Erna besøkte ikke Jølster, men tropper opp hos muslimene


Sier «hun fikk de orienteringen som var».
https://www.dagbladet.no/nyheter/erna-burde-ha-vaert-her/71451372

Når det gjelder muslimer er det ikke måte på.

Du er ikke min Statsminister.

Hat retorikk måtte vi slå ned på? Om en av våre ny landsmenn gjør noe slemt, så sier hun. Slik skal vi ikke ha det? Svada slik som sine forgjengere.

Nordmenn er annenrangs hos globalister. Erna setter muslimer foran etniske nordmenn.

Høyre og regjeringen prøver å dra fjernkulturelle velgere på teaterstykket de har rigget opp.
Redigert 11.08.2019 kl 22:56 Du må logge inn for å svare

ja så fælt gjort av Erna altså.
Møter opp og viser sympati med barn og unge som har opplevd terror dagen før.
Korsar
12.08.2019 kl 11:17 477

Årsaken tell at Erna besøkte muslimene og ikke de ærlige sliterne i Jølster, er selvsagt at hun ikke er like bekymret for at jølstringene kommer med bombebelte om de ikke smiskes nok med.
Nuka
12.08.2019 kl 11:22 472

Ja, det har jo vært så mange muslimske bombebelter i Norge.
Korsar
12.08.2019 kl 11:26 466

Nuka,
og Nygaard ble skutt med ertepistol?
Og fatwa'ene er funnet på av ekstremhøyre?
Redigert 12.08.2019 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
Lurulf
12.08.2019 kl 12:19 443

Vi er nå inne i en periode hvor alle etniske nordmenn skal skamme seg og krype langflate for muslimene i kollektiv skam.

Venstreraddisene er allerede på banen og vil forsøke alt de kan å organisere rosetog med dertil hørende svulstige appeller.

Bare å glede seg...
leifTM
12.08.2019 kl 12:35 436

Hva har hun og saken sin å tjene på å sette muslimer før etniske nordmenn? (Som for øvrig også kan være muslimer)

Drapsforsøket på William Nygaard, ja. Litt ubehagelig for Erna å bli minnet om det nå som alle hadde glemt det!

Hun har ventet så lenge på denne anledningen til å innføre en "handlingsplan" (les: sensur og straff) mot "islamofobi".
Terror uten drap - og ikke har politiet funnet skuddbevis i moskeen heller. Kun vitner i moskeen hevder det ble avfyrt skudd.

Men det er selvsagt politisk selvmord for politiet å ikke følge opp og kalle dette ynkelige påståtte angrepet, forhindret av to gæmliser, for terror - for det er hva Erna ønsker fordi det er en forutsetning for hennes fremtidige internasjonale karriere at hun har vist seg som en handlingsdyktig statsleder mot "islamofobi".

Jens behøvde ikke å vise handlingsdyktighet en gang, for han fikk så mange døde å vise til. Men med Erna realiseres nå endelig handlingsplanen mot folks fremmedinnvandringsmotstand. FN/EU teksten kan implementeres i Norge, og Marrakesh-avtalen er allerede signert. Well done, Erna!
Noni
12.08.2019 kl 12:43 425

Nei ikke min heller!
Noni
12.08.2019 kl 12:48 423

Det er ingen som setter spørsmål om denne såkalte terroristen, er ved sine fulle 5.
Neida, Erna og ikke minst media fyrer opp under muslimangst.
Jeg har ikke sett noe om mannen er undersøkt av psykiatrer, enda han har drept sin
søster, og ingen muslimer. Veldig bra reportasje?

– Det er en organisert invasjon, sier hun og stiller spørsmål ved hvorfor så mange muslimske flyktninger velger Europa i stedet for rike arabiske land som er nærmere og der de har samme religion, språk og kultur.

Den kristne avisen Dagen synes å bli såpass utilpass med svaret at de ymter frempå med bibelens oppfordring til å hjelpe mennesker i nød og elske sine fiender, men da får de igjen svar på tiltale:

– For oss orientalske kristne er ikke muslimer fiender. Vi skal være gjestfri mot folk i nød, ja, men ikke mot en organisert invasjon. Husk at radikal islam ikke er en religion, det er et politisk program som har som mål å skaffe seg hegemoni i religionens navn.

https://www.rights.no/2017/01/det-er-organisert-invasjon-av-europa/

– Det undrer meg at dere som er så godt utdannet ikke ser at det som skjer kommer til å true levemåten deres. Det er som selvmord for sivilisasjonen.
Redigert 12.08.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/12/14/195188035/orban-europa-ma-avslutte-den-liberale-epoken-og-gjenopprette-demokrati
Innvandring er et venstreekstremt prosjekt for å importere velger å uthule demokratiet. Høgre partiene vil ha billig arbeidskraft som sammenfallende interesser. Det hele er ødeleggende for velferd og arbeidsliv/rettigheter, samtidig vokser det fram muslimske parallellsamfunn som truer med å fjerne den vestlige sivilisasjon. http://www.oljekrisa.no/Liberalismen%20mar%202017.htm
https://www.document.no/2017/04/17/fremtidens-europa-kaster-en-skygge-over-dagens/
https://www.rights.no/2017/01/det-er-organisert-invasjon-av-europa/

Nethuns
12.08.2019 kl 18:07 378

"– Det undrer meg at dere som er så godt utdannet ikke ser at det som skjer kommer til å true levemåten deres. Det er som selvmord for sivilisasjonen."

Utdanning er desverre ikke hva det engang var. I dag er utdanning stort sett hjernevask og for å få en bestemt jobb som i tidligere tider kunne gjennomføres med folkeskole og sunt bondevett, men nå kreves det x-antall år med hjernevask først også for å skure gulv eller skifte bleier. Resultatet av dette kan en jo se ved at regne- og skrivekunnskaper forsvinner mens antall skoleår (og studielån) øker. Selvstendig tenkning og logikk er etterhvert ikke eksisterende og et godt eksempel på det siste er alle naive hjernevaskede individers omfavnelse av påstandene om såkalte menneskeskapte klimaendringer.


Aftenposten:
Erna Solberg besøkte menigheten Al-Noor Islamic Centres eid-feiring, som ble flyttet til Thon hotell i Sandvika. På hennes Facebook-side var stemningen en annen.

Så måtte jeg inn og lese litt om hva folk mente om saken. Folk er engasjert, det er helt sikkert. Ta en titt og les.

Noe annet som er verdt og merke seg der er kommentaren:
«Hvorfor stilt du ikke opp I begravelsen til den norske jenta som ble halshugd I Marokko,Erna? Den danske statsminister viste sin sympati og stilte opp.»

Blir så jævlig kvalm av Erna Solberg, at jeg spyr. Kallmyr lot seg også dras med til denne radikale moskeen som har stått bak de mest voldelige og idealistiske muslimene i landet vårt. Kiss my ass, Erna og Kallmyr var der for å slikke de oppetter ryggen.
Det er over og ut for min stemme på noen av disse partiene for all framtid. Den eneste grunnen til det er tydeligvis skrinlagt.
Landet har skrikende behov for nytt politisk parti som setter våre etnisk norske idealer foran.
Sotah
13.08.2019 kl 06:16 308

Alternativt innspill, fruen. Som vanlig uten at du veit hva du prater om. Du burde lese mer enn du skriver, er mitt velmente råd.

Jaha, så opplys meg fremfor å dupere...

Var det ikke så at en muslim prøvde å stoppe utgivelsen av Salman Rushdies "Sataniske Vers" ved å skyte forleggeren? Rushdie på sin side må leve resten av livet med en fatwa (dødsdom klar til å eksekveres når som helst) over sitt hode, i likhet med mange andre som ikke underkaster seg islams fikse religiøse idéer.

Jonas Gahr Støre feiget totalt ut da muslimene gikk berserk i karikaturstriden noen år senere. Litt slik Erna nå støtter opp om moskeer som har inspirert farlige terrorister og vil ha handlingsplan mot alle som våger å kritisere. Det holder liksom ikke å få galningen dømt, det gemene folket skal skjæres over én kam med en gal mann, knebles, og underkastes ny krenkelseskultur som krenker tusen års norsk kultur.

Det som går så feil i dagens multikultur, er kanskje ikke ytringsfriheten, men nye og helt fremmedartede impulser om en slags "rett til å drepe" for krenkelser? Synes bare det er en tanke verdt å overveie for terrorforskerne, for det ser ikke ut som vi er på rett spor med lover mot "tankegods".
Redigert 13.08.2019 kl 09:15 Du må logge inn for å svare