Anbefalt kjøp av NEL - Føre raketten starter opp

Slettet bruker
NEL 23.03.2018 kl 10:37 9896

Norne gjentar kjøpsanbefaling på Nel-aksjen
15.01.2018 · Eirik Nysveen
Norne-analytikerne Karl Johan Molnes, og Tomas Skeivys skriver i en oppdatering at de gjentar kjøpsanbefalingen på Nel, med et kursmål på 5 kroner per aksje.
Nel er mandag formiddag ned 0,55 prosent, til 3,252 kroner per aksje på Oslo Børs.
Oppdateringen kommer mandag etter at den blågrønne Frp, Høyre og Venstre-regjeringen ble presentert i helgen.
Norne trekker frem tre positive nyheter for Nel med ny regjering.

At det vil komme en hydrogenstrategi for Norge, og at de venter ny utvikling innen fergetransport
Oljefondet vil få investere i ikke-listet fornybar infrastruktur
Norge vil holde på utslippsmålene for personbiler der alt skal være nullutslipp fra 2025.
---------------
Mr Løkke uttaler i februar 2018: Nel-sjefen ønsker ikke å spekulere i muligheten for at selskapet får kontrakter for ytterligere fyllestasjoner i California fremover, men viser til selskapets pressemelding av feb 2018

-Vi sa i meldingen at vi også er i god dialog med andre aktører i California. Man kan derfor forutsette at dette er den andre aktøren i tildelingen, sier Løkke."
------------------------
Kjetil Malkenes Hovland,(E24) Publisert: 10:15 - 16.11.2017, Oppdatert: 10:18 - 16.11.2017

Nel-aksjen stiger kraftig fra start torsdag, etter nyheten om en viktig avtale med lastebilprodusenten Nikola om leveranse av fyllestasjoner for hydrogen til selskapets hydrogen-lastebiler.

Aksjen steg nesten ti prosent fra start torsdag, før stigningen avtok noe. Torsdag formiddag handlet aksjen likevel opp 6,2 prosent til 2,91 kroner.

– Det kommer til å gå mye mer. Dette er bare begynnelsen. Aksjonærmassen kommer til å endre seg. Dette kommer. Vi har tro på det, sier analysesjef Karl-Johan Molnes i Norne Securities til E24.

– Hvor viktig er denne avtalen for Nel?

– Det er helt fantastisk. Det er eksklusivt, det er helt utrolig. Det er en kontrakt med en nåverdi på 300 millioner kroner, men kontrakten kan bli 20 ganger så stor, sier Molnes.

Les mer: Nel inngår samarbeid med Nikola Motors

Analysesjefen mener det er viktig at Nel har fått en eksklusiv avtale med Nikola, noe som indikerer at selskapet er det eneste som kan levere det volumet som skal til.
Nikola-sjefen utelukker ikke børsnotering: – Et veldig sexy marked

Onsdagens kontrakt er på to demostasjoner, men gir også Nel retten til å bygge ut de første 16 fyllestasjonene for Nikola.

Etter hvert har Nikola planer om å bygge ut mer enn 350 fyllestasjoner over hele USA.

– Vi er glade for å kunne kunngjøre vårt partnerskap med Nikola om en felles satsing på å utvikle hydrogenfyllestasjoner i stor skala basert på vårt nye klyngedesign, som utnytter Nels skalerbare elektrolysatorer for å redusere kostnaden for hydrogen og oppnå lik pris med fossilt drivstoff, sa Nel-sjef Jon André Løkke i en melding onsdag.
AKSJEN HOPPER: Nel Hydrogen-aksjen steg torsdag, etter en viktig og eksklusiv avtale med den amerikanske produsenten av hydrogenlastebiler Nikola om leveranse av fyllestasjoner. Aksjen er opp 43 prosent så langt i år. Norne Securities tror den skal klatre enda mer, og har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 5 kroner.

AKSJEN HOPPER: Nel Hydrogen-aksjen steg torsdag, etter en viktig og eksklusiv avtale med den amerikanske produsenten av hydrogenlastebiler Nikola om leveranse av fyllestasjoner. Aksjen er opp 43 prosent så langt i år. Norne Securities tror den skal klatre enda mer, og har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 5 kroner. Foto: Infront

– De første to demostasjonene vil produsere ett tonn hydrogen hver til Nikola Motors prototype-lastebiler, og skal verifisere designet for storskala-konseptene, sier Løkke.
Gjennombrudd i California: Nel leverer til Shell
Presenterte ambisiøse planer

Avtalen med Nikola blir kunngjort to uker etter at Nikola-sjef Trevor Milton var i Oslo for å snakke om sine planer for de hydrogenbaserte lastebilene Nikola One og Nikola Two, med en rekkevidde på 1.900 kilometer.
POSITIV: Analysesjef Karl-Johan Molnes i Norne Securities.
Les mer: Nikola-sjefen utelukker ikke børsnotering: – Et veldig sexy marked

Norne Securities har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 5 kroner for Nel-aksjen. Selskapets vendepunkt var da det tidligere i år fikk kontrakter på fyllestasjoner for hydrogen i California i samarbeid med Shell og Toyota, sier Molnes.

– Vi snudde og anbefalte «kjøp» da Nel vant kontrakter i California. Det er vanskelig å vinne kontrakter på bortebane, sier han.

Les mer: Nel leverer til Shell
En annen milepæl er storavtalen fra i sommer om å bygge, drive og vedlikeholde opptil syv hydrogenfabrikker i Frankrike.

Les mer: Ny Nel-kontrakt kan være starten på fransk milliardeventyr
Nel har i tillegg kjøpt amerikanske Proton Energy Systems for å sikre seg neste generasjons teknologi for produksjon av hydrogen.

Les mer: Nel varsler oppkjøp til halv milliard
Nel får storavtale: Skal bygge hydrogenfabrikker i Frankrike
Global markedsleder

Nel har blitt en sentral leverandør av fyllestasjoner for hydrogen i markeder som California, og Molnes mener at selskapet er en global markedsleder på sitt felt.

Han ser også positivt på at milliardæren Warren Buffetts investeringsselskap Berkshire Hathaway nylig kjøpte seg opp i selskapet Pilot Flying J med hundrevis av bensinstasjoner i USA og Canada.
Nikolas konsernsjef, Trevor Milton

Nikolas konsernsjef, Trevor Milton Foto: Kjetil Malkenes Hovland

– Han kan ende opp med å eie alle Nikola-stasjonene. Det er veldig sannsynlig, sier Molnes.

Les mer: Kjøper seg opp i skandaleselskap: – Buffett driver ikke veldedighet

Nikolas lastebiler har også en svært kjent konkurrent. Tesla-grunnlegger Elon Musk skal denne uken presentere sin helelektriske lastebil, som han kaller «beistet».
Nel introduserte sin første elektrolysator i 2001, og åpnet sin første offentlig tilgjengelige fyllestasjon for hydrogen i Reykjavik to år senere, ifølge selskapets nettsider.
Selskapet ble børsnotert i Oslo i 2014.
USA,Det grønne skiftet
– Alt dette er gode nyheter for Nel, da det kan gi flere kontrakter de nærmeste årene, skriver Norne i oppdateringen.
----
Denne aksjen kan eksplodere:
22.02.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL).

Mandag morgen kunne NEL ASA melde om hydrogengjennombrudd i USA.
NEL-aksjen har steget hele 40 prosent de seneste dagene fra en sluttkurs fredag ved 2,03 kroner, og til en kurs onsdag formiddag rundt 2,86 kroner.
Nå kan aksjen ha potensiale til å mer enn tredoble seg de neste 12 måneder. Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse i dag hos Aksjeanalyser.com av NEL-aksjen lenger ned i saken her.

Det norske hydrogenselskapet Nel kunne mandag morgen melde at det har sikret seg sin største enkeltordre noensinne. Nå skal selskapets stasjoner fylle hydrogen på biler i California.
Norne Securities har som følge av kontrakts-nyheten valgt å oppgradere Nel-aksjen fra Salg til Kjøp, og hever kursmålet fra 2,75 til 5,00 kroner aksjen. Meglerhuset påpeker at det nye kursmålet er den tidligere kursrekorden som aksjen nådde i desember 2015.

- Alternativ energi aksjer som vind, sol og hydrogen får krappe kursoppganger når de annonserer rekordstore kontrakter. Nel har nå undertegnet sin største kontrakt noensinne for å levere hydrogenstasjoner til California, skriver meglerhuset i en oppdatert analyse av NEL ASA, og legger til at de kan komme til å justere på kursmålet når det foreligger flere detaljer.

Det norske hydrogenselskapet Nel avslørte tirsdag at det er Shell som er selskapets tidligere ukjente kunde i California.
Nel sier at avtalen potensielt kan være verdt over 140 millioner kroner, avhengig av antall påfyllingsstasjoner på hver lokasjon og antall tjenester.
Nel har tidligere levert en hydrogen-stasjon til Shell i tyske Hamburg i 2014.
NEL ASA er det første dedikerte hydrogenselskapet listet på Oslo Børs.
Selskapet har sine røtter fra hydrogenaktivitetene til Norsk Hydro, som dateres tilbake til 1927.

NELs hovedprodukter er hydrogenproduksjonsanlegg for industri og energiformål, hydrogenstasjoner for transportsektoren, samt lagringsløsninger for fornybar energi.
Selskapet har også en rekke patenter relatert til tester for tidlig sykdomsdiagnostisering.
NEL ASA (tidligere Diagenic), og som tidligere har drevet innen farmasisektoren, inngikk høsten 2014 en intensjonsavtale om å kjøpe NEL Hydrogen av Norsk Hydro for 120 millioner kroner - 40 millioner i kontanter og det resterende i Diagenic-aksjer.
Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.nelhydrogen.com

Teknisk analyse av NEL ASA (NEL):
NEL ASA viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram nederst i saken).
Videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne langsiktige stigende trenden, og som startet tilbake i 2014.

NEL-aksjen har nå utløst nye positive tekniske signaler etter at aksjen har steget kraftig de seneste dagene.

Aksjen har nå brutt ut av den kortsiktige fallende trenden (jf. diagram nederst i saken), og den har også brutt opp i gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.
Den kraftige oppgangen for aksjen de seneste dagene har skjedd på høyt volum (antall aksjer omsatt), og dette forsterker de positive tekniske signaler som nå er utløst for NEL-aksjen.
Det samlede tekniske bildet for NEL-aksjen indikerer nå at den kan stå foran et videre kraftig løft, og det både på kort og mellomlang sikt.
NEL-aksjen er for øvrig også en av våre 20 favorittaksjer.
--------
Investtech anbefaler kjøp av NEL. I dagens gratisanalyse skriver Investtech at de anbefaler kjøp av Nel på en til seks måneders sikt.
Det vises til at Nel ligger i en stigende trendkanal. Aksjen har tatt ut objektivet ved 3.34 kroner etter brudd på en rektangelformasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjon indikere videre oppgang.
-------
SpareBank1Markeds anbefaler også kjøp av NEL i år 2018.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Hunte
23.03.2018 kl 10:54 9794

Skulle solgt på 3.20, å kjøpt igjen i dag.. Nå er det bare å vente på lønning;)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Sente
23.03.2018 kl 11:03 9757

Var det noe nytt her? Ser noen datoer, gidder ikke lese alt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Tradinator
23.03.2018 kl 11:17 9704

Lenge siden jeg har kjøpt i Nel, men i dag ble jeg litt fristet og økte beholdningen.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 11:19 9690

kanskje litt slemt, men dette er jo gammelt........

Det er jo nesten bedre å heller legge til at Analytikerne anbefalte Nel den 20. mars. som allerede er postet i forumet.

http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/03/Norne-Securities-spaar-et-jojo-marked
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Sørøya
23.03.2018 kl 11:26 9645

Ser ut til en ny dårlig i USA. Uten nye kontrakter er jeg redd Nel går med i dragsuget. Jeg skal kjøpe mer, men venter noen dager for å se om markedene stabiliserer seg
Fristelsen ble for stor. Kjøpte!
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 11:28 9624

Bra jeg fikk lønn i dag. Jeg trodde ikke det var mulig å kjøpe NEL for kr 2.96......Måtte bare kjøpe mere - å putte i påskeegget.
Husk at NEL stod i kr 5.20...det var i desember 2015. NEL var da uten substanser.
Nå er NEL verdensledene. Rabatten i aksjen er meget høy.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Sente
23.03.2018 kl 11:40 9575

"Husk at NEL stod i kr 5.20"
Med samme antall aksjer som i dag?

Skal en se på historie, er det ofte greit å sammenligne markedsverdi, ikke kurs. Regner med de fleste som driver med aksjer skjønner slikt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 13:38 9418

Investtech gjentar og Nel anbefales idag som ett av deres beste 10 på topp aksje kjøp av Nordiske aksjer. Flere kjøpere kommer inn og det er få selgere nå. Dette lover godt.
Jeg kjøpte mere av Nel på latterlige kr 2.96 idag.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Tradinator
23.03.2018 kl 14:05 9345

Var ikke så feil å øke på 2,95 i dag kan det virke som:-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 16:36 9100

Gratulerer Tradinator. Vi gjorde smarte Nel innkjøp på kr 2.95 og kr 2.96. Jeg tror dagen idag var den siste mulighet til kjøpe Nel til under kr 3,-
Rykket opp - det kraftige Nel rykket tror jeg begynner mandag kl 09.00. Jeg gleder meg til neste uke. ?
God helg
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 17:30 8913

Husker ikke hvem, ei heller eksakt kurs, men en eller annen oppegående sjel her inne viste hva kurs på 5,20 tilsvarer i dag relativt sett ift. antall aksjer.
Mener å huske at ca. kurs i dag på 3,30-3,50 tilsvarer 5,20 for noen år siden. Korriger meg gjerne dersom jeg husker feil eller enda bedre dersom vedkommende som satte opp dette kunne gitt oss kursen.
For så vidt enkelt å sette opp, men gidder ikke nå.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Rolfbruun
23.03.2018 kl 17:38 8875

5,2 tilsvarte en selskapsverdi på 2,9mrd den gang. Idag er verdien 3.1mrd på kurs 3,1 (og tenk på alt som har skjedd siden den gang...)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Tradinator
23.03.2018 kl 18:43 8726

Gleder meg alltid til ny uke, spørsmål om tid før neste rykk, og ikke minst hva meldes next??
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 20:49 8459

Bli en vinner- tenk stort- ikke tro-men vet hvor du skal...er du sikker ,- så er du en vinner...men tiden,dagen.timen er flaks i den tid du lever!
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Ecotricity
23.03.2018 kl 21:28 8363

Spennende tid med fall på børsene i USA - tørre å sitte videre mens bølgene slår og håpe på oppgang...?
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2018 kl 21:41 8320

Det som er spennende er jo hvordan NEL holder seg. Synes seriøst vi har vært positivt stabile tross nyhetstørke. Å selge rett før nyheter kan komme (3 april f.eks) høres veldig underlig ut. Downsiden i NEL er knøttliten men oppsiden er .. Vel ... Hvem vet , det er bare høyt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Tradinator
23.03.2018 kl 22:51 8167

#BREAKING: President Trump signs government spending bill for the rest of FY18; includes $115 mil for #hydrogen #fuelcell programs & $30 mil for solid oxide fuel cell programs - much more than the White House's initial request! (1/2)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Tradinator
23.03.2018 kl 22:52 8161

(2/2) FCHEA thanks our staff and member companies for their hard work and advocacy on robust funding of #hydrogen #fuelcell programs. We also thank our bipartisan Hydrogen and Fuel Cell Congressional Caucus for their continued support of our industry!
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Ecotricity
24.03.2018 kl 06:46 7913

Vi får bare krysse storetærne. Vi trenger litt nyheter der NEL er konkret med og har fått kontrakter, ikke nok med buzz om h2 generelt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Furuen
24.03.2018 kl 11:22 7597

Skulle ikke forundre meg mye om vi får en kjempenyhet samme dag som hele børsen raser pga. katastrofenedgang på NYSE.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Wanker
24.03.2018 kl 11:44 7549

Spot on! Jeg har tenkt akkurat det samme - først kjempenyheter og 25-40% oppgang, 2 uker i paradis, og så tilbake til 2.85. Håper de rekker å fulltegne en emisjon på høy kurs for finansiering av nye fabrikker til å dekke etterspørselen, før alt "rasser" igjen.

Bare denne frykten for kommende børsras (ja, for grafene sier jo at det MÅ komme) vil jo i seg selv utløse store gevinstsikringer nesten umiddelbart etter at godnyhetene for NEL er kommet. Jævla casino, kanskje man heller skulle satse på grunnfondsbevis og effekten av 30 års horisont.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.03.2018 kl 14:23 7315

Haha..Hvis furuen og Wanker venter en børsnedgang, så anbefaler jeg de å selge sine Nel aksjer på mandag og putte pengene i banken. Jeg kjøper så de billige Nel aksjene deres på neste børsdag. Gjett hvem som blir rikest?
En ting til: Alle aksjer på børs svinger - det er hele dette gamet på OSE. Nel svinger som alle andre. Tåler du ikke svingninger - så bør du ikke være på børs. Jeg er komfortabel med litt over 1 mill Nel aksjer i potten. Og jeg fortsetter å kjøpe fra de som svetter. Sånn er dette gamet. Det er stayere som alltid tjener mest på børs.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
oppvigår
24.03.2018 kl 21:18 6904

Leste denne, som er fra 2016:
http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2016/03/Nel-Hydrogen-Det-blir-kjempeviktig
Tro om Løkke står fast på at markedet ikke er modent før 2020?
Har de posisjonert seg slik at de kan konkurrere om pris allerede?
Tro om målet med å bygge 20 stasjoner innen 2020 står ved lag?

https://www.dagbladet.no/nyheter/vil-bygge-hydrogenstasjoner-for-800-millioner/60391291
Da er spørsmålet om våre politikere er ferdig med skittkastingen på hverandre, slik at de kan fokusere på viktigere ting, som for eksempel et nettverk av hydrogenstasjoner i vårt land. Ser at det var snakk om 100 stasjoner før 2027.
Skrevet i juni 2016.


Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.03.2018 kl 22:02 6136

Jeg tror at mr Løkke holder ord. Det blir 20 nye stasjoner i Norge levert av Nel, plassert hos Uno-x innen år 2020. Uno-x og Nel har inngått en JV avtale som tidligere er børsmeldt.
Husk at de 20 hydrogenstasjonene er kun Uno-x. Så kommer vel ordrer/kontrakter fra Shell, Statoil, Esso og andre løpende etter med nye kontrakter til Nel? Hydrogenstasjoner kommer for fullt. Nel har den største kapasiteten og den ledende posisjonen. Tror denne påskeuken byr på hyggelige nye kontrakter/meldinger. De kommer ofte brått på. ??
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
kelle
25.03.2018 kl 22:19 6095

Uno-X skal bygge ny moderne stasjon i Kristiansund N. for både EL og Hydrogenbiler. Stasjonen skal stå ferdig i løpet av året.
Det kommer nok flere etter hvert.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
oppvigår
25.03.2018 kl 23:17 5950

- Akkurat nå er ikke pris så interessant fordi markedet er så lite modent, men om noen år vil det være kjempeviktig. Vi ønsker å posisjonere oss slik at vi får ned kostnadene og er klar når man begynner å konkurrere på pris. Men det er i hvert fall fem år til markedet er såpass modent, sier Løkke til nyhetsbyrået.

Dette ble sagt av Løkke, den 17.mars 2016. Altså for 2 år siden. Han regnet ikke med at markedet skulle eksplodere så snart. M.a.o. man trodde man hadde nok av tid, men det hadde man ikke.
Det at vi ikke har fått noen melding om store ordrer enda, kan kanskje være " tøffe" forhandlinger om pris. De kan ikke vare i evigheter, så noe bør skje snart.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Wanker
26.03.2018 kl 01:01 5780

Kan være prisen i seg selv, eller kanskje venter man på en avklaring rundt Rotolyzer?
Som potensiell kunde ville jeg vært skeptisk til å signere store kontrakter på dagens modeller, om jeg visste at det fantes noe som het Rotolyzer, som var ventet på markedet i løpet av 2018. I det minste måtte jeg fått en veldig sweet deal på oppgraderinger hvis/når Rotolyzer kommer på markedet.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.03.2018 kl 08:31 5514

Nel sin kraftig oppgraderte produksjonskapasitet og kampen i kulissene er nå å kjempe om plass på produksjonslinjen til Nel. Begge giganter H2V Products og Nikola kjemper om sin plassering for raskest levering. Dette er to viktige milliardavtaler for Nel - som kan smelle inn nå. Nel kursen kan stige opp +80% på konkrete giga kontrakter med begge to, tror jeg. Det gjelder å være inne i Nel.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.03.2018 kl 10:11 5332

Dette skriver Investtech sist fredag i sin kjøpsanbefaling:
9. Nel ASA(NEL.OL) - 22. mar 2018. Siste sluttkurs: 3.04 (-0.04)

Nel ASA ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Aksjen har en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling. Etablert brudd under støtten ved 2.79 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang. Aksjen har støtte ved cirka 2.76 kroner og motstand ved cirka 3.22 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på mellomlang sikt.
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
topspin
26.03.2018 kl 11:25 5238

The Broker

Takk for dine omfattende innlegg!
Har tro på NEL i fremtiden. Sitter med en aksjepost langsiktig.
Ser mye paralleller med KOA (mye kontrakter, lav aksjekurs, realisert kontrakter, økning i aksjekurs)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.03.2018 kl 11:29 5232

Tusen takk topspin :-) Støtter deg 100%. Nel kan dette året blir årets gazelle på OSE, tror jeg. Ketchupeffekten kommer ofte brått på :-)
Redigert 21.01.2021 kl 05:30 Du må logge inn for å svare