Fast food
Hvilken fastfood-kjede liker dere best?
Je liker gøtt pommes friten tell McD, burgerne tell Burger King, burgerne tell In N’ Out, burgerne tell Wendy’s og milkshaken tell Dairy Queen og Chick-fil-A.
Ja je er en tjukk slubbert! Nå: drekke frityrolje.
Je liker gøtt pommes friten tell McD, burgerne tell Burger King, burgerne tell In N’ Out, burgerne tell Wendy’s og milkshaken tell Dairy Queen og Chick-fil-A.
Ja je er en tjukk slubbert! Nå: drekke frityrolje.
I Oslo har vi Bislet Kebab, eierne har tjent enormt på grisematen, de har investert pengene i eiendom.
Jeg har aldri kjøpt et "måltid" av dem, jeg brekker meg hver gang jeg går forbi et av deres utsalg, det lukter infernalsk.
Kjeden baserer sin "matproduksjon" på alt annet enn kjøtt, det er kun soya og andre jukseprodukter.
Utrolig at folk bruker penger på den søppelen, eierne hadde ikke maktet å bli steinrike på disse produktene i matkulturland som Italia og Frankrike. Nordmenn er svært lite kvalitetsbevisste på mat og vet lite om hva de putter i munnen.
Jeg har aldri kjøpt et "måltid" av dem, jeg brekker meg hver gang jeg går forbi et av deres utsalg, det lukter infernalsk.
Kjeden baserer sin "matproduksjon" på alt annet enn kjøtt, det er kun soya og andre jukseprodukter.
Utrolig at folk bruker penger på den søppelen, eierne hadde ikke maktet å bli steinrike på disse produktene i matkulturland som Italia og Frankrike. Nordmenn er svært lite kvalitetsbevisste på mat og vet lite om hva de putter i munnen.
Jeg trodde vitterlig Bislett Kebab hadde ekte kjøtt i kebabene sine. Har du dokumentasjon på noe annet?
Har du mistet luktesansen? Dokumentasjonen min er min egen nese. Du kan kjenne det på lukten på lang avstand at det de steiker i de sjappene har null kjøttinnhold. Eller så nær null du kan komme.
Redigert 09.08.2019 kl 00:41
Du må logge inn for å svare
Den holder ikke. Forrige gang jeg var der hadde de ekte kjøtt i kebaben. Har spist både kylling og biff der. Sist i juni i år.
Verre med kebabsjappene i den andre hovedstaden, altså Bergen og da spesielt i sentrum, der det er mye surr og man ofte får MUK i stedet for det kjøttet man bestilte.
Verre med kebabsjappene i den andre hovedstaden, altså Bergen og da spesielt i sentrum, der det er mye surr og man ofte får MUK i stedet for det kjøttet man bestilte.
Rekakennap ja, det er gøtt. Spesielt med smør og lønnesirup på *sikle sikle*
*prrhfrrtsscfrpt*
*prrhfrrtsscfrpt*
Da må de ha laget et spesialmåltid, kun for deg.
Blandingsprodukt kalles dette på norsk. For ca. 20 år siden var det noen produsenter som prøvde å selge hamburgere av dette slaget, de måtte gi opp, protestene var mange. Når man stekte hamburgeren krympet den 50 % i pannen, og det luktet like gjevlig som det lukter nå du nærmer de en Bislett Kebab sjappe.
Fjortissene elsker denne søppla, kanskje fordi "maten" pakkes inn i en masse sauser(?) De kjenner ikke hva de spiser, og har ikke erfaringen til å kunne vurdere kvaliteten på produktet. Jeg har smakt på produktene deres noen ganger, poden har tilbudt meg å smake på innkjøpte kebaber og pizzaer, han har tydelig blitt fornærmet når jeg har sagt "takk" etter én skje fra kebaben eller et lite stykke fra den store pizzaen han har bragt i hus.
Et annet argument er prisnivået, hadde de brukt ekte vare kunne de aldri holdt det prisnivået de ligger på.
Blandingsprodukt kalles dette på norsk. For ca. 20 år siden var det noen produsenter som prøvde å selge hamburgere av dette slaget, de måtte gi opp, protestene var mange. Når man stekte hamburgeren krympet den 50 % i pannen, og det luktet like gjevlig som det lukter nå du nærmer de en Bislett Kebab sjappe.
Fjortissene elsker denne søppla, kanskje fordi "maten" pakkes inn i en masse sauser(?) De kjenner ikke hva de spiser, og har ikke erfaringen til å kunne vurdere kvaliteten på produktet. Jeg har smakt på produktene deres noen ganger, poden har tilbudt meg å smake på innkjøpte kebaber og pizzaer, han har tydelig blitt fornærmet når jeg har sagt "takk" etter én skje fra kebaben eller et lite stykke fra den store pizzaen han har bragt i hus.
Et annet argument er prisnivået, hadde de brukt ekte vare kunne de aldri holdt det prisnivået de ligger på.
Det er gøtt med fast food. Hamburgerar er øsså gøtt gett. Vektig med ekstremt høy varme slik at kjernen holder seg rød se.
KFC, Chepøtle, Shake Shack å Ludvigsen Matburger.
Fast føde er godt men flytende er bedre.
Blir nok skilpadde her i kveld.
Servert/inngår i ulike retter i forskjellige versjoner, tørket/strimlet, marinert , røket, grillet, osv.
Til dette passer det med kaldt øl og en lokal (hvit) rom
Servert/inngår i ulike retter i forskjellige versjoner, tørket/strimlet, marinert , røket, grillet, osv.
Til dette passer det med kaldt øl og en lokal (hvit) rom
Redigert 09.08.2019 kl 09:11
Du må logge inn for å svare
Skilpadde er gøtt se. Det spiste je i Indonesia. Minnet litt om alligator som je spiste i Mississippi gett.
Noni
09.08.2019 kl 09:52
419
Stakkars skilpadde!
Jeg kan anbefale Coop; Grill Perfekt. Chilli Burgers, kjøttfulle og spicy burgere med chilli.
Jeg kan anbefale Coop; Grill Perfekt. Chilli Burgers, kjøttfulle og spicy burgere med chilli.
Ingenting er bedre enn selvfanget skilpadde etter en intens nervepirrende jakt.
Enig med alle skilpaddediggere her.
Og ikke minst: Skilpadder har lavt CO2-avtrykk. Vi griller'n selvsagt på vindmøllegenerert strøm. Og henter CO2-refusjon fra den curacaoiske stat. Vi er da itte knøler heller, hva?
PS: Oppdaget plutselig at rem itte hadde hørt om CO2-problemet her på øya, så dermed erre over på velsmakende kull i grillen igjen gett
Og ikke minst: Skilpadder har lavt CO2-avtrykk. Vi griller'n selvsagt på vindmøllegenerert strøm. Og henter CO2-refusjon fra den curacaoiske stat. Vi er da itte knøler heller, hva?
PS: Oppdaget plutselig at rem itte hadde hørt om CO2-problemet her på øya, så dermed erre over på velsmakende kull i grillen igjen gett