velformulerte løgner i vakker innpakning av medmenneskelighet og hjelpeinnsats. At det gjør vondt for Sotah nå, er det første tegnet på at han begynner å våkne og innse at noe er feil med den hyggelige verden han trodde på i fredelig multikulturell sameksistens.

Obama er 100% Deep State puppet, kjøpt og betalt fra topp til tå - og DS vil ingen noe godt annet enn egen vinning - og under globalismen har de ødelagt hele verden!
Redigert 07.08.2019 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.08.2019 kl 12:29 327

Stat og mafia er 2 greiner av samme trerot, men hva er da en union? “The law is someones opinion backed up by a gun”. Det er forbudt å drepe. Derfor straffes alle mordere, om de ikke dreper i store antall, og til lyden av trompeter. Voltaire

Trine Skei Grande traff atmosfæren i Norges nasjonalforsamling når hun sa. Hun så på Libya krigen som en unik mulighet til å vise verden hvilke verdier «vi» står for. Dagrun fra KRF var fulgte opp. https://steigan.no/2017/11/libya-krigen-skal-evalueres-hva-betyr-det/
http://morgenbladet.no/debatt/2011/sannheten_om_libyakrigen
I Libya regjere nå barbariet, men den norske demokratisk «folkevalgte» i kongedømme Norge «barbarikloning» Jens Stoltenberg har sagt at han ville gjort det samme en gang til. https://steigan.no/2018/10/nato-leder-jens-stoltenberg-knuser-gjerne-libya-igjen/