GIG - Sorgens kapittel


Q2 står for døren og sjelden har vel forventningene vært lavere, kan selskapet for en gangs skyld overraske?
Till
07.08.2019 kl 15:15 374

En tragedie av de sjeldne denne kursutviklingen. Så de bør dra _noe_ bra opp av hatten hvert fall, ellers synker den sikkert som en stein videre! :-(

Den har i det minste stabilisert seg på 10-12, men det hadde det forsåvidt på 18-20 også....før det kom en falsk profit warning fra DI om Q1 som senket kursen til der den er nå. På den positive siden er dette papiret rivende likegyldig av hva Trumph måtte finne på, i disse dager er det greit å være posisjonert litt sånn også. Det komplett ufattelige er at ingen, hverken investorer eller potensielle oppkjøpere, fatter interesse når selskapet er verdsatt til 1/6-del av det det var for et drøyt år siden....uten at fundamentale forhold er endret.
Dealsen
07.08.2019 kl 16:28 333

Det er vel lite forventninger som ligger innbakt i kursen. Den er allerede bunnslipt. Tror vi får et helt ok resultat som ikke bringer noen voldsomme overraskelser til markedet.

Tja, den har jo tatt noen svalestup....og det siste viste seg å være totalt ubegrunnet. Den raste 40% på et angivelig rykte om profit warning, når det ikke inntreffer så spretter den allikevel ikke tilbake. Da handler det ikke bare om at forventninger er bakt inn i verdifastsettelsen.
Dealsen
07.08.2019 kl 17:27 292

Interessen er totalt fraværende. Det eneste som kan få opp kursen er gode rapporter fremover og/eller store grep fra ledelsen, slik at investorer igjen finner GIG interessant.