Oppgangen fra nyheten om restrukturering er barbert bort!!


But " WHAT COMES DOWN THAT MUST GO UP"

Trenger bare en positiv nyhet til den passerer tilbake til 0.30 kr, samt at denne kan dobles fort hvis det kommer et bud!!

Tenker du da dobling fra 0,30, eller?

Hvis jeg var interessert i å overta Thin, ville jeg vel kontaktet selskapet med tilbud om å finansiere en emisjon. Jeg antar dette ville bli mye billigere enn først å overta alle dagens aksjer gjennom et bud og deretter oppfinansiere selskapet.
GPACTOR
07.08.2019 kl 10:52 1035

Nytt dagferskt fjolsenick på banen med mer intetsigende sludder.


GPACTOR - vi lever i et fritt land og vi kan si hva vi vil. Du er en negativ person som garantert får bad Karma.
GPACTOR
07.08.2019 kl 11:25 998

Det var dette med hestelort da vet du. Det synes som det finnes en liten sverm av mer eller mindre naive småtradere som svermer om THIN som fluer på en hestelort. De kan ingenting, de vet ingenting, men de er likevel sugne på hestelort.

Det er jo stor stas for disse å kjøpe aksjer til 0,13. Hva er vel mer naturlig enn å lage seg et nytt nick og å starte en idiottråd i håp om at det kan påvirke kursen slik at man får solgt pisseposten sin til noen andre med samme tilbøyeligheter og tjent et par kroner.

Det er bare pinlig og fullstendig åndssvakt.


GPACTOR.

Er du her også da og forsurer klimaet ?

Bybonden

Man kan kanskje si at GPACTOR maler bildet sitt i sterke farger, men det er ikke bra at nye hausse- (eller baisse-) nick med kort levetid gir ubegrunnede anbefalinger om kjøp/salg i hytt og pine. Selv synes jeg det er ganske betegnende at mine saklige kommentarer til åpningsinnlegget ikke blir forsøkt besvart.


Når de største aksjonærene (som kjenner selskapet aller best) ikke engang var villige til å være med på å finansiere Thin videre, hvorfor i himmelens navn skal noen være villige til å kjøpe hele selskapet?
2209
22.08.2019 kl 11:20 573

Tech. Unik.

Det er modningstid som med all tech

Bull bunnen nådd.
Optikom eiere sitter lastet.

Selger ikke mine for under 0,5 kr.
22.08.2019 kl 14:18 476

Baligasag, det er så mye dommedagsprofetier innbakt i dagens kursnivå, at skulle Thin levere noe i nærheten av en positiv nyhet snart så er vi opp 200% og kursen nærmere 30 øre. Det kan være kortere vei dit enn mange tror.

Godt mulig at du får dine 50 øre senere i høst. Minner om at kursen var på 1,20 kroner for under ett år siden.
Redigert 22.08.2019 kl 14:35 Du må logge inn for å svare

Sist den var 0,5 kr var februar i år og dit skal den igjen raskt tilbake.