PHO 53mill, 188 scop inkl 14 flexi


Enda en ny klinikk lagt til. 😀

De burde bruke litt av den velfylte kassen sin å kjøpe tilbake noen aksjer. Ser ingen grunn til at så mange millioner skal stå på konto. I mellomtiden får vi takke og bukke for kjøpdmuligheten. Ble litt til i dag.

Klipp fra Hegnar.no idag.
«Vær rasjonell

Berntsen understreker at korreksjoner er en naturlig del av aksjemarkedets utvikling. Derfor bør man som investor forholde seg til disse mest mulig rasjonelt. Det vil si unngå å få panikk og selge det han omtaler som «solide» selskaper til «lav» pris.

Selskaper med svake balanser derimot (selskaper med mye gjeld i forhold til egenkapital) er aksjeeksperten mer skeptisk til. De kan være risikable å ha i sine porteføljer i urolige tider, da slike selskapers tilgang på nødvendig kapital kan/vil forsvinne i slike perioder.

Pho kan vel absolutt klassifiseres i gruppen «solide selskaper»
De siste dagers dumping av aksjer skyldes nok en haug med «urutinerte aksjonærer» som ennå ikke har lært seg spillet.

Kom dere ut av aksjen. Salah er mester i å investere i aksjer som faller minimum 50% på 1-2 år, gjerne kortere tid.
SørenE
15.08.2019 kl 09:49 838

Hej Norge

Som jeg skrev i går -- nogen vil ind, det fortsætter i dag -- høj omsætning på den første 1/2 time :-)

Den glade Dansken
Tålmodig 2-4 kvartaler

Eneste som har forandret seg er at enda en klinikk er ført opp på hjemmesiden som kommer til å generere enda flere millioner i årene som kommer. I tillegg åpner det seg med dette opp enda en ny stat i USA.
m73102
14.08.2019 kl 17:30 1160

Det har vært en tøff uke så langt for aksjekursen til PHO - fra å ha en bra stigning, på relativt høyt volum forrige uke etter Q2 og med inndekning av short - med ukeslutt på kr 57.70 - har det vært nedgang alle dagene denne uken med sluttkurs i dag på kr 50.70 (dvs. en nedgang på litt over 12 %). Hva har endret seg? Det har ikke kommet noen meldinger som endrer på de fundamentale forholdene. Norne kom i dag med en oppdatering - kursmålet ble endret til kr 64 (fra kr 65) og kjøp (fra tidligere hold). Edison har også tidligere endret nåverdiberegningen av PHO fra kr 70 til kr 69. Børsklimaet for øvrig har vært dårlig - og vi fikk en kraftig nedgang i dag (årsverste). Det er nok vanskelig å unngå at PHO heller ikke blir påvirket av børsklimaet (rente/handelskrig mv) - samtidig er det verdt å nevne at PHO er gjeldfri og driver innenfor en virksomhet som materielt sett ikke påvirkes av de negative faktorene. Alle får selv vurdere om en ønsker å selge seg ut - eller kjøpe flere aksjer - men det er viktig i disse tøffe tidene å holde hodet kaldt, tenke rasjonalt - hva har endret seg for PHO fra fredagen til i dag?

Lykke til!

Deilig å få fortsette å laste på disse nivåer. Tar nok noen K i morgen også hvis gavene fortsatt er tilgjengelig.
SørenE
14.08.2019 kl 16:44 1235

Hej Norge

God omsætning de sidste 5 børsdage, det er det vi efterspørger :-) -- nogen vil ind og have aktier !!!

Spændende om vi ser nogle ændringer top20/50 de kommende uger.

Den glade dansken
Tålmodig 2-4 kvartaler
Mdg1
14.08.2019 kl 15:33 1337

Photocure bør vel være relativt upåvirket av en verdensøkonomi som klabber. Derimot skjønner jeg godt at energiaksjer faller kraftig idag.
kreinh
09.08.2019 kl 13:11 154

Innlegget er slettet av kreinh
pafo
09.08.2019 kl 12:29 1599

Helt rett power har stor tru på PHO på mitt sett. men eg har en meget bra dame. Og to blir bare problemer.
Men att kritisere feilaktige påstand som kommer skader ikke PHO snarere tvertom. Fakta vinner alltid i lengden.

Enkelte ser ikke skogen for alle trærne. Ulv, ulv siden 30 tallet mens alle piler, estimater, regnskap viser at dette blir et børseventyr av dimensjoner. Hvis en har problemer med å forstå hva som skjer bør en sette pengene i banken. Regner med de samme innleggene når vi passerer 150. Trist at noen som tydeligvis bruker mye tid på Photocure er svingstang i hodet. Toget står fremdeles på perrongen spør du meg, for dette selskapet er fremdeles alt for billig. Meget billig.

Dont think he is a woman the Power. He sounds more like å wining little girl.
thepower
09.08.2019 kl 12:02 1655

Det heter selv lindring. Deep down Pafo loves PHO. He dreams about it. If it were a woman, no matter how ugly, he would marry it.

As the saying goes "you hurt the ones you love the most"
EmmieSi
09.08.2019 kl 11:46 1691

pafo jobber steinhardt om dagen... i motvind. Du skal ha for pågangsmotet og at du aldri blir lei. Har du vurdert å kjøpe aksjene du skal ha på disse nivåene? I bunn og grunn er vi vel alle enige om at dette blir gull. så mye tid du bruker på dette tullet
rockpus
09.08.2019 kl 11:45 1693

Ingen synspunkter vedrørende mitt forrige innlegg?
Er ikke denne registreringen nesten den eneste måte vi kan måle graden av oppnådd målsetting mellom kvartalsrapportene, selv om den jo er litt mangelfull? La oss anta at den prosentvise andelen av sykehus som ikke vil la seg registrere her er noenlunde stabil, så vil denne registrering likevel gi en pekepinn på utviklingen. Skal guiding nås, så bør jo ikke denne registrering vise utflating?
pafo
09.08.2019 kl 11:42 1697

focuss skrev Stakkars dust.
Ja Karl Storz er jo ett stort selskap som solgt haugevis av stive og flexiscope rundt om i verden helt alene. Og de selger
jo WLC scope og. Og eg trur de kan både vise og forklare skillnaden på WLC og BLC scope. Men det trur ikke du eller
Schneider. Men vi kan ikke begjere før mye av Schneider. Han vet jo ikke ens før vad og nær de får betalt på
Cevira Avtalen.
pafo
09.08.2019 kl 10:46 1781

Jeg er uvanlig dum og har alltid sagt att vad du ser og hvor du bruker ett cystoskop, vet scope tilverkeren best.
Muligens p.g.a att det er de som lager dem, mens du påstår att det er PHO. Men det er ganske alvorlig nær du påstår
att Karl Storz ikke har kompetanse att vise hvor deres scope virker. Jeg er ganske sikker på att om du førsøkte
førklare Karl Storz det, Så vil eg ikke ens tenke på vad de hadde ment om deg.

Pafo er bare et troll. Han biter seg selv i halen gang på gang (motsier det han tidligere har skrevet). Hver gang han blir tatt med buksene nede starter han med å prate om noe annet. Det tyder på at han vet at han troller. Dvs det er med vitende og vilje. M.a.o han juger med vilje. Han er ikke dum.
rockpus
09.08.2019 kl 10:35 1812

At dere gidder å svare pafo...

Noen som kjenner til tall for registrering hos Cysview.com så langt i Q3? Sist jeg så var det kun 3 stk, men det kan være mangelfull oppdatering som grunn. Selv om ikke alle lar seg registrere der, så er vel det uansett en faktor som viser om veksten nå aksellererer?
focuss
09.08.2019 kl 10:30 1839

Pafo
Hvor dum er du egentlig. Jeg har hele tiden sagt at en av PHO sine roller er å veilede kundene. Jeg har aldri sagt det har vært mye men for eksempel å tyde bildene. Så kommer du å påstår at det er du som har forklart at PHO må hjelpe å tyde bildene. Du som har hevdet hele tiden at de ikke trenger veiledning i det hele tatt og at KS bør ta salget selv. Pafo det er mulig du er i ferd med å forstå at det er behov for medisinsk kompetanse. Det ville vært et stort fremskritt for deg. Virker som du har fått med deg etter å blitt foret med teskje av Schneider at PHO har en veiledningsfunksjon og ikke bare kan selge teknologien som et postordre firma. Forøvrig ikke regn med at jeg gidder svare deg særlig mer. Livet er for kort til å kaste det bort på patologiske løgnere.
pafo
09.08.2019 kl 10:27 1847

Ja om du er imponert av de 0,5 % av den totale markedet som PHO har erobret. Så skall eg ikke ta den gleden fra deg.
Men det ser vel ikke ut som om att de kaster seg over BLC.

Og hva er fasit for Q2 kvartalet.
Det har blitt messer om at sykehusene ikke ville legge fra seg hvitt lys da de ville tape på dette. Skulle disse teoriene hatt noen som helst riktighet burde vel omsetningen ha krympet.
pafo
09.08.2019 kl 10:08 1899

Ja vad du mener er vel ikke så vanskelig att forutse, men eg kan rade opp innlegg fra focuss og hans påstand om opplærning
som ikke har noe med verkligheten att gjøre. Og hans påstånd om att eg ikke begriper noe.
Så du er nok like pinlig du. Men sånn er det, det slår alltid tilbake nær fasit kommer.
m73102
09.08.2019 kl 09:45 1973

Pafo - for dine ubegrunnede og uklare påstander skal vi legge til grunn??? For meg lyser dette misunnelse lang vei! Det er flere av innleggene til Focuss jeg har vært kritisk til, men når det gjelder kunnskap om PHO når du ikke han til knærne en gang. Det har etter hvert bare blitt pinlig å lese innleggene dine, Pafo.

Merlin
09.08.2019 kl 09:02 2058

Det skal ikke mange flexiscopene til for å øke Cysviewsalget meget sterkt. Med DS uttalelse om at man ser akselerasjon i salget , det må gjelde juli og signerte ordrer hittil i august, må vi kunne regne med en vesentlig økning i flexisalg i 3Q. 14 flexiscop i drift pr. utgangen av juni. Man må regne med at de som har anskaffet flexiscop nå, ikke er interesserte i å ikke bruke dem, men vil anvende dem, ikke minst av hensyn til eget renommé og konkurranseforholdet til andre klinikker.

100 gangers bruk på 4 mndr. nov. des jan feb. tilsvarer 120 dager. Antall hverdager 120*5/7 = 85. 100/85 = 1,2 ganger pr. dag. Mens tilsvarende for fastskop er 1,2 pr. uke. Vi ser at de mest brukte flexiscopene altså ligger 5-7 ganger høyere enn gjennomsnittlig scopbruk. Her er det rom for en kraftig økning av Cysviewsalget allerede i 3Q.

Det ser ikke ut til å være mangel på pasienter. Selv de som nå er oppe i 100 pasienter pr. tertial, bør fort kunne greie det dobbelte, om det bare er scopkapasiteten det gjelder. Det vil fortsatt være under 2,5 pasienter i snitt pr. hverdag.
Redigert 09.08.2019 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
focuss
09.08.2019 kl 08:49 2098

Pafo
Det er ikke bare det at du er en løgner, men du er også en slik forbannet frekk løgner. Prøv å legge av deg det meste av hatet ditt.

«Og guidingen fra PHO på 20 - 25 mil usd var opprineligen uten flexiscope»

Det er et poeng, Pafo. Men hittil har de bare 14 flexi. De begynner ikke å øke sterkt i antall før 2020. Dermed gir effekten av Flexiscopene ikke større utslag enn hva som er innenfor intervallet 20-25 mill usd
pafo
09.08.2019 kl 05:13 799

Har prøvd førklare det og til denne menigheten, skall du hålle liv i en bladder canser pasient med WLC så kreves
dobbelt så mange behandlinger. Gjemført med BLC pluss att de må bruke en meget innkommstbringande BCG
behandling efterpå. Og det virker som de ikke vil gi glipp på de store inntekterne WLC gir.
pafo
09.08.2019 kl 04:52 803

Det er merkelig før har focuss lagt ut om de medisinske eksperterne fra PHO som måste lære urologerne hvor
man bruker den fantastiske teknologien BLC. Ikke en gang men hundre ganger men som vanligt så viste det
seg att han hadde ikke peilling. Eg prøvde førklare han det mange ganger men Kong Focuss har aldri feil.

Det er en enkel sak de behøver bare lære att skille ut false positives Det er godt førklart her
De kan bruke det fra dag en.

https://www.urotoday.com/video-lectures/bladder-cancer/video/mediaitem/1411-players-brightcove-net2019-08-05-17-47-47.html

Så nær focuss kommer med sine ekspertuttalerser så er de i regel oppspinn.

Og guidingen fra PHO på 20 - 25 mil usd var opprineligen uten flexiscope, vilke vi nok kan glemme. Nu må må vi ta med alt
som finnes pluss det som muligens finnes i en pipeline. Og enda skall det hålle hardt før dem att nå målet.

Jeg gleder meg til den dag de innser att Karl Storz får ta seg av scopesalget, og PHO skørder frukterne av det de har klart
prestert hittils. Før klarer ikke Karl Storz selge sine scope alene så blir BLC aldri SOC.
onuk
09.08.2019 kl 00:30 892

Så da kan den lave brukshyppighet absolutt ikke forklares med vanskelig eller lang trekkelig opplæringstid. Det er nok heller viljen, eller bedre sagt uviljen å ta i bruk BLC som setter en stopper for en bedre utvikling der. Hva den kommer i fra skal ikke jeg har en bastant formening om, men smøring av leger er vel neppe noe ukjent fenomen i USA heller.
focuss
08.08.2019 kl 23:09 1002

Rockpus
Tror ikke det er snakk om lang opplæringstid,men litt. Forskjellen går mellom null og litt.
rockpus
08.08.2019 kl 23:05 1008

En sak jeg har undret meg over en tid:
Hvorfor trenger urologer som har erfaring med WLC så lang opplæringstid for å bruke BLC? Er ikke metodikken forholdsvis lik?
focuss
08.08.2019 kl 22:45 1052

Hello: This is Full Peng Pung from Bejing, China
DNB: Hello
I like to buy 20% of The Bladder Cancer Company
DNB: The bladder cancer company?? What is that?
You find out. Call me tomorrow and inform me what money I shall transfer.
focuss
08.08.2019 kl 22:02 1116

Det Bravi antyder kan sende folk til en stol ingen liker å sitte i. En stol man bare sitter i en gang. Den første og den siste. Det er mange folk involvert og tanken til bravi er bare å sette en stor strek over.
Springer
08.08.2019 kl 21:57 1132

Bravi: Man kan anta at de mest økonomiske sykehusene drøyer et kit Cysvew litt slik at det holder til både 3 og 4 pasienter.

En helt uhyrlig antakelse. Hvor mye tid bruker du på å finne opp disse teoriene om at alle PHO er i kontakt med er kjeltringer??
Hadde du vært en PHO aksjonær i en "djevelens advokat rolle", ville du uttrykt dette annerledes.
Du har ingen bakgrunnsdata til å ANTA noe som helst. Mulig trollet har kommet frem og begynner å sprekke.
focuss
08.08.2019 kl 21:01 1239

Bravi
Det der er bare tøys. Ett kit Cysview er en behandling. Den behandlingen som gir resultater.