EU kremjobber i vente for Lan og Raymond med Oslos skattepenger?

Slettet bruker
09.08.2019 kl 17:30 410

Byrådet vil gjøre Oslo til verdens første utslippsfrie storby. Målet er at klimagassutslippene skal kuttes med 95 prosent innen 2030.
Blant tiltakene vil være å redusere trafikken i Oslo og at alle kjøretøy skal være uten klimautslipp. Byen skal fase ut all bruk av fossil diesel på bygge- og anleggsplasser, samt legge til rette for mer klimavennlig forbruk, mindre avfall og utslippsfri avfallsforbrenning.
– Dette er den mest ambisiøse klimastrategien for noen storby i verden. https://www.document.no/2019/08/09/337911/

Ingen fornuftige mennesker er imot miljø- eller naturvern, men det som kjennetegner den vekkelsesgrønne klimabevegelsen, er en form for puritanisme som ikke er rasjonelt begrunnet, ledsaget av en tendens til å vise frem sin egen prektighet.
Luften i Oslo er som kjent mye renere nå enn før, mye takket være bedre teknologi i bensinbiler, slik at hovedstadsluften nå ikke utgjør noen nevneverdig trussel mot folkehelsen. Det er da også knekkende likegyldig for organismen om utslippene av drivhusgasser lokalt i Oslo går ytterligere ned. I den grad man er bekymret for konsentrasjonen i CO2 i atmosfæren, så er det den globale situasjonen man burde være opptatt av, ikke den lokale.
Men man vil aldri få høre et kvekk fra Raymond Johansen eller andre klimafrelste om at kinesere, indere og russere også må iverksette radikale tiltak for å kutte klimagassutslippene med 95 prosent – noe som forøvrig ville være ensbetydende med massedød av mennesker. https://www.document.no/2019/08/09/den-puritanske-gronne-vekkelsens-ustanselige-propaganda/

Man må spørre seg om vitsen med dette. Oslo er en ren by uten klimaproblemer. For enorme kostnader skal det som var rent nok fra før også "steriliseres" til nesten 100% av klimapetimetrene i Rådhuset.
Kan galskapen bak slike meningsløse klimaambisjoner skyldes korrupte jobbløfter/kick-backs fra EU???

Redigert 09.08.2019 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.08.2019 kl 17:42 406

"Ei heller vil de samme bry seg om at utbygging av vindkraft på den skalaen som er nødvendig for å erstatte energi fra fossile brensler, eller omlegging til el-biler krever et voldsomt forbruk av naturressurser.
Mark P. Mills skrev mandag i Wall Street Journal: A single electric-car battery weighs about 1,000 pounds. Fabricating one requires digging up, moving and processing more than 500,000 pounds of raw materials somewhere on the planet. The alternative? Use gasoline and extract one-tenth as much total tonnage to deliver the same number of vehicle-miles over the battery’s seven-year life.
Bak den klimaprektige fasaden finnes det altså en virkelighet som er alt annet enn prektig. Sannsynligvis resulterer det vanvittige «grønne skiftet» i økte utslipp av CO2 og økt forbruk av naturressurser."

De leker seg med andre folks penger - og vi har all grunn til å stille spørsmålet om "EU's miljøhovedstad" kun er et korrupt springbrett til internasjonal karriere!
Slettet bruker
09.08.2019 kl 18:03 398

Verre enn Nigeria-svindel spør du meg....
De vet vi jo er kjeltringer og burde ikke ha tillit til.

Rett og slett høyforræderi.
Slettet bruker
09.08.2019 kl 20:13 374

Det var en merkelig tale å bli rørt over (eller lei seg, som Lan uttrykte det) - jeg lurer på hva som EGENTLIG fikk den relativt nybakte mammaen til å gråte i dag - hva driver du med som du ikke vil fortelle til folket, Lille Lan?
SCK
09.08.2019 kl 20:24 370

En må ta klimaet på alvor, men man bør passe seg for å drive klimatiltakene til klimaparodi.

Men det har allikevel vært noe unødvendig sendrektighet ved utslippsrens fra anleggsmaskiner i Norge, for å ta akkurat det.
Et mye brukt (finsk) brøyteredskap/hjullaster hadde pålegg om eksosrens i Finland allerede på -90 tallet. I Norge var det ingen restriksjoner.
Unødvendig.

En skal gjøre noe, og det blir gjort, snart er dieselbiler nesten utslippsfrie. Men fabrikkene vender seg mot el-biler, de ser størst gevinst der.

Det som imidlertid ville monne globalt sett, klimatiltakene må sees på hva som har effekt globalt - det ville være å få bukt med overbefolkningen. DEN er årsaken til det vi opplever i dag. (Og forsåvidt ikke bare klimaproblematikken) Presset på kloden skyldes overbefolkning.
Prøv å be muslimer slutte å produsere unger. Eller pappskallene i Afrika om det samme.
Det er dødfødt.
India og andre masseprodusenter av folk hvor det fremdeles er å håpe det finnes snev av fornuft, bør snart se til hvilken politikk Kina innførte for en tid tilbake.
Skall
09.08.2019 kl 21:00 358

At dere orker å bli boende i Oslo og være gisler som betaler eiendomsskatt og bompenger til denne ufordragelige trien på denne trikketuren!