Barnetog på Karl Johan 14. aug; vil kong Halal stå på balkongen?


I år skal barnetoget på Pakistans nasjonaldag 14. august for første gang gå i Oslo sentrum.
For 16 år siden begynte pakistanske barn å gå i barnetog fra Frognerparken til den pakistanske ambassaden, som lå et par kvartaler unna. Da ambassaden flyttet til Skøyen, ble toget flyttet til Ekeberg, der nasjonaldagen ble feiret i samarbeid med flere foreninger.
I år blir det ikke feiring på Ekeberg. Nå har 14. august-komiteen bestemt at barnetoget skal gå i Oslo sentrum.
https://resett.no/2019/08/07/pakistanere-i-norge-skal-na-feire-sitt-lands-nasjonaldag-med-barnetog-pa-karl-johan/

Jeg regner med at Kong Halal vil stå på balkongen og ta imot de nordmenna som 17. mai ikke er bra nok for?

Men kong Halal er kanskje ikke bra nok for sine nye nordmenn, siden 17. mai ikke er bra nok for dem???

Godtar de Grunnloven, eller blir det Sharia?

Godtar de Kong Halal, eller blir det Keiser Raymond og Dronning Lan?

Tja. Nordmenn på ferie i Spania og andre land går i tog på 17. mai.

Når skal den norske eliten forstå at dette ikke er nordmenn, men pakkiser?

Havfruen

Har du mistet grepet? Bare tull med deg nå. De går da i 17. maitoget som alle andre. Har du ikke sett det på TV-sendingene?

Bare Norge har barnetog på grunnlovsdagen, Flue! Det er grunnekte norsk kultur og ingenting annet!
Hr.Suhr
07.08.2019 kl 16:43 1183

Skjer dette så må folket sette ned foten.
Skal det stå noen på slottsbalkongen den dagen så får det bli Abid Raja.

Militærparader med atomvåpen i Pakistan , til orientering

Kongen,er da ikke så svimete?
Om han formodentlig skulle forville seg opp på balkongen i fiinstasen og veive med armene til stanertoget,er det en klar indikasjon på at vi bør få oss en president.Dem kan vi i vertfall stemme ut hvert fjerde år.
Ikke som nå;man blir jo ikke kvitt dem samme hva de finner på.
Generasjon etter generasjon.....
nekkejk
07.08.2019 kl 17:20 1160

Så da mener du at det er slik de bør feire i Norge også?

Det var da ikke det kokkohill skrev?
Er du full?
nekkejk
07.08.2019 kl 17:28 1158

Hva mente han med informasjonen sin da?
Noni
07.08.2019 kl 18:02 1141

Bor de ikke i Norge. Hvem forsørger dem? Ikke Pakistan, men Norge.
dirken
07.08.2019 kl 18:31 1131

Gjør det noe om de går i tog?
papaXI
07.08.2019 kl 18:50 1121

Det skrives om denne saken i flere aviser, men det bruke også et argument for å bifalle feiringen, "nordmenn gjør også dette over hele verden". Nå er ikke nordmennene som gjør dette statsborgere i landet de feirer 17 mai i, men enten på arbeid der, skole eller på ferie.
Personlig vil jeg ikke se en muslimsk-pakistansk feiring i våre gater, det får de reise tilbake til sitt drittland å gjøre. Forøvrig ville jeg personlig aldri fortalt et menneske at jeg kom fra Pakistan, det er ikke et land, kun et rottereir.
Redigert 07.08.2019 kl 18:51 Du må logge inn for å svare
dirken
07.08.2019 kl 18:54 1116

Det er mange slags feiringer i våre gater. Jeg vet ikke hvorfor du kaller dette for en «muslimsk-pakistansk» feiring. Hva vil det ha med islam å gjøre? Trodde det var en nasjonaldagsfeiring.

Nettopp, der peker du på det prinsipielle, papa!

Dette er mennesker som angivelig har rømt fra sitt eget land, blitt gitt asyl i et annet, og så tramper de midt oppi det nye landets aller helligste kulturelle arv (kulturell appropriasjon) for å feire det frarømte skitthølets nasjonaldag slik det nye landet som har tatt dem under sine vinger feirer nasjonaldagen.

De er mao stolte av å være fra pakkistan. Det er ok for meg,men hva gjør de her da?De burde jo vert pissefornøyde med å ha skutt gullfuglen,og pengene renner inn uten at (en del av dem)de løfter en fing. Jeg ser da vekk fra den strabasiøse,og farefulle ferden ned til nærmeste nav-kontor.

Jo, men synes du det er riktig at nordmenn går i tog og vifter med det norske flagget på 17. mai hvis de er på sydentur til f.eks. Spania? Det gjør man nemlig. Også fastboende norske. De har også rømt landet og tatt under Spanias vinger.

Der jeg setter grensen er hvis innvandrere i barnetoget i Norge på Karl Johan går med eget flagg. Da er grensen nådd for meg. Enkelte politikere har foreslått dette, men selvsagt barna selv vil gå med det norske.
Redigert 07.08.2019 kl 20:42 Du må logge inn for å svare

De fremmer i hvert fall sin egen kultur - og de er fortsatt nordmenn og ikke spanske asylanter.
Å (mis-)bruke norsk grunnlovskultur og Norges hovedgate for å feire Pakistans nasjonaldag for pakistanere som er blitt norske statsborgere, er nærmest landssvik mot deres nye land - og de beveger seg farlig nær vårt norske statsoverhode.

HELT UAKSEPTABELT!

Pakistanerne er kommet for å bli og de aller fleste av dem er norske statsborgere.At de, i likhet med nordmenn bosatt i utlandet, feirer nasjonaldagen til landet de kom fra og identifiserer seg med, er som forventet.Dere som ikke liker at pakistanerne marsjerer i Oslo 14.august blr hudke st nordmenn har 17.mai-tog på flere steder i andre land 17/5 hvert år.
Flytt vekk fra Oslo hvor det jo bor så mange pakistanere om dere ikke liker dem.Dere trenger ikke flytte langt..........

tror du mange av de nye norske statsborgerne som kommer fra fjerne land er interessert i norsk kultur?
Hvorfor skulle de være det? Fordi brunosten er så god?
Redigert 08.08.2019 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
Daniel_K
08.08.2019 kl 10:15 1005

hehe, her var det mange smålige folk gett.
Føler seg krenket og truet fordi barna skal gå i tog :-) God bedring folkens!

Hvorfor feirer de Pakistans Nasjonaldag etter at de er blitt nordmenn gjennom å kreve asyl i Norge, DenialBenekte?

Hvorfor feirer amerikanere, med irske forfedre, St Patrick day? Er de ikke gode amerikanere når de gjør dette?
Nesten 2 millioner Irer utvandret til USA på 1800. De fleste pga sultkatastrofen i landet.

USA er en melting pot, det er ikke Norge.

Hva med matkultur? Skal vi forkaste den også?
Taco, pizza, kebab, indisk, kinesisk og sikkert 100 andre forskjellige nasjonale restauranter.

Det er helt naturlig å feire nasjonaldagen til landet man kom fra eller har dype røtter og familie i også om man bor utenlands.
Pakistanernes hjerter og kultur er i Pakistan og de bor her fordi det gir bedre økonomisk uttelling å bo blant oss vantro, skitne svin
og horer.
At de feirer sin nasjonaldag er ikke mer suspekt enn at nordmenn også feirer 17. mai om vi bor utenlands.Jeg har selv bodd og feiret dagen
i utlandet uten at vi tråkket på lokalbefolkningen av den grunn.

jabba, kebab var fremmedord i Norge for ikke veldig mange år siden. Taco også.

At nordmenn omfavner bambus og sukkerrør er jeg flau for.
Redigert 08.08.2019 kl 11:10 Du må logge inn for å svare

Personlig foretrekker jeg lutafisk og rasbeballer fremfor kebab og kina mat men er dette noe vi bør forby for å forvare norsk matkultur?

Er du krenket og sur, Daniel_K? Hvorfor er du alltid så krenket og sur på andres vegne?

Nordmenn feirer 17. Mai med barnetog i mange land. Mange etterkommere av norske immigranter deltar
I barnetogene.

Oslo Høyre arrangerte i flere år konserter,cricketkamper og konserter kun for pakistanere.
Hvorfor sluttet Høyre med denne særfordelen for pakistanere?

https://www.aftenposten.no/osloby/i/EyXzP/Stemmer-i-sikte

AllahU Akbar !!! Da vet vi allerede nå hva NRK og TV2 vil servere den dagen; Full dekning, gjerne hele sendingen og dertil glupe og innsiktsfulle kommentarer fra vår politiske "elite", hvor forøvrig hue og rævva forlengst har byttet plass !
Med pakistanerne fikk Islam innpass i fedrelandet, og forholdene for de "innfødte" blir verre og verre, - og, farligere og farligere!
Måtte han Gamle-Erik forbanne dagen dette avskummet fikk innpass ! (- og Pass...)
Noni
08.08.2019 kl 15:14 915

Det er heldigvis andre kanaler å se på.

Rart at dette forhatte folket ikke har bedre antenner enn at de vil okupere landets paradegate for å feire sitt eller foreldrenes fødeland.

Om de tror at det å presse seg på det norske folk ved å sende avkommet sitt i tog nedover Karl Johans gate, sperre for biltrafikk og skape kaos på en vanlig hverdag, tar de nok grådig feil. Vil det da være likhet for loven slik at andre folkegrupper også skal få lov til å gå i tog nedover Karl Johan på sine respektive nasjonaldager?

Nå er ikke skolen begynt ennå, men hva med somaliere, får de fri fra skolen til å marsjere opp foran slottet? Nå er det 10.000 vis av polakker i Oslo, får de også fri fra skolen mandag 11. November?

Det å sammenligne dette opptoget med 17.mai feiring av nordmenn i utlandet henger vel ikke på greip. Det at noen titalls personer på ferie eller jobb går i tog i en sidegate utenfor ambassaden eller konsulatet kan ikke sammenlignes med denne maktdemonstrasjonen vi nå vil bli vitne til.

Vi bør vel ikke helt glemme at det offisielle navnet til Pakistan er Islamic Republic of Pakistan. Det vil nok ikke skorte på islamske symboler i denne massedemonstrasjonen. Blir vel en og annen barnehijab, pysjamas eller niqab som veiver med det pakistanske flagget.. Hva tenker myndighetene på her? Tror de dette er et bra integrasjonstiltak, eller vil det tvert i mot føre til at små barn av pakistansk opprinnelse vil føle seg ennå mer utenfor det norske samfunnet?

Vil myndighetene sette en grense for antall folk som har samme landbakgrunn for å tillate at de skal kunne sperre av landets hovedgate? Det er vel omtrent 40 forskjellige folkeslag i Oslo med mer enn 1000 innbyggere. Pakistan har flest, deretter følger Polen, Somalia og Sverige. Kan bli travelt for politiet med å utplassere busser og korankrukker for å sikre disse togene.

Svært uklok avgjørelse av politikerne i Oslo dette. Deres oppgave burde være å sørge for å integerere folk i det norske samfunnet, ikke bidra til å segregere eller bygge opp nasjonalfølelsen for et annet land. Det kan de gjøre i privat regi og ikke nok en ting norske skattebetalere eller samfunnet skal belemres med.
Redigert 08.08.2019 kl 18:15 Du må logge inn for å svare

Det står helt klart for meg fra siste pakistanske barnetog; Yndige små hijabier som proklamerer; Vårt hjerte er i Pakistan !
For helvete; Ta med hele korpuset tilbake til Pakistan - for godt !!

Får barna lov til å bruke sine norske 17. mai flagg i dette toget, eller er det bare lov med pakistanske flagg? Hva med regnbueflagget, eller anses det upassende under den islamske republikkens nasjonaldag? Får afghanere og indere delta, eller er de uønsket?
Redigert 08.08.2019 kl 19:53 Du må logge inn for å svare